De la: zambil, la data 2010-02-26 14:03:37 cu Antonescu prezidente ne era mult mai bine!Crin e garantia moralitatii,a competentei!! cu base & boc este exact invers!! majoritatea tarilor au depasit criza..ca sa nu mai zic de polonia care nici nu a simtit criza....dar au oameni competenti, nu marionete securiste..precum boculetz!! iaso...eu nu ii doresc raul lui base , din partea mea poa'sa traiasca mult si bine...dar prin congo..cat mai departe de noi!! |
||
superbus Postat pe 27 Februarie 2010 14:14 |
||
---|---|---|
eu i-as trimite pe toti politicienii in Congo...ar fi tara mai curata deh... | ||
lala_cri Postat pe 28 Februarie 2010 07:59 |
||
Urasti congonezii? Prezervativ antiviol: http://www.hammeruncut.com/index.php?tag=female_condom |
||
|
||
Doara Postat pe 28 Februarie 2010 08:24 |
||
superbe, hai ca ma dadusi gata cu competenta si moralitatea antonesciana... pai d-aia n-are ursu' coada, nene, din cauza astora ca tine, care mizeaza pe-o facatura de conjunctura... bine, acuma-s sigur ca nici tu nu crezi ce postezi acilea, da' te-ncapatanezi aiurea, ca si cu valoarea lu' dinamo... in alta ordine de idei, la multi ani, fetele... s-alea de la mama lor, s-alea de facatura p-acilea pe garbo... ca doar e site de femei... sa fiti iubite... he,he,he.... |
||
zambil Postat pe 1 Martie 2010 08:11 |
||
nenica, vazui si eu hurt locker ala... kk - mak... previzibil si fara vlaga... te-ai fi asteptat la un mesaj anti-razboinic mai apasat, venind de la o femeie, da' nu-i chiar asa... plus gafe pe care un barbat nu le-ar fi facut cand e vorba de tensiune pe teatru'de lupta... film de propaganda... deseara ma bag la from paris with love, macar sa vaz si eu neshte actiune ca lumea... |
||
zambil Postat pe 1 Martie 2010 08:18 |
||
hai sa fii iubit si tu,zambilu'. si vizionare activa deseara la film... superbu' ba mami, zilele astea de le avem noi,"firu'"..cum ii zicea buna,tine exact cat vrea el,dorinta unuia sau a altuia noroc ca nu conteaza. o sa-ti dai tu seama in timp cum sta treaba cu domnul antonescu,mai vorbim noi... cum crezi ca un om care nu a facut absolut nimic pe scena politicii(o!pardon! a fost un ilustru ministru sters al sportului in guv cdr)este dintr-o data omul providential? haida deh... |
||
iasomia Postat pe 1 Martie 2010 10:55 |
||
haideti sa va spun si eu un "la multi ani!" fetelor, sa fiti iubite si fericite. pe de alta parte, superbu o tine pe asta a lui cu antonescu de parca a uitat ca suntem republica parlamentara, iar vremea unui tatuc de genul nea Ceasca ori Ilici a cam inceput sa treaca. |
||
anakin Postat pe 1 Martie 2010 11:02 |
||
anakinu' sa-ti aiba sufletelu' tot ce doreste,baiatu'.. cat despre superbu'.. unii pricep mai greu,mami... |
||
iasomia Postat pe 1 Martie 2010 11:07 |
||
anakine.. acilea cu republica parlamentara, trebe sa te cam combat... romanica nu-i republica parlamentara, e un fel de strutzo-camila nasita de iliescu, ca sa-i cada lui bine si alor lui... adeca, oricand deschisa conducerii luminate a unui tatic... ca veni banditu' ala de baselu' si le lua cascavalu' din cioc, asta-i meritu' lui de marinel tarsit pe la timone... in acelasi timp, insa, antonache nu va fi niciodata taticu' nimanui, ala-i o patzachina trasa de sfori de altii... ma uit la congresu' asta penele, de sta sa vie... astia-l cocolosesc pe crinu' sa s-aleaga iar presedintele liberalilor, in ideea ca facu punctaj la prezidentialele din iarna peste ce-astepta partidu'... numa' ca socoteala-i gresita, punctaju' lu' crin nu s-a datorat carismei sale deosebite, ci derutei din sanu' alegatorilor... acuma, daca s-alese baselu', crinu a revenit la ce-a fost el inainte, adica nimeni... |
||
zambil Postat pe 1 Martie 2010 11:47 |
||
multumesc Zambilu multumesc Anakin Sa aveti o primavara frumoasa si fetele multe flori |
||
lala_cri Postat pe 1 Martie 2010 13:37 |
||
Am trimis doi porumbei Sa-ti adunca-un martisor Si-un buchet de ghiocei Sanatate tuturor ! Viata plina de iubire Mult noroc si fericire ! Fii frumoasa si iubita Rasfatata si dorita ! |
||
anisoaraf Postat pe 1 Martie 2010 14:38 |
||
Pentu toate fetele din lume un gind frumos si sa aveti parte de multe zile senine . | ||
garbo005036 Postat pe 1 Martie 2010 15:16 |
||
Fie ca adierea primaverii sa va aduca bucurie in suflet! | ||
florin_c76 Postat pe 1 Martie 2010 16:16 |
||
dap... si frisoane la picioare... | ||
zambil Postat pe 1 Martie 2010 17:17 |
||
iasomico, ce tot zici tu acolo?.. ca n-aud nimic... | ||
zambil Postat pe 1 Martie 2010 17:33 |
||
ia sa vaz..proba... multumeam si eu ca omu',zambilu'... si spuneam sa traim cu totii o primavara ok...pt ca unii fara altii,nu prea insemnam mare lucru.. LMA,fetelor...baietilor... si o melodea,ca e sarbatoare.. http://www.youtube.com/watch?v=7bv5f3bKYgc&feature=related |
||
iasomia Postat pe 1 Martie 2010 17:39 |
||
pe antena la acces direct..vadim face referiri la boala presedintelui.. o fi bolnavior base??? |
||
LILO Postat pe 1 Martie 2010 18:16 |
||
lilo, niste dementi,acu' nu neg ca o avea si el ceva suferinte organice,ca deh...la varsta asta toti avem,dar apetenta asta a unora pt boala altora,imi provoaca scarba. stii ce a zis kovaci? consilieru' lui? ca alearga dupa base cu limba scoasa,ca abia se tine dupa el,asa ca nu crede ca e bolnav... concluzia? da-i draq de agitati... iote il da si pe marmureanu cu o declaratie din 2004 in care spunea ca in primavara lu' 2010 va avea loc un cutremur major. pai nu sunt sony? baga spaima in populatie... hai sa ne bucuram de viata, ca nu se stie ca pamantu' din ce parte bate vantu'...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 1 Martie 2010 18:25 |
||
da..dupa toate "bucuriile" prin care trece bietul popor,mai o alarma de cutremur lipseste... intr-adevar sa ne bucuram de primavara asta!! |
||
LILO Postat pe 1 Martie 2010 18:28 |
||
hai gata cu ganduri din astea... v-ati numarat martisoarele ? v-ati mirosit florile primite ? capul sus si primavara frumoasa ! |
||
anisoaraf Postat pe 1 Martie 2010 19:05 |
||
o primavara insorita, plina de bucurii tuturor! iaso...dar hahaici ce a facut cat a fost min. al transporturilor, primar si presedinte? scandal, dezbinare in rest nimic!! |
||
superbus Postat pe 2 Martie 2010 07:07 |
||
hai si tie,toate cele... scandal,baiatu' da...asa e daca umbli la cuibu' de viespi.. in rest,a trecut campania electorala,iti convine sau nu...nu mai conteaza. lilo, daca o fi sa vie,oricum nu putem sa facem nimic...are rost sa ne intristam?nu...nu ne ajuta ,dimpotriva.. anisoaro, ia scoate tu capu' mai des,anuto...imi place de tine..optimista asa. bravo... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2010 11:06 |
||
ei da....el e albinuta aia harnica si nevinovata!!! asta sa i-o zici elenei udrea!!! | ||
superbus Postat pe 2 Martie 2010 11:18 |
||
scumpule.. esti prea agitat pt gustu' lu' iasomica in dimineata asta... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2010 11:27 |
||
iaka na....ce sa fac , daca nu pot sa-l divinizez pe trantorul tau? | ||
superbus Postat pe 2 Martie 2010 11:32 |
||
o-la-la.. ai o hiperexcitatie d-aia,altceva?... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2010 11:40 |
||
chestiune? ghiveci show: fam tecuceanu da in judecata pe dr streinu-cercel si spit matei bals,vor dosarul complet al lu' toni,si desbagubiri de 1 leu. nu se impaca cu ideea ca toni a fost folosit pt vanzarea vaccinului-gripa porcina,saracutii cat de frustrant trebuie sa fie...of,of... sechelariu arestat,cade in sala de judecata si este operat de urgenta,va fi judecat in libertate. un pacient isi desfigureaza med pshihiatru... si as putea continua pana maine. valeu! in ce tarisoara traim. bucurati-va ca sunteti pe picioare,restu'... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2010 16:21 |
||
mami, tarisoara-i aceeasi din mosi stramosi... numa grupurile de presa-s noi.. adeca nu noi, da' a dat foamea-n ei la greu si-au ajuns la concluzia ca prostitutia jurnalistica e totusi o meserie onorabila... ma uitai la faza cu boala lu' baselu': pai cine s-agita cel mai tare sa-l inghesuie-n sicriu?... tocma vadim tudor, sanatosu' natiunii... adevaru-i ca astia dilii traiesc mai mult decat media pe natiune... |
||
zambil Postat pe 2 Martie 2010 20:05 |
||
apropos de dilimachi... iar bate vantu' ala p-acilea pe forum, ala de va mai ziceam eu de el din cand in cand... numa' c-acuma bate din alta directie, ca tot a venit primavara... he,he,he... iasomico, tu n-auzi voci, mami?... eu parc-auz un murmur din zona administrativ&co, ca sa zic asa... |
||
zambil Postat pe 2 Martie 2010 20:12 |
||
io n-aud nimica... cre' ca-s surda de dreapta,ca d-aia stanga am surzit mai demult... da' vestea buna-i ca nu-s oarba ...inca! si vazui si io "cu dragobetele in paris" ala... un travolta bun,in forma,cum nu l-am mai vazut demult... il prinde rolu',ce mai.... m-a dezamagit "johny english" in schimb... n-are stofa de agent,ce mai! era mai plauzibil in serialu' ala de pe hbo.. |
||
preciouss Postat pe 2 Martie 2010 21:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? | 275 | De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17 |
|
||
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural