Chestiunea zilei..

zambilu'

asa mami..mai bagam si noi o tuslama,o momita acolo...astazi imi fac creier pane,imi place ca la balamuc.

sa-mi dai si mie o reteta pt calamari,ca luai ieri...
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 08:39
daca nu vreti,merg si o spal,ii pun lapte proaspat si ma resmnez ca n-am putut convinge pe nimeni...astazi!!
marianela
Postat pe 10 Februarie 2010 08:39
demential...

http://www.youtube.com/watch?v=hC-9SCmBOHc&feature=related
zambil
Postat pe 10 Februarie 2010 08:40
si-nca una... m-am scos astazi cu rasu'...

http://www.youtube.com/watch?v=hGy0xFUfeog&feature=related
zambil
Postat pe 10 Februarie 2010 08:44
dap...demential-rau...

fleur,

tu in ce zodie esti de te simti rau in perioada asta?...
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 08:44
mie imi merge rau./...si de vreo 2 ani asa nu doar in per asta...
berbec. in fine ma duc sa m-adun, mai am un meci decisiv azi...si dupa...ori emigrez in dambovitza... ori emigrez
fleurdelis
Postat pe 10 Februarie 2010 08:46
zambilu'

corect...

iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 08:49
n-am nica cu militarii dar, pana nu e razbel si cum s-a terminat cam de mult cel de-al doilea , iau astia bani de pomana. din ce vad eu, la nivel de mic orasel, e doar joc de table. cam asta fac baietii . gioaca zarul toata ziulica. au niste burti ca popii. daca , doamne fereste , apar rusii, generalii nostri, nici mainile sus nu le pot tine.

acu, astia de la politie , cel putin, mai aleagra gainarii. mai fac cat de cat ceva. de fapt, ei se mai chinuie. justita ii face scapati pe smecheri.
si culmea. balanta asta chioara, are pensionari milionari. ca si armata. aviatorii, in capul listei. la cate miguri au chicat, posibil sa ii fi atins cutiile negre pe guvernati in cap si, de asta nu gandesc.
si_totusi
Postat pe 10 Februarie 2010 13:57
te cred..tusica...
nici eu n-am nimic cu profesorii,da' ma uitai siderata la cazu' ala de la colegiul tehnic traian,la diriga aia nf-ta rau de tot.
madame tatoiu i-a sfatuit pe elevi sa filmeze tot ce nu se incadreaza in normalitate de-acu...sa te tii prigoana pe bietii dascali.

a! bagai ochiu pe la nasu',era paunescu, nu am mai putut sa plec d-acolo..
m-am uitat la paunescu..asa..cu inima,nu-s ce-am avut,da' imi era drag.

auzi acilea:

"ING bank:roamania a iesit din criza."

suntem atipici neneaca,nu stiu astia de unde sa ne apuce neam...ehe,he,he...
aici totul se demonetizeaza,totul se transforma,pangarim totu'..pana si o amarata de criza....
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 16:19
mai, politia romana in actiune

ia acilea...andrei gheorghe a facut un accident
doamna respectiva dupa un timp acuza dureri, ea stie unde. vine salvarea, ii pune un cervical de-ala, gheorghe are dosar penal
partea mishto, sau revoltatoare daca vreti, e aia in care doamna respectiva nu are niciun act medical care sa certifice ca se simte rau. pentru ca a refuzat sa mearga la medicina legala. deci, oricine poate pretinde ca se simte rau, fara sa fie obligat sa si demonstreze medical asta. in felul asta devine aprioric victima si nimeni n-o mai intreaba de sanatate

nu, asta-i culmea !!!
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 16:24
e o idee
panty_C
Postat pe 10 Februarie 2010 16:27
wife,

au vazut cu cine au de-a face,vor malai,mult malai...
problema este alta,desi alcoolemia i-a iesit o,politistul l-a invitat pe andrei sa mearga la spital,poate va intrebati de ce?
ca spun eu:andrei se uita crucis,deci trage din nou pe nas,nahspa...

in rest,din partea mea multa sanatate...eram fan inrait 13-14 cu andrei...
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 16:30
dap, il tamponez pe unu si pe urma ma dau lovita, chem salvarea ca ma doare capu', si iote asa devin victima unui accident rutier. nici macar nu sunt obligata sa-mi scot certificat medico legal, ma crede politioa atomica pe cuvant

iaso, partea cu analiza de sange nu ma preocupa. ma deranjeaza faptul ca oricine poate stoarce de bani pe oricine doar daca vrea muchiu' lui

mi se pare ca e o hiba mare aici
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 16:31
asta ma gandeam si eu, wife

bre, care esti VIP pe acilea?
panty_C
Postat pe 10 Februarie 2010 16:32
un cunoscut apropiat a batit o belea d-asta,s-a aruncat una pe jos artistic,tipa fiind asistenta medicala...iti dai seama...
dar nu-l absolv de vina,pt ca a atins-o...

iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 16:34
iaso...legile astea sunt tare prost facute

ia la astia...iar abereaza pe realitatea de gropi si de utilaje
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 16:36
daca ii faceau lu' andrei analizele toxicologice,belea prazu'....

nu sunt sanatosi la cap,fetitza...da' cu pensiile ce urla relitatea ,ce urla antenele...

dap,

am ajuns sa ma apuce rasu' cand incep astia sa vorbeasca despre zapada...
in rahova pe o strada,si-au scos aia zapada din curti in mijlocul drumului,cat de tampit trebuie sa fi?
si se vaitau ca nu ajung masinile la ei....
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 16:40
dap, putregaiuri sunt peste tot. eu nu ma leg de omul acela care munceste ci, de smecherii care au legi numai pentru ei

madam tatoiu sa-si vada de treaba ei. daca plodurile filmeaza in loc sa fie atenti la lectii, apoi, o sa avem o tara de regizori

oricum, depinde de cel ce e la catedra sa se faca respectati si iubiti de elevi.

am vazut si eu pe tanti aceea care dialoga cu elevii ca pe maidan. pe astia, i-as da afara din invatamant. n-au ce cauta aici. i-au facut la apelul de seara profesori. traiasca facultatile particulare si pilele de la inspectoratele scolare.

si_totusi
Postat pe 10 Februarie 2010 16:57
dap..

pe un program eleva de avu o legatura de lesbianism cu diriga,zice ea...

pe altu' tacanita de-si intreaba elevii daca ea e c u r v a sau t a r f a,viitor de aur tara noastra are...

bre,
da' cam mari coincidente,dalelei voinicii mei!...no,asta-i mana lu' baselu...
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 18:20
ioi, iaso...ca mult m-ai desfatat

ai mare dreptate, e o conspiratie pusa la cale de mariner

ia la astia, exulta ca rezista catedrala neamului la un cutremur de 9 grade
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 18:30
catedrala aia e o mare porcarie,sa ne faca un parc ...o rezervatie...

oaliu! hippie ma fac...
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2010 18:40
De la: fleurdelis, la data 2010-02-10 08:46:55mie imi merge rau./...si de vreo 2 ani asa nu doar in per asta...
berbec. in fine ma duc sa m-adun, mai am un meci decisiv azi...si dupa...ori emigrez in dambovitza... ori emigrez

fleur...nu emigra in dambovita!!
ce vorbe sunt astea?
cui crezi ca ii merge bine in zilele de azi
please...gaseste-ti ECHILIBRUL interior..
ne sperii
LILO
Postat pe 10 Februarie 2010 18:47
catedrala aceea..iasomico,dupa parerea mea (pe care nimeni nu mi-o cere ),ar fi bine sa se transforme intr-o catedrala VIE..pt oamenii napastuiti din aceasta tara
atata "banet" cat s-ar strange pt inaltarea unor ziduri,care nu au nimic a face cu credinta,ne-am inalta si am renaste din cenusiul zilei de azi

LILO
Postat pe 10 Februarie 2010 18:59
iaso, make love not war
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 19:05
buna seara la sannicolau!
marianela
Postat pe 10 Februarie 2010 19:16
care sannicolau?

Flower power
panty_C
Postat pe 10 Februarie 2010 19:30
scuze,am trimis lui wife.Sper ca n-am gresit.Buna seara si la Oradea..
marianela
Postat pe 10 Februarie 2010 19:35
garbolino, esti sanmiclosanca, hai ?

oalio...schimba-ti nickul ala, ca ma confuzezi cu nr ala de telefon cu 115...baga si tu altceva
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 20:13
nu,de departe chiar.Dar nu de mult parca ai vorbit de muncitorii de la general motors din sannicolau...si asa am inteles ca esti tu de acolo.Eu doar am o relatie de amicitie cu o familie de acolo.Eu sunt tocmai din centrul tarii SIGHISOARA
marianela
Postat pe 10 Februarie 2010 20:17
hehehe...la delphi e durere mare acum...le-au cazut pernele de sub cour la toti sefuti aia cu liceul facut la apelul de seara...nema salarii si frecare de menta
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 20:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
.....am nevoie de un dictionar....:D 12 De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
TE IUBESC ! spus foarte usor 10 De la: michelle_ 21 August 2011 15:41
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Setari Cookie-uri