Chestiunea zilei..

preci,

corect.
nu merita sa pui suflet,maine-poimaine auzi ca se impaca.
astia care au tot ce le cere inima, se plictisesc,trebuie sa-i intelegem si pe ei....

bre,

eu raman blocata, si-mi vin neshte masini peste ochii non-stop,zici ca sunt in lumii paralele....
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2010 21:07
s-or buiecit,deh...

da' iar ma-ntorc si zic: poate sa nu fie nimic adevarat si noi ne pierdem vremea povestind povesti..
vorba aia - imi plac povestile,dar in basme nu mai cred demult..

ce patisi,mami?
ai fost rapita de extraterestrii?
preciouss
Postat pe 12 Februarie 2010 21:14
Amalia e o femeie extraordinara...nu mai gaseste Ilie o femeie ca ea...am prieteni f.buni care au avut o problema de sanatate cu baietelul lor si care acum traieste datorita ei...si nu e primul copil pe care il ajuta...ia cazat la ea acasa, ca pe niste oaspeti de seama, baietelul lor a facut toate operatiile prin asigurarea ei si acum merge la ea in Franta pt.ca trebuie sa faca controale regulate...e foarte modesta...niciodata nu si-a facut publicitate pt.asta chiar ajuta din inima, a ajutat multi copii si inca o mai face...o doamna adevarata...eu o admir
lala_cri
Postat pe 13 Februarie 2010 08:29
Referitor la Grecia...a devenit o probleme in UE doar pt.ca euro e in deficit...si asta datorita si situatiei economice a Greciei care e in scadere, ca majoritatea tuturor tarilor de altfel,dar Grecia a depasit plafonul admis pentru tarile care au aderat la moneda unica..
lala_cri
Postat pe 13 Februarie 2010 09:11
iar pe sisu nu l-au arestat iarasi.....abia acuma i-au stabilit pedeapsa pe care o are de executat.....
tutankhamon
Postat pe 13 Februarie 2010 12:39
preci..

dap..merge site-ul f prost cateodata,groaznic.

lalo,

nu-mi mai bat capu'...da-i in papuci,nu le plang eu de mila.

iasomia
Postat pe 13 Februarie 2010 18:59
am gasit ,din intamplare..
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/colosallimba-lui-eba-ne-a-scos-din-criza-cum-a-f

LILO
Postat pe 14 Februarie 2010 18:05
..unora..le-ar fi mult mai usor la galere decat printre scrieri..
LILO
Postat pe 14 Februarie 2010 18:09
fleurdelis
Postat pe 14 Februarie 2010 18:11
auzi acilea:

don mazare di la carnaval..anunta ca o sa candideze si el la presedentia psd,ce se bea bre p-acolo?rom?

asa neneaca...s-au pus pe cantat manele...
urati sunt...
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 14:36
asa deci, mazare vrea presedinte psd... pai de ce nu?... la ce partid au aia, poa' sa-lpuna si pe copilu' minune presedinte...

bre, fiti atenti acilea, ca v-am mai zis eu: incalzirea globala e o cioaca... unul dintre oamenii de stiinta care sustine teoria a admis ca inca din 1995 nu s-au mai inregistrat cresteri semnificaive ale temperaturilor medii anuale, si este de acord ca au fost perioade in evul mediu cand temperaturile erau mai ridicate decat acum... deci, cioaca, nene...
zambil
Postat pe 15 Februarie 2010 14:53
film nerecomandat depresivilor: up in the air... clooney iarasi se joaca pe el insusi, vera farmiga are un vino-n coa' deosebit, dar una peste alta filmu' e reusit...
zambil
Postat pe 15 Februarie 2010 14:57
mamoanta,

ai draq ce ne manipuleaza astia...da' de ce ,mami?
ca inteleg faza cu vaccinurile,cu interesele...da' cu clima asta care-i faza?
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 14:58
iasomico, pai treaba-i simpla: imperialism d-ala global... scopu' principal este sa impuna prin legi ecologice incetinirea ritmului de crestere in tarile emergente... china si india ar fi doua exemple majore... adeca, aia folosesc tehnologii poluante, deci incalzesc clima, deci sa le punem taxe care sa le franeze dezvoltarea... chestii grele...

si tot din teoria conspiratiei reloaded... petrolul si gazele naturale nu sunt resurse epuizabile, ci produsul reactiilor din centrul pamantului... chiar asa, cati trilobiti d-aia sa fi murit acu j' de milioane de ani ca sa formeze pungile alea de petrol si de gaze?... plus ca nu numa' ca trebuiau sa moara masiv si sa depoziteze in gramezi organizate, da' trebuia sa se si indeplineasca alte conditii speciale, care sa favorizeze transformarea mortaciunilor in hidrocarburi... da' nu intru-n amanunte, sa nu va-ncarc aiurea memoria...
zambil
Postat pe 15 Februarie 2010 15:06
oaliu!zambilu'..

chestii grele,mami...
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 15:10
pai da... ia mai bine sa vedem ce zice de nastase si amalia.. cica amandoi dadeau cu dansa-n populatie, fiecare pe partea lui... si-astia zic ca se despart civilizat si raman prieteni?.. haida, deh...
zambil
Postat pe 15 Februarie 2010 15:13
a facut tatulici emisiune despre "avatar",unii pro,altii contra...am ramas ca la inceput,nu am inteles nimic,decat ca mi-au povestit actiunea filmului...
s-au dus timpurile cand se faceau emisiuni ca lumea...

nastase?amalia?

vip-urile astea ale noastre nu stiu sa se desparta elegant,prieteni din fata garii...
stai ca nu au impartit banii,inca...

iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 15:18
nastase nu mai candideaza,antonescu desfinteaza functia de vice..adicatelea scapa de orban...

hai ca-mi place,devine interesant...ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 17:03
nu v-ati saturat de dat in Crin ? e cel mai bun politician, cel mai cinstit! mai vorbiti de marinelul manelist!
superbus
Postat pe 16 Februarie 2010 08:05
bre superbe, crin isi da singur cu stangu-n dreptu', nene... noi doar rontaim seminte la peluza...
zambil
Postat pe 16 Februarie 2010 09:13
zambilu'

e micut,mami...nu se pricepe la oameni,inca...
se trezeste el...
iasomia
Postat pe 16 Februarie 2010 09:17
iasomico, o fi si el nevorbit, mami... trebe sa-l intelegem...
zambil
Postat pe 16 Februarie 2010 10:05
daca nu.. noi,atunci cine?..
iasomia
Postat pe 16 Februarie 2010 10:07
la cestiune; faza zilei...

http://www.libertatea.ro/stire/video-schimb-de-palme-intre-un-politist-si-o-profesoara-276489.html

pai ce sa te mai miri de violentza din scoli, nene?... la politie nu ma bag, ca se stie... cu toate ca zic c-acilea organu' era-n legitima aparare... he,he,he...
zambil
Postat pe 16 Februarie 2010 10:14
cred ca i-a placut,a draq ai vazut ce s-a imblanzit?ehe,he,he....
saracutu' politache...hai,ca a fost dulce:

"ioi!"....

iasomia
Postat pe 16 Februarie 2010 10:18
ardelean cumpatat, mami...
zambil
Postat pe 16 Februarie 2010 10:20
nici nu stii cat m-ai desfatat.

s-a vazut..mami..ca s-a gandit bine....
iasomia
Postat pe 16 Februarie 2010 10:22
mie-mi placu opinia publica: du-te dreacu 'la clasa ta.... he,he,he...
zambil
Postat pe 16 Februarie 2010 10:24
dap...

asa esti talica,un scump....am ras cu lacrimi...
e dulce ala saracu'..cu ochelarii cazuti...
iasomia
Postat pe 16 Februarie 2010 10:27
frati romani...

viitor de aur,patria noastra are

rezistati,rezistati si iar rezistati?

pana cand?
pana nu primim vre-o doua
LILO
Postat pe 16 Februarie 2010 16:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
buna 32 De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic 78 De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24
ceao 8 De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50
Setari Cookie-uri