povestea cu doliul e ceva ce exista doar in mintea noastra. tine de simbolistica traditiei. la asiatici, doliul e marcat prin alb. deci... ca porti negru sau alte culori, putin importa. ramane dragostea ce i-o porti. nu culoarea e ce te deranjeaza ci, faptul ca nu te impaci cu gandul pierderii ei. de aici, apar si aceste asa zise legaturi ; culoare neagra = suferinta. mintea ta cladeste astfel de ingradiri. mie mi-a murit tatal. noi doi am avut o relatie extraordinara. ma intelegea numai din priviri. nu am putut purta doliu decat 40 de zile. de ce? simteam ca nu asta e calea sa-mi amintesc sau sa fiu cu el. ca sa continui acea legatura rupta ,prin trecerea lui in nefiinta, sa-l simt langa mine,m-am comportat normal, ca si cum ar fi trait. discut cu el in gand, ii cer parerea cand mi-i greu, ii spun "noapte buna". chiar daca nu mai e fizic, in mintea si inima mea e viu doliul e doar traditie . ramane omul ce-l purtam cu noi, in suflet |
||
si_totusi Postat pe 11 Februarie 2010 14:49 |
||
---|---|---|
mari, bingo!astepti sa vezi daca esti insarcinata,deci faci sex?atunci esti pe drumul cel bun,adecatelea fac sex..da' umblu cernita...nu prea se imbuca astea doua. asculta la baba aici: eu in 7 ani i-am pierdut aproape pe toti,eram din doliu,in doliu...pana intr-o zi, cand un prieten pshiholog a urlat la mine"da draq doliu asta jos,oricat de bine ti-ar sta in negru" m-am uitat la el oripilata,am plans vreo trei zile si apoi am tras niste concluzii: 1 la un moment dat intervine o oarecare comoditate,nu trebuie sa-ti bati capu' cum o sa te asortezi,tragi toalele negre pe tine. 2 doliu nu are nimic de-a face cu adevarata stare,am vazut "indoliati" care mi-au provocat greata,durerea este in suflet, nu trebuie s-o expunem pe taraba. 3 intradeavar imi statea bine in negru,imi dadea o aura de mister. 4 si eu am patit ceva de genu'la plecarea mamei,nu-mi venea sa dau jos doliul,mi se parea ca ma despart definitiv de ea.. 5 avem o singura viata,parintele care vrea ca plodu' lui sa fie cernit cat mai mult ,este un tampit. am o amica care si-a botezat baiatul cel mare in anul in care a murit mama ei,la botez nu a lasat sa fie pusa muzica...niste aberatii ,o indobitoceala perversa..asa eram crescuti |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 14:52 |
||
Mary fetili au dreptate...fiecare dintre noi am pierdut pe cineva drag, important e sa mergi mai departe...durerea ramane in suflet dar nu trebe sa lasam sa ne afecteze.....eu vorbesc mereu cu tata in gand si-i spun ca mi-e dor de el... | ||
|
||
lala_cri Postat pe 11 Februarie 2010 14:58 |
||
faptul ca tii un barbat mai tanar langa tine asta inseamna ca esti o femeie deosebita...nu uita traieste clipa...si fii fericita ca asta isi doreste orice mama oriunde s-ar afla... | ||
lala_cri Postat pe 11 Februarie 2010 15:03 |
||
mi am amintit ceva.. eram prin clasa a sasea cand mi-a murit unchiul pe care il consideram ca un parinte adevarat se crease o legatura sufleteasca invizibila.. si de la el mi se trage "slabiciunea"pt animale,dragostea pt natura(pt ca si tatal meu natural avea aceste bucurii,vis-a-vis de viata) pt mine era o pierdere f grea la acea varsta si normal am mers la scoala imbracata in negru,pe langa uniforma obligatorie profa mea de chimie m-a apostrofat si m-a intrebat:"de ce ai venit imbracata in negru?vrei sa impresionezi?" mi-au dat lacrimile..de durere.. intamplarea a facut ca sa ii moara tatal la o saptamana si..surpriza..profa o venit imbracata in doliu din acel moment s-a purtat mai omeneste cu mine..dar in ochii mei CAZUSE.. |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 15:08 |
||
lilo, ai luat-o si tu prea in serios. ia luati si va distrati,eu am ras de ma doare burta... http://www.youtube.com/watch?v=BicheJONDXc lasati doliul si supararea,avem timp pt toate.... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 15:37 |
||
gainile..is cele mai proaste creaturi de pe planeta |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 15:45 |
||
ai vazut ce ii dadea cu coada pe la nas? il astepta s-o bage in cotet...ehe,he,he... ia sa-i bag si pe astia mici,i-am mai pus..si-o sa-i mai pun... http://www.youtube.com/watch?v=GfADAejS-OQ&feature=related |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2010 15:48 |
||
multumesc la toate pt sfaturi si incurajari | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 19:03 |
||
ti-au cumparat bacteria aceea mai?? | ||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 19:08 |
||
cu mine vorbesti?eu nu am bacterii decat cele saprofite cum avem toti,dar nu de vanzare!Am o ciuperca dar de DARUIT!pt ca se inmulteste si se zice ca-i pacat s-o arunci. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 19:10 |
||
aaa.. e pacat! acum am inteles ce'atata zbuciuum | ||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 19:13 |
||
da,m-am tot documentat pe net despre ea si apar articole de genul asta:Ciuperca e o fiinta vie!Ocrotiti-o!Daruiti-o mai departe!!Si eu chiar m-am legat de ea.In schimb am vazut pe multe forumuri ca sunt persoane care o vand cu 200 ron pana la 500 ron portia .Escroci!! | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 19:20 |
||
oof mai! esti dragutza....cu afectiunea asta a ta, pt ciumpearca! o sa imi iau si eu de la plafar, poate ma mai imbunez, na! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 19:22 |
||
Acum daca cineva a dat atatia bani pe ea nu stiu si nu cred.De asta ma zdrobesc,ca sa fiu eu de folos gratuit celor ce vor,si intreb pe unde pot. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 19:23 |
||
dap, e bestiala fatuca asta cu afectiunea ei pt ciumpearca,si nu se lasa deloc... bre, bagai mai devreme o postare lunga,da' nu mi-o lua,nu mi-o lua bre..auzisi... merge site-ul asta ca couru'... ma enerveaza emilia popescu cu reclama pt activia,uite ca acu' nu mai dorm noaptea de focu' ei,doar a scapat de constipatie,nu? unde pui ca e pe val,si mai ia si purcoiul de bani la "dansez pt tine"...da' deh...are "burtica fericita"..bleah... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 13:06 |
||
asta'l un ras pt ciumpearca! apoi...pe emilia pompescu..nici n-ai de ce sa fii suparata, pt ca aia din reclama nici nu e burtica ei |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 13:09 |
||
fleur, stiu ca nu e burtica ei,este evidenta treaba,dar unei actrite de talia ei nu-i sta bine,nu-i sta bine sa-mi arate burta balonata..chiar nu ma interesa tranzitu' ei intestinal.. a! si aia balonata chiar este burta ei... in fine... tu ce chestiune ai astazi?esti mai bine? |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 13:29 |
||
uite nene chestiune: s-a desprtit nastase de nevasta-sa.. nu bombo, ilie... | ||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:31 |
||
nu pot sa cred. groaznic... sincer. |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 13:33 |
||
io?? pai...motive nu am sa fiu mai bine...m-am mai anesteziat oleac' dar acum 2zile....am strigat la unu pe strada , sa ma calce,,ca mi=-ar face un bine.ce sa fac! asta e viata! |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 13:35 |
||
mami, eu ma mir c-a durat atata... 30 de ani diferenta este totusi cam mult, mai ales c-o dracoaica precum amalia aia... | ||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:37 |
||
aham, ai iesit din tine nitel? se mai intampla,a trecut... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 13:37 |
||
zambilu'... s-ar putea sa aflam ca de fapt ilie..si-a gasit pe una. m-am tot intrebat,de ce draq super-femei sfarsesc prin a li se da cu flit? draq stie... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 13:39 |
||
eu stiu eu stiu.... pt ca de fapt amalia are acum atata treaba, caci a "urcat-o" atat de sus...incat... eu zic k d=-aia... |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 13:41 |
||
mami, a avut pe cine sa urce,nu stiu cum sa-ti explic.... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 14:00 |
||
fetele, asa se numeste, domn'e, cand femeia i se suie in cap barbatului, ca urca?... | ||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 14:01 |
||
ai si tu dreptate... ilie ii zicea"generalu'",probabil ca l-a sufocat...si omu' ala s-a nascut sa fie liber... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 14:04 |
||
mai eu nu stiu daca l=-a sufocat! dar cand ii dai unei femei, atatea atributii....sper ca nu mai asteptarile din luna de miere da?? adcia intelegi si tu ca e obosita, ca e prinsa, ca e nervoasa, ac nu-i acasaaaaaaaaaaa.... |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 14:11 |
||
adevaru' e pe la mijloc,ca mai mereu....aflam noi... | ||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 14:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
|
||
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural