Unde-i pica la mana. | ||
Doara Postat pe 14 Martie 2010 07:37 |
||
---|---|---|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 19:13 |
||
"la cestiune" romani http://www.youtube.com/watch?v=Yn076oiLyr8&feature=related |
||
|
||
LILO Postat pe 15 Martie 2010 14:49 |
||
gresii si io | ||
garbo074997 Postat pe 15 Martie 2010 19:12 |
||
mda... lilo, la toti ni-i greu... chestiunea? baiatul unei amice da bacu'....pana acum a cotizat cu 5 mil vechi,plus ca.. anumiti profesori au ajuns sa ceara de la obraz...."de-o cafeluta" f nashpa...situatie de cacao... pana la urma i-am zis: lasa fata,ca trece si asta... pai,ce draq sa-i zici cand se chinuie sa-l creasca pe ala mic de una singura, de cand l-a nascut? eu stiu ca-i situatie de kko ,ca bietii profesori sunt extrem de prost platiti,dar... dar de ce nu scuza si ei de la "plata taxelor"parintii singuri?ha? macar pe copiii amarati sa-i sara.. in fine... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2010 10:52 |
||
aici e vina guvernantilor incompetenti,de toate culorile!! asa pretuiesc ei educatia,cu salarii de mizerie pt profi si dotari la fel pt scoli! si fac asta pt ca ii avantajeaza un popor slab educat, ca sa nu zic retardat...care sa ii voteze din nou!!! | ||
superbus Postat pe 16 Martie 2010 12:25 |
||
...cestiunea zilei de ieri: marinelului chiorate a ordonat zaua lebera pentru dominii parlametari - cica sa poa sa mearga in corpore la Tg.Mures pentru a sarbatori zua Ungariei Mari...auzai ca si presul hungurilor cica o sa le dea liber la parlamentarii lui de zaua Romaniei Dodoloa�e... ...iote ca avem si noi o premiera mondiala.... ...cestiunile zalei de az: .cica domnii de la pd-l il vor scoate pe mirciulica cu chestorii din parlament..."curat neconstetutional, coane Fanica, da unfl�-l"..... ...profii cica n-or premit decat o treime din salar - pe cand guvernnul muc cel mic 4 va primi leafa pe care o merita pentru incompeten�a cras� de care d� dovad� |
||
daria_ Postat pe 16 Martie 2010 16:22 |
||
superbu' lasa bre draciile astea,ca ne imbolnavim, hai dinamo... sau dupa meci ne imbolnavim si mai tare?ha? daria, iubita...ai gasit bre uralele alea? ca nu mai stiu pe ce topic,te-am sarbatorit.... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2010 16:33 |
||
...o sa le caut, ca nu le-am gasit...abia am timp putin, la serviciu, pe aici... | ||
daria_ Postat pe 16 Martie 2010 16:49 |
||
lume stresata, nene, rau de tot. Cred ca nici la Budapesta nu se sarbatoreste ziua Ungariei ca la noi.. se vede treaba ca ducem lipsa unor manifestari gen Daciada, Cantarea Romaniei/Ungaria, ori mai stiu eu ce traznai prin care sa se laude unul catre altul si sa spuna:"hai, ca a noastra iesi mai misto". | ||
anakin Postat pe 16 Martie 2010 16:51 |
||
daria_ Postat pe 16 Martie 2010 16:54 |
||
dario, eu te-am intrebat daca ti-a placut cum te-am sarbatorit...parca la "ce ne enerveaza",lasa bozgorii,ca am eu grija lor... anakin, pai intr-o tara in care s-a ajuns sa ne fie rusine ca suntem patrioti,normal ca defilarile alora par de-a dreptu' enervante... da' si media asta s-a curvarasit de tot... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2010 16:56 |
||
...iaso, scuze....am citit postarea ta din doi in patru ca sa nu ma prinda seful.... vezi ca am rectificat si fug imediat la nervozali.... | ||
daria_ Postat pe 16 Martie 2010 17:01 |
||
....multa, iaso...mi-au placut urarile tale... ...multam tuturor forumistilor ca existati, chiar daca mai avem,uneori,divergente de pareri...de aceea nu exista doar un singur calapod tuturor |
||
daria_ Postat pe 16 Martie 2010 17:29 |
||
cu placere,daria... hai fetitza ca nu esti singura,cum ziceai tu acolo....iote ce de suflete p-acilea.... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2010 17:43 |
||
iote nene la petanca.. intra acilea dandu-se cu capu' de pereti, si pleca suava ca o floricica... ce-nseamna o vorba buna la viata omului, deh... | ||
zambil Postat pe 16 Martie 2010 18:48 |
||
si daca tot ii paste somajul in masa pe bietii "jieni" de ce nu ar SARBATORI cei care le utilizeaza banutii http://fetesuspectemtv.blogspot.com/2010/03/aurelian-enache-consilierul-pnl-din.html CAHHH!!!! |
||
LILO Postat pe 16 Martie 2010 22:11 |
||
la bucale a nins, si acu' a iesit soarele.. un soare frumooos.. cai de-am fi.. si tot am bolii, de la schimbarile astea de temperatura.. e de groaza luna lu' martisor.. a! v-am mai zis eu,aici sau in alta parte..nu conteaza,in martie se spune ca "cerul este deschis" si daca esti amorezat in luna martie, te tine tot anu'... asa ca puneti-va sufletul la treaba....ehe,he,he... daca nu aveti de cine,puteti sa va indragostiti de voi.... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 09:10 |
||
uite mami ce scrie-n libertatea... ca un mos s-a-ndragostit d-un castravete... da' i-au facut aia o clisma si i-a trecut... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 09:14 |
||
zambilu'... s-a indragostit de-o leguma..bun asa... bine ca nu l-a apucat amoru' de vreun baros,mami... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 09:17 |
||
Buna sa va fie, dimineata! | ||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 09:20 |
||
nutisor... buna si tie... ia baga la chestiune acilea...ce te framanta?... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 09:22 |
||
Pe mine, ma framanta ....multe, de exemplu, nu inteleg inversunarea aceasta, de a rasp cu aceeasi moneda....unde a disparut bunul simt, respectul....calitatile care ar trebui, sa-ne diferentieze, de celelalte specii? | ||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 09:29 |
||
nutzeto, eu crez ca-i vorba de-nversunarea de a da rest la moneda in care s-a facut plata, mami... corectitudine d-aia... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 09:36 |
||
nutisor.. daca cuconeturile prefera sa se duca acolo si sa fie jignite,poti sa faci ceva in gustul omului? |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 09:38 |
||
i-auzi nene: sa inventat ruju' care spune cand femeia are chef de sex... s-a dus dracu' magia incertitudinii, cand i se scoala lu' aia ideea, i se-nrosesc buzele.. chestia e ca femeia trece repede de la o idee la alta, si te trezesti ca sari pe ea aiurea... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 09:50 |
||
Zambil, sunt de acord sa ii dai restul, dar oare nu poti face asta, intr-un mod subtil, fara a folosi cuvinte triviale? Eu cred ca daca, stii sa iti alegi, momentul si vorbele, cu subinteles, atunci pers in cauza, va intelege, greseala pe care a facut-o si va trage unele invataminte. Iasomia, eu nu faceam referire, doar la ce circula, acum pe forum, ci in genere.De 2 zile e o adevarat disputa, pe topicul,, Animalele din spatiile comune", se arunca cu jigniri, acuzatii si nu se cauta o cale de mijloc.De ce nu pot intelege, unele pers ca, natura, animalele si noi specia umana, trebuie sa traim , in armonie, pt ca asa a dorit Creatorul nostru. |
||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 09:53 |
||
nutzeto, acilea-i ca-n trafic, nu stii cu cine te pui... ii arati lu' unu' subtil degetu' mijlociu, si te trezesti ca ala scoate ditamai maciuca de gheolban... ca nu toti inteleg apropourile astea elegante... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 09:57 |
||
Doamne, nea Zambil, esti atat de dulce, de te-as lua acasa, la mine...bineinteles, mai sunt cateva pers, de pe aici... | ||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 10:00 |
||
zambilu' hai ma mami..ca nu imbatraniram degeaba,ce parca numa' buzele conteaza... ochii vorbesc al draq,chiar si cand nu vrei sa se stie nimic... nutisor, ce vrei dragutza? suntem diferiti,si ca intotdeauna adevaru' este undeva la mijloc. sa nu incepi sa iei prea in serios discutiile d-acilea... ca ei se cearta,ei se impaca... plus ca unii se cearta asa la deruta,ca sa fie actiune.... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 10:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! | 16 | De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07 |
|
||
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural