iasoo da cum danseaza botezatu ....k vaz ca-i dornic s-o eclipseze pe combeanca, mai, cevaa.... | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 19:24 |
||
---|---|---|
catalin le are cu dansu' si nu d-acu'...asta il ai in sange,ori e ..ori nu e... ma refer la aia de sparg ecranu'... ca asa... de invatat sa dansam corect,se poate...dar nu toti au har,doar alesii... |
||
iasomia Postat pe 20 Martie 2010 19:30 |
||
ohh m-am linistit mai! de vinerea cealalta o sa dau si eu drumu la teve |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 19:32 |
||
la rubrica"movies4theweekend": The other Boleyn girl.... cu bunaciuni tot una si una,care mai si joaca bine! nea zambilu' ,matale sa chemi smurdu' in stand by... caz de infarct Johansson aia.... |
||
preciouss Postat pe 20 Martie 2010 19:45 |
||
mai aia nu0-i dinastia tudorilor???cumva? | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 19:49 |
||
nu-i... fluieri a paguba? n-ai pentru ce... ca asta-i mai bun ca ala! |
||
preciouss Postat pe 20 Martie 2010 19:51 |
||
mai da ce ala-i fluier bre?? e un suier interogativ asa... | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 19:54 |
||
preci.. care scarllet? iubita,ce cu pofta ai zis-o... adevaru' e ca e buna ca la balamuc. da' mosu' se descurca si fara smurd,precis... |
||
iasomia Postat pe 20 Martie 2010 20:12 |
||
Iasomico... e unele momente in viata in care-mi regret orientarea sexuala... parol! |
||
preciouss Postat pe 20 Martie 2010 20:15 |
||
te inteleg,iubita... ia sa bag repede o chestiune,ca ma cheama datoria.... facura astia (alte)studii pe sudoarea barbatilor...bre,se linisteau femeile in clipa in care miroseau substanta de-o facura aia din transpiratia barbatilor... in sensul ca se simteau protejate,in siguranta.. cat conteaza mirosu' asta pt animalu' din noi. concluzia? nu trebuie sa ne spalam ca apucatii,ca se duce draq fioru' care este. aveam o vecina pe timpuri,mare cucoana...asta avusese in tinerete o servitoare ungurioaca,shari.. shari...avea tot timpul amanti,cucoana..ba... mi-a povestit ca intr-o zi i-au venit dracii,si a intrebat-o pe shari care-i secretu'.. ce i-a zis sharica? - va spalati prea des,mirositi prea tare a sapun,eu ma spal la ...o data pe zi,seara.... dumneata de trei ori pe zi... duminica misto.... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 09:05 |
||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 09:09 |
||
eeee era unguroaica shari de aia | ||
fleurdelis Postat pe 21 Martie 2010 09:11 |
||
da' ce fleur ele amiroase altfel?? | ||
bluelight Postat pe 21 Martie 2010 09:14 |
||
cum s-ar zice, tre' sa puti ca sa ai amanti iasomico, daca te aud amantele, te flocaie. hai, ca nu ramai cu par in cap. iti cumperi, sigur, peruca |
||
si_totusi Postat pe 21 Martie 2010 09:14 |
||
blu...am o prietena...cu un succes teribil la berbanti! n=-arata extraordinar, dar de succesul ala al ei e ferm convinsa! mereu nu l-am inteles! ii face albie de porci in final si ei tot cu plecaciuni se-ntorc. in fine, ca la un anume eveniment sa aflu ca ma-sa'i unguroaica sadea! au ele ceva in plus nu stiu... popor razboinic...sange ciudat. noi romanii sadea am fost mereu un popor in continua autoaparare si=atat! nimic in plus | ||
fleurdelis Postat pe 21 Martie 2010 09:19 |
||
http://stirileprotv.ro/stiri/international/fabulos-google-street-view-l-a-surprins-pe-dumnezeu.html http://stirileprotv.ro/stiri/international/cel-mai-mare-cimitir-aviatic-vazut-prin-google-earth-pentru-prima-data.html |
||
fleurdelis Postat pe 21 Martie 2010 09:28 |
||
cum ziceam, numa' prostii la news... bine ca nu-l surprinsera pe dumnezeu facand pipi... ca altfel cum ar fi interpretat o mataranga noduroasa deasupra camerei google?... hai ca vazui aseara un film atipic, vorba floretei... the fall, regizat de-un indian, facut in america si avand in rolu' principal o romanca... nu, nu era monica barladeanu, care-a maturat cu producatorii prin dormitoare p-acolo, si nici cu monica columbeanu, care se duce sa preia stafeta... nu nene, era cu catinca untaru... n-ati auzit de ea?... pai nici n-aveati cum, ca-n 2006 cand a iesit filmu, fata avea doar 9 anisori... da' filmu' e ceva deosebit, trebe revazut ca sa-ntelegi tot ce vrea ala sa zica acolo, chiar daca initial pare un basm de adormit copii... |
||
zambil Postat pe 21 Martie 2010 09:53 |
||
zi bre filmul ala odata! ziiii-l. si asa am stat degeaba aseara sa descarc felete lui boylen pt ca imi dau seama unde s-au descarcat sau da.... |
||
fleurdelis Postat pe 21 Martie 2010 09:55 |
||
pai nu zisei?... vrei sa-l povestesc?... nu se poate povesti, plotu' e doar de forma, si-l gasesti pe imdb... | ||
zambil Postat pe 21 Martie 2010 09:58 |
||
titlul filmului nea zambile! titluuu! | ||
fleurdelis Postat pe 21 Martie 2010 10:00 |
||
scrie bre acolo... the fall... | ||
zambil Postat pe 21 Martie 2010 10:08 |
||
eu stiu fata,zambilu'...asta din the fall... au dat-o pe cultural acu' un an-doi,e domnisoara d-acu'...urma sa aiba loc premiera la nu stiu cat timp de la inceperea filmarilor(o gramada),a avut o gramada de patanii neplacute si complicate... dar regizorul a tinut cu dintii de ea...si numai de ea... are fata un har sa povesteasca,de nu-ti vine sa crezi...este extrem de volubila... cred ca secventele alea de la muzici...sunt din film,nu? din clipu' ala... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 13:45 |
||
dap... | ||
zambil Postat pe 21 Martie 2010 13:47 |
||
dupa cum povestea ea..e un fel de sheherezada filmu',nu mai stiu mare lucru,stiu ca-mi era somn si mi-a atras atentia stilul ei..au aratat si secvente din film,spunea cat de tare isi doreste sa aiba loc premiera si in romania,din cate dadea de inteles era pe aproape... dar asta cu povestitul,mi-a ramas..ca trebuie vazut,nu merge povestit... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2010 13:52 |
||
persi, cum scrii e strict problema ta si a celor care te-au trecut clasa si ti-au dat o diploma, acolo .. dar ma rog, incadreaza-te singura la categoriile enuntate de fleur, asta ca sa te mai flexezi si tu, ca prea ti-ai incordat sinapsele incercand sa scrii corect. zambilu', facui rost de "Journey to the center of the Earth ", filmul din 2008, o sa ma delectez cu el in seara asta. Cica ar fi plin de efecte speciale.. |
||
anakin Postat pe 21 Martie 2010 18:19 |
||
dom' profesor...o acritura,ceva,serviti?! | ||
preciouss Postat pe 21 Martie 2010 18:23 |
||
neah, sis, dar imi displac cei care odata ajunsi dincolo, critica tot ce este romanesc (inclusiv invatamantul, care i-a educat, pana la urma) in postari pline de greseli gramaticale. Ca si cand ti-ai certa parintii ca nu ai cei 7 ani.. Atata tot. |
||
anakin Postat pe 21 Martie 2010 18:26 |
||
poi altfel n-am mai trai in romanica,nu?! | ||
preciouss Postat pe 21 Martie 2010 18:27 |
||
De la: anakin, la data 2010-03-21 18:19:54persi, cum scrii e strict problema ta si a celor care te-au trecut clasa si ti-au dat o diploma, acolo .. dar ma rog, incadreaza-te singura la categoriile enuntate de fleur, asta ca sa te mai flexezi si tu, ca prea ti-ai incordat sinapsele incercand sa scrii corect. Mai omule, tu cand incepi sa injuri lumea pe forum, eu de ce ar trebui sa ma leg? De cei care ti-au dat educatia acasa, la scoala, ori pur si simplu sa inteleg ca ti-a saracit vocabularul tau ala bogat cu care te tot lauzi? banuiesc ca ti-au murit laudatorii. ha? Doi la mana, mai citeste odata ce am scris referitor de invatamant si sistemul de sanatate, nu-mi mai rastalmacii cuvintele, daca nu intelegi ce scriu, din pacate nu pot sa-ti desenez, nu te mai baga singur in seama. Trei la mana, pana acum imi cereai fise medicale, acum vrei si acte de identitate? daca te informai mai bine iti dadeai seama ca ai trecut cu mult peste varsta mea. Unde locuiesc, ce fel de persoana sunt si pricipiile de viata dupa care eu ma ghidez, iarasi nu sunt problemele tale si nu-mi aduc aminte sa te fii intrebat ceva, ori abordat in nici un fel. In fine, fixatia e o boala din pacate si nu exista tratament medicamentos. Ok? Deja intreci masura bunului simt (ca tot vorbeai de cei 7 ani de-acasa) si limita rabdarii mele si a timpului meu alocat tie, pe care oricum nu le meritai. HAi adios ( sa nu-ti spun altfel) si musca-ti limba de trei ori inainte sa ma mai abordezi tu pe mine, intr-un fel ori altul. Si inca ceva, acesta este un forum public, unde toata lumea indiferent de principii ori latura intelectuala, are dreptul sa posteze pe acest forum, atata timp cat o face decent ( daca exista cuvantul asta in bogatul tau vocabular) Buzzzzzzzzzz ouuuutttt! |
||
persidadamian Postat pe 21 Martie 2010 19:59 |
||
mey ce ma enervati cu filmili voastri! de 20 ore descarc un film si-mi zice k sa mai astept inca 10! cred k n-am efectiv talent...d-astaa! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Martie 2010 20:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
|
||
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
salut | 2 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural