Chestiunea zilei..

mai bine zicea ca joia-i ziua portilor deschise sa-si spuna pasurile si sa lase tablourile... ca doar nu vii sa-ti spui pasu' cu mana goala...
zambil
Postat pe 19 Martie 2010 11:08
of! ca tare mi-e foame...

astazi cred ca incepe"dansez pt tine",abia astept!
vreau show ,vreau spectacol..

desi,trebuie sa marturisesc ca m-am uitat aseara cand la fotbal,cand la stenograme....
iasomia
Postat pe 19 Martie 2010 11:23
Jonny Deep, cica trebuia sa aibe un film cu Angelina Jolie, dar nu la lasat nevasta.
Ma intreb de ce
persidadamian
Postat pe 19 Martie 2010 11:39
paradis aia?

pai na...

ala-i mai lipseste lu' angelica din palmares...
iasomia
Postat pe 19 Martie 2010 11:41
azi,o zis "ministerialul nr 1" ca numai dumnezeu ne mai scapa de criza??

adica??sunt neputinciosi?
atunci,de ce lupta?cu cine lupta?pt cine lupta?

daca tot dumnezeu iese biruitor?
LILO
Postat pe 19 Martie 2010 18:42
haide iaso succesuri haide rezistaaaa pune pe cineva sa te tie ocupata
garbo074997
Postat pe 19 Martie 2010 20:11
la chestiune:

sunt mohorata rau!
l-au arestat pe Anghel al nostru,primarele care este de neshte mai multi ani primare la noi...

're-ar a' dreaq daca si asta e corupt!
nu i-au putut gasi alt nod in papura decat o amarata de semnatura,si aia data dupa ce toti consilierii au semnat!
da' nu se pune,cica,numa' c-a semnat el...

ce s-or gandit aia?
ca tre' sa mai papa si altii din ciolan,nu?
preciouss
Postat pe 19 Martie 2010 20:59
iar vine weekendu', iar lipseste asistenta de serviciu' si ramane salonu' cu usile vraiste si pacientii fara tratament...

veveritzu', daca tot iei, trebe sa stii si unde sa dai, mami... unii uita chestia asta...

da' nu toti primarii-s uituci... i-auzi acilea, unu' din tulcea s-a dat in judecata pe el insusi si-a castigat la sporu' la salariu... asa se fura nene, cu cap...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 10:19
Invatamantul e la pamant, sistemul de sanatate e la pamant, deci, astia vor sa ne tina bolnavi si prosti ca sa fim mult mai usor de controlat. Cica cei din afara ne considera prea optimisti in ceea ce priveste criza.
M-am uitat si eu la cei din alte tari cum stiu sa-si valorifice tara. UN mic zid descoperit care dateaza din nu mai stiu ce secol, pus frumos gard de jur imprejur, si cica ajuta cu norocul daca iti pui o dorinta, este strigator la cer cati oameni platesc ca sa vada ruina asta, care nu e altceva decat un zid simplu la appx. un metru inaltime si un metru latime. IAr in jurul acestui zid nu este nimic altceva decat un camp mocirlos si o rulota care vinde bilete si una care vinde hot-dog. Mmmmda!!
Am aratat niste brosuri odata la cineva, daca i-ati fii vazut reactia poate m-ati fii inteles " Asa frumoasa este Romania???" zic da, Romania este singura tara din Europa care are toate formele de relief, inclusiv (desert) prin Dobrogea.
Unei romance nu i sa dat voie sa cumpere un castel de la noi care era si asa in paragina, s-a dus romanca si a cumparat alta propietate in Franta, mmmmmmmmmdaaaaaaaa.
Vin investitori straini si cumpara tot, pana la urma nimic din tara aia nu o sa maifie al nostru. mmmmmmmdaa
cred ca am vorbit destul, uitand-u-ma acum la cat am scris
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 10:39
mai nu doar ei sunt la pamant! cam toaate servicuiile sunt la pamant! si in general romanii stau extrem de ptrost la capitolul cei 7anid e-acasa!
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 10:47
sido, las-o mami pe tarisoara, ca se rostogoleste ea si singura...

ia sa va zic d-un film... interview, cu steve buscemi si sienna miller... un fel de teatru filmat, cu doua personaje... era sa nu ma uit, ca nu tu dragoni, nu tu alieni, nici macar nu tu sex... da' a meritat, pana la urma...

nu comentez mai mult, ca va stric placerea vizionarii, da-i un fel de care-pe-care... vedeti voi, e bun pt forumistii lu' garbo...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 10:52
mai fain decat dog ville, alaa??
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 10:54
fleur nu sunt deacord cu tine la faza cu in ""general"""
PAdure fara (uscaciuni) nu exista.
MAi rau e ca ne defaimam singuuuuri, si nimeni nu realizeaza eroarea, dar asta e, ar fii mult prea mult de discutat la acest capitol, "so I will have to lett go"
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 11:00
ce dogville, floreto?... n-auzisi c-aicea-i numa-n dialoguri de la doua personaje?...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 11:05
DA Zambil, dar altii mai pun stalpi de sustinere, exact cum pune mineru stalpi de sustinere pentru inaintare.
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 11:08
ori cum punea odata, mai bine zis.
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 11:10
persido, pai aia multi pun stalpi de mina, si cativa cotrobaie dupa aur... nu-i mai bine sa se surpe totu'?... macar stim toti o treaba...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 11:12
Da Zambil, daca as stii ca suntem o natiune, cum au fost nemtii dupa razboi, de exemplu
nu mi-as mai face griji, dar asa ma gandesc la ce timpuri or mai prinde generatia urmatoare si, neputinta e ingrozitoare cand incepi sa o simti.
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 11:19
Lasa, bre Persido, ca invatamantul era la pamant si mai dinainte.. ca ma uit la cate greseli gramaticale fac useri trecuti binisor de 30 de anisori, si se pare ori ca au chiulit ei, ori ca au trecut clasa cu gasca din batatura de la ta-sau...

later edit@: si zi asa, "uitand-u-ma" are in componenta doua liniutze? si cam ce forma gramaticala ar trebui sa fie acel "u" dintre liniutze?
anakin
Postat pe 20 Martie 2010 14:45
UITANDU-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multumit?

cine te pune pe tine sa-mi citesti mie postarile daca te zgarie asa pe retina si nu ai loc de ele, nu stiu si nici nu ma intereseaza.

scriu cum doresc euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! de ce scriu cum scriu este doar problema mea.

au revoir
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 15:29
exista doua situatii anakin! unii care uita romana pt ca vb mai bine englezaaa...unii care nu au stiut-o niciodata....
si cei din a 3-a categorie care stalcesc cuvintele din viteza!
nu e indicat in niciunele din situatii dar...cei din prima categorie sunt cel mai puti n vinovati! zic eu!
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 16:05
bai nene, oscaru' ala e un spectacol de balci, iar selectia e de tot kktu... daca vrei sa vezi filme bune, trebe sa rascolesti prin lada de vechituri...

vazui battle for haditha, un film din 2007, facut pe baza unui incident real din irak, in 2005... vreti filme de razboi?... uitati-va la asta... pe langa asta, hurt locker e un fel de desene animate, facut de o femeie ramasa fara estrogen...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 16:07
am auzit povestea cu ea , parea destul de apreciata
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 16:09
ea?... care ea?.. ce poveste?...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 16:12
http://www.youtube.com/watch?v=2W3u5yXt9Zc

Ascultati si voi melodia, ca eu numai asta o ascult de saptamani bune. Imi palce la nebunie e super piesa!
persidadamian
Postat pe 20 Martie 2010 16:21
de regizoare lui hurt locker, acela...oricum pe mine rar ma;mpreioneaza vrun film! tre sa fie atipic taree
cum o fost dog ville de exp!
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 16:28
atipic, zici?... atunci nu te uita la asta cu haditha, ca-i cu razboi tipic... daca vrei cu razboi atipic, uita-te la stapanu' inelelor...
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 16:33
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 16:33
vi se pare ca emisiunile de stiri de la noi sunt de tot kktu?... pai formatu' e licenta, nene, ia uitati-v-acilea...

http://www.youtube.com/watch?v=3Q2EPKKVrqI&feature=channel
zambil
Postat pe 20 Martie 2010 18:04
dap...

iote ca si aia au degete-n conserva....tatutzu....

chestiunea..
mi-e mila de unu' grigore, de la "dansez pt tine",de mor...
a ramas fara parinti de la 17 ani,unde pui ca si-a crescut fratiorul singurel,mai...si n-au apa ..mai...umbla prin oras dupa cismele,mai...si tavanu' cade pe ei...oaliuuu! imi vine sa-i iau acasa...

iasomia
Postat pe 20 Martie 2010 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
Chestiunea zilei.. 23567 De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
Setari Cookie-uri