Chestiunea zilei..

in orice caz...cine ii istoric de specialitate ,stie ca sunt indeplinite toate conditiile pentru izbucnirea unui razboi
noi invatam gradual cauzele declansarii razboaielor
erau si pretextele..
LILO
Postat pe 25 Aprilie 2010 17:50
vai de noi...

da, poate iau bataie, dar spun si eu, ca Socaciu si "Biroul Executiv":

"Fa-ma, Doamne, prost"

http://www.youtube.com/watch?v=LLxXaZ3KiNc

panty_C
Postat pe 25 Aprilie 2010 18:02
Iasomio
din pacate pt.noi tiganii astia ne fac de ras peste tot in lume...i-am vazut in Venetia, in Polonia, Grecia...la cersit...in gari mari...m-am saturat de ei..si la noi sunt peste tot..
lala_cri
Postat pe 26 Aprilie 2010 08:00
ma bucur pt.Teo...brava ei...
lala_cri
Postat pe 26 Aprilie 2010 08:03
lala...urata femeie minca aia,ma refer la interior,halal...
iasomia
Postat pe 26 Aprilie 2010 13:30
adevarat ai grait iaso ! nu te-ai inselat deloc !!!
ladyDY
Postat pe 26 Aprilie 2010 13:40
lady...
iasomia
Postat pe 26 Aprilie 2010 13:43
De la: iasomia, la data 2010-04-26 13:30:36 lala...urata femeie minca aia,ma refer la interior,halal...

subscriu.....si cu o doza de parsivism ......tipul parvenitului fara scrupule...brrrrrrrr deloc nu-mi place de ea
jeanette40
Postat pe 26 Aprilie 2010 14:18
Nu a fost si directoarea Loteriei Romane?

Astept reactia lui Mircea Badea, daca isi va lauda prietena sau o va "monitoriza" atent, ca pe dusmanul sau istoric.
anakin
Postat pe 26 Aprilie 2010 14:22
iote ca nu mi-a luat postarea,oare ce draq am scris nepermis?...

asa e copilasi,daca ai o femeie ca aia acasa ,te duci in lume...bleah..

badea era cam negru cand m-am uitat eu,si se pregatea sa atace problema,dar am preferat sa trag pe dreapta,am si trairile mele,nu mai am nevoie sa ma agite si ala.
cred ca avea arsuri,pt ca-i tot venea mancare-n gat...
iasomia
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:26
Iaso cand o vad pe Minca ma duce gandul la baba de pe sant care sta la panda sa mai scoata o barfa...o mahalagioaica...asa o vad eu...
lala_cri
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:42
dap...

si tuicareasa pe deasupra...
cum sa n-o aleg pe teo?

numa' ca oamenii nu mai cred in nimic,sunt scarbiti..
desi..stii ce se spune:

cine nu voteaza,nu conteaza...
iasomia
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:56

azi o implinit EBA 30 de ani...
LILO
Postat pe 26 Aprilie 2010 20:57
so what??
fleurdelis
Postat pe 26 Aprilie 2010 20:59
Si eu am implinit 30 de ani si n-ai spus Lilo.
Doara
Postat pe 26 Aprilie 2010 21:03
fleurdelis
Postat pe 26 Aprilie 2010 21:05
sory
LILO
Postat pe 26 Aprilie 2010 21:05
Bine, acum cativa ani, dar totusi.
Doara
Postat pe 26 Aprilie 2010 21:27
Aseara am revazut Hamlet. Probabil cea mai buna punere in scena facuta vreodata in Romania. Din cate tin minte, cel care a regizat-o era Tompa Gabor.
Adrian Pintea a fost genial in interpretare si tin minte ca la spectacolul din 1997 sau 1998, am fost �n sala Nationalului din Craiova, care era arhiplina...stateau oamenii care in picioare, care pe scari, oriunde era un loc liber ... parca eram la fotbal.

E clar ca niciunul dintre actorii actuali nu ar putea sa intre �n rolul Hamlet asa cum a facut-o Pintea la vremea lui...
Aici aveti cea mai bun� scen� (in opinia mea) :
http://www.youtube.com/watch?v=MdwgekjQIHY

Enjoy!
anakin
Postat pe 28 Aprilie 2010 11:25
ia uite!!

Guvernul cere FMI o noua derogare de la tinta datoriilor restante

Guvernul va solicita FMI �n discu�iile privind a patra evaluare a acordului stand-by o nou� derogare de la �inta datoriilor restante pe care statul trebuie s� le achite de la buget, care nu a fost �ndeplinit� nici �n primul trimestru din acest an, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. "Indicatorii conveni�i cu FMI pentru primul trimestru au fost atin�i, mai pu�in nivelul arieratelor bugetului, adic� a sumelor care trebuie pl�tite de c�tre stat �i care au termenul dep�it cu 90 de zile. Probabil c� va exista �nc� o derogare...

poi daca statul are asemenea intarzieri,atunci cetateanul de rand din ce si-o plati restentele??
LILO
Postat pe 28 Aprilie 2010 14:48
eu l-am vazut prin anii'80 ,pe hamlet ala..
distributie de milioane:caramitru,pitis,iures,besoiu..no,nu mai tin minte cine juca regina mama,ileana predescu,parca...a tinut 5 ore si 15 min,am avut 3 pauze...cu aplauzele.. s-a dus pe la vreo 6 ore.
m-au durut palmele a doua zi...
ehhh,
tin minte ca mi se descoperise un ulcer cu nisa,si ma durea stomacu' de foame,la un mom. am bagat mana in geanta,unde aveam o chifla...dar a draq era intr-o punga d-aia de 1 leu de facea ca toti dracii,nu mi-ai permis sa fasai...deh...asa ca am ros doua ulcerotate,phiu...

in alta dezordine,au facut astia o policlinica vis a vis de mine,doar ce trec strada...da' am impresia ca tot bucurestiul a venit aici,plus ca vaz ca sunt o gramada de diabetici de peste tot arondati ...
balaceanca...
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:04
mda..

ce mai duc astia pacientele infectate la municipal,eu stiu o fatuca,de s-a dus pt o interventie acolo,trebuia sa stea o saptamana,a stat trei...
i-au facut la injectii intavenoase..pana au inceput sa-i pocneasca venele.

asa ca nu am incredere in municipal.
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:42
e trist in ce o degenerat medicina la noi
cand te gandesti,cat invatau copiii pe vremea mea,ca sa ajunga medici
LILO
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:45
lilo,

a venit una nervoasa in zori de zi,voia bani,na...
si le-a facut la toate toaleta..da' a folosit aceeasi plosca la toate...in conditiile in care plosca trebuia sa fie sterila..
niste criminale..
da' noi sa fim sanatosi,ca...
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:53

cand te gandesti,ca asemenea specimene mananca painea altor persoane,care si-ar face datoria asa cum trebuie

stim ca in spitale toti vor bani
de la portar,brancardier..etc
LILO
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:58
dap..
voiau shpaga o suta de mii pt o intravenoasa,acu' vreo 4-5 ani...la fiecare injectie,nu o data pe zi...
jigodii.
nu mai spun de doctorita,care te chema o data pe zi la camera de garda,unde trebuia sa-i dai cel putin 500 de mii vechi,in afara de banii dati pt operatie..
fereasca sfantu' pe toata lumea.
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:03
chestiunea..
marutza s-a tacanit,badea s-a tacanit,nu mai exista bun simt.
bine ca nu mai sunt tanara,barbatii din ziua de astazi nu-mi spun nimic.
niste nevropati angoasati..
noroc ca nu-mi plac astia cruzi...
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:21
hmmmm....
nazirra
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:23
e un fel de-a spune,bre...
chiar ! ce o face wife a noastra?

ca ea e exceptia...adica pro al ei...
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:26
nu stiu...nici wife....nici piku....mai muulti au disparut....naspha!!!!!
nazirra
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
lucruri de care ne-am saturat.... 111 De la: iasomia 27 August 2011 09:41
Caut iubita in Dej 4 De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? 3 De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16
Setari Cookie-uri