zambila, medicul acela e absurd, zic eu - exista medici de garda la urgenta deci nu avea de ce sa se planga ca ar fi deranjat eu zic ca e vorba de altceva - prin urgenta sunt internati si oameni care, neavand venit si nici asigurare de sanatate, nu aduc bani spitalului si exista gratuitate o perioada si pentru cei cu asigurare - aici e "buba" - zic eu - lucreaza pe gratis in regim de urgenta e de discutat problema ca se poate zice "daca n-ai bani, de ce sa fii salvat? si asa nu ai pentru ce sa traiesti" (expresia unui chirurg de la noi intr-o situatie in care conditiona operarea unui pacinet de o suma de bani - operatie vitala - iar omul a spus ca nu are)!!! |
||
panty_C Postat pe 23 Martie 2010 15:10 |
||
---|---|---|
medicul acela era de garda si asta i-a zis subalternului, care era mai tanar...pur si simplu nu avea chef de pacienti | ||
zambila Postat pe 23 Martie 2010 15:14 |
||
zambila, asta inseamna ca nu-si facea datoria | ||
|
||
panty_C Postat pe 23 Martie 2010 15:16 |
||
gata, s-a aprobat... ne luam f16... oameni ne-am facut... de altfel, nu era nicio surpriza, cand se-nvart pe langa scutu' ala anti-racheta, americanii mai poa' sa dea si-o cheie-doua pe la rablele alea, sa nu le cada aripile... nenicilor, scobiti-va-n buzunare... |
||
zambil Postat pe 23 Martie 2010 21:25 |
||
Iasomio...ai dreptate cu emisiunea lui Maruta...nici eu nu ma uit...inainte pe tvr2 il admiram...dar acum pt.mine e la fel ca otvul...s-a dat la fund...pacat de el...si cica reporterul de la Timisoara avea si alte probleme de sanatate...s-a internat in stare f.grava...dar asta e media...si cu bune si cu rele... | ||
lala_cri Postat pe 24 Martie 2010 09:39 |
||
zambilu' cred ca pt scutu' ala anti-racheta trebuie sa dam vreo shpaga ceva... lala, viata,cu bune si rele... oricum media in fuga asta dupa senzational s-a curvit de tot... |
||
iasomia Postat pe 24 Martie 2010 09:48 |
||
urat de tot...si imi pare rau pt.Maruta...dar a fost alegerea lui... partea buna pe care o vad la media e ca mai arata mizeria clasei noastre politice...si nu numai... |
||
lala_cri Postat pe 24 Martie 2010 09:56 |
||
are dreptate, nene... http://www.220.ro/blog/Mile-Carpenisan-Sau-Cum-Sa-Pui-Mortul-La-Lucru/yY10gOjmc7/?rel=libertatea |
||
zambil Postat pe 24 Martie 2010 20:51 |
||
LILO Postat pe 24 Martie 2010 20:56 |
||
Da, bine ca nu m-am uitat la asa ceva in direct. Scabros! |
||
anakin Postat pe 24 Martie 2010 22:48 |
||
asaaaa... azi la mine e sarbatoare.... zambilule,stejarule... eu sa fiu in locu' lu' pretenu' lu' mile i-as da in judecata,pai ce p... mea sa-mi arda lumanarea la cap,si sa n-am nimic la afacerea asta?ehe,he,he... ia sa bagam un cantecel d'al lu' celine...nu ma omor dupa fata,dar melodia asta are pt mine o semnificatie aparte,daca a mers la mine...( mi-a incarcat bateriile),poate merge si la voi. http://www.youtube.com/watch?v=I-W5ND6wj_A nici macar nu mai are sonoru' bun,dar pt mine conteaza toata filmarea... hai cu veselia! ca trece viata... |
||
iasomia Postat pe 25 Martie 2010 12:34 |
||
I'm Alive YES..merge cu ridicarea moralului... I'm Alive!!! |
||
LILO Postat pe 25 Martie 2010 13:05 |
||
iu-hu-huuuuu.... | ||
iasomia Postat pe 25 Martie 2010 13:08 |
||
chestiune cu omor: da-i veche de doo zile deja... una bella ragazza din orashu' meu resedinta de judet,studenta la psihologie, si-a ucis iubitul cu 70 de lovituri de cutit... fain,nu? adicatelea,cum ar veni,s-a demonstrat teoria aia conform careia astia ce face psihologia are ei ,in primu' rand,o problema,care este.. orisicum,beweare of the preci,cum ar veni.. |
||
preciouss Postat pe 25 Martie 2010 21:03 |
||
tzzz...tzzz... prea multe telenovele derulate dauneaza grav sanatatii(mentale) |
||
LILO Postat pe 25 Martie 2010 21:06 |
||
bre veveritzu', vorba lu' radio erevan: aia nu era la psihologie, ci la psihiatrie... si nu era doctor, ci pacient... he,he,he... hai ca vazui si eu book of eli... mare porcarie, nene... asta-i film bun de postat la relatia cu dumnezeu, acolo... cred c-a fost finantat de aia de pe bible belt... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2010 09:06 |
||
nenica... telephone a' lu' gaga a primit sapte milioane de vizionari pe youtube... da buzna lumea ca la urs... | ||
zambil Postat pe 26 Martie 2010 10:00 |
||
ce parca numa' la o facultate era studenta? cica era la trei,de unde reiese Ca Cartea multa nu e buna,poti sa faci scurt circuit,mai ales daca ai o hiba... eu n-am chestiuni,am jucat aseara niste sarbe de la mama lor d-acolo,si am bataturi in talpi...oaliuu! merg ca o ratushca... mac-mac... |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2010 10:00 |
||
pe mine ma ia aseaaaa...cu ameteala,numa' ce aud de gaga aia... ce dreaq o fi vazand/auzind lumea la ea? sau se cheama ca esti original numa' daca abordezi tinutele alea ciudate? daca scrii o carte,nu se pune...esti depasit... apropos: cetii Europolis,de Jean Bart... fain,tare fain... mi-a mers la suflet |
||
preciouss Postat pe 26 Martie 2010 20:32 |
||
lovitura mediatica, nene... ca la avataru' ala... bre, pe mine nu prea ma mai trage atza sa cetesc, de-o vreme... adeca, nu literatura... crez c-am citit cam tot ce era de citit... si vremurile-s altele, crez ca scrisu' de mana, ca arta, a murit... sau daca nu el, scriitorii sigur mor de foame... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2010 20:41 |
||
eee mooor! vreti sa ma apuce depresia ?? | ||
fleurdelis Postat pe 26 Martie 2010 20:43 |
||
drept... scriitorii buni e morti demult... |
||
preciouss Postat pe 26 Martie 2010 20:46 |
||
scriitorii sigur mor de foame... S I G U R ca da dar ce?parca numai ei mor de foame? ii vedeti pe fomistii din strada? pe dascali?pe bunicuti si bunicute? or fi uitat guvernantii ca in acel decembrie nenorocit oamenii or iesit in strada de F O A M E si din D I S P E R A R E??????????????? or UITAT????????? |
||
LILO Postat pe 27 Martie 2010 17:55 |
||
cestiunea saptamanii de-acuma! si crez k os a fioe sio cea a anului! pe duduia eba au descoperit-o scriind extrem de prost romaneste! deh...se'mplanta... |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 23:10 |
||
La multi ani floricelelor! Mi-am luat azi o hortensie uriasa, si-s felice ceea ce va doresc si voua. . |
||
bluelight Postat pe 28 Martie 2010 17:20 |
||
mai mai..era sa treaca toata ziua de florii si sa nu ii spunem noi IASOMICAI LA MULTI ANI! multi bani si una mie ani?? hai sa ne traiasti IASO |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 20:24 |
||
vai iasooo, lamultaani! cetsiune cestiune....s-o despartit bianca de bote! cic'ar fi prins-o... assta da vesteee! |
||
fleurdelis Postat pe 29 Martie 2010 19:39 |
||
a lesinat fata...in direct ca altfel ce rost avea | ||
lala_cri Postat pe 30 Martie 2010 09:31 |
||
hai LMA,fetele...sa fiti iubite! ne serbam numele virtuale?f bine,mie imi place.. blue, hortensiei ii place la curte,mami.. da'o punem si-n balcoane,ce sa facem... maimuta, pup..ca prea ma pupi cu foc... ma uitai si eu la gaga aia,ca nu stiam despre ce vorbiti,abia am rezistat pana la sfarsitul melodiei,faci ceva in gustul oamenilor? nashpa rau... fleur, e ocupat bote acu' cu liuba lui,era normal s-o apuce p-aia crizele,si ce era sa faca? s-a dus si ea sa se cioc-boc. in rest? chestiuni? cred ca m-a pocnit astenia de primavara,sunt asa calma si mi se rupe...parca as fi o planta.... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 13:26 |
||
Eu cred ce zice Bianca, a fost la Bote acasa cu alte fete, ce se putea intampla? a fost prinsa de paparati, si Botezatu pentru ca a semnat un contract cu PRO. Tv. in care una dintre conditi era sa nu intre in nici un conflict ce i-ar putea afecta imaginea, pe langa faptul ca ia cerut sa nu mearga la Bote acasa, e sifonat. Daca dam la oparte obsesia Biancai pentru look, e o fata buna, parerea mea. o floare pentru floricele. |
||
persidadamian Postat pe 30 Martie 2010 13:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale | 40 | De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42 |
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
|
||
prieteni sau dusmani | 32 | De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52 |
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural