ce are topicu? ma chinui sa postez de 15 min! alo admin, e careva? | ||
superbus Postat pe 10 Martie 2010 12:40 |
||
---|---|---|
mda...scriu pe bucati... crinutzu va fi urmatorul presedinte pt ca nu are adversar!! |
||
superbus Postat pe 10 Martie 2010 12:41 |
||
ponta,daca va candida, ii va pune mici probleme! pdl-ul nu are niciun mafiot spalat si curat!! si nu cred ca mai pot fabrica unul!! | ||
|
||
superbus Postat pe 10 Martie 2010 12:43 |
||
pai la el la asociatie, pe scara blocului, chiar ca n-are adversar, nene... ma-ntreb numa, daca castiga, pe cine pune administrator de bloc... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 12:43 |
||
aia cu pensiile e praf in ochi pt prostime...sa devieze atentia de la criza , de la incompetenta si smenurile lor! sunt si pensii nesimtite pe la magistrati..dar nu asta e problema! pai astia 20 miliarde (sau cat au luat de la fmi?) e doar din vina lor! |
||
superbus Postat pe 10 Martie 2010 12:46 |
||
asa superbe, e vina lor, si-a arbitrilor care-i persecuta pe dinamo... mama ei de viatza de caine... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 12:48 |
||
hi hi...Dinamo si-a cam asigurat arbitrii in returu asta.. ne mai trebuie si jucatori!! | ||
superbus Postat pe 10 Martie 2010 12:52 |
||
corectie, nene... saizeci de miliarde era datoria-n 2007.. acuma bate pe la nouazeci, si grecia a dat in primire la 120... bre, scriu in clar ca sa nu faceti confuzii.. cifrele alea... de-al dracu' ce sunt... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 12:52 |
||
cum bre superbe, n-aveti jucatori?... pai nu bagati voi toate golurile pe teren?... si p-ale voastre, si p-ale adversarilor... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 12:55 |
||
aha...deci cu 30 de miliarde ne-au indatorat papagalii, dictatorul si lenuta(pdl) nene...la ultimul meci..doar adversarii au dat gol, pisicutzele nu au fost in stare sa inscrie!! |
||
superbus Postat pe 10 Martie 2010 14:56 |
||
ati vazut cum traim ca in americ?? facturi,facturi si iar facturi viata americaneasca , deh... dar numai intr-o privinta ca in ceea ce priveste standardul de viata...OHO..AHA..HEE asa o sa ii vedem pe romanasi in curand ti se rupe SUFLETUL credeti ca oamenii nu ar lucra?? dar unde??? |
||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 16:44 |
||
maimutza, astea zici tu ca-s facturi?... stai sa vezi la zmeu'-zmeilor facturi, dupa ce iau astia subventiile la utilitati... da' mai intai s-au asigurat ca nu mai cresc salariile romanilor... apropos de zmeu, da' nevasta-sa pe unde-o mai fi, ha?... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 17:32 |
||
e gheorghe pe realitatea,mami.. a draq audienta...uitara ca-l dadura afara,deh.... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2010 17:36 |
||
gheorghe, zici?... si la realitatea... o avea vreo rubrica despre fumatu' sanatos... adeca nu tutun, doar plante medicinale d-alea... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 17:39 |
||
in aceste zile grele,ar fii bine sa nu uitam: http://www.youtube.com/watch?v=x4-26M-l4Vc&feature=related |
||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 17:53 |
||
ar fi bine, da' ce sa nu uitam?... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 17:54 |
||
zambilu' a fost invitat..a zis bine,da' avea ochii cam ciudati,naspa... lilo, asa maimutico...baga patriotism,da' sa stii ca o sa vina zile si mai grele... trage aer in piept! spatele drept! tzatzele-n fata! suge burta! couru'n spate! fruntea sus! sus! sus! ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2010 18:00 |
||
sa nu uitam vitejia acestui stravechi popor sa nu uitam ca decebal si-a dat viata pentru poporul sau sa nu uitam cat au suferit inaintasii nostri...cu siguranta mai mult ca noi si sa nu uitam ca avem o demnitate greu de supus.. eu asa cred |
||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 18:02 |
||
iasomico.. da..spatele drept,privirea inainte... dar acum pe bune,trebuie "resuscitat" spiritul autentic romanesc http://www.youtube.com/watch?v=hyGSkoJt8rY&feature=related |
||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 18:07 |
||
maimutza, pai si tocma din filmu' ala se gasira sa dea imagini?... cu actorii lor si cu caii nostri?... plus ca, daca iei putina distanta, parca istoria romaniei se vede altfel... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 18:09 |
||
no coment... | ||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 18:42 |
||
maimutza, toate cartile de istorie sunt trucate, in functie de interese... istoria nationala e un concept de secolu' 19, care avea ca scop sa adune carne de tun pt razboaiele capitaliste... le ziceai la mujici ca aperi teritoriu' national, sau vrei sa-l reintregesti, chestii... ca altfel aveau aia viata grea oricum, si numa' de razboaie n-aveau chef... noi am exagerat cu romanitatea aia prin ardeal, si-asa am ramas... teoria formarii poporului roman la sud de dunare nu-i chiar aiurea... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 18:49 |
||
bre, da' stai asa... si daca-ti aduci aminte ca esti fata lu' gerula, care-i shpilu'?... pui mana pe topor, sau ce?... vin aia de la banca si-ti iau toporu' una-doua, daca nu-ti platesti datoriile... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 18:52 |
||
aceste cuvinte ne doare, nea zambile.. ai pus "destu" pe rana... |
||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 20:03 |
||
atunci zicem si noi asa.. http://www.trilulilu.ro/alonewolf/7882f2f41230ed |
||
LILO Postat pe 10 Martie 2010 20:05 |
||
superbe... nu-ti trecu febra crinesciana,bre? stai linistit,ca nu intra asta in analele istoriei... ca tot veni vorba de istorie... niciodata nu mi-a placut mai mult ca in varianta lu' Djuvara! sa am io asa memorie la anii lui...ehe! nu m-as da p'un jeb de cuie! ...ma rog,ca tre' sa ajung la anii lui,asta-i alta problema... povesteste frumos mosneagu',cu un stil aristocratic inconfundabil! nici amintirile lui din pribegie nu-s de lepadat... ce mi-a placut cum a scos pieptu-nainte la decorarea asta din urma,oalio! |
||
preciouss Postat pe 10 Martie 2010 21:10 |
||
nu m-as da p'un jeb de cuie! interesanta expresie,pretioaso... |
||
LILO Postat pe 11 Martie 2010 04:33 |
||
precilica.. si eu mie de djuvara,il pomenesc destul de des...mai ales cand imi vorbeste de cumanii aia,ma excita intelectual... lilo, da,e adanca expresia... care ai chestiune?... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 12:07 |
||
acu' la modul serios,pe mine m-a pus pe ganduri chestia cu haiti...daca e lucratura,inseamna ca a coborat necuratu' pe pamant... la 11 septembrie ca ei,acu' ca ei...te ia capu'... si cand te gandesti cat de mult ii asteptam pe americanii aia... teoriile astea ale conspiratiei mie imi dau dureri de cap. |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 12:44 |
||
eu m-am gandit ca la cat ne storc "aiestia"(conspiratorii)buzunarele,ajungem sa ne hranim ca yoghinii avansati..sa consumam prana | ||
LILO Postat pe 11 Martie 2010 14:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Liban | 17 | De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34 |
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita | 22 | De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23 |
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
|
||
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural