iasomico, ruju' ala s-a inventat la americani, ca aia nu pricep neam convorbirile astea din ochi... nu tot ei au inventat si tricourile alea de scrie pe ele "trage-mi-o, tampitule"?... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 10:04 |
||
---|---|---|
auzi la nutisor,mosneagule.. te-ar lua acasa,eu nu te-as lua ,bre.. esti prea carcotas si pretentios,mi-ai freca non-stop ...ridichea,binenteles... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 10:06 |
||
ca tot veni vorba de facutu' din ochi, cica o invitatie clara la dat in leagan e maritu' pupilei la partenera... da' ce te faci daca gagica-i mioapa, ha?... uite-asa s-aleg ochelaristele cu violuri cu perversiuni... | ||
|
||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 10:06 |
||
Iasomia, subscriu....mie imi place sa privesc, oamnenii, in ochi, atunci cand vb cu ei....poti afla, f multe, din privirea lor....Stiu ca nimeni, nu detine adevarul absolut....se cearta, nu-i bai, dar pot sa faca acest lucru, intr-un mod ,,onorabil" | ||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 10:07 |
||
poate nutzeta are nevoie de batut neshte cuie, ceva... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 10:08 |
||
zambilu' este evident... te-as lua si eu da' din cand in cand,atunci cand esti tu bun,bun de pus pe rana... pt ca esti... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 10:11 |
||
Iasomia, am o curte mare, vita-de-vie, pomi fructiferi, animalute...deci, nu s-ar plictisi....iar seara, impreuna cu copii, mi-ar placea sa stau si sa il ascult, cum povesteste...si pe tine te-as lua sa facem dulceata, si sa stam la cioace..... |
||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 10:13 |
||
nutica, asa,asa...la cioace d-alea misto... hai ca ai fost dulcica.. noi cu dulceata,mosneagu' cu povestile... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 10:14 |
||
haidi bre, parca ma si vad la umbra vitzei, band molanu' lu' nuzeta si facand pe mos craciun... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 10:16 |
||
he,he,he... si fetele invartind la duceatza de cioace... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 10:17 |
||
cu linguroiu.... | ||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 10:20 |
||
Iaso, il mai ducem si la un pescuit.....ca doar, nu trebuie sa auda...chiar tot..... | ||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 10:28 |
||
adecatelea ca ramanem noi singurele,asa? ioi,daca ne papa ursu'... mergem si noi la pescuit,as manca peste fript in natura.... nu-l lasam singur pe mosneag,ca aduce vreo sirena in loc de peste... ne mai incarcam Domne feri...de pacate... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 15:54 |
||
ok, mergem la pescuit, scule am, momeala e.....ai dreptate, cum sa il lasam de izbeliste...sugubat, cum e, il pierdem... | ||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 16:32 |
||
bai ca uitai sa va spun. ieri.. m-am trezit in fata usii cu ditamai ghiveciul,are in el un fel de palmier lung de aproape 2 m. plin de praf,saracutu'...si trist... am facut ceva ancheta,niciun vecin nu recunoaste ca si-a abandonat planta ... ce sa fac? l-am spalat,l-am aranjat.. si l-am adoptat. bre eu stiam ca se abandonau pisici si caini,nu plante... mi-a placut baba mea,cica: l-au pus la tine,stiu ca esti buna,mama... a naibii babuta,mi-a zis cu asa un ton ..de m-a facut sa lacrimez... ptiu!drace! si nu vreau sa ma apuce depresia! ce floarea mea! cum o sa-i mai incurajez eu pe altii,daca ma las?ha? ioteeee nu ma las nici de-a draq! |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 08:50 |
||
iote la nutzeta, a si adunat rame, nene... la cestiune: un nebun din constanta a intors din drum un avion plecat din timisoara... una la mana; nebunu' cica-i profesor, no wonder here.. doi la mana: de unde stia nebunu' ca un pasager pe nume cordos era tocma-n cursa aia, sa-l dea in gat de terorist?... a ghicit?... pai mai bine juca la loto, neneaca... a stiut?... iote-al dracu' nebun... da' daca nu e nebun, ha?... |
||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 08:51 |
||
iasomico, eu zic sa se-nfiinteze si-o asociatie d-asta pt protectia plantelor de pripas... parca vaz hoarde de pensionari dand buzna-n piete si confiscand legumele de pe tarabe, sa le duca acasa la ingrijit... masaje, bai de aburi, chestii... | ||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 08:54 |
||
eu zic ca stia ca ala va fi in avion,vreo "razbunare"ceva..oameni dementi... oricum, a fost o balbaiala jenanta.. incepe "dansez pt tine",o sa fie o editie misto..sunt cativa care-mi sunt simpatici p-acolo... brava! cat despre planta mea.. am umblat din usa in usa...sa intreb,incredibil,l-am dibuit eu pe unu' de s-a cam inrosit,da' n-am mai zis nimic.... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 09:06 |
||
bre nene... ca mi-am adus aminte... dadeam eu zap pe televizor, si dau d-un film... un fel de basm d-asta filmat, balauri, chestii... si vad pe unu acolo, nici prea negru, nici prea alb, de mi se parea cunoscut... cand colo, ce crezi?... nu, nu era ta-su, era cabral, nenica... intr-un film vorbit in engleza... e drept, cabral nu prea vorbea, crez ca nu prea le are cu engleza la nivel de cinematografie, si un dublaj cu un nativ crez c-ar fi costat mai mult decat i-au dat lu' cabral s-apara-n filmu' ala... dau repede pe imdb, caut cabral ibacka, si gasesc filmu'... fire&ice, facut la castel films, a lu' sarbu, nene... producator, andrei boncea... d-aia songu' de la sfarsit il canta loredana... filmu', cu actorii lor si figurinele noastre, prost-prost, va distrati daca cititi comentariile de pe imdb... bine, ca nici actorii lor nu erau mai breji, s-au dus vremile glorioase cand veneau p-acilea celebrii van damme si steve seagal... |
||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 19:34 |
||
fleurdelis Postat pe 18 Martie 2010 19:37 |
||
mda... vaz ca operatoru' de posteaza in nestire la parfumuri acolo munceste in schimbu' doi... sa mai ziceti voi ca nu-i administrator pe saitu' asta... este, da' are treaba cu alte chestii... plus ca, cand se posteaza la parfumuri, nu prea posteaza irinuca... |
||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 19:52 |
||
adica??? ce vrei sa zici?o bruiaza parfumul?? | ||
fleurdelis Postat pe 18 Martie 2010 19:54 |
||
floreto, bagam si eu o stramba, da' ai priceput tu ce vreau sa zic... | ||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 19:55 |
||
da mai! numa ca n-am floreta la mine, in seara asta am numa pistolu' | ||
fleurdelis Postat pe 18 Martie 2010 19:57 |
||
pai, da-i bataie... pac-pac... he-he-he-he... | ||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 20:00 |
||
vrei duel?? en garde, heheheee |
||
fleurdelis Postat pe 18 Martie 2010 20:06 |
||
se zice garzi, mami... | ||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 20:10 |
||
la cestiune: ziarele rasufla dosaru' lu' catalin voicu', stiti voi, omu' lu' vanghele, senatoru'... si ce zice voicu-n dosar?... pai ii cam ia la paula pe colegii lui, mafiotii din politica si justitie... plus ca zice de orban ca-i un betzivan, ceea ce stiam si noi... mai tineti minte ca voicu a fost lovit la ficati tocma-n ajunu' alegerilor prezidentiale?... bre nene, in sac nu era o pisica, ci un tigru... d-aia a dat panica-n aia si s-au comportat ca mustele fara cap, nu ca vraji si flacara violeta... |
||
zambil Postat pe 19 Martie 2010 10:05 |
||
si de la cestiunea alorlalti: Ksenia Pajcin, un fel de pitzi mai coapta ce bantuia televiziunile din belgrad, a fost gasita impuscata-n cap in locuinta ei, alaturi de gigolou' mai tanar cu zece ani cu care-si petrecea timpu' liber... si gigolou' tot cu-aerisire la tampla... bre nene, sarbii astia nu se joaca... la noi aia de nu le placea cum face playback anna lesko, doar i-au invinetit ochii si i-au umflat poseta... da' tot cu ea pe cap am ramas... |
||
zambil Postat pe 19 Martie 2010 10:14 |
||
cand te gandesti ca era pe lista,propus sa fie ministru internelor.... in-cre-di-bil! auzi acilea,la nastase: joi este ziua portilor deschise de acum la psd,oamenii sunt asteptati sa ne viziteze si sa-si spuna pasurile... hai bre? joia?ziua flacarii violet? astia cred in draciile astea,sa ma bata soarele... vor sa fie protejati..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 19 Martie 2010 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! | 18 | De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05 |
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
|
||
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural