e mai micut...ashe...nu te zguduie, parol...ala mare il am de la ciucalata... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:54 |
||
---|---|---|
asta-i diversiune nene.... | ||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2009 20:56 |
||
zici tu...iaso...pe bune ca am simtit cafeaua asta pana in calcaie... cred ca ma dilesc... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:58 |
||
iasomico... mai bine un ceiut cald la ora asta...las-o pe wife in tremuricii ei pitici...si afumati, pe deasupra... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:58 |
||
du-te bre, cu ceaiul tau...ca nu suntem la varsta senectutii... am scris bine cuvantul? ca eu am fost blonda, dahhh... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 21:02 |
||
hai mami ..sa bagam un ceai fierbinte..ca io cam stranut... | ||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2009 21:02 |
||
wife... pai nu te uiti la noi cum aratam?... ne dam si zglobii acusica... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 21:03 |
||
proooooooooooo..........n-o mai lasa sa bea cafea ca...uite...deja...are transe!!! para ziceai ca ti-a fost rau...ca nu mai ai voie...ca alea alea...si acu`...noaptea...tu bei cafea... yo...beau redbull cu wisky...si...poate da ceva randament...:PPPPP |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Februarie 2009 21:04 |
||
he...he...de la o anumita varsta...cam aste placeri ne raman...cafeaua...si ciucalata... si mie mi-a zis iaso ca seman cu una care a jucat intr-un film cu Bogart...he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 21:04 |
||
gata...m-am orgasmat destul...ma duc sa ma uit la un movie... sa fiti cuminti... ne vedem maine la revista presei... noapte frumoasa sa aveti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 21:22 |
||
noapte frumoasa wife...si...sincer...chiar ai baut cafea? nu ziceai ca... |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Februarie 2009 21:32 |
||
am baut...mama ei...si acu' mi-e rau... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 21:34 |
||
merg sa-mi pun si yo... am adus neshte carte noire!!! doamne...sincer...e cafeaua mea de...fitze!! eu de regula beau altceva... dar...i-am prins gustu p`afara...si...acu`...cershesc...cand vin prietenii... sa nu-ndrazneasca sa vie cineva...fara!!:))))))))))))))) hai...da taty si la fata...o guritza...acolo?:))))))))))))))) marfa...pe bune!!! hai...fugi...ca tu n-ai voie...!!:PPPPPPPPPP nu-i pt copii...!!!:PPPPPPPPP |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Februarie 2009 21:39 |
||
G, tu ce faci draga? N-ai vazut ca a scapat Michelle la cafea? Acum iar te pune sa-i culegi rostopasca-n miez de noapte.... Michelle, baga repede niste pastile pentru fiere si cat mai multa apa. |
||
Ella34 Postat pe 27 Februarie 2009 21:39 |
||
pt iaso si pt celelalte fete cucuiete de pe forum, un martisor de la zambilica! o seara frumoasa si un 1 Martie insorit! |
||
zambila Postat pe 28 Februarie 2009 22:50 |
||
multumim zambila, fata frumoasa...si eu te sarut... vezi ca e mare concert Phoenix la Timi...poate ne vedem pe-acolo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:55 |
||
ziua buna si...o floare si un gand frumos....pt toate femeile din lume!!! dar...cu preponderentza...pt cele de pe garbo! LA MULTI ANI...SI...O RAZA DE SOARE IN SUFLETUL FIECAREIA!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 13:34 |
||
O primavara frumoasa si voua! Sa iubiti..sa fiti iubiti! dap...martisoare kitch,anu' asta am luat niste bratarele crosetate de o babuta,alb-rosii asa..dragute,o idee buna. am reusit sa evit porcariile care erau de vanzare pe tarabe,niste uratenii... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2009 08:31 |
||
iaso...unde ai fost atatea zile? ca mi-ai lipsit, soro... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 15:14 |
||
woman, ehhh...mai apar si probleme,da' le dam noi de capat... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2009 15:21 |
||
zappez.. otv: "suntem dusi ca mieii la taiere!!! ni se pregateste injectarea cipurilor!!!" in-cre-di-bil! postu' asta ar trebui inchis,pe bune... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2009 17:45 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-02 17:45:08zappez.. iaso...postu` sta...tine romanica ...in priza!! pt ca...tzatzele...asta asteapta!! si eu...il,vroiam pe...diaconescu in pubela!!! dar...taica vadim...se pare ca...are si el ceva interes ca acest post sa mearga!! pt ca tot el...l-a relansat!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2009 18:01 |
||
io-te domle' ...a venit vecina si mie nu mi-a zis de stirea asta... o fi zis ca nu sunt destul de "intelijenta" ca sa pricep ce si cum... nene...da' cum aveti rabdare sa va uitati la bufonul ala de diaconescu ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 18:09 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-02 18:09:25io-te domle' ...a venit vecina si mie nu mi-a zis de stirea asta... wife...sincer...e destula lume care abia astapta asta!! deci...iata ca..se intampla!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2009 18:22 |
||
mda...cumetrele si preocuparile lor, sa traiasca OTV-ul... zambil, du-te nene ca esti asteptat pe topicul ala...ca e tare boring acolo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 18:35 |
||
calatorind pe alte site-uri fratesti..am dat peste urmatoarea cugetare intitulata � BLOG� Citind-o m-am simtit brusc jigodie, om crud care nu intelege �naturelul simtitor�, vibratia intensa simtita de fiinta ganditoare..CE TRAIESTE MUZICA!!! deci...BLOG!! Da deci si manelistii e oameni ...corect iar pe deasupra ei e foarte simtitori.Iti trebe desul creier sa-i poti intelege.Cel putin manelistii face ceva ca lumea ...ei traieste muzica si o simte prin toti porii.Cite trairi la fiecare manea.Maneaua te ridica dar te si coboara pe scara simturilor depinde in ce stare te afli.Nimic de zis si celelelte tipuri de muzicqa sunt apreciate de noi atita vreme cit acea muzica sau acea melodie nu te face sa intorci capul de rusine.Vezi tu nu suntem toti la fel,dar in general trebuie sa fii sensibil ca sa traiesti la maxim o manea.Enumerarea manelistilor sau a manelelor care iti umple inima de fericire e de prisos in fata unor oameni pentru care aceast soi de muzica e tabu.Poate ca e altceva care te face sa fi insensibila la manele.Mai gindeshte-te.Ia un paharel de vin si asculta cu atentie s-ar putea sa te razgindesti in aceasta priviinta.Eu ascult tot ce se cinta ;Opera,Rock, Latino, Regae,Pop, Muzica populara,muzica chineza, ruseasca, braziliana,chillout, salsa ,manele,orice fel.Uite o sa dau un clic pe antidotul.ro sper sa fie interesant. Mi-a facut placere!!!! O zi buna. Huh!!! |
||
gabitzza Postat pe 2 Martie 2009 20:54 |
||
mah, gabitza...te mananca pe tine in popou cu manelistii ? pai nu avem noi destul creier sa ii intelegem pe ei...ei sunt asa...o specie elitista, care da mari valori culturii muzicale... ce Rachmaninov...ce Brahms...ce Bach...asti-s depasiti nene...sunt istorie... ia asculta tu o manea de of si inima albastra, cu dusmanii si paraii fara numar, sa se stie...sa vezi ce iti ies tie din capsor ciocarliile despre cultura... by the way...vad ca fata aia suparata pe viata nu oboseste deloc...se tot cearta acolo...doar ca nimeni nu se mai oboseste sa ii raspunda... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 21:00 |
||
adevarul e ca sunt dincolo de nivelul meu..sireaca... am ras cu lacrimi cand am citit, muream daca n-o puneam p-aci |
||
gabitzza Postat pe 2 Martie 2009 21:02 |
||
cand va constata ca nu mai are audienta, se va opri.. | ||
gabitzza Postat pe 2 Martie 2009 21:03 |
||
pacat ca e pe alt site...asta cu manelistii e demna de putul gandirii garbo... chiar...ce mi-e dor de marisa...mai sta oare mult prin cele strainataturi? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 21:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
|
||
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? | 275 | De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri