Chestiunea zilei..

hai sa va mai zic o cheste, ca ma uitam la astia pe la televiziuni cum dau cu sete-n pitzipoance si cocalari.. chit ca tot ei ii promoveaza pe la programele de seara...

nenica, problema nu-i noua, numa tzoalele-s diferite... pai insasi traditia poporana incurajeaza fenomenu', vericilor... ia uitati-va la povestile den batrani, ce zic ele?... pai mai toate-s despre o fatuca saraca, sau un baietan sarac, care se casatoresc bine cu odrasle imparatesti, numa' pt ca-s fatzosi... pricepeti cum devine cazu'?...

parvenirea prin tinerete si aspect fizic, asta e ideea... adeca tot un fel de curvariseala, da-n straie de sezatoare...
zambil
Postat pe 12 Aprilie 2010 16:38
corect.

ai draq ce partide faceau inca din mosi-stramosi...
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 16:59
la cestiune, deci... azi e marti, 13... mda...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2010 12:28
n are nika...nea Zambilu....era vorba de vineri 13....a fost ziua in care au fost ucisi toti Cavalerii Templieri....o vineri neagra....atitica nimic de marti!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 13 Aprilie 2010 12:31
bre, nu stiu eu de templierii aia, stiu ca martea-s trei ceasuri rele... iar 13-i cu ghinion indiferent de zi... da' acuma s-au adunat... si eu ma duc si la doctor... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2010 12:40
nea zambilu....ce sa zic ....naspha!!!!
nazirra
Postat pe 13 Aprilie 2010 12:45
lasa tatutzu, ca in zile d-astea de marti 13 am avut cele mai bune rezultate,unde pui ca era sa si mor nitel...si uite-ma! si tu stii ce vie sunt...

capu' sus....

chestiune...crez ca ma lasa morisca asta de pc...adevaru' e ca ma ameninta de mult.
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:07
ia sa vedem aci...cu asa muzichie,nu se apropie nimic rau
http://www.youtube.com/watch?v=HuZHOpHFtpw&feature=related
LILO
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:09
asa iasomico... cand ne-o fi mai rau, ca acu' sa ne fie... pai crezi ca eu crez in pisica 13 si alte d-astea?... da' ma gandeam ca poate sperii pe careva...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:15
lilo,

asa maimutico...manca-o-ar mama de cantareata...

zambilu'..

stiam eu ca te rasfeti,mosneagule....asa,mami..ca acu'sa ne fie...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:19
dap... adevaru' e ca se poate si mai rau... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:20
il reparam,mamoanta...
raul ala..draq il ia...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:22
auzi la astia,practic voiaju' asta trebuia sa-l faca pe presedintele poloniei sa urce in sondaje,pt ca statea cam rau, 15%..voia sa-i faca pe rusi sa-si ceara iertare,pt ca au recunoscut masacrul,dar nu si-au cerut scuze...
si da-i orgolii si contre cu prim-ministru care fusese deja...
bla,bla..

de unde se vede ca si ambatzu' are rostul lui...
fereasca sfantul pe toata lumea!
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:43
poci,sa ma bag si io?????sufar de teoria conspirationista de fel....deci io nu poci crede ca nu i ceva necurat la mijloc!!!!unu....unde s a mai pomenit ca tot stafu sa plece intr un ksingur avion
doi- sa nu uitam ca era singura tara care nu era afectata de criza...n avea imprumuturi la fmi???!!!
trei-ca sa fii pilot pe avionu presidential nu poti gresi asa de incepator!!!!
patru-io stiam ca toti controlorii de zbor tre sa stie obligatoriu limba englaza!!!
nazirra
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:49
naz...

esti binevenita oricand...

cica ar fi un fel de facatura ce au dat astia pe posturi...
de fapt pilotul a fost atentionat intrun mare fel,da' el a invocat amendamentu' 500,parca...care spune ca are libertatea sa faca ce vrea cand este la o anumita altitudine.

naz...

o fi mami si cum zici tu,nu stii ca adevaru' e la mijloc mai tot timpu'?

oricum,eroarea umana a existat..asta-i clar...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:55
as dori sa spun si eu cate ceva pe aici in legatura cu subiectul....

in afara de ideea ca asta e destinul, nu se poate schimba; 1 - Smolensk era aeroport militar, deci pista de rulare nu era adaptata pentru un Tupolev cu masa de 104 tone, asa incat trebuia sa coboare inca de la inceputul pistei ca sa nu le darame rusilor sandramaua, si 2 - era o ceata care nu permitea un balizaj foarte clar, insa ambitia presedintelui de a ateriza acolo a fost fatala. Din cate am inteles, pilotul deschisese rezervoarele ca sa se scurga kerosenul, adica anticipase ca e posibil sa iasa rau.
anakin
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:04
ce aveti mami cu "pot" ala?
stiti ca eu sunt vorbareata...

bagati...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:07
pai cica tupolevu' ale e avion militar...acuma toti emit tot felul de teorii, da' adevarul n-o sa-l aflam noi in veci
zambila
anakinu...ambitia cui????a pilotului????
inseamna ca o luat o razna....daca pune ambitia mai presus ca responsabilitatea!!!!!!
nazirra
vezi iaso, eu m-am exprimat direct
zambila
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:08
io s mai precauta!!!ii marti 13.....
nazirra
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:09
nu va spusei eu nene ca polonezii e prosti?... asa, si situatia lor economica nu se datoreaza bunei guvernari, ci relatiei privilegiate cu americanii... d-aia si fac astia fitze de cocalari prin consiliu' europei, ca-l cheama pe ta-su daca zice careva ceva...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:11
cert este ca aveau oaresce frustrari,si este de inteles...avand in vedere ce s-a intamplat acu' 70 de ani...

zambila...

crez ca imi stiu de frica copilasii astia....

si eu sunt asa o mamoanta bunaaaa....

parol...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:12
si zambilu' are dreptatea lui,au actionat ca niste prostuti,au pus aproape toate ouale in acelasi cos...
iasomia
Postat pe 13 Aprilie 2010 14:14
initial au zis ca au murit ambii frati gemeni! si ma gandeaam...odata s=au nascut in acelasi timp au murit! ce destin!!!
apoi am aflat eu...de fapt mi-e clar mie....au vrut sa=i omoare pe amndoi si sa distruga economic polonia....is aproape convinsa....la rusi, nu se moare asa
fleurdelis
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:35
apropos de polonezi... s-a facut mare scandal la noi ca-i shpaguim p-americani si dam un miliard de euroi ca sa resuscitam neshte rable de f16 din anii 80... pai polonezii platira 4 miliarde tot pe f16, nenica... mai bine luau un avion ca lumea pt presedinte... sau il trimiteau cu un f16 armat cu o nucleara, ca p-ala nu-l mai dobora nimeni... he,he,he...
zambil
Postat pe 14 Aprilie 2010 09:15
ce mai promite candidatu'roman?... liliana minca promite a treishpea pensie... adeca, o candidata conservatoare, membra a unui partid care dupa nume ar trebui sa fie de dreapta, face promisiuni desantate de stanga unui segment in general fomist... desi de-a treishpea pensie ar beneficia si aia cu pensii nesimtite, deh...

auzi la ea, a treishpea pensie...
zambil
Postat pe 14 Aprilie 2010 09:18
pe mine m-au dezmagit rau ,astia:badea,morar,m.ionescu...unde draq le e barbatia reala?
fac clabuci chiar si astazi si turuie non-stop pe subiectu' base...
de ce? sa fie numa' comanda?nu..spera sa dea audienta buluc.

faceam comparatie intre clipurile lu' badea si puia ,alea publicitare..badea s-a luat dupa puia si l-a bagat si el pe tac-su in reclama...
e de tot rasu'..puia si tac-su sunt super-naturali,badea si tac-su...doi pacalici...

sper ca se-ntelege ce zic,ma cam chinuie reuma..si mi-e tare somn...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2010 09:24
n-auzisi mami ca alde badea si stapan-su facura schimb de ceasuri la o paranghelie?... a ajuns sa-l plateasca-n natura, maine-poimaine o sa-i propuna voiculescu lu' mirciulica rasplata-n satisfactie dosnica, parca vaz...
zambil
Postat pe 14 Aprilie 2010 09:30
posibil..
altfel nu ar fi stat un om neinsurat pana la varsta asta,nu s-a auzit de-o aventura acolo de gust,nik...
o tine pe fata aia de la realitatea(bruma) de paravan ,probabil,
nu m-as mira...
poate d-aia e atat de neimpacat tot timpul,e greu sa-ti ascunzi chestiile astea...

iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2010 09:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietenii adecvate sau neadecvate! 23 De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
plan de cont : soc.com. de asigurari 1 De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
Setari Cookie-uri