Chestiunea zilei..

Si mie mi-e dor de Marisa..!!!
Marisuleeee...!!! Ne lipsesti!!!
Ella34
Postat pe 2 Martie 2009 21:14
ehe...ce rau i-o fi...America...Manhattan...viata grea, scumpo
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Martie 2009 21:17
iasomico...da' cine te-a infuriat asa?

macar eu am avut oarsice meci pe-acilea...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Martie 2009 21:38
gabi,

welcome to the club...

woman,

am cateva zile grele..eu in momente d-astea sunt f sincera,vezi ce ma mai intrebi...

hai pupici...
iasomia
Postat pe 2 Martie 2009 21:42
PUP!

gabitzza
Postat pe 2 Martie 2009 21:48

iasomico...in nici un caz nu ti-as invada intimitatea cu intrebari personale...

vad ca a aparut si zambil...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 15:14
Buna ziua tuturor!!! in special femeilor carora le urez o primavara frumoasa, luminoasa , mult zambet si soare care sa le incalzeasca sufletele in fiecare zi

Postat pe 3 Martie 2009 15:21
buna gagici,

aveti si voi vreo chestiune?

eu sunt intru in convalescenta abia saptamana viitoare...

zambil?

vazui..e cam ciufulit si el,da' cine zice ca viata este usoara?

lasa ca ne punem noi cu cracii pe viata asta..sa vezi ce o sa-i dam la geoale...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2009 15:27
manele...vreau...manele!!!
m-am virusat...deci...vreau manele!!!
dacxa toata lumea...vrea...inseam,na ca...tin si de foame...si...am ramas yo in urma cu...trendu`....
asa e?
cat mai multe...si...d`alea de...t tai cu ciobu...
ca...altfel...n`are sens!!!
astept...sa le ascult...
ma ajutatzi?
sunt in terapie!!!
ovidiu42
Postat pe 3 Martie 2009 17:23
ovi,

e greu la tine astazi...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2009 17:26
De la: iasomia, la data 2009-03-03 17:26:16ovi,

e greu la tine astazi...
de ce iaso?
ca...eu ma simt atat de...ushurat...
e adevarat ca...berea...s-a reciclat deja!!
iar acu...trec pe nectar!!...ca...cu auditu` asta...sincer...simt capcnesc!!
asa ca...e rog frumos...nu ma lua si tu in tarbaca!!!
chiar merit?
ovidiu42
Postat pe 3 Martie 2009 17:30
ma uit la tembelizor si il urmaresc te tov. iliescu la aniversarea celor 79 de anisori...

mai vad si tinerii aia, care au spus ca tovul e responsabil de moartea multor oameni la lovilutie

dar cel mai mult m-a intrigat reactia "tinerilor" pensionari, veniti sa il ureze pe tovarasul...cum infierau ei cu manie proletara "tineretul"

si...ouch...ce limbaj au tantile si nenii astia..."mata"..."putzos"

si cica traim in anul de gratie 2009
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 22:45
PASTUILE DE SLABIT RAPID

EU ACTIVEZ PE UN FORUM SI ASTAZI O MAMICA DE 34 DE ANI A FACUT STOP CARDIAC IN URMA UNUI TRATAMET CU PASTILE REDUCTIL , A LASAT IN URMA EI UN SOT INDURERAT SI UN COPIL DE APROAPE 11 ANI

MAREEE ATENTIEE MARE , ACESTE PASTILE DE SLABIT ATACA FICATUL SI INIMA
cinezee
Postat pe 3 Martie 2009 23:14
cinezee,

da..e jale!

vor sa slabeasca fara efort si uite unde se ajunge...

garbo!

aha..fac pe "panoul publicitar" am si eu ceva la afacerea asta?..

ovi,

nu mai fi asa usor ofensabil.pai..se poate? am pretentii de la tine..
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 08:46
din apcate asa este IASOMIE ...eu am cunoascuto sipersonal pe tipa si cred ca de aia sunt putin mai mult socata

ASTAZI SE IMPLINESC 32 DE ANI DE LA CUTREMURUL DIN 77
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 09:35
of! ce au trecut anii..

eram cu florin(un pusti adorabil,tare cuminte si cu bun simt) si a inceput "deranju'" ..

eu tipam: hai in tocu' usii!

altii voiau sa iasa din case,eu eram afara si tipam ca vreau in tocu' usii...cred ca ma gandeam ca imi cad blocurile in cap..

mare ti-e gradina..avem niste reactii...

florin mi-a zis atunci:suntem legati pe viata!

a zis bine..de cate ori ma intreaba cineva unde eram in timpul cutremurului din 4 martie..il pomenesc..

"eram cu un baiat,ma aducea de la film acasa"

a! veneam de la casata ...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 10:03
neatza IASOMIE,ce tot vorbiti de cutremur de parca il chemati,pe mine m-a prins pe MAGHERU,iesisem de la teatrul NOTTARA,inepuse piesa cu o jumatate de ora mai devreme ca niciodata,doar am traversat la EVA,in spate in statia de masina,a fost groaznic
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 10:11
hello, gagici...

iasomico...ce matinala esti...eu inca nu procesez la capacitate maxima...abia acum sunt cu botul in cana de cafea...

scrichy...ma bucur ca ai intrat
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 10:15
Eu umblu de la ora 8 pici,am facut cafea si voi ,lipsa la apelul de dimineata
scrichy
Postat pe 4 Martie 2009 10:23
eu is treaza de la 6 dimineata...nah...ca te-am intrecut...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 10:25
imi aduc aminte asa eu aveam cam 5 ani si vreo 10 luni la cutremur

tata era la servici , sora -mea dupa mine avea 3 ani ( ea dormea in pat ) eu eram cu mama la bucatarie , sub masa , iar mama toca ceva si avea ea un obicei si misca masa sa ma ''sperie '' cica cutremur ''

ii spun maica-mi mama nu mai misca masa ca nu ma sperii ...atunci mama a intrat putin panica

tata a aflat ca se daramase un blcoc in zoan noastra , si a crezut ca e blocul nostru , cand colo era cu o statie de autobuz mai jos
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:26
mda...

pe mine m-a injurat tata cand am intrat in casa,era speriat ,stia ca ma duc in centru..

"nu mai veneai? f... grijania" etc.

se imbraca saracu' ,lucra in cadrul armatei..s-a intors acasa dupa trei saptamani..
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 10:37
daa imi aduc aminte ca fortele armate , pompieriii toti au depus eforturi multe ptr asta

tasta lucra la vremea aia , de fapt unde a lucrat toata viata( 40 ani in acel loc ) in televiziunea natioanala , a tras o mare sperietura cand auzise de blocul daramat
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 10:42
mda... chestiunea zilei...

bai nenicilor, am vazut cel mai tare film din ultimii doi-trei ani... the twilight samurai... va zic in engleza ca n-am caractere japoneze pe tastatura...

opera de arta, filmu' asta... nu vi-l pot povesti, daca l-a mai vazut cineva mai stam de vorba...am vazut filmu' de doua ori la rand, azi-noapte... daca nu-mi era somn il mai vedeam odata...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 13:22
chestiunea zilei.

avem spioni nene!

te ia capu'...bagam in ridicol pana si spionaju'..tot ce atingem ajunge sa cada in derizoriu...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 13:22
iaso...

numa' scenarii, fata... vai de capu' lor de spioni... ce dracu' sa spionezi in romania?... ne-am dat dracu'...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 13:27
yeah right...spioni...asta-in diversiune nene...sa vezi ce incep analistii politici cu despicatul firului...io zic ca iar se pregateste un val de scumpiri, si vor astia sa ne tina ocupati cu Mata hari a Romaniei...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 13:31
si ce filmulete au pus la dispozitia televiziunilor,si romanu' musca..uita ca au sarit preturile...

iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 13:33
n-avem economie, armata e la pamant, o adunatura de puturosi, fara echipamente, fara soldati, fara doctrina...si doctrina de unde?... ca suntem coaja bananei in politica internationala...

ce dracu sa gaseasca spionii aia la noi?... si daca gasesc, cine le da bani pe asa ceva?...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 13:39
facatura...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! 1 De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Setari Cookie-uri