Chestiunea zilei..

veverita surda, auzi la ea...

fii antena-acilea, cauta shutter island, daca vrei sa dai in boala... nu spun ce fel de boala, da' vezi tu atuncea...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 08:11
dap...

se plictisesc si ei,zambilu'...
pacat ca nu prea au imaginatie,da' o venii si aia cu timpu'...

apropos de filme,vazui in we unu' rusesesc,melodiile din cartieru' nu stiu cum,mea culpa ..am uitat titlul,asa m-a aruncat in timp inapoi,parca eram in satu' bunei.
tari sunt rusii astia,jurai ca sunt d-acolo personajele
am tacut vreo trei ore dupa ce am urmarit filmu',asa mi-am explicat de ce nu sunt eu o mare cinefila,pai...cand imi place un film, raman fara vlaga dupa vizionare...
fata sufletista,deh...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 08:40
asaaa.. la cestiune...

aseara pe city fm, dezbatere pe tema deciziei primariei bucuresti, aia cu obligativitatea spalarii trotuarului de catre locatari... nu ma bagai in direct, da' o parere tot am:

in primu 'rand, pe cine amenda primaru-n caz de nesupunere?... trimetea decizii la fiecare locatar in parte?... sau amenda asociatia?... al doilea: cum sa ceri oamenilor sa spele trotuaru', cand eu n-am vazut o masina de stropit pe carosabil de ani de zile?... nu pe strada mea, in orice caz... in conditiile astea, faceam ca si cu zapada - noi dadeam prafu'pe strada, si traficu'il dadea-napoi la noi pe trotuar... al treilea: pai bine nene, adeca n-am voie sa-mi spal masina in fata blocului, sa nu consum aiurea apa deficitara, da'dau drumu' la apa in draci pentru trotuar... pai se poate?... s-al patrulea: strada mea nici macar n-are canalizare pluviala, c-au uitat-o aia acu'douaj'de ani...

in fine, mai dati-va si voi cu parerea, dac-aveti s-alte puncte de vedere.. in orice caz, decizia nu s-a votat in consiliu, asa cam stam linistiti in prafu'nostru...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 08:46
mami,

daca nu ai canalizare cade toata treaba,nici nu are rost sa te apuci.

insa eu l-as spala pe al meu,ca tare m-am saturat de astia cu latratori care-si lasa nr 2 in drum,dupa ce ca nu mai avem trotuare,practic...in fine..

auzi! da' de ce sa spal eu cand blocul are femeie de servici angajata cu carte de munca,sta pana dupa-amiaza p-acilea?
si freaca menta,binenteles...
dar ..da,sunt pentru...
daca zici ca parerea e la liber...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 08:55
eheheee.. pai atunci intram in problema: ce e femeile de servici si ce vrea ele, mami... c-a noastra abia se-nvredniceste sa spele scara o data pe saptamana, s-atuncea de mantuiala... unde mai pui ca ia vreo trei milioane de lei fara forme legale de angajare, s-are vreo patru asociatii-n grija... trai neneca....
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 09:00
am avut si noi d-astea,se imputea blocu' din ce in ce...ieseam eu si-mi spalam etaju',pt ca nu puteam sa stau asa.

a draq dracia aia civica,plus munca voluntara...ca ne fouteau comunistii la cap cu ele non-stop...o fi bine? o fi rau?

acu' e fata asta,care e ok...pt cine nu are pretentii...
la noi se spala de doua ori pe sapt. toata scara si zilnic parterul...

avem sedinta de comitet,mosneagule...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 09:08
mami, chestia asta cu curatenia eu n-o vad ca pe-o atitudine civica... amenzi, nenica... in unele comunitati din america, te costa fo'500 de coco s-arunci un pachet gol de tigari pe strada... da-n romanica n-avem noi atatia militieni s-alerge dupa murdarici pe strada, plus c-o dam si mai dihai in coruptie...

ce, tu crezi ca primaria chiar credea serios c-o sa sara megiesii la spalat trotuare?... nu nenica, isi faceau si ei un fond, acolo, pentru smenuri,din amnenzi... plus ca parca nu i-as fi vazut eu umbland pe kiseleff sau in primaverii cu carnetu' de-amenzi in mana... tot la punga saracului se repezeau, in traditia haiduceasca damboviteana...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 09:17
in state iti ia si apa din piscina la analiza,mami.
unde stau ai mei e super-zona si esti obligat sa pastrezi anumite reguli.

de la iarba tunsa,apa din piscina...etc.
da' stii tu mai bine...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 09:21
pai in state e societate politieneasca, mami... democratie cu catuse si baston de cauciuc la cingatoare... vrem noi sa fie s-acilea ca-n state, da' cum ciomageste politia vreo tiganca tupeista, cum sare presa latrand la gatu' politiei...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 09:25
corect....
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 09:31
Zilele Babei sunt in numar de noua. Pentru ca in aceste zile se face trecerea spirituala din frig in caldura, din iarna in primavara, s-a pastrat obiceiul alegerii zilelor de Babe. Fiecare om isi alege o zi din intervalul intai si noua martie sau intai si doisprezece martie, in unele zone. In functie de evolutia vremii din acea zi, zi frumoasa si insorita sau zi friguroasa si ploioasa, ne putem anticipa norocul si starea sufleteasca din acel an. Daca va fi vreme frumoasa, vom fi veseli si binedispusi tot anul, daca din contra va fi frig sau va ninge, vom fi precum vremea: mohorati, fara viata si fara noroc de-a lungul intregului an.
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 10:57
lalo, iar va arde de ruleta ruseasca pe baza de depresie?...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 10:59
la mine in zona, nu ne alegem noi ziua de baba, se considera ziua in care te-ai nascut
nelly05
Postat pe 3 Martie 2010 11:06
zambilule e febra babelor si voiam sa va amintesc,e doar un mit...o legenda a primaverii...
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 11:16
da mami, da-n ziua de azi, pe criza, multi iau in serios chestiile astea.. nu le trebe decat un branci ca s-o ia la vale...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 11:17
de pe 1 martie vremea a fost superba...pana acum...

ai dreptate...oamenii se clatina atat de usor...viata e grea...stiu ce inseamna uneori ma clatin si eu...din pacate pt.mine...
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 11:30
haida-de,superba... e drept ca dupa minus douaj' de grade prin ianuarie, plus 7-8 si cer mohorat acuma pare ceva superb...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 12:09
Anakine!... Ce facurati fratioare??? Il trimiserati pe nashu' in schimb de experienta la Pitesti?

Ce dreaq, parca aia nu aveau fantani arteziene cantatoare p-acolea... sau poate tumna' d-aia?
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:21
Iote-l bre, ca ramane la facultate 29 de zile... postuniversitar d-ala de scurta durata...
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:32
dap...

cred ca dinescu e in delir de fericire...

in schimb, pe mine ma distreaza astia,cica tot base e de vina...

obsesia basescu..dementi sunt.
astia si cand si-o trag cred ca se gandesc la base.
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 15:39
mai ales atunci...se intreaba"oare a tras si Base?"
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:41
da bre mami iaso, da' cu geonelu' ce-o avut base asta, ha?

amu, really, mari idioti am vazut azi incercand s-o scalde cu "suspendarea" lui geonelu...
idiotul sef - unul din marii "avocati" urban... bre, asta e ditamai senatoru', da' habar n-are cate urechi are-n capatzana, sa mor io!
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:42
Nu mai pot cu astia! I-auzi, ia: cica "important este ca institutiile statului isi fac meseria!"

Iooiii... ca-mi vine sa fac de ras pe mine, daca n-ar trebui sa fac economii la apa menajera, ca e criza, 'tu-le muma-n cour la toti, vorba canticului!
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:44
hai ba mami...
te facusi violet,hai?...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 15:45
Ba crez ca daca ma uit amu in oglinda, vad ca tocmai ce virez intr-un verde d-ala inchis rau de tot
ready_vivus
Postat pe 3 Martie 2010 15:47
auzi chestiune...primarul Craiovei arestat
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:52
e cineva din Craiova???
marianela
Postat pe 3 Martie 2010 15:54
numai al Craiovei?
panty_C
Postat pe 3 Martie 2010 15:56
numai e nimeni daca...n are primar...fugira tati.....
nazirra
Postat pe 3 Martie 2010 15:56
eh are viceprimar Craiova si cica e nevinovat la mijloc e doar razbunare...
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare sunt si fete sub 18 ani aici? 17 De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? 2 De la: Laura76 21 August 2018 23:32
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut 46 De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... 19 De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
Setari Cookie-uri