a mai imbatranit si ea,si-a luat o gramada de palme dupa ceafa,imi place sa dau omului o sansa... si oricum...faceam bube pe mine daca o lua psd-ul... |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 17:48 |
||
---|---|---|
iasomico, unii d-astia de iau palme de la viata capata reflexe ciudate... se lasa pe vine si daca misca vantu' perdelele... | ||
zambil Postat pe 31 Martie 2010 17:52 |
||
nu mi-a placut ca s-a pierdut cand s-au infipt alea in ea... hai mai zambilu'... hai sa-i dam o sansa.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 17:54 |
||
solidaritate feminina, mami... | ||
zambil Postat pe 31 Martie 2010 18:06 |
||
din pacate o sa-i umble astia in trecut,sper din toata inima sa nu aiba ceva de netrecut cu vederea p-acolo. da si astia cu scormonitul trecutului,oare sunt in masura sa "arunce piatra"? ps..cui nu ii este draga teo?? |
||
LILO Postat pe 31 Martie 2010 18:21 |
||
"ors'cat" ducem lipsa de politicieni...veritabili.ca din cei de paie,plin drumul | ||
LILO Postat pe 31 Martie 2010 18:22 |
||
Nu stiu daca mai apuc sa intru pe aici inainte de Invierea Domnului, intrucat maine plec din oras .. dar folosesc ocazia sa va doresc toate cele bune, liniste sufleteasca si un PASTE LUMINAT! | ||
anakin Postat pe 2 Aprilie 2010 12:21 |
||
ai dreptate...la fel le doresc si eu fetelor cucuiete, si nu numai Sa aveti sarbatori frumoase si linistite! |
||
zambila Postat pe 2 Aprilie 2010 12:28 |
||
http://world-news24.info/articole/interesant/iisus-creat-pe-calculator/ | ||
LILO Postat pe 2 Aprilie 2010 14:14 |
||
hai sa fiti sanatosi si iubiti!! Lumina multa in sufletele...acolo...pai nu? de ce sa fiu trista,cand pot sa fiu fericita?! daca stim sa privim partea plina a paharului,suntem happy,e o chestie de alegere pana la urma... Paste fericit!... |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2010 16:24 |
||
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Calea, adevarul si viata vin de la Iisus. Va doresc un paste fericit si luminat. |
||
persidadamian Postat pe 3 Aprilie 2010 10:36 |
||
Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii celui fara de moarte, sa renasca si puterea voastra de a iubi si a ierta....HRISTOS A INVIAT ! | ||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 11:15 |
||
De la: iasomia, la data 2010-03-30 14:19:30intreab-o pe fleur,nenica.. vai iasoo, ai fost o scumpica si jumatate! cred k am ras de-am spart si geamurile, de atata sonor.... da sa te puup si sa iti zic un Paste Luminos si Fericit! Tiee....si Tuturor ! (si alta dataa sa mai fii asa o gazda politicoasa cu mine, iti multumeesc ) |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 11:42 |
||
In speranta ca behaitul placid al mieilor nu v-a determinat sa deveniti vegetarieni,ca splina,ficatul,pancreasul si stomacul va vor rezista eroic atacului oualor rosii,vinului,drobului,cozonacilor,si altor bunatatati.... aaaa....ce vroiam sa zic?...a! sa ne vedem sanatosi si fara kilograme in plus si dupa sarbautorile astea! spor la pascut! |
||
preciouss Postat pe 4 Aprilie 2010 09:02 |
||
fie! | ||
fleurdelis Postat pe 4 Aprilie 2010 12:08 |
||
Teo saracuta e prea dulce pt.mizeria din poltichie...dar e desteapta foc si daca ea vrea...bafta.... | ||
lala_cri Postat pe 5 Aprilie 2010 07:42 |
||
HRISTOS A INVIAT ! am nevoie de un vot va rog http://www.tamagochi.ro/pet-L0uie PASTE FERICIT ! | ||
uratika Postat pe 5 Aprilie 2010 13:04 |
||
Chestiunea zilei de azi: cutremurul de 7.2 grade de ieri in California. Epicentru: Baja-Mexic Adincime: 10 mile victime: 2 in Mexic populatie care a resimtit cutremurul:10 mil Eu si familia mea suntem bine, asteptam alte replici |
||
Ciresica Postat pe 5 Aprilie 2010 18:49 |
||
Aoleu. Bafta. Ce sa zic. Mi-e frica de mor de cutremur. | ||
Doara Postat pe 5 Aprilie 2010 18:50 |
||
SI MIE MI/E FRICA !!!!!!!!!!!!!!!! | ||
elodia Postat pe 5 Aprilie 2010 18:53 |
||
buna,fetelor,va citeam,dar cand citi de cutremur nu am mai rezistat sa nu postez,ma ia groaza cu asta | ||
scrichy Postat pe 5 Aprilie 2010 18:53 |
||
n-a fost nashpa. a fost lung, de 1 minut, si la inceput nici nu mi=am dat seama pina mi-a zis unul din baietii mei sa nu mai zgiltii canapeaua!!! si pe urma a fost zguduitura mare. Aici sunt tot timpul dar mai micute.Asta insa....n-au mai dat astia nimic la televizor dupa asta decit numai poze, informatii etc... |
||
Ciresica Postat pe 5 Aprilie 2010 18:55 |
||
ciresico,cred ca vezi ce te incurajam la mine nu se pune,eu habar n/aveam pe ce meleaguri esti |
||
elodia Postat pe 5 Aprilie 2010 18:56 |
||
locatia a fost in Mexic,Ciresico,era ceva distanta pana la tine | ||
scrichy Postat pe 5 Aprilie 2010 19:00 |
||
merci doamnelor.In caz ca nu mai apar pe Garbo......tsunami se numeste...Doamne fereste!!!! | ||
Ciresica Postat pe 5 Aprilie 2010 19:00 |
||
Termina cu prostiile ce ai? | ||
Doara Postat pe 5 Aprilie 2010 19:01 |
||
ciresico,mai bine tzine langa tine actele,apa,telefonul,lanterna,un fluier,ceva... era sa uit...cardurile |
||
elodia Postat pe 5 Aprilie 2010 19:02 |
||
Pai asta a fost si surpriza mea.Si s-a resimtit pina la Los Angeles si mai departe si pe o distanta f. mare inspre Est, spre munti/desert. Dar sa stiti ca de unde stam noi pina in Mexic e cam 2-3 ore de condus asa ca.... |
||
Ciresica Postat pe 5 Aprilie 2010 19:03 |
||
Dorutza, cutremur, ploaie...da-mi o lama te rog Elodia, toate sunt pregatite si nu de ieri ci dintotdeauna.Ca aici ba un incendiu, ba un cutremur...trebuie sa fii vigilent |
||
Ciresica Postat pe 5 Aprilie 2010 19:05 |
||
Bafta. Sa ne tii la curent, daca ai sa mai ai curent. | ||
Doara Postat pe 5 Aprilie 2010 19:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
|
||
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural