Chestiunea zilei..

haideti mai, cum facatura?
n-ati vazut ca pe spionul nostru il cheama Floricel?!
zambila
Postat pe 4 Martie 2009 14:45
Floricel.....Achim Floricel!
zambila
Postat pe 4 Martie 2009 14:49
mda...

bond ..james bond..am vrea noi,din pacate ,asa oameni..asa spioni...

hai ca-si pierdu nastase imunitatea.

ma ia greata...

iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 16:38
De la: zambil, la data 2009-03-04 13:39:24n-avem economie, armata e la pamant, o adunatura de puturosi, fara echipamente, fara soldati, fara doctrina...si doctrina de unde?... ca suntem coaja bananei in politica internationala...

ce dracu sa gaseasca spionii aia la noi?... si daca gasesc, cine le da bani pe asa ceva?...

nu stiu cum e cu spionii, ce cauta si ce gasesc,dar azi , m-am logat de 2 ori si tot de atatea ori am nimerit in contul lui matale.

ca m-am spariet si mi-am stuchit in san. nu mai tineam minte cand oi fi facut schimbatura de sex din totusi in bil.
si_totusi
Postat pe 4 Martie 2009 16:41
da, cred ca si in contul meu au mai nimerit altii pentru ca, am lipsit vreo saptamana de pe garbo si cand sa ma loghez, apaream onlaine am dat clic pe avatarul meu si-mi zicea acolo" ultima vizita: azi" care azi, ca nu aparusem de vreo 8 zile?
si_totusi
Postat pe 4 Martie 2009 16:48
daca tot ai intrat.. nu l-ai cautat si tu prin buzunare?

sa mai aflam si noi picanterii....
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 16:48
in nici un caz. nu e frumos si apoi, banuiam ca nu tine banii in buzunarul de la chept. iar la card, nu mi-a dat codul acela brad, pin , molid sau cum s-o mai fi chemand
si_totusi
Postat pe 4 Martie 2009 16:50
nu gasesc topicu' cu economia pe timp de criza.

ai idee pe unde este?
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 16:52
bai, lasati-le dracu' de conturi...

cica bond si van damme se intalnesc la bar:

bond... james bond...
damme... van damme.. claude van damme... jean claude van damme...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 16:53
asta-i chestiunea zilei...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 16:54
shito..

si mie mi s-a parut ca din contu' tau posta altcineva... sau tu postai din alt cont?... dracu' sa le mai tina minte...

asa iasomico, o indemnai pe totusioaica sa ma faca la portofel, ai?...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 16:55
zambil,

trebuie sa fii multumit ca s-a intamplat sa intre totusica,daca intram eu..era jale...te cautam peste tot..
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 16:58
iasomico...

pai eu zic ca la ce maini dibace ai, adevaru' iesea repede la lumina...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 17:04
mare figura esti...nu mai sunt 99,99% pro zambil, sunt 100%...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 17:11
ce citesc eu aici ?

totusica a intrat in contul lui zambil ? si nu i-a cotrobait prin dulap dupa schelete ?

nasol, domle'...

zambil, eu te-as fi cautat, sa stii..."pa peste tot"...

wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 18:29
vad ca nu iti apare commentul...dar am priceput ideea...

ce spion, nene ? pai ce armata avem noi ? MIG-urile au picat de mult...tinerii nu mai merg la catanie...

cum am zis...facatura...

iote acum zice baselu' de impozitorul forfetar...si de datoriile la banci...

taman cum ziceam eu...diversiune...iar ni s-a pregatit ceva, si romanu' prost a pus botu' la vrajeala cu shpionu'...

si uite-asa s-a mai strecurat si minunata veste ca firmele fara profit tot or sa plateasca impozit...

stupid people...parol
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 19:34
wife...

d-astea-mi esti?... facusi pasiune pentru scheleti, ai?...

in alta ordine de idei... auzi nene, cica spionu' lor era de fapt al nostru... te doare mintea...

si ce gasii eu in libertatea de azi?... concurs de p**ici... care-o are mai mica... ce-i mai mica si mai mica... sau cum zicea lautaru' ala:

ginerica ginericaaaa,
ziceai ca ai p**a mica
uite sangeleee, cuuummm picaaaaaa....

nu va dau linku' pe video (howard stern, pt cunoscatori!)ca sa va dezvoltati singuri aptitudinile pentru cautare... si va mai culturalizati si voi in timpul asta printre fetele de la pagina 5...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 19:35
he,he,he... era chestie de cenzura... da' tot l-am pacalit...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 19:36
ce concurs, zambilica ? a-nnebunit lupu' ? pai ce barbat se baga la asa ceva? ca se lasa cu traume...he..he...

auzi...eu am asa o intrebare care ma macina...ce secrete o fi desconspirat floricel ala timp de 8 ani ? cate conserve mananca racanii la popota? e de toata jena...

vaz ca ai pacalit cenzura...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 19:39
mami wife...

ce nu face omu' pentru un banut gramada?...umbla si-n rusinea goala... unde "rusine" e la propriu, nu la figurat...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 19:41
nene...nici barbatii nu-s pe dunga lor...

iaca si Nastase a ramas fara imunitate...ete...beep...asta inseamna ca ii numara aia de la DNA ouale?
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 19:45
normal, astia de-ai lu' nastase stau mai prost cu imunitatea, deh...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 19:47
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-04 19:45:01nene...nici barbatii nu-s pe dunga lor...

iaca si Nastase a ramas fara imunitate...ete...beep...asta inseamna ca ii numara aia de la DNA ouale?

persidadamian
Postat pe 4 Martie 2009 19:48
zambilica...eu is intr-o dispozitie acida azi...de-aia ma crizez cand aud stirile astea imbecile...

iar ma apuca teoria conspiratiei...si mi-e ca asta e doar varful icebergului...nu avem noi atat imaginatie ca sa ghicim ce ne pregatesc astia...

care n-am avut noroc !!! ca vroiam si eu o matusa tamara...

sau macar sa fiu o blonda naturela ca tanti Udrea...sa-mi trag o pereche de cizme albe...de-alea de traseista...si sa patronez relatiile de pretenie si cordialitate in turismul vecinilor...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 19:51
ia sa vad...apare un "noapte buna" aici,vad ca nu-mi da acces la ultima pagina.

te pomenesti ca imi blocara iar chestiunea...ia sa bag si un pupic ca sunt fata sensibila in seara asta...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 22:06
iaso...

ma uit la moonlighting acuma... ala cu cybill shepherd si bruce willis... acu' descopar ce serial ciudat era... as zice cult, acuma... in sens cinematografic, desigur...

asta apropos de pupici, nu de alta...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 22:12
zambil,

l-a dat tariceanu in judecata pe radu moraru..caricatura ce s-o mai lungim.

dap...era special,noroc cu reluarile astea...

iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 22:15
iaso...

eu mi-am cumparat serialu' pe dvd... bine ca n-am gasit dinasty, ca trebuia sa vand masina...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 22:19
eheeee cred ca am sail scot si eu de pe net pe ala , mcar cateva episoade

eu de cateva saptamani ma tot uit la toata seria JAMES BOND incepand din 1962 cu DR .NO

merita revazut, mai ales ca la inceputuri era cu SEAN CONNORY
De la: zambil, la data 2009-03-04 22:12:08iaso...

ma uit la moonlighting acuma... ala cu cybill shepherd si bruce willis... acu' descopar ce serial ciudat era... as zice cult, acuma... in sens cinematografic, desigur...

asta apropos de pupici, nu de alta...
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 22:22
chestiunea zilei... lumea anglo-saxona e preocupata de disparitia albinelor... mass-extinction ii zic astia... misterious, pe deasupra... unde e chestiunea?...

pai cica una din teorii spune ca ar fi o boala care distruge specia... si ca la fel se va stinge si specia umana... apar boli d-astea super-specializate, care se dau numa' la om... cam ca si boala gainii nebune, sau cum dracu ii zicea...

teorii ale conspiratiei, taica... ce, credeti ca numa' in romanica politica tine lumea pe jar cu cioace media?...

zambil
Postat pe 5 Martie 2009 07:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie 21 De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
relationare? 44 De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08
Setari Cookie-uri