Chestiunea zilei..

lalo, pai vaz ca tu tot cu grozavii-n cap esti... d-aia nu-ti baga astia toate mesajele, ca starnesti panica...

he,he,he, daca n-avem si noi efecte speciale meseriase, ne speriem unii p-altii cu cutremure de gradu' sapte... iote la americani, meteoriti ucigasi, 2012, chestii... bre, astea fac parte din programu' paine si circ... merge greu economia?... bagi un dezastru si te-ai scos...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 09:33
bai nene, l-au mai prevazut si in 2000...fix pe 15ianuarie zicea nenea hancu aala. pe-atunnci sedeam la et 3, mai aveam sanse sa mai scap. in dimineatza de cinspce, cand m-am trezit in zgaltaituri, am zis gataaa....pana aici! noroc ca era pisoiul meu care isi scutura zgardita! deci acuu stau la 9 si nu mai am nici pisoi! deci nu mai scap siguuuuuuuuur...mai ales in blocurile astea...hehehe
fleurdelis
Postat pe 5 Martie 2010 09:36
hai zambilule ca esti rau...e personal?
lala_cri
Postat pe 5 Martie 2010 09:39
ce sa fie personal, mami?...trenu'?...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 09:41
panem et circum
fleurdelis
Postat pe 5 Martie 2010 09:41
circenses, mami.. ca zisesi ca erai tare la latina...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 09:43
eram da batraneteaa?? p-aia unde-o mai pui!
ca e un sine qua non, din ala
fleurdelis
Postat pe 5 Martie 2010 09:45
dap.. cum era bancu' ala:

cum ziceai ca-l cheama pe neamtzu' ala de-mi fura lucrurile?...
alzheimer, tataie, alzheimer...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 09:47
adevaru' e ca eu i-as amenda pe astia sa-i usture in cour.
ieri ,si pe realitatea si pe antene erau isterici d-astia, de-mi fluturau cutremuru'amenintator...

eu am blocu' din '85 da' conteaza?
la cat au daramat unii prin apartamente peretii de rezistenta?

apropos...nu m-am plimbat de mult prin centru,pe bune...asa sa-i iau seama.

ei bine,am avut senzatia ca ma plimb printrun oras fantoma...bucurestiul meu,ala al copilariei, chiar era un oras dragut.....

of,of...

zici ca-i bombardat.
iasomia
Postat pe 5 Martie 2010 09:48
rau...ironic...dar nu conteaza
lala_cri
Postat pe 5 Martie 2010 09:49
dap al meu e si mai vechi! da ce sa mia zic, decat in centru...mia bine mor aici, in loc cu soare, loc cu verdeata
fleurdelis
Postat pe 5 Martie 2010 09:51
tembeliziunile noastre sunt doar reprezentatii de circ...de prost gust de cele mai multe ori...
lala_cri
Postat pe 5 Martie 2010 09:51
NEATZA,ati luat-o cu cutremurul de dimineata,
scrichy
Postat pe 5 Martie 2010 10:21
neata...Scrichy
lala_cri
Postat pe 5 Martie 2010 10:40
FLEUR,cred ca numai cutremur a visat azi noapte,daca a dormit
scrichy
Postat pe 5 Martie 2010 10:51

Antipatia romanilor fata de functionarii publici pare sa fie alimentata in continuare catre acestia. Cand Mugur Isarescu s-a dus sa-si plateasca taxele in rol de "simplu cetatean" a fost bruscat de o functionara.

Nici guvernatorul BNR nu este scutit de experiente neplacute atunci cand are de-a face cu functionarii publici. Mugur Isarescu a povestit oamenilor de afaceri din Craiova cum a fost umilit la ghiseu.

"Le-am intrebat: ce faceti acolo? Si mi-au raspuns: Da' ce te intereseaza pe dumneata? Uite ca ma intereseaza!", a povestit guvernatorul, citat de Gandul.

Isarescu s-a aratat foarte nemultumit de birocratia din sistem, cu care s-a lovit din cauza podgoriei pe care o detine., atunci cand i s-a cerut sa declare cantitatea de vin produsa pe soiuri. "La ce le-o trebui nu stiu. Ca si cum, daca se introduce acciza, va fi una diferita pe soiuri de vin. Daca asta nu e birocratie, nu stiu cum sa o numesc", a spus guvernatorul BNR.
LILO
Postat pe 5 Martie 2010 11:43
i-auzi acilea:

ion diaconescu cere 18 milioane de euro de la statu' roman, pt ca a fost detinut politic.
cica vrea sa-i foloseasca pt partid,bietu' de el,roza este de mult instalata in capatana lui,ai draq aia de pe langa el...auzi ce le-a dat prin cap.

astia persecutati politic,au o pensie speciala de 3000 de lei...niste nesimtiti,stam cu capu' pe linia trenului ca neam...ca tara, si astora le arde de despagubiri...
iasomia
Postat pe 5 Martie 2010 13:40
da mami, diaconescu asta e ca bunicu' mort al lu' bula... l-au pus in geam ca e zi de pensie...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 13:44
dap..noi murim de foame cu un salariu de 8 milionae si ei saracutii sufera si acum in urma persecutiilor..cine are mai primeste..cine nu are..nu are:)
crinaxx
Postat pe 5 Martie 2010 13:45
zambilu'
corect,mamoanta..

crina,

atat ai fetitza?

in ce domeniu lucrezi?...
iasomia
Postat pe 5 Martie 2010 13:50
operator call center:) daca nu vor sa'mi dea mai multi
crinaxx
Postat pe 5 Martie 2010 13:52
pai da, call center... ia sa-ti fi facut un call center privat, sa vezi cum curgeau banii...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 13:53
ai dreptatete..cine stie poate cand mai cresc putin imi fac si unul privat poate castig si la bingo pana atunci
crinaxx
Postat pe 5 Martie 2010 13:57
asa sa faci... viata-i frumoasa...
zambil
Postat pe 5 Martie 2010 14:05
avocata poporului...d-na Iacob spunea pe antena ca e dreptul lui sa ceara 18 mil.euro pt.umilinta la care a fost supus....de acord dar sa ceara celor care l-au umilit...atunci...nu?...atunci era alt stat
lala_cri
Postat pe 5 Martie 2010 15:47
crinax..aha va sa zica..voi sunteti 'aia" de ne tociti nervii cu intarzierile la facturi..

naspha...
LILO
Postat pe 5 Martie 2010 15:50
nope...noi doar va anuntam ca ati uitat sa le platiti:
crinaxx
Postat pe 5 Martie 2010 15:53
va dau eu voua
LILO
Postat pe 5 Martie 2010 15:54
a inceput nebunia si la PNL...era de asteptat nu?...
lala_cri
Postat pe 5 Martie 2010 15:54
Teodor N�stase a ob�inut 63.000 de hectare de teren �mp�durit din nordul jude�ului Buz�u

Teodor N�stase a ob�inut 63.000 de hectare de teren �mp�durit din nordul jude�ului Buz�u. Argumentul forte al lui Teodor N�stase (61 de ani) a fost acela c� este descendent al boierilor �nrudi�i cu Fra�ii Buze�ti. A depus acte doveditoare, iar Justi�ia i-a dat dreptate.
oare eu din cine ma trag??
sa fac sapaturi?...
ce mie nu mi-ar prinde bine niste sute de milioane de euroi acolo,mai ales ca tara se afla aproape de colaps?
nu ii dam si noi o "mana de ajutor' sa se prabuseasca mai repede?

LILO
Postat pe 6 Martie 2010 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32
nu stiu ce sa mai cred:( 7 De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52
Un sfat va rog frumos!!! 58 De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
Setari Cookie-uri