persi, a fost la cristea acasa,persido..la fotbalist.... da' da-o-ncoo..ca nu mor eu de grija ei... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 13:47 |
||
---|---|---|
m-am incurcat, vorbeam si la telefon, stiti voi ce-am vrut sa zic hehehehe!! am ramas cu gandul la Botezatu hahahah |
||
persidadamian Postat pe 30 Martie 2010 13:52 |
||
ce sa faci si tu... e primavara,deh... da' lunga o bagasi... |
||
|
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 13:55 |
||
scuze de mesaj, oi fii apasat pe ceva pe-aici de o iesit asa lunguiet, asai cand faci 2 lucruri de-odata | ||
persidadamian Postat pe 30 Martie 2010 13:56 |
||
persi, dijeaba lui bote nu-i plac fomeile de aia si faza cu bianca...chiar trebuia sa se dea atata in spectacol? vai, cat de mult o iubea, iar acum vrea sa o distruga urati oameni! |
||
zambila Postat pe 30 Martie 2010 14:00 |
||
DA, pai asta zic si eu, ca multa lume tot zice, vaiiiiiiii saracu Botezatu, cu o fata mai lunga decat mesajul meu. HAi sa fim seriosi MA enerveaza la culme cand ii aud cum vorbesc de cat a investit Bote in ea, de parca ar fi fost un lambourghini stricat si piesele or fost scumpe. |
||
persidadamian Postat pe 30 Martie 2010 14:06 |
||
hai sa fim seriosi.... mare cuplu si astia doi!! un cocalar si o pitzipoanca!! ce tot discutati atata despre cuplu asta imbecil??? | ||
superbus Postat pe 30 Martie 2010 14:08 |
||
intreab-o pe fleur,nenica.. eu sunt gazda politicoasa,deh... iote la el... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 14:19 |
||
superbule, daca nu-ti place subiectul, nu trebe sa comentezi. sunt si alte subiecte pe aici |
||
zambila Postat pe 30 Martie 2010 14:22 |
||
ei da.... tie iti place asa mult subiectul? si cuplul asta perfect? of of,mai mai!! | ||
superbus Postat pe 30 Martie 2010 14:25 |
||
da mai, nici nu mai dorm noaptea de grija lor! de cand s-au certat |
||
zambila Postat pe 30 Martie 2010 14:29 |
||
probabil.....voua va plac melodramele!!!hi hi! | ||
superbus Postat pe 30 Martie 2010 14:30 |
||
Buna tuturor,m-am minunat ca exista atatea discutii pe tema lor.Sunt oameni,nu?Voi nu ati iubit,trisat,despartit?Eo boala cu vedetele | ||
japan Postat pe 30 Martie 2010 14:34 |
||
superbe, rugbistii aia mananca si ei o painica muncita, nene... fara fitze-n cap si alte prostii... hai ca deseara e fotbal adevarat... ai dracu' uefa, i-a bagat pe francezi sa se bata-ntre ei... mi-ar fi placut mai mult sa joace bayern si manchester cu cate-o echipa franceza... |
||
zambil Postat pe 30 Martie 2010 15:42 |
||
no,hai ca-mi venii chestiunea: aseara la nasu'arata un filmulet de la revolutie,erau p-acolo..o gramada ,printre care si c voicu...de unde trag concluzia,ca nimic nu este intamplator,si tatuca iliescu care zice ca nu-l cunoaste. haidi bre... ca asa te credeeeem... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 16:01 |
||
mami, aia au fost in gashca de la-nceput... care s-a nimerit p-acolo din intamplare, a mierlit-o in mod suspect... mai devreme sau mai tarziu... | ||
zambil Postat pe 30 Martie 2010 16:39 |
||
corect. unu' nu mai e de gust,mai e vlad...ala a fost norocos ca a stat la zdup. |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 16:47 |
||
cred ca m-a pocnit astenia de primavara,sunt asa calma si mi se rupe...parca as fi o planta.... asa o sa devenim cat de curand...peuple de miserupisti |
||
LILO Postat pe 30 Martie 2010 17:14 |
||
nise, mami... niserupisti... | ||
zambil Postat pe 30 Martie 2010 17:16 |
||
nise da asa | ||
LILO Postat pe 30 Martie 2010 17:18 |
||
corect. doar nu o sa punem la suflet...ce-i in tara asta,ajungem la balamuc. da-i in tun...javre ordinare... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 17:19 |
||
chestiuneaaaaaa teo trandafir cadidata pdl in colegiul 19,o are ca si contracandidata pe minca aia de fu la loto-prono... yes,yes,yes!!!! hai teo!!! moama! ce clabuci face minca....ehe,he,he... ioi,ce happy sunt!!! |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 11:29 |
||
foarte tare! da' eu nu pot s-o votez zic sa candideze la presedentie...o sa ma deranjez sa merg la vot sau nu! |
||
zambila Postat pe 31 Martie 2010 11:35 |
||
e lasa...nu-ti mai face ganduri... au si sarit astia cu fel de fel de comentarii din putzul gandirii,la tv... teo are o problema,este emotiva...dar si cand o apuca dracii,sa te tii... eu o iubesc,n-am ce face... era intrun timp complicat pt mine.. singurul om care ma relaxa... |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 11:45 |
||
si mie imi place, inca de cand facea emisiuni de dimineata cu badea...ma mai uit si acum la ea, pe analog tv parca da se vede si se aude rau |
||
zambila Postat pe 31 Martie 2010 11:48 |
||
oricum ,la ce a ajuns politichia...de rasul lumii teo este foarte potrivita pt momente vesele pe cand il vedem si pe "mircica badea"? zica cine ce vrea,dar cei doi se potrivesc |
||
LILO Postat pe 31 Martie 2010 17:22 |
||
liloaico, femeile sunt catele,maimutico.. ma uitam la una pe realitatea,incerca s-o faca pe teo varza in niste comentarii,vezi Doamne...ce stie ea despre legislatia copilului,bla,bla.. stie!! pt ca a infiat un copil... sunt convinsa ca moderatoarea respectiva a crescut cu emisiunile lu' teo,mare javra a fost la faza respectiva. zici de rasul lumii? inseamna ca nu ati reusit s-o cunoasteti pe teo...are atatea tonuri grave in experienta ei de viata,in sufletul ei, incat o sa dea lectii... din pacate o sa-i umble astia in trecut,sper din toata inima sa nu aiba ceva de netrecut cu vederea p-acolo. cat despre mircea,stii ce a zis? niste porcarii,ca nu stie ce o sa faca teo langa un dictator labil. si-a facut autoportretul saracu'...astia de sunt sariti de pe fix,mereu vorbesc despre ei fara sa-si dea seama. in fine... |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 17:33 |
||
eu zic ca teo s-a bagat aiurea, n-are mana buna cand e sa ia decizii importante in viata ei... | ||
zambil Postat pe 31 Martie 2010 17:37 |
||
posibil si asta. insa ma tot uit la ea cum incearca sa-si gaseasca drumul. poate o fi asta... |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 17:40 |
||
poate-o fi.. da' nu crez.. are ea un ce in suflet, acolo... femeie pasionala si desteapta, da' pasiunea si desteptaciunea se-mpiedica una de alta, la ea... | ||
zambil Postat pe 31 Martie 2010 17:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural