Chestiunea zilei..

lilo,

trebuia sa ma duc sa fac niste plati,e jale afara...si crede-ma,mie imi place sa merg prin zapada.
sau poate am eu o zi d-aia...ca ma deranja albul zapazii ceva de groaza la ochi,oi fi pus draq de vreo conjuctivita,asa ca mi-am luat picaturi,deh...

sanatosi sa fim,ca om vedea noi ce bagam la intuneric.
generatia mea are experienta,nenica...de pe vremea lu' ceasca,stim sa facem din rahat-bici,desi,Doamne-feri inca nu s-a ajuns acolo...

iote chestiune.

multumesc cerului ca nu am imprumuturi la banci.
i-auzi 100.000 de persoane ar trebui evacuate din case pt neplata imprumuturilor.

bine ca am stat linistita,ma uitam eu cam lung si cu jind la amice care faceau imprumut peste imprumut,da' mi-am pus pofta-n cui,si bine am facut.
mai usor cu evolutia...
ca deh...
e scroafa moarta in cotet.
mi-a facut una capu' mare pana acu' cu ratele ei...nu mai am nervi,bre...
iasomia
Postat pe 11 Martie 2010 15:45
auzi la ponta,el si antonescu crin un fel de :fidel castro&che guevara ai politicii noastre...oaliu!!
ce pampalau.
de fapt,doi pampalai..
si daca tot am pomenit..
http://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg

si uitai sa va spun,ca am fost la avatar,si am plecat din sala.
de ce?
ameteam,bre...
probabil nu sunt facuta pt 3g d-ala...
eu trebuie sa stau in iarba cu mainile sub cap, sa admir luna...
hai sa auzim de bine...
iasomia
Postat pe 11 Martie 2010 16:52
iasomico...stiam eu ca tu esti "o fata" faina

nici mie nu-mi place avatarul si da..nimic nu se compara cu contemplarea de clar de luna,intr-o zi de vara linistita..
si daca ai si "jumatatea" alaturi de tine,ce ar mai putea lipsi??

ehei...vise..de muult dusee..
LILO
Postat pe 11 Martie 2010 17:03
de ce asa de trist?!
visele le poti avea...sau nu...poti alege asta, doar de tine depinde
lilo...capul sus!
vine ea si vara...
keks
Postat pe 11 Martie 2010 17:09
tiens
http://www.youtube.com/watch?v=GfiPUo5twFk
LILO
Postat pe 11 Martie 2010 17:22
keks..sa vina vara sa facem asa?
http://www.youtube.com/watch?v=vZUzzWlvn1w&feature=related
LILO
Postat pe 11 Martie 2010 17:26
sa ne jucam podul de piatra?!

si seara sa fie luna sus pe cer...
nimic nu am sa-i cer...
doar vreau sa fie...
keks
Postat pe 11 Martie 2010 17:31
CA se vorbira de pensii,
pe mine ma deranjeaza la culme taxele astea ce prin alte parti nu le gasesti, cica taxa pe apa de ploaie, taxa pe apa rece care impinge apa calda, daca vrei sa treci o propietate pe numele copilului sa io lasi mostenire, alta taxa se aplica de 16% din venit cred, pai pana la urma pentru ce lucrezi nu pentru copii?
Cica in spania se plateste 60% din costul proprietatii. Deci mostenitorul tau trebuie sa plateasca aproape inca odata o casa care deja este platita.
MMMMMdddddddddaaaaaaaa!! sclavi moderni
Cica consumatorul ideal al unei tari ( Romania) este cel care bea, fumeaza mult si moare devreme.
Taxe pe tigari si bautura, daca moare nu se mai bucura nici de pensie. Totul in favoarea statului
persidadamian
Postat pe 12 Martie 2010 10:11
io nu-s consumatoare fidea, d'aia
o sa traiesc 120 de ani
zambila
Postat pe 12 Martie 2010 10:15
Sa-ti ajute Dumnezeu ZAmbi..

Atatea taxe pe care trebuie sa le platesti si ca ai loc de munca si ca nu, dar bani de pensii nu sunt.
Sa nu mai spun ca am vazut, anul trecut cred, la stiri ...
a fost organizata o intrecere a bucatarilor intr-un parc din Bucuresti si cei care se duceau gustau free ce aveau pe-acolo.
Parcul a fost plin numai de batrani cu nepoteii lor si a iesit scandal ca se impingeau saracii batrani sa prinda si ei cate ceva si cea care servea a inceput sa-i imbranceasca si sa-i faca fomisti si alte cele. Dezgustata am fost nu alta. Apoi le-a luat interviu la batrani si ziceau saracii care cati ani au muncit si pe unde si faptul ca ei nu mai gustara carnea de nu stiu cat timp.
Tragic!!!!!
Si de fructe ziceau la fel, care erau cu nepoteii le dadea lor.
JAlnic, ce sa zic altceva.
persidadamian
Postat pe 12 Martie 2010 10:26
ce-o fi patit mircea badea,de striga asa???

o fi surzit??
LILO
Postat pe 12 Martie 2010 10:27
da,dar si oamenii..de ce nu pot sa fie civilizati??
saracie,saracie dar cu omenia ce facem?

"saracii batrani" sa nu se mai imbranceasca...
ca vedem ce se intampla si la marile sarbatori,chiar si atunci cand ramane(de exemplu)aghiazma
dar fara imbranceala nu se poate
LILO
Postat pe 12 Martie 2010 10:29
Lilo eu nu pot sa-i condamn pentru ca sunt constienta ca exista nenumarate motive pentru reactia lor.
Am calatorit adesea cu autobuzul si nu am mai vazut respectul si intelegerea ce se acorda odata batranilor.
S-A uitat faptul ca suntem ceea ce suntem dotorita lor si faptul ca nu mai au atata rabdare si forta fizica. Si mai ales ca devenim iar copii. Si tuturor ne va venii randul.
Suntem in opinia mea, o generatie care stim sa cerem dar nu stim sa dam, si e pacat.
persidadamian
Postat pe 12 Martie 2010 10:47
mie mi se pare normal sa acord respect toturor, indiferent ca are 5 sau 100 de ani
restul tine de bunul simt al fiecaruia si de educatia primita
poate si de felul de a fi al fiecaruia...am observat ca, desi sunt crescuti in aceeasi familie si au primit aceeasi educatie, copiii se dezvolta diferit

pana la urma, suntem niste animale care se vor civilizate
zambila
Postat pe 12 Martie 2010 10:56
problema este alta..
ca se extinde "nesimtirea"
in orice caz,ce exemple au nepoteii,cand ii vad pe bunici imbulzindu-se pentru o lingura de mancare?
si atunci ne mai miram ca ajung unii profesori sa fie molestati in scoli?

nu exista educatie in aceasta tara...pacat
cu asta ar trebui inceput,dar atata timp cat vedem noi bine ce se intampla si la nivel inalt,lucrurile merg intr-o singura directie..
aceea a nesimtirii,a atrofierii simtamintelor umane
LILO
Postat pe 12 Martie 2010 11:01
mda... e o chestie, asta cu respectu' aratat batranilor... numa' ca multi din aia ce-acuma reclama isteric respect sunt tot aia care-si bateau joc de moshetii si babetele din vremea lor...

nu de alta, da' lipsa de respect fatza de batrani are traditii seculare in romanica... ia uitati-va numa o leaca la povestile nemuritoare... babele si mosii sunt in topu' personajelor negative, intrecuti numa' de zmeu si de balaur... babele in special, ca tot e site pt femei...
zambil
Postat pe 12 Martie 2010 11:10
Pai nu stiu Lilo ce sa spun,.................
eu vad ca generatia crescuta de acesti batrani care se imbulzeau pe vremea lui Ceasca la randuri sa cumpere lapte si cele trebuincioase, sau descurcat destul de bine sa cladeasca o generatie destul de sanatoasa din punct de vedere moral, zic eu.........
persidadamian
Postat pe 12 Martie 2010 11:11
numa-n moldova babele sunt tratate pe picior de egalitate cu femeile mai tinere... cand e vorba de violuri... he,he,he...
zambil
Postat pe 12 Martie 2010 11:11
mie vaz ca-mi schimbara astia varsta,ai draq ce sunt....

bai,garbo...ce papucii ma-sii tii talica contu',hai?
sau se joaca careva p-acilea, cand nu are ce face...iote bre,lucratura naibii...

lilo,
de ce bagasi la fata ala.. in ghilimele...ce?
chiar sunt o fetitza cuminte....
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 11:14
ZAmbil

persidadamian
Postat pe 12 Martie 2010 11:15
De la: zambil, la data 2010-03-12 11:11:46numa-n moldova babele sunt tratate pe picior de egalitate cu femeile mai tinere... cand e vorba de violuri... he,he,he...
zambilll nazdravan ce esti tii gandu la viol ai
garbo074997
Postat pe 12 Martie 2010 11:16
iaso, o fi avand un motiv garbo asta

hai, LMA!!! vorba ta
zambila
Postat pe 12 Martie 2010 11:18
ale naibii, cum vi s-a deschis pofta de conversatie daca pomenii de violuri... ia ziceti voi ce varsta-aveti, sa vaz daca va incadrati la tratatamente cu perversiuni...
zambil
Postat pe 12 Martie 2010 11:20
Suntem tara in care ne omoram batranii, si cand ii vedem fara suflare spunem: asa le trebuie prea se imbulzeu la toate! Si asta pentru ca o duceau bine.
garbo011441
Postat pe 12 Martie 2010 11:20
zambilo,

pai..simt frustrari,anu' trecut mi-au schimbat varsta chiar de ziua mea,acu' s-au trezit dupa atata timp?
au efect intaziat...

lma si tie...facem revelionu'?...
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 11:21
De la: zambil, la data 2010-03-12 11:20:30ale naibii, cum vi s-a deschis pofta de conversatie daca pomenii de violuri... ia ziceti voi ce varsta-aveti, sa vaz daca va incadrati la tratatamente cu perversiuni...
io am 35 ma incadrez hai ca o data nu se pune
garbo074997
Postat pe 12 Martie 2010 11:27
ca sa continui ideea... si sa parafrazez un titlu' de film: am intalnit batrani nesimtiti... chiar prea multi, dupa gustu' meu...

babele si mosii aia de se-nghesuie la o portie de ciolan cu fasole, sarmale sau mici cu mustar pe de-a moaca, nu se-nghesuie de foame, nene... nu vi sa-ntamplat sa strambe cate-un amarastean d-asta din nas daca dati de pomana maruntis sau o coliva fara carne?...
zambil
Postat pe 12 Martie 2010 11:27
zambilu'

ai speriat fetele,mosneagule...
si oricum crez ca ma incadrez numa' io...
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 11:28
facem, daca trebe!
zambila
Postat pe 12 Martie 2010 11:28
mda...

sunt tomberoanele pline de coliva in zi de sarbatoare...nu le sticlesc ochii, decat daca duci mana la buzunar....
si ce mai duceam,acu' nu mai am mila aia..de cand am vazut toberoanele alea pline de mosori si coliva...
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
SALUT 3 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
Setari Cookie-uri