eu sunt mai somnoroasa,ma retrag la culcare.NOAPTE BUNA la toate!!! | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 21:29 |
||
---|---|---|
neata natiune...dupa parerea mea multi profesori nu corespund...la fii-mea prin clasa a 2a preotul batea copii cu catalogul in cap, fetita mea a invatat poezii religioase pe care eu nici nu puteam sa le citesc...si culmea prin manualele de religie haos nu gluma...nu mai retin in ce clasa scria in manual ca daca nu-ti faci cruce la biserica dupa colt te calca masina...erau copiii infricosati...fetita mea la varsta aceea era speriata rau de tot de ce i-a spus preotul respectiv de iad...m-a deranjat f.tare... | ||
lala_cri Postat pe 11 Februarie 2010 09:27 |
||
nu mai este optionala ora de religie?sau preotul pt care ati optat baga frica in copii? | ||
|
||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 10:25 |
||
religia nu-i optionala... | ||
lala_cri Postat pe 11 Februarie 2010 10:30 |
||
cand erau fetele mele de scoala generala si apoi de liceu puteau opta pt religie in sensul cultului.La asta ma refeream.Ale mele au facut cu preot evanghelic in lb germana,pt ca asa era profilul scolii,dar puteau merge la o alta scoala sa tina cu alt preot daca nu vroiau cu evanghelic. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 10:42 |
||
lilo, catedrala vie..zici? pana una-alta mor oamenii in spitale,aici ar fi urgenta,in opinia mea... panterica, asa,asa.. wife, dap.love,love,love... lala,115... eu nu sunt de acord cu predarea religiei in scoli,lu' al mic al meu i-a cazut pe invers obligativitatea invatarii pe de rost a rugaciunilor. mi-a zis ca astea se fac cu inima, nu trebuie sa-i puna lui nimeni cuvinte in gura. n-am putut sa-l contrazic,pt ca este un baiat care il iubeste pe Dumnezeu in felul lui. |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 11:12 |
||
chiar si noi oameni maturi nu putem sa ne rugam la comanda.e un lucru personal si intim. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 11:23 |
||
dap... dupa '90 au dat buzna tot felu' de frustrati cu bibliile-n mana, nenica... chit ca pana-n 90 nu prea a fost prigoana religioasa pe la noi... adeca, cine voia sa se roage, se ruga... plus nunti, botezuri si-nmormantari, alea-alea... chestia e ca religia e folosita de multi oportunisti care nu le au cu munca... nu mai vorbesc de aia deranjatii la personalitate... sa te tii acuma, pe criza, cu isteriile bisericesti... |
||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 11:25 |
||
chestiunea capitala e aqua land.. de dimineata cand am fost plecata ,saream peste apa pe cateo limba de zapada,m-am distrat cand am auzit in spatele meu: ia uite a draq caprita cum sare,sari si tu! i-a spus un nene tuciuriu lu' piranda lui... nu m-am suparat,crez ca era un compliment... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 11:28 |
||
corect,zambilu' daca ii iei la bani marunti pe cei care predau religia,sunt singuri si frustrati.. cum sa stie oamenii astia sa invete elevii ceva care sa-i ajute in viata?n-ai sa vezi... pt ca de fapt religia asta trebuie sa-i invete,sa fie oameni.. |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 11:32 |
||
mami, nebuna aia de-si macelari fetitele , legandu-le la ochi ca la baba oarba, numa' pe dumnezeu il avea in cap... se pare ca mosu' asta trimite mesaje confuze uneori... | ||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 11:35 |
||
Nu neaparat. Exista si situatia in care oamenii sunt nebuni cu diploma. Daca mai bagi si credinta la mijloc iese ceva si mai rau. | ||
sierra_ig Postat pe 11 Februarie 2010 11:39 |
||
lilo, catedrala vie..zici? pana una-alta mor oamenii in spitale,aici ar fi urgenta,in opinia mea... panterica, asa,asa.. da! la aceasta catedrala vie ma refeream..la salvarea neamului romanesc de la agonie acolo trebuie investit,pana nu ii prea tarziu pt ca se imbolnavesc tot mai multi tineri,de la o zi la alta neamul acesta trebuie HRANIT ca altfel dispare si apropos..gata cu sperietoarea de GRIPA? s-au epuizat dozele? of of |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 11:42 |
||
sierra, bine ai venit. mai spune, ca esti tinerel,sa va intelegem mai bine. lilo, aia de s-au vaccinat...sa dea sfantuletul sa nu aiba efecte secundare in timp...chiar..of,of,of... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 11:58 |
||
da..e trist | ||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 11:59 |
||
maimutza, da' cum vezi tu salvarea neamului, mami?... apar tot felu' de mesianici d-astia si-ncep cu salvarea morala prin intoarcerea la religie... bre, romanu' nu-i religios prin vocatie, ci din spirit practic... el nu se-nchina la dumnezeu, ci la biserica... ca acolo se rezolva trebile de zi cu zi... apropos, una din zicalele delicioase la romani: pan' la dumnezeu te mananca sfintii... corect, dealtfel in calendarul ortodox nici nu e vreo zi a lui dumnezeu... numa sfinti, si vorba aia, atunci se lasa cu potoale si cu spritzane, adeca ceva demn de tinut minte... |
||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 12:05 |
||
si dupa shpritz,da-i si da-i... | ||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:08 |
||
uite ca la asta nu m-am gandit,ca intr-adevar CAND este celebrat DUMNEZEU? cu OSPETELE crestinesti stim care este situatia.. de exemplu, intr-o localitate X enoriasii care sunt si coristi,fac cate o pauza intre doua cantari religioase,merg intr-o cladire apropiata,de unde vin tot mai cracanati de cat vin iau la mansarda apoi salvarea neamului trebuie facuta prin renuntarea la a-l jumuli si de piele nu numai de pene pe bietul romanas...de a culege roadele si a nu taia copacul cu totul... dar cine sa faca toate acestea ,daca nu ALESII neamului?? pai nu? |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 12:13 |
||
da, mami, corect... stai sa nu-mi pierd ideea... bre, voi v-ati pus vreodata problema de ce crestinii si mahomedanii au nevoie de intermediari ca sa se roage la fiinta suprema?... ca astia doi, profetu' si isus, asta sunt, un fel de lobbysti prin ceruri... |
||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 12:14 |
||
lilo, da' tu nu vezi ca poporu' roman nu vrea sa fie salvat ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2010 12:14 |
||
auzi ca-l luara pe adi-minune la control,nu si-a declarat omu' averea cum trebuie,si doar e consilier... printre altele ..la bijuterii si-a trecut doar un cartier... in ce tara traim? asta acu' vreo doi ani a tras cu pistolul dupa amanta...i-a devastat casa.. bleah...consilier,auzi... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:16 |
||
wife..la aceasta problema trebuie sa mai reflectez nitel o mica parte doreste salvarea,dar marea masa ,aceea a..hai sa le zicem nestiutorilor(ca sa nu jignesc)intr-adevar nu vrea sa fie salvata |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 12:18 |
||
ce cartier, mami?.. rahova?.. | ||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 12:18 |
||
exact !!! nu poti sa faci bine cu de-a sila... iaso, e clar...io-s in urma rau de tot cu stirile habar n-am avut ca piticu' ala erotic avea amanta si pistol viata mea...fac bube pe mine de la cat latra astia despre viscol si coade galbene si portocalii |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2010 12:20 |
||
zambilu' io le-am pierdut de mult,ideile alea... nu stiu ,asa scria pe declaratie; cartier...6000 de euro. n-a zis daca e ceas...cred ca a vorbit subconstientu'... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:22 |
||
iar? galben si portocaliu? dar ROZ cand mai auzim de roz,blue si frunzulite verzi? |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 12:22 |
||
hehehe...iote la zambilu' mai putin si zice ca musulmanii si crestinii au un piar mai bun |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2010 12:24 |
||
wife, ai cuvantu' meu ca sunt absenta cand dau astia stiri,nu ma mai atinge nimic, ...s-a lasat ceata la bucale...am o pacla pe teasta... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:26 |
||
brovo, iaso...macar nu te mai agiti cand abereaza astia la tiviu ceata? mishto...da' cu zapada cum stati ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2010 12:28 |
||
waifo, stai sa-ti mai servesc una... daca te uiti bine, vezi ca muierile-s mai patrunse de crestinism decat barbatii... si cand colo, ce sa vezi?... crestinismu-i o religie misogina, frate... daca la islamisti le da voie cu femei multe si-n viata si dupa, la crestini, paula... daca preacurvesti pe pamant ajungi in iad, si daca sfintzesti in viata asta, ajungi in rai, unde nu-i nicio distractie... |
||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 12:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
|
||
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural