ooooo,neluto... asta a fost desfundata,i s-a umblat la infrastructura..s-au schimbat conducte,draci... cu alte cuvinte,o strada nou-nouta..ca d-aia ma bucuram asa... da' draci... s-a scufundat.... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2010 11:35 |
||
---|---|---|
eeeeee, inseamna ca au facut-o niste meseriasi | ||
nelly05 Postat pe 22 Martie 2010 11:49 |
||
cestiune cestiune! a venit !!! primavaraaaaaaaaaa! simt adieri de aliliac pocnit in muguri si...de zarzar in suspin! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 22 Martie 2010 20:06 |
||
Sa inteleg ca merge un chardonnay la primavara asta, fleur? | ||
anakin Postat pe 22 Martie 2010 20:13 |
||
immm.... stiu si eu? poate desii daca tot m-ai intrebat eu is fan pinot noir , nu stiu dece! |
||
fleurdelis Postat pe 22 Martie 2010 20:23 |
||
De la: zambil, la data 2010-03-22 09:11:13fiecare cu chestiunea zilei lui, deh... cee tare-i astaa...acu vazui! doamnee ma tin cvu mainile de burta! mai nene da la o adica nu-i normaal asa??? nuuu?? |
||
fleurdelis Postat pe 22 Martie 2010 20:34 |
||
mda.. nu pot sa inteleg cum muri mile,reporterul de la antena,34 de ani...de la un furuncul..septicemie... ai zile sau n-ai... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 09:58 |
||
a facut stop cardiac din pacate...era prea tanar... | ||
lala_cri Postat pe 23 Martie 2010 10:21 |
||
imi place f.mult emisiunea Romania te iubesc...o emisiune de nota 10.... | ||
lala_cri Postat pe 23 Martie 2010 10:24 |
||
mda... laluto,e grele,mami.. d-aia e bine sa ne bucuram de viata "cu toti plamanii" cum zicea buna mea.. da..eu inca am o sensibilitate pt astia de la pro. le au...cand moare cateunu' nenica,este imposibil sa nu te faca sa-ti dea lacrimile. apropos,ma uitai la maruta "parastasu' vesel",i-au facut lu' tantareanu "parastas",omu' lupta cu o boala necrutatoare,si nu arata prea bine,avea umbra aia care nu-mi place mie pe fata. o chestie de un prost gust infiorator,emisunea lu' maruta.. da' daca mosului i-a cazut bine,nu mai zic nimic. te aia in gustu' omului?nu. mie mi s-a parut aproape macabra,si mi s-a strans stomacu'...de greata... astia pt audienta,ar omora-o si pe ma-sa... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 10:50 |
||
iaso,iti impartasesc parerea...cand l-am vazut pe tantareanu cu toate fetitele dezbracate si mancand fructe,ca deh sunt sanatoase, mi-am zis ca e numa` pt audienta. pt Mile am avut o deosebita admiratie,iar moartea sa m-a indurerat un om de valoare...dar mi se pare penibil sa mori din cauza unui furuncul infectat...ma intreb ce o fi prin spitalele noastre?? |
||
altrate Postat pe 23 Martie 2010 14:27 |
||
ma rog, am auzit si alte variante, n-a murit doar din asta....unii zic ca ar fi avut ciroza mai conteaza? s-a dus |
||
zambila Postat pe 23 Martie 2010 14:31 |
||
am vazut si eu emisiunea cu "parastasul" - adica parte din ea pentru ca am trecut pe un alt canal cand mi-am dat seama despre ce este vorba si am simtit ca mi se strange inima... mi-a dat o senzatie de care cu greu am putut scapa - cei care au pierdut fiinte dragi, din cauza cancerului, ma vor intelege, poate... |
||
panty_C Postat pe 23 Martie 2010 14:32 |
||
...odihneasca-se in pace Mile Carpenisan...a fost un om care a trait intens pentru meseria lui.... ...Tantareanu este un excentric... se spune ca el a fost cu ideea "parastasului"... |
||
daria_ Postat pe 23 Martie 2010 14:33 |
||
mda...excentric poate doar speculant. |
||
altrate Postat pe 23 Martie 2010 14:36 |
||
altrate, ehhh..cica au vrut sa-l rasfete asa cum ii placea lui,numa' ca ... cu mile...e ceva putred,cred ca nu era in apele lui de mult,habar nu am...refuz sa cred ca e chiar asa in spitale,imi place sa cred ca s-au bucurat de conditii bune,si el, si saracutu' ala de la carcotasi...si ca nu au avut zile,desi... e dramatic ce se intampla... stai ca au mai cerut astia de afara 3000 de medici romani... o sa ne ducem la unguri, sa ne scoatem maseaua... Doamneee,si ce boala am pe doctorii nostri... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 14:37 |
||
pantelica, da' mai ..mi s-a facut rau pe bune... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 14:38 |
||
iaso, buna idee cu ungurii astia noroc ca stau aproape... cat despre emisiunea aia penibila a lui marutza, n-am rabdare sa ma uit nici 5 minute |
||
zambila Postat pe 23 Martie 2010 14:40 |
||
iaso, adevarul sta scris printre randuri. oricum salariile medicilor romani sunt de mizerie. mi-e groaza de spitale si mai nou ,cancerul e in floare sincer,nu stiu unde se va ajunge. |
||
altrate Postat pe 23 Martie 2010 14:42 |
||
zambila, au coborat stacheta rau de tot,nu meritam asa ceva...se spune ca ne fac emisiuni dupa chipul si asemanarea noastra. rachat! le tremura grisinele...bate falimentu' la usa... dar cand vezi oameni pe care ii admirai cum coboara in troaca porcilor,te apuca sila.. eu chiar tineam la maruta,dar de cand i-a chemat pe dolanesti..mi-a trecut...si multe,multe porcarii.... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 14:45 |
||
io stiu cum e si cu destinul asta? daca trebuia sa moara la 34 de ani... un prieten de al sau se plangea de ignoranta medicilor mda, poate ca unii au salarii mici, asistentele, tinerii incepatori, dar doctorii nu au salarii asa de mici, unde mai pui ca primesc si bani si au si clinici particulare cel mai bine e sa fii sanatos! |
||
zambila Postat pe 23 Martie 2010 14:46 |
||
nu mai stiu ce este in spitale doar ca, vanzatoarea de la abc-ul de langa blocul meu, e medic si sustine ca nu pleca de acolo (din postul de vanzatoare) decat daca o fi sa plece "dincolo" - de ce? nu stiu... si se mai zvonea ca directorul spitalului central, de la noi, a dat "nota interna" cu interzicerea internarilor prin "Urgenta" desigur ca n-a vrut sa comenteze in presa sustinand ca e doar un zvon... |
||
panty_C Postat pe 23 Martie 2010 14:48 |
||
altrate, ce ti-e scris in frunte ti-e pus,desi nu-mi place sa fiu fatalista,n-o sa ne facem griji acum si d-astea... zambila, cred ca mile a trait la maxim intr-o perioada,nu-i usor sa schimbi clima de atatea ori...plus ca-i placea viata,na..barbat adevarat... si cu ceva gene paradite mostenite... eu am vazut multa suferinta cauzata de medici,le-am vazut fata aia de animal de prada cu ochii numa' pe buzunar.. am alergie la halatele albe... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 14:51 |
||
mda, si mie mi-a povestit o cunostinta...avea un nepot care numa' ce se angajase la judetean, iar seful lui, domn' doctor, i-a interzis sa faca internari la urgente noaptea, sa nu-l deranjeze | ||
zambila Postat pe 23 Martie 2010 14:53 |
||
iaso, nu sunt toti asa - mai sunt printre ei, e drept ca tot mai rari, si din aceia care au facut medicina din vocatie si pasiune - nu pentru avantaje a fost o perioada in care eram printre ei zilnic si stiu ce spun... am cunoscut si privirea aceea de care zici dar si Oameni! |
||
panty_C Postat pe 23 Martie 2010 14:57 |
||
zambila, cazuri stiu destule...dar tot sistemul e corupt. nepasarea fata de semenii nostri a atins cote ridicate. |
||
altrate Postat pe 23 Martie 2010 14:58 |
||
pantelica.. corect. printre ei sunt si oameni,chiar amabili ... dar tot pt ca stiu ca urmeaza sa primeasca. interesanta este mentalitatea romanului..care da shpaga si cand se duce la policlina cu plata,este incredibil... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 14:59 |
||
iasomia, da-mi voie sa te contrazic, intru acum in niste amanunte personale - e vorba de mama mea care a murit de cancer si ma refer la medicul care a ingrijit-o: nu voia sa ia nimic de la mine si chiar ma certa ca incerc sa ma lupt cu morile de vant neglijand sanatatea mea - eu ma suparasem pe el deoarece mama era mama mea...si...ma gandeam ca nu ia de la mine pentru ca stie ca nu ma poate ajuta... a facut foarte multe pentru noi, crede-ma, neacceptand absolut nimic spaga!!! |
||
panty_C Postat pe 23 Martie 2010 15:04 |
||
evident ca mai sunt si oameni, din pacate din ce in ce mai putini eu n-as putea sa fiu doctor niciodata...cred ca as lucra pe gratis si nici n-as mai ajunge sa dorm acasa de grija altora dar nah, asa-s io, nebuna... |
||
zambila Postat pe 23 Martie 2010 15:08 |
||
pantelica, se mai intampla in cazuri d-astea disperate...da' sunt flori rare,fetita.. ce laturi si cu stenogramele astea ale lu' voicu...si cum incearca olguta aia de fu la prm sa ne convinga ca este facatura.. astia ne intorc matele pe dos.. si iliescu..cum spune el ca nu l-a vazut in viata lui...of,of..da' i-a fost consilier.. mafia... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2010 15:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala | 6 | De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
|
||
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! | 18 | De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural