wife,japita mica, am spus ca suntem sub ape...se topeste,nu stiu cum o sa iesim maine din case... tu vrei sa fii politicoasa,guritza..nu? imi faci conversatie... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:31 |
||
---|---|---|
zambilu' hai mai mami ca e libertate maxima la noi... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:35 |
||
nu fetitza, chiar nu am citit ce ai zis de ape ... is cu capu' este ? zambilu, sa stii ca asa-i...la aia muierea e un fel de breloc, accesoriu d-ala la crestini e un fel de bau bau...baga barbatii in ispita, malefica de-aia cum o dai n-o nimeresti |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2010 12:36 |
||
iasomico, pai eu ce ziceam?.. romanu' n-are niciun dumnezeu... | ||
zambil Postat pe 11 Februarie 2010 12:37 |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 12:45 |
||
meiiiiiiiiii!! voi despre ce borbiti aici? despre analiza apei discutata in emisiunea trenu vietii ori ceva de genu? |
||
persidadamian Postat pe 11 Februarie 2010 13:13 |
||
ninge, ninge si iar ninge pana cand | ||
lala_cri Postat pe 11 Februarie 2010 13:32 |
||
unde a inceput din nou sa ninga?Chiar pana cand? | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 13:35 |
||
la bucuresti nu ninge...sunt 4 grade afara si zapada se topeste cu succes.....si toate gurile de scurgere a apei - toate capacele de canal - sunt astupate de zapada stransa si data in lateralele drumului de plugurile care cica au facut curat pe strazi....cred ca bucurestiul ar trebui sa se numeasca venetia...dar lipsesc gondolele.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2010 13:41 |
||
tuty..noroc cu gondolierii... | ||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 13:44 |
||
ma ajuta si pe mine cineva intr-o problema? | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 13:46 |
||
La Sighisoara nu ninge,si nici Venetia nu va fi....suntem atat de feriti. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 13:48 |
||
lilutzule......ha??? ...cum arata gondolierii????..ca sa stiu daca ii intalnesc.....ca in bucale ii numa apa pe strazi...... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2010 13:49 |
||
mariana...care-i baiul? |
||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2010 13:49 |
||
cred ca o sa va "salveze" badia boc..gaseste el vreo cativa "gondolieri" d-astia.. ca oricum cu troienile, o fost cam uimit ca la noi nu sunt utilaje ca in vest |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 13:52 |
||
la sighisoara,in atmosfera de ev mediu..cred si eu ca sunteti feriti era mai bine pe vremuri |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 13:53 |
||
nu stiu ce+a fost cu site+ul dar nu m+a lasat sa scriu.Uite ce problema mare am.Port doliu de 9 luni dupa mama mea.Negru total.La gandul ca ar trebui sa incep sa adaug cateceva de alta culoare pe mine incep cosmarurile.De 9 luni in fiecare seara adorm cu ea in gand,cu faza terminala a ei.E ft greu. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 14:05 |
||
mary,trebuie sa te detasezi cu incetul de acel moment care te-a marcat.incearca inainte de culcare si chiar si in timul zilei,sa iti amintesti momentele fericite din viata,alaturi de mama ta. problema este si acest doliu..negrul produce depresie.. in alte religii,se poarta albul ca simbol al doliului..si este mai bine |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 14:11 |
||
ma mai gandesc la ceva..poate de data asta ajuta astrologia..ia vezi tu,ce culoare se potriveste,in raport cu zodia ta..si pe aceea sa o porti | ||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 14:16 |
||
Eu nu sunt de acord cu purtattul doliului sub nicio forma..Ceea ce a insemnat mama ta pt tine ramane in sufletul si mintea ta, cei pe care i-am iubit si ii iubim si dupa moarte raman in inima nostra..dar chestia cu doliul e absolut insignifianta. Intrebarea e: mama ta si-ar fi dorit sa te vada timp de un an imbracata in negru dupa ea..? Ma indoiesc..eu una chiar as insista ca oamenii dragi sa nu poarte doliu dupa mine ci sa traiasca si sa se distreze asa cum mie mi-ar fi placut sa o fac...Si..incearca sa depasesti momentul , imagineaza-ti ca mama ta te priveste de undeva doar ca din pacate tu nu mai ai acces la acea dimensiune , in ultima instanta poti sa te gandesti ca moartea este doar o transformare. | ||
reyya Postat pe 11 Februarie 2010 14:18 |
||
asta e ca eu l-as mai mai lasa cate putin,pt ca ori acum ori peste 3 luni tot aia e in sufletul meu.La fel mie-e dor de ea,si a avut totusi o varsta 75 ani pt ca eu am 48.Si uite ca ma simt urmarita de ea si parca simt ca daca voi purta alte culori de undeva se intristeaza.Am fost la psihiatrie la consultatie sapt.asta su=i mi-a dat un tratament.Urmeaza sa-l incep peste cateva zile.Astept sa vad daca nu-s gravida,pt ca imi doresc nespus un copilas. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 14:19 |
||
mariana....imi pare rau pentru pierderea ta...dar sa stii ca doliul vestimentar este nimic pe langa cel din suflet.....durerea din suflet nu o poate acoperi nici o haina din lume...stiu ca iti este greu sa accepti ca o persoana atat de draga tie nu mai este, dar crede-ma ca nu hainele iti arata durerea..... durerea se vede in atitudine, in felul cum iti amintesti de dansa, in felul cum ii pastrezi memoria mamei tale intacte si nealterate......si faptul ca ai mustrari de constiinta ca vrei sa mai porti si altceva decat negru, nu reprezinta supararea mamei tale.....ci doar ceva din mintea ta care te opreste.....tu stii cel mai bine.... iar la hainute...incearca sa folosesti pentru inceput haine "cuminti".....albe, de culoarea untului, de culoarea fildesului......apoi, incet, incet, incearca un albastru foarte deschis, un vernil palid.....etc.... |
||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2010 14:20 |
||
Poarta nuantele care-ti plac si te avantajeaza , mama ta tot asa cred ca si-ar dori sa te vada...Cele bune! | ||
reyya Postat pe 11 Februarie 2010 14:20 |
||
De la: marianela, la data 2010-02-11 14:19:03asta e ca eu l-as mai mai lasa cate putin,pt ca ori acum ori peste 3 luni tot aia e in sufletul meu.La fel mie-e dor de ea,si a avut totusi o varsta 75 ani pt ca eu am 48.Si uite ca ma simt urmarita de ea si parca simt ca daca voi purta alte culori de undeva se intristeaza.Am fost la psihiatrie la consultatie sapt.asta su=i mi-a dat un tratament.Urmeaza sa-l incep peste cateva zile.Astept sa vad daca nu-s gravida,pt ca imi doresc nespus un copilas. Ti-am raspuns mai sus...nu se intristeaza dimpotriva se va bucura de acolo de unde este daca tu vei purta ceva ce-ti place si nu ceva trist si mohorat . Tu o porti cu tine pretutindeni in suflet..acum nu trebuie sa te cufunzi in acel negru mohorat. |
||
reyya Postat pe 11 Februarie 2010 14:22 |
||
mariana...la 48 de ani e putin probabil sa mai fii gravida......s-ar putea ca "boala" ta sa fie de fapt menopauza...... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2010 14:22 |
||
uneori se mai intampla si "minuni" mai rar vecina mea o adus pe lume la 50 de ani acum are un flacau de toata frumusetea,cu toate ca pe vremea aceea se rusina.. ea crezuse ca era la menopauza si cand colo,surpriza...o facut un bebe |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 14:25 |
||
nu stiu daca e menopauza,Eu am ciclu regulat inca.Astept sa vad daca nu cumva am ramas luna asta.Dar astept de cativa ani....Eu dupa cum am mai scris sunt recasatorita si actualul sot cel din imagine de pe avatar(eu si el)nu a mai fost casatorit,nu are copii nici din afara casatoriei si in plus are numai 39 ani....nu ca mine...ce frumos ar fi sa-l fac tatic,dar nu vine nimic | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 14:27 |
||
de-as avea si eu norocul ei | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 14:29 |
||
succes...pt.un bebe...iar doliu il porti in inima toata viata...traieste-ti viata ta asa cum iti place...si mama ta si-ar fi dorit la fel, viata e unica si trece tare repede.. | ||
lala_cri Postat pe 11 Februarie 2010 14:45 |
||
De la: marianela, la data 2010-02-11 14:29:20de-as avea si eu norocul ei sa fie!! |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 14:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
|
||
SIMPLU | 75 | De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural