Chestiunea zilei..

iasomico, ruju' ala s-a inventat la americani, ca aia nu pricep neam convorbirile astea din ochi... nu tot ei au inventat si tricourile alea de scrie pe ele "trage-mi-o, tampitule"?...
zambil
Postat pe 17 Martie 2010 10:04
auzi la nutisor,mosneagule..

te-ar lua acasa,eu nu te-as lua ,bre..
esti prea carcotas si pretentios,mi-ai freca non-stop ...ridichea,binenteles...
iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 10:06
ca tot veni vorba de facutu' din ochi, cica o invitatie clara la dat in leagan e maritu' pupilei la partenera... da' ce te faci daca gagica-i mioapa, ha?... uite-asa s-aleg ochelaristele cu violuri cu perversiuni...
zambil
Postat pe 17 Martie 2010 10:06
Iasomia, subscriu....mie imi place sa privesc, oamnenii, in ochi, atunci cand vb cu ei....poti afla, f multe, din privirea lor....Stiu ca nimeni, nu detine adevarul absolut....se cearta, nu-i bai, dar pot sa faca acest lucru, intr-un mod ,,onorabil"
nuti_vio
Postat pe 17 Martie 2010 10:07
poate nutzeta are nevoie de batut neshte cuie, ceva...
zambil
Postat pe 17 Martie 2010 10:08
zambilu'

este evident...

te-as lua si eu da' din cand in cand,atunci cand esti tu bun,bun de pus pe rana...

pt ca esti...
iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 10:11
Iasomia, am o curte mare, vita-de-vie, pomi fructiferi, animalute...deci, nu s-ar plictisi....iar seara, impreuna cu copii, mi-ar placea sa stau si sa il ascult, cum povesteste...si pe tine te-as lua sa facem dulceata, si sa stam la cioace.....
nuti_vio
Postat pe 17 Martie 2010 10:13
nutica,

asa,asa...la cioace d-alea misto...
hai ca ai fost dulcica..

noi cu dulceata,mosneagu' cu povestile...
iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 10:14
haidi bre, parca ma si vad la umbra vitzei, band molanu' lu' nuzeta si facand pe mos craciun...
zambil
Postat pe 17 Martie 2010 10:16
he,he,he... si fetele invartind la duceatza de cioace...
zambil
Postat pe 17 Martie 2010 10:17
cu linguroiu....
iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 10:20
Iaso, il mai ducem si la un pescuit.....ca doar, nu trebuie sa auda...chiar tot.....
nuti_vio
Postat pe 17 Martie 2010 10:28
adecatelea ca ramanem noi singurele,asa?

ioi,daca ne papa ursu'...

mergem si noi la pescuit,as manca peste fript in natura....
nu-l lasam singur pe mosneag,ca aduce vreo sirena in loc de peste...
ne mai incarcam Domne feri...de pacate...
iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 15:54
ok, mergem la pescuit, scule am, momeala e.....ai dreptate, cum sa il lasam de izbeliste...sugubat, cum e, il pierdem...
nuti_vio
Postat pe 17 Martie 2010 16:32
bai ca uitai sa va spun.
ieri.. m-am trezit in fata usii cu ditamai ghiveciul,are in el un fel de palmier lung de aproape 2 m.
plin de praf,saracutu'...si trist...

am facut ceva ancheta,niciun vecin nu recunoaste ca si-a abandonat planta ...
ce sa fac?
l-am spalat,l-am aranjat..
si l-am adoptat.
bre
eu stiam ca se abandonau pisici si caini,nu plante...
mi-a placut baba mea,cica:

l-au pus la tine,stiu ca esti buna,mama...

a naibii babuta,mi-a zis cu asa un ton ..de m-a facut sa lacrimez...
ptiu!drace!
si nu vreau sa ma apuce depresia!
ce floarea mea!

cum o sa-i mai incurajez eu pe altii,daca ma las?ha?
ioteeee nu ma las nici de-a draq!
iasomia
Postat pe 18 Martie 2010 08:50
iote la nutzeta, a si adunat rame, nene...

la cestiune: un nebun din constanta a intors din drum un avion plecat din timisoara...

una la mana; nebunu' cica-i profesor, no wonder here..

doi la mana: de unde stia nebunu' ca un pasager pe nume cordos era tocma-n cursa aia, sa-l dea in gat de terorist?... a ghicit?... pai mai bine juca la loto, neneaca... a stiut?... iote-al dracu' nebun... da' daca nu e nebun, ha?...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 08:51
iasomico, eu zic sa se-nfiinteze si-o asociatie d-asta pt protectia plantelor de pripas... parca vaz hoarde de pensionari dand buzna-n piete si confiscand legumele de pe tarabe, sa le duca acasa la ingrijit... masaje, bai de aburi, chestii...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 08:54
eu zic ca stia ca ala va fi in avion,vreo "razbunare"ceva..oameni dementi...
oricum, a fost o balbaiala jenanta..

incepe "dansez pt tine",o sa fie o editie misto..sunt cativa care-mi sunt simpatici p-acolo...
brava!

cat despre planta mea..
am umblat din usa in usa...sa intreb,incredibil,l-am dibuit eu pe unu' de s-a cam inrosit,da' n-am mai zis nimic....
iasomia
Postat pe 18 Martie 2010 09:06
bre nene... ca mi-am adus aminte... dadeam eu zap pe televizor, si dau d-un film... un fel de basm d-asta filmat, balauri, chestii... si vad pe unu acolo, nici prea negru, nici prea alb, de mi se parea cunoscut... cand colo, ce crezi?...

nu, nu era ta-su, era cabral, nenica... intr-un film vorbit in engleza... e drept, cabral nu prea vorbea, crez ca nu prea le are cu engleza la nivel de cinematografie, si un dublaj cu un nativ crez c-ar fi costat mai mult decat i-au dat lu' cabral s-apara-n filmu' ala...

dau repede pe imdb, caut cabral ibacka, si gasesc filmu'... fire&ice, facut la castel films, a lu' sarbu, nene... producator, andrei boncea... d-aia songu' de la sfarsit il canta loredana...

filmu', cu actorii lor si figurinele noastre, prost-prost, va distrati daca cititi comentariile de pe imdb... bine, ca nici actorii lor nu erau mai breji, s-au dus vremile glorioase cand veneau p-acilea celebrii van damme si steve seagal...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 19:34
fleurdelis
Postat pe 18 Martie 2010 19:37
mda... vaz ca operatoru' de posteaza in nestire la parfumuri acolo munceste in schimbu' doi... sa mai ziceti voi ca nu-i administrator pe saitu' asta... este, da' are treaba cu alte chestii...

plus ca, cand se posteaza la parfumuri, nu prea posteaza irinuca...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 19:52
adica??? ce vrei sa zici?o bruiaza parfumul??
fleurdelis
Postat pe 18 Martie 2010 19:54
floreto, bagam si eu o stramba, da' ai priceput tu ce vreau sa zic...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 19:55
da mai! numa ca n-am floreta la mine, in seara asta am numa pistolu'
fleurdelis
Postat pe 18 Martie 2010 19:57
pai, da-i bataie... pac-pac... he-he-he-he...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 20:00
vrei duel??
en garde, heheheee
fleurdelis
Postat pe 18 Martie 2010 20:06
se zice garzi, mami...
zambil
Postat pe 18 Martie 2010 20:10
la cestiune: ziarele rasufla dosaru' lu' catalin voicu', stiti voi, omu' lu' vanghele, senatoru'... si ce zice voicu-n dosar?... pai ii cam ia la paula pe colegii lui, mafiotii din politica si justitie... plus ca zice de orban ca-i un betzivan, ceea ce stiam si noi...

mai tineti minte ca voicu a fost lovit la ficati tocma-n ajunu' alegerilor prezidentiale?... bre nene, in sac nu era o pisica, ci un tigru... d-aia a dat panica-n aia si s-au comportat ca mustele fara cap, nu ca vraji si flacara violeta...
zambil
Postat pe 19 Martie 2010 10:05
si de la cestiunea alorlalti: Ksenia Pajcin, un fel de pitzi mai coapta ce bantuia televiziunile din belgrad, a fost gasita impuscata-n cap in locuinta ei, alaturi de gigolou' mai tanar cu zece ani cu care-si petrecea timpu' liber... si gigolou' tot cu-aerisire la tampla...

bre nene, sarbii astia nu se joaca... la noi aia de nu le placea cum face playback anna lesko, doar i-au invinetit ochii si i-au umflat poseta... da' tot cu ea pe cap am ramas...
zambil
Postat pe 19 Martie 2010 10:14
cand te gandesti ca era pe lista,propus sa fie ministru internelor....
in-cre-di-bil!

auzi acilea,la nastase:

joi este ziua portilor deschise de acum la psd,oamenii sunt asteptati sa ne viziteze si sa-si spuna pasurile...

hai bre?

joia?ziua flacarii violet?
astia cred in draciile astea,sa ma bata soarele...
vor sa fie protejati..ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 19 Martie 2010 11:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
Setari Cookie-uri