lalo, pai vaz ca tu tot cu grozavii-n cap esti... d-aia nu-ti baga astia toate mesajele, ca starnesti panica... he,he,he, daca n-avem si noi efecte speciale meseriase, ne speriem unii p-altii cu cutremure de gradu' sapte... iote la americani, meteoriti ucigasi, 2012, chestii... bre, astea fac parte din programu' paine si circ... merge greu economia?... bagi un dezastru si te-ai scos... |
||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 09:33 |
||
---|---|---|
bai nene, l-au mai prevazut si in 2000...fix pe 15ianuarie zicea nenea hancu aala. pe-atunnci sedeam la et 3, mai aveam sanse sa mai scap. in dimineatza de cinspce, cand m-am trezit in zgaltaituri, am zis gataaa....pana aici! noroc ca era pisoiul meu care isi scutura zgardita! deci acuu stau la 9 si nu mai am nici pisoi! deci nu mai scap siguuuuuuuuur...mai ales in blocurile astea...hehehe | ||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 09:36 |
||
hai zambilule ca esti rau...e personal? |
||
|
||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 09:39 |
||
ce sa fie personal, mami?...trenu'?... | ||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 09:41 |
||
panem et circum | ||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 09:41 |
||
circenses, mami.. ca zisesi ca erai tare la latina... | ||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 09:43 |
||
eram da batraneteaa?? p-aia unde-o mai pui! ca e un sine qua non, din ala |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 09:45 |
||
dap.. cum era bancu' ala: cum ziceai ca-l cheama pe neamtzu' ala de-mi fura lucrurile?... alzheimer, tataie, alzheimer... |
||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 09:47 |
||
adevaru' e ca eu i-as amenda pe astia sa-i usture in cour. ieri ,si pe realitatea si pe antene erau isterici d-astia, de-mi fluturau cutremuru'amenintator... eu am blocu' din '85 da' conteaza? la cat au daramat unii prin apartamente peretii de rezistenta? apropos...nu m-am plimbat de mult prin centru,pe bune...asa sa-i iau seama. ei bine,am avut senzatia ca ma plimb printrun oras fantoma...bucurestiul meu,ala al copilariei, chiar era un oras dragut..... of,of... zici ca-i bombardat. |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2010 09:48 |
||
rau...ironic...dar nu conteaza | ||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 09:49 |
||
dap al meu e si mai vechi! da ce sa mia zic, decat in centru...mia bine mor aici, in loc cu soare, loc cu verdeata | ||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 09:51 |
||
tembeliziunile noastre sunt doar reprezentatii de circ...de prost gust de cele mai multe ori... | ||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 09:51 |
||
NEATZA,ati luat-o cu cutremurul de dimineata, | ||
scrichy Postat pe 5 Martie 2010 10:21 |
||
neata...Scrichy | ||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 10:40 |
||
FLEUR,cred ca numai cutremur a visat azi noapte,daca a dormit | ||
scrichy Postat pe 5 Martie 2010 10:51 |
||
Antipatia romanilor fata de functionarii publici pare sa fie alimentata in continuare catre acestia. Cand Mugur Isarescu s-a dus sa-si plateasca taxele in rol de "simplu cetatean" a fost bruscat de o functionara. Nici guvernatorul BNR nu este scutit de experiente neplacute atunci cand are de-a face cu functionarii publici. Mugur Isarescu a povestit oamenilor de afaceri din Craiova cum a fost umilit la ghiseu. "Le-am intrebat: ce faceti acolo? Si mi-au raspuns: Da' ce te intereseaza pe dumneata? Uite ca ma intereseaza!", a povestit guvernatorul, citat de Gandul. Isarescu s-a aratat foarte nemultumit de birocratia din sistem, cu care s-a lovit din cauza podgoriei pe care o detine., atunci cand i s-a cerut sa declare cantitatea de vin produsa pe soiuri. "La ce le-o trebui nu stiu. Ca si cum, daca se introduce acciza, va fi una diferita pe soiuri de vin. Daca asta nu e birocratie, nu stiu cum sa o numesc", a spus guvernatorul BNR. |
||
LILO Postat pe 5 Martie 2010 11:43 |
||
i-auzi acilea: ion diaconescu cere 18 milioane de euro de la statu' roman, pt ca a fost detinut politic. cica vrea sa-i foloseasca pt partid,bietu' de el,roza este de mult instalata in capatana lui,ai draq aia de pe langa el...auzi ce le-a dat prin cap. astia persecutati politic,au o pensie speciala de 3000 de lei...niste nesimtiti,stam cu capu' pe linia trenului ca neam...ca tara, si astora le arde de despagubiri... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2010 13:40 |
||
da mami, diaconescu asta e ca bunicu' mort al lu' bula... l-au pus in geam ca e zi de pensie... | ||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 13:44 |
||
dap..noi murim de foame cu un salariu de 8 milionae si ei saracutii sufera si acum in urma persecutiilor..cine are mai primeste..cine nu are..nu are:) | ||
crinaxx Postat pe 5 Martie 2010 13:45 |
||
zambilu' corect,mamoanta.. crina, atat ai fetitza? in ce domeniu lucrezi?... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2010 13:50 |
||
operator call center:) daca nu vor sa'mi dea mai multi | ||
crinaxx Postat pe 5 Martie 2010 13:52 |
||
pai da, call center... ia sa-ti fi facut un call center privat, sa vezi cum curgeau banii... | ||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 13:53 |
||
ai dreptatete..cine stie poate cand mai cresc putin imi fac si unul privat poate castig si la bingo pana atunci | ||
crinaxx Postat pe 5 Martie 2010 13:57 |
||
asa sa faci... viata-i frumoasa... | ||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 14:05 |
||
avocata poporului...d-na Iacob spunea pe antena ca e dreptul lui sa ceara 18 mil.euro pt.umilinta la care a fost supus....de acord dar sa ceara celor care l-au umilit...atunci...nu?...atunci era alt stat | ||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 15:47 |
||
crinax..aha va sa zica..voi sunteti 'aia" de ne tociti nervii cu intarzierile la facturi.. naspha... |
||
LILO Postat pe 5 Martie 2010 15:50 |
||
nope...noi doar va anuntam ca ati uitat sa le platiti: | ||
crinaxx Postat pe 5 Martie 2010 15:53 |
||
va dau eu voua |
||
LILO Postat pe 5 Martie 2010 15:54 |
||
a inceput nebunia si la PNL...era de asteptat nu?... | ||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 15:54 |
||
Teodor N�stase a ob�inut 63.000 de hectare de teren �mp�durit din nordul jude�ului Buz�u Teodor N�stase a ob�inut 63.000 de hectare de teren �mp�durit din nordul jude�ului Buz�u. Argumentul forte al lui Teodor N�stase (61 de ani) a fost acela c� este descendent al boierilor �nrudi�i cu Fra�ii Buze�ti. A depus acte doveditoare, iar Justi�ia i-a dat dreptate. oare eu din cine ma trag?? sa fac sapaturi?... ce mie nu mi-ar prinde bine niste sute de milioane de euroi acolo,mai ales ca tara se afla aproape de colaps? nu ii dam si noi o "mana de ajutor' sa se prabuseasca mai repede? |
||
LILO Postat pe 6 Martie 2010 20:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
|
||
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita | 22 | De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural