dalai lama la casa alba.. o ciudatenie.. |
||
LILO Postat pe 18 Februarie 2010 19:34 |
||
---|---|---|
auzi stire...cica 60000 doze vaccinuri pt. bebe expirate...facute deja...explicatia lor de la institut e ca nu-si fac efectul...in rest...Doamne Ajuta doar nu-s prosti sa zica altceva....sper ca nu va mira nu? e tot Romanica noastra..deh | ||
lala_cri Postat pe 19 Februarie 2010 11:30 |
||
auzisem si eu... | ||
|
||
AdrianaR Postat pe 19 Februarie 2010 11:32 |
||
...vaccinele cica pot avea termene de valabilitate mai mari decat scriepe cotie...de... nenea Cercel e Strein rau de tot decand s-o fecut ditai secretar de stat la sanatate si e sengurul nehabarnist de pe-acolo... i-a sa aiba si el s-au copchiii lui un bebe de vaccinat ...chestiunea zilei nu e doar cu pensiile nesimtite, ci au mai aparut niscai salarii si mai nesimtite... ...exista, bineinteles, mai multe tipuri de salarii: 1.Salariul CEAPA: il vezi, il iei in mana si incepi sa plangi. 2.Salariul NENOROCIT: nu te ajuta cu nimic, te face sa suferi dar nu poti trai fara el. 3...Salariul DIETETIC: te face sa mananci din ce in ce mai putin. 4.Salariul ATEU: te indoiesti de existenta lui. 5.Salariul MAGIC: faci cateva miscari si dispare. 6.Salariul FURTUNA: nu stii cand apare si nici cat tine. 7.Salariul UMOR NEGRU: razi ca sa nu plangi. 8.Salariul PREZERVATIV: iti taie pofta. 9.Salariul IMPOTENT: cand ai nevoie mai multa te dezamageste. 10.Salariul MENSTRUATIE: vine o data pe luna si tine 4-5 zile. 11.Salariul EJACULARE PRECOCE: abia a intrat si s-a terminat. 12.Salariul FANTOMA: nu-l vezi niciodata. ...al meu se incadreaza in categoria 11... |
||
daria_ Postat pe 19 Februarie 2010 13:36 |
||
preci, ai vazut ce a zis sharon stone? ca merryl arata tot timpul de parca s-ar fi pieptanat cu plapuma,d-aia e atat de buna,pt ca e naturala...ale draq femei,ce..sharle sunt. lilo, era ciudatienie daca era la chinezi,sau la putin...de ce e ciudat ca e in state.. dalai? lala, e de balamuc ce se intampla cu vaccinurile astea. daria, bre..da' ce imaginatie are romanu'... auzi statistica:30% dintre britanici schimba asternutu' doar de trei ori pe an. cred si eu...la cat pupa uratele alea sticluta... |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2010 17:28 |
||
chestiunea. a iesit soarele,au aparut ghioceii si zambilele....miroase a primavara! afara cu voi!la plimbare... in we asta sunt solo,asta nu inseamna ca nu o sa gasesc o amica sa ma plimb prin parc. hai o zi frumoasa. |
||
iasomia Postat pe 20 Februarie 2010 09:56 |
||
hey mami...dar undi umbla zambilul? cum de te-a lasat singurica....in weekend-ul aista asa di frumos??? ofofofofo! | ||
superbus Postat pe 20 Februarie 2010 10:34 |
||
superbu' hai ba mami,barbat esti tu? vii la babuta cu ironii d-astea"fine"...ce draq... |
||
iasomia Postat pe 21 Februarie 2010 20:43 |
||
al dracu' superbu', se lasa sodomizat de griji... pervers, nene... geoana mai pierdu o batalie... crez c-ar pierde si alegerile de presedinte de bloc, dac-ar fi cazu' sa participe... deci, iesi ponta... nu-i vaz deloc bine pe pesedei... da' deloc... ponta-i baiat simpatic, da' n-are anvergura de presedinte de partid, si mai ales de unu' presupus de stanga... presupus, zic, pt ca-n politica romaneasca nimeni nu-i de stanga... toti sunt mafioti, ii doare-n basca de popor... acuma, pe de alta parte, mafiotii de la mama lor, aia din italia, erau de stanga, la origine... luau de la bogati... astia de dambovita iau de la toata lumea, da-n special de la saraci... |
||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 08:13 |
||
eu cred ca-i dadusi ceva dependenta... m-am uitat la congresu'psd ca la film,nu stiu de unde pana unde m-a apucat asa o rabdare,dar, m-am pomenit ca priveam fascinata toata dracia. ma uitam la iliescu,cum s-a razbunat el...pt debarcarea aia...in fine,telenovela neneca...toate figurile alea ravasite,si bietul cristian diaconescu preferatu' meu...isi cam dadu foc la valiza,dar da..este un om slab. lasa ca il ia base.... cat despre monitorizarea lui,a fost mana lu' vanghele... |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 08:29 |
||
mami, ma uitai aseara la b1tv, la emisiunea monicai stan, highlife... unde se dadeau in stamba serghei mizil si johnni sandulescu... cine-s astia?... o parte din gasca vesela a lu' nicusor ceausescu, beizadele de mahari comunisti care-o ardeau toata ziua pe la casele de protocol si barurile de fitze... serghei suparat rau pe medelin voicu, alt fost tovaras de chiolhane de protipendada... lasand la o parte ce zisei mai sus, serghei ala chiar avea sharm, cum regreta el vremurile apuse, cu baieti care n-au pus mana pe munca-n viata lor... fellini-a descris perfect genu', care-a vazut i vitelloni... |
||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 08:40 |
||
ii stiu pe astia..cartieru'deh... m-am uitat si eu,tin sa-ti spun ca nu am auzit voce mai sparta ca a lu' monica aia. serghei? l-am vazut la o emisiune povestind si ce nu se povesteste,chestii neelegante,chestii de baieti...l-a facut pe madalin pres,tiganu' tot tigan.. dar da...au sharmu' lor,si cand apareau in grup:el ,madalin,jean maurer...erau demni de a fi personaje intr-un film cu mafioti damboviteni,dar ar fi avut intriga actiunea,crez ca iar am impusca vreun premiu, daca s-ar apuca astia sa faca un film cu viata lor... mami..daca nu intelegi ce spun,scuze..stau prost cu somnu',batranetea... |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 08:49 |
||
exact la asta ma gandeam si eu aseara... un film cu astia... ma rog, despre viata astora... am sparge globurile de aur... necazu-i ca nu sunt actori sa-i interpreteze p-astia, cam bate vantu'... | ||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 08:54 |
||
serghei abia asteapta sa se joace pe el,la varsta actuala... cred ca mai degraba gasesc astia"actori" prin puscarii...ca tot se poarta. da..ai dreptate,nu-mi vine in cap niciun nume... decat baieti d-astia de cartier.. pt serghei ar fi pefect:connect r... |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 09:10 |
||
apropos de filme... vazui aseara the unbearable lightness of being, dupa o carte de milan kundera... o drama existentiala pe fundalu' invaziei cehoslovaciei, in '68... daniel day-lewis, juliette binoche si lena olin, tineri si frumosi... n-am cazut insa pe spate, existentialismu' asta a ingropat cinematografia franceza in anii '70 si '80, iar eu mi-am adus aminte de cartile lui petru popescu si filmele cu dan nutzu si irina petrescu... | ||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 09:15 |
||
diminetile unui baiat cuminte...o,da... ce-l mai foloseau pe nutzu asta intrun timp,la maxim...si apoi,apoi a plecat in ny,s-a facut sofer de taxi.. parca il vad si pe gabriel oseciuc,ce isterii pe fete...a disparut si ala. eu bagai un ochi pe cultural, vorbeau despre.. faleze de nisip...ehhh... |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 09:21 |
||
unele personalitati sunt greu de jucat... scoase din contextu' vremii-n care-au trait... citeam zilele trecute un articol despre dean martin si gasca rat pack... sinatra, sami davis jr., etc... alti baieti care-au stiut sa se distreze... dean martin a ars-o pan-a murit cu tigarile si bautura... a si murit de cancer pulmonar, dar vorba autorului articolului, si bunica a murit de-aceeasi boala, si vorba aia: n-a fumat si n-a baut... din zicalele lu'martin: nu esti suficient de beat daca inca mai poti sa stai in echilibru intins pe podea... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 09:34 |
||
sau copilasii care de mor de la nenorocita aia de boala..traiesti cate zile ai,oricum am da-o.. ma uitam la geoana si la diaconescu,si am tras o concuzie:diplomatii nostri cu rezultate ok afara, nu se descurca in politica interna. 110 oameni fac scandal de zor,vor sa fie platiti,de ce?cica au fost pe post de aplaudaci la congresu' psd,li s-au promis 25 de lei pe ora,dar nu vrea nimeni sa-i plateasca. al draq vanghele! cum bre? adica murmurele alea din sala au fost false? ma simt tradata,pacalita...ehe,he,he... pai da..ca doar aveau nevoie de figuranti,ei trageau sforile prin spate p-acolo... |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 16:19 |
||
mami, da' ce rezultate deosebite a avut geoana-n diplomatie?... ca vorba aia, nici licuriciu' nu prea l-a ajutat la prezidentialele-alea... | ||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 16:35 |
||
asa zic astia,ca a facut figura f buna in state,ca-l stiau toti americanii,haida deh... iote zambilu' la bahmuteanca ,fiul cel mare al lu' madalin,cica a ramas in continuare prieten bun cu serghei,sunt ambii in emisiune. nu am stat sa ascult,am alergie la emisiunile lu' doamna prigoana...e o tiganie si un prost gust acolo de zile mari.. dar o bila alba pt madalin,pt ca daca ar fi vrut s-ar fi putut baga in relatiile lu' fi-su. poate au afaceri,ca pt bani...astia o omoara si pe mamitica lor. |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 16:41 |
||
mda... termenu' "afaceri" in romania nu se prea potriveste... mai ales cand e vorba de "afaceristii" romani... mai curand bishnitz... |
||
zambil Postat pe 22 Februarie 2010 17:10 |
||
ceva p-acolo... | ||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 17:11 |
||
bishnitz... asta fac si cei care jefuiesc banci sau jaful la drumul mare intr-o veselie tot in categoria asta se incadreaza? |
||
LILO Postat pe 23 Februarie 2010 01:53 |
||
pe mine m-a bine-dispus,in concluzie la inchiderea congresului pesedeilor remarca "bunicutei iliescu":"doar nu asteapta nimeni,ca un batranel de 80 de ani,sa resusciteze acest partid" |
||
LILO Postat pe 23 Februarie 2010 02:03 |
||
geoana mai pierdu o batalie... crez c-ar pierde si alegerile de presedinte de bloc, dac-ar fi cazu' sa participe... eu cred,ca daca acest politician "patit",victima a flacarii VANATE daca s-ar apuca sa alerge singur,asigurat ar ajunge tot pe locul DOI deh..energiile ii sunt potrivnice |
||
LILO Postat pe 23 Februarie 2010 02:07 |
||
da nea zambile....mor de grija altora! presedintele manelist...se dezice de prietenii lui cei mai buni: gitanii(alde guta,bercea mondialu si restul maimutoilor)!! i-a folosit in campanie si acu ii arunca la gunoi!! urat dom' prashadinte!! |
||
superbus Postat pe 23 Februarie 2010 07:25 |
||
bre superbe, tu auzisi de mase de manevra?... pe geoana cine crezi ca l-a votat, prin grija lu' vanghele?... necazu' cu balaoachesii e ca astia n-au printzipuri, carevasazica ei voteaza cu oricine... da' hai ca la alegeri a mai fost cum a mai fost, insa si majoritatea bishnitzurilor din romania de dupa '89 tot prin intermediu' clanurilor tiganesti s-a facut... as aminti acilea doar cuponiada, aia de-a transferat averea tarii de la saraci la bogati... |
||
zambil Postat pe 23 Februarie 2010 09:46 |
||
vaz ca p-acilea toata lumea a vazut julie&julia... iarasi meryl streep face toti banii, cine vrea sa scape de depresie sa dea buzna... pt cine n-a auzit, julia child a fost un fel de sanda marin a americii, cu toate ca gurile rele zic ca sanda marin era barbat... va dau acilea un preview... http://www.youtube.com/watch?v=wt2znsOygJY |
||
zambil Postat pe 23 Februarie 2010 09:52 |
||
zambilu' eu chiar cred ca sanda marin era barbat... astazi am o zi d-aia,e o zi speciala pt mine,nu ma mai duc la muzici pt ca nu am timp,sa va dau si voua o melodie care pe mine ma linisteste,imi da o stare aparte. http://www.youtube.com/watch?v=ZhXBmwURjvQ&feature=youtube_gdata zi frumoasa... |
||
iasomia Postat pe 23 Februarie 2010 11:03 |
||
bai...nici nu am auzit de asta!! dar se pare ca era din familie buuna! si buna la gatit, retete si alte minuni! | ||
superbus Postat pe 23 Februarie 2010 11:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
|
||
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural