Chestiunea zilei..

si care-i solutia?

nu mai traim sau plecam din Romania - cu totii...
panty_C
Postat pe 9 Martie 2010 15:55
...facem "bube" pe deshte ...si-i lasam pe altii "sa traiasca BINE! "
keks
Postat pe 9 Martie 2010 15:58
"bube", de la ce?

ba nu vreau asa!
panty_C
Postat pe 9 Martie 2010 16:03
...speram sa nu gasim raspunsul in strada (a inceput deja sa pluteasca in aer miros de greva)....
daria_
Postat pe 9 Martie 2010 16:06
pante...nu stiu la ce te-ai gandit tu, dar eu...
la tastatura m-am referit...c-o tot bat geaba pe aici
keks
Postat pe 9 Martie 2010 16:07
Daria...stiu si vad ca nu-i a gluma
"dar"...desi speranta moare ultima (si asta nu-i de la mine...)
este o zicala si mai si pe undeva...de cine nu mai stiu...
"Cand vom fi condusi de cei drepti, sigur am ajuns deja in rai"...
keks
Postat pe 9 Martie 2010 16:12
keks, nu m-am gandit la altceva decat ca tot aratand cu degetul sau, eventual, luand la palme pe cineva, poti face "bube"

sau poate daca-ti da cineva peste degete

daria, eu zic de multa vreme ca e singura solutie
panty_C
Postat pe 9 Martie 2010 16:20
test

asaaa

nu exista solutii...
invatati sa supravietuiti frumos,ca de trait frumos nu se mai pune problema...

iasomia
Postat pe 9 Martie 2010 16:45
la ce????
nazirra
Postat pe 9 Martie 2010 16:46
test?!
keks
Postat pe 9 Martie 2010 16:49
iaso...uite, eu vreau sa ma conformez!
am invatat ca logia e atunci cand nu e nici o logica...si mai am niste "teme" ...am invatat sa zambesc cand imi vine sa "carpesc"...

...sau sunt pe langa subiect?!
keks
Postat pe 9 Martie 2010 16:54
ceva de genu'..

iasomia
Postat pe 9 Martie 2010 16:56
iaso?!...si?1...atat?!
nu ne mai spui nimic?!...am gresit ceva?!
keks
Postat pe 9 Martie 2010 17:06
ai fost cam complicata fetitza astazi,ai mila de o femeie batrana in suferintza....
iasomia
Postat pe 9 Martie 2010 20:21
a!
nemerii pe otv,vaz un dr care cica pune diagnostic dupa ce priveste irisu' omului..se uita in ochiul unui baiat,si-l aud:

e foarte sanatos,a mostenit de la parintii lui o sanatate de fier,foarte bine,da,da...

numai ca a fost traumatizat la nastere si are o tensiune intracraniana,si tot din cauza traumei are cifoscolioza...si la ficat ceva...

mai,am dat in banga de ras....

asa m-a desfatat,cica e sanatos tun,da' are ceva lipsuri....pai ori,ori....
iasomia
Postat pe 9 Martie 2010 20:52
VINEE!! boc la otv..
ia sa vedem ce auzim?
LILO
Postat pe 9 Martie 2010 21:10
ei poate te ia durerea de cap mai tare,...ca daia iti facusi masaj sa te stresezi,ai?
ladyDY
Postat pe 9 Martie 2010 21:23
IASOMIE,la IOR,era un cabinet oftalmologic cu ani in urma,unde doctorita care era,iti facea asa ceva,spunea ,la fix,de ce ai suferit in treecut,copilarie,etc,ce ai in preezent si ce predispozitii ai,daca te duceai sa-ti faci un consult pentru ochelari,bashca,ca puteai sa-i faci acolo,foarte ieftin,fata mea cea mare a fost,a nimerit-o la fix
scrichy
Postat pe 9 Martie 2010 23:17
da este foarte adevarat-se numeste iridodiagnostic...
pentru o viata sanatoasa evitati excesul de sare,zahar si grasimi, faceti miscare zilnic cel putin 30 minute si faceti sex mai des, iubiti,admirati natura si bucurati-va de fiecare clipa !
anisoaraf
Postat pe 10 Martie 2010 07:19
imi place Paula mult dar nu stiam cu ce melodie mere si cred ca plimbarea ei e in zadar cu melodia aia...nu i se potriveste nici melodia nici lookul...ala...nasol...poate o schimba...oare are voie...
lala_cri
Postat pe 10 Martie 2010 08:18
asa nene, inca una careia ii place paula... inghesuiala mare acilea...

la cestiune... armata iarasi e cu noi... generalu' kemenici a castigat potu' la loto... nu de unu' singur, ci cu inca enshpe colonei si alti aia... bre, nu vi se pare curios ca institutiile aparatoare ale ordinii si disciplinii din romanca castiga prin rotatie la loterie?... sepepisti, militieni, pompieri, numa' d-astia la ordin, nene...

da' macar kemenici a facut ceva la viata lui... la omorat pe ceasca... pai merita, nu?...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 11:06
dadui o tura prin forum... cetateni in halate si traforaj la greu, nenica... ia sa mai bagam la cestiuni ceva...

baselu' in japonia... crez ca mandatu' asta-i pt relaxare, asa... lasa-i pe prosti sa se bata prin parlament... acuma vor sa-l dea jos pe geonelu' si-ala se tine agatzat de scaun...

da' si-astia parshivi... i-au cerut impricinatului sa supuna cu manutza lui spre vot motiunea de revocare... si prostu' refuza... hai ca nu-i chiar asa de prost... he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 11:39
hai 'neata'..
la asta m-am gandit si eu,ieri..numa' din sistem castiga,este intolerabil ce se intampla,noroc ca nu joc...
crez ca l-au premiat pe mos&gasca lui...

lilo,
ia sa-mi spui ce ai vazut tu la tv. aseara.
lady,
asa pup-o ca-i simpatica.
scrinci,

te cred,iubita...da' bine ai zis:a nimerit-o..
anisoaro,

mami..tu ma mangai la ochisori cand te citesc.
auzi la ea:
faceti sex mai des...

si zambilu'
dap unanimitate,ne place paula in draci,sper ca nu te deranjeaza,scumpule...asa suntem noi,fete sensibile...
iasomia
Postat pe 10 Martie 2010 11:40
he,he,he... manca-v-ar tataie de melomane...

bre, asa se zice, melomane?... sau trebe sa corectez?...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 11:45
tu chiar ai ras,mosneag acru ce esti...

pupa-te-as...

mami..
vezi ca sunt mamoasa,stai departe.
ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 10 Martie 2010 11:55
iasomico..eu n-am inteles prea bine ce o zis piticu"
ceea ce mi-e foarte clar...o disparut luminita de la capatul tunelului
ce se repeta destul de des era cuvantul "pensii"
apoi vesnica afirmatie ca fac si dreg EI..
adica totul este la bunul lor plac

concluzia? povesti..povesti...
si poporul acesta devine tot mai "nauc" pe zi ce trece..
LILO
Postat pe 10 Martie 2010 12:05
mda...tara arde si hahaici se plimba!! cred ca vrea niste gheise.. daca o mai putea saracu....e cam palid la fata si in general... in ultima vreme!!!

trebuie niste greve ca sa fie scuturat guvernul asta de loazele pdl-iste! aia de la udmr par mai competenti, dar pdl-istii sunt capii mafiei!!
superbus
Postat pe 10 Martie 2010 12:17
superbe, te-oftici?... baga-te si tu nene la viitoarele alegeri, ca daca are sanse crinutzu', crez ca si tu ai... he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 12:21
iasomia
ai fost cam complicata fetitza astazi,ai mila de o femeie batrana in suferintza....

iasomico....ce-am facut acum?!
La buna regasire!
keks
Postat pe 10 Martie 2010 12:31
maimutza... chestia cu pensiile-i groasa pa peste tot, nu numa' la noi... poate acuma sa se trezeasca septelu' din visare si sa se-apuce de treaba, ca altfel nicio sansa...

ma uitam zilele astea pe la astia mai informatii, nene... stiti care-i datoria externa a romanicii?... peste saizeci de miliarde de cocoletzi... stit care era datoria in '90?... un miliard... pai astia saizeci cine credeti ca i-a facut, boc, videanu si nutzeta?... nu nenica, a participat din greu si aia de se dau martirii neamului acuma prin opozitie... mai putin crinutzu', ca el oricum e mazeta si nu-l baga nimeni in seama...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
relatie serioasa 16 De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? 172 De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
Setari Cookie-uri