Chestiunea zilei..

io de majuru vorbeam bre! al de a scis buscurestiul interbelic...oooffff
fleurdelis
Postat pe 25 Februarie 2010 13:35
fleur,

spune fata ce a zis,verde in fata.

iasomia
Postat pe 25 Februarie 2010 13:47
asaaa.. la cestiune astazi: deruta opozitiei...

in timp ce baselu' tace si nu zice nimic, opozitia se sparge-n figurine... pesedeu' se dizolva-n fractiuni baronice, iara peleu' oricum nu conta...

cum va ziceam, nu exista platforme politice, dreapta sau stanga, sau centru' (desi imi vine creu sa-nteleg ce-i ala centru-n politica!), exista numa' interesu' de-a pune mana pe ciolan, cat mai are zgarciuri de ros... cine nu e la putere, carevasazica nu exista... clar...
zambil
Postat pe 25 Februarie 2010 13:57
eu m-am distrat copios aseara cu telenovela asta..cristian diaconescu.

ponta pusese botic,da' a uitat ca a doua zi dupa congres,a spus:

diaconescu nu mai poate aspira la un post de conducere in psd,din moment ce a votat cu geoana,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 25 Februarie 2010 14:06
adevaru-i ca diaconescu asta-i cam insipid... ceva nu e-n regula cu el...
zambil
Postat pe 25 Februarie 2010 14:08
dap..
ciudatel foc,e in zodia pestilor....
iasomia
Postat pe 25 Februarie 2010 14:10
mami, politica o fi ea facuta pentru nebuni, da' si astia-s pe grade... daca esti numa' d-asta inofensivu', de tarasti shoshonu' prin curtea ospiciului, n-ai nicio sansa s-ajungi sef de salon, sau chestii d-astea...
zambil
Postat pe 25 Februarie 2010 14:14
lasa ca il face base...min. de externe,sau amb. in franta,bursa zvonurilor,deh...

acolo e bunut...
iasomia
Postat pe 25 Februarie 2010 14:18
eu cand aud de astia care-s buni la externe, pe la ambasade, devin nevricos... nu fac nimic astia pe la ambasade, posturile sunt niste sinecure date unora de-au facut oaresce servicii dubioase in romanica alora mai mari, de nu trebe s-aiba mainile cu jeg sub unghii...
zambil
Postat pe 25 Februarie 2010 14:21
zambilu'mio..hai ba tati,imi place si mie un politician, si mi l-ai facut terci...

nevricos?toi? nu se exista....
iasomia
Postat pe 25 Februarie 2010 19:41
Zambilule centru in politica e intre stanga si dreapta adik o gaura mare si neagra...
lala_cri
Postat pe 25 Februarie 2010 20:44
De la: iasomia, la data 2010-02-25 13:47:13fleur,

spune fata ce a zis,verde in fata.

mai deci haideti sa va zic! io am zis k n-auz bine!
deci, a declarat dansul ca suntem condusi orbeste de niste oameni care nu au habar unde sau spre ce or sa ne duca. mie mi s-a parut sinistru sa spui asta pe post fix in fata alora care o fac, asa prost cum o fac ei de fapt!
fleurdelis
Postat pe 25 Februarie 2010 20:48
acum traim vremuri emancipate cica...si cine detine informatia e puternic...de aceea s-a schimbat formula, cand te intalnescti cu cineva nu-l mai intrebi doar ce face....il intrebi asa: ce faci, cu cine, cand si unde?
lala_cri
Postat pe 25 Februarie 2010 21:58
cica...base e grav bolnav(zic aia de la ant3) -- vezi tiroida, hernia de disc.... prea s-a dat la fund in ultimile 3 luni!! cica nu mai apuca sf mandatului....

l-or fi ajuns blestemele romanilor??
superbus
Postat pe 26 Februarie 2010 07:16
superbu'

despre prima parte a postarii,pot comenta,da...exista aceasta posibilitate,ca base sa fie bolnav,l-am simtit descarcat de energie,si cu o umbra pe fata care mi-a dat fiori reci..

in schimb ,cea de-a doua parte,nu merita comentata,fiecare cu propriul caracter,superule...

cand o murii baselu' nost, iti garantez ca vom fi si mai deprimati..uitati-va in lume,e criza modiala,nenica...tari infloritoare sunt aproape in colaps.

eu sper sa fie ceva care sa se rezolve,hai base...
Doamne ajuta!

fleur,

m-ai zapacit complet...

lalo,
dap...e la moda informatia ..cu ori ce pret,si intradevar,cine e informat,castiga...numa' ca romanu' ii da o cu totu' si cu totu' alta directie,alta intrebuintare.
nu construim,distrugem...

valeu,am mancat un iaurt rece,si m-a apucat dardaiala...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2010 09:54
bre nene, fug astia din pesedeu ca sobolanii de pe corabia avariata... ceea ce demonstraza un singur lucru: fripturismu' din politica romaneasca... n-avem partide, ci doar tagma jefuitorilor, cum bine zicea personaju' ala istoric...

au e vreunu p-acilea care-si inchipuie ca daca venea geoana la putere (sau crinu' - doamne fereste!) acuma curgea mierea prin romanica?... superbe, aud?...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2010 14:03
...Diaconescu vrea menistru de externe,ca asta de pe fonctie o calcat pe bec cu referirile la tigani...

...Sarbu e nervozat ca, la formarea governului, l-a envitat baselu sa fie menestru muncii si pesedeii or zas NU...
in cateva lui o sa-l vedem la menester...

...cine o uscheste de la stanga la dreapta (enclusiv pdlii care au schembat de curond macazul) e...

...nea, zambilule io imi inchipui ca era mai bine fara marinelul chiorate, muc cel mic si elene uzi...se pune?
daria_
Postat pe 26 Februarie 2010 14:16
..iaso,chiorate e descarcat de flacara violet,ca i-a luat-o vladescu sa o puna pe forumul de la finante
daria_
Postat pe 26 Februarie 2010 14:18
nea zambile..vino sa te pupam..
ca ai dreptate..
nu exista decat TAGMA JEFUITORILOR de neam si tara
LILO
Postat pe 26 Februarie 2010 14:25
mai da asta e obicei istoric! nu stiu daca va dati seama! eu mai mult de asta ma ingrozesc!
fleurdelis
Postat pe 26 Februarie 2010 14:28
se inmultesc jafurile si in patura de jos..
intr-o localitate s-au "spart" in decurs de o luna de zile 20 de locuinte..

si nimeni nimic..
nu se poate sa nu se stie faptasii..de ce nu se descopera?
LILO
Postat pe 26 Februarie 2010 14:31
petanco, ce zici tu nu se pune, nene, ca tu esti suparata pe viata de felu' tau...

floreto, acilea ai si tu dreptate, in romanica s-a furat din mosi-stramosi... saracu' nenea iancu, a ras el ce-a ras, si p-orma a uschit-o la berlin... de-a ramas sa rada numa' prostimea...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2010 14:57
e jale cu violetu' asta,s-au tacanit oamenii de tot...
bun motiv de shto,dar au luat-o pe aratura...

cat despre sarbu,ce draq mai?

omu' are dreptate,este nashpa sa-ti critici propriile legi,ca el le facuse..

eu cred ca mai exista si oameni care pleaca de sila,mai ales acu' ca ii monitorizeaza vanghele...

a iesit soarele! har cerului! imi intrase ceata la oase,ma ticura..vorba cui stiu eu...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2010 15:13
o sa va zic parerea unui om de bun simt care traieste in romania! asta apropo de nenea iancu si al lui berlin...
se pare ca, din romania, au plecat in asa proportie de mare VALORILE....incat, au ramas asa de multe ciurucuri, de trebuie oamenii normali, care au ceva in cap, sa munceasca si pentru astia multi si prosti si de toata jena care au ramas, nene!
e muult, si greu de recuperat bunul simt al acestei natiuni....e mult de tras si nu stiu cine mai e pregatit si dispus sa o faca!
fleurdelis
Postat pe 26 Februarie 2010 15:17

eu am cam obosit..sa o iau iar si iar de la capat
sau inca... sa am impresia ca ma pune(cineva nevazut) sa duc apa cu sita..
LILO
Postat pe 26 Februarie 2010 15:21
bre,

vom fi iara ce-am fost,si mai mult decat atat..
poporu' asta a stat 50 de ani in bezna,pana si spiritele inalte au avut probleme cu supravietuirea.

o da poporu' prin pezmet acu',pana se plictiseste...mai o tiganeala,mai o telenovela...
eu zic ca reintoarcerea la adevaratele valori este aproape.
sunt din nou sali pline la teatru,cartile bune se vand ca semintele,etc.

lilo,

ia si tu o oala ,mamoanta....

iasomia
Postat pe 26 Februarie 2010 15:40
asa o sa facem iasomico..
la "cratita" cu noi
LILO
Postat pe 26 Februarie 2010 15:43
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2010 15:46
aSTA cu teatrele asa eeee! si e mirific! dar...se plang si artistii ca in afara au intelegere si la noi nimic! unii ce-i drept nu toti!
fleurdelis
Postat pe 26 Februarie 2010 15:48
fleur,

hai ca mai fac si pe ei...

imi aduc aminte la inceputul anilor '90 am renuntat sa mai merg la teatru,stii de ce?

urlau infiorator ,nu stiau ce sa faca cu deplina libertate,erau invatati sa traiasca in spaima si pe scena,si atunci a avut loc o deviere de la linia normalitatii...tin mine ca incepusera sa bage cat mai mult nud,si bezmeticeala aia...m-a scarbit.
acu' si-au revenit.

ma uitam la ciulei astazi,a vorbit despre actritele lui preferate,dar niciun cuvant despre irina petrescu,ehhh....
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2010 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Ce sa fac? 63 De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37
Setari Cookie-uri