ce faceti voi aicia mai, discutati despre teatruuuuuuu?? la cestiuneeeeeeeeeee?? uau! |
||
fleurdelis Postat pe 28 Aprilie 2010 20:00 |
||
---|---|---|
Sa aveti cu totii o zi faina Mai e un pic si e weekend |
||
persidadamian Postat pe 29 Aprilie 2010 09:26 |
||
bebe, hai ba mami... floare, da draguta,o daduram in teatru..pai,nu e viata o scena si noi actorii?...bla,bla.. daca tot m-am spovedit cu chifla aia,m-am dus cu sora-mea ..dupa un chef monstru, la "nebuna din chaillot" cu olga tutorache...eram cumplit de mahmure,nu neparat de la bautura..eram dupa un chef de o zi juma... am stat fix 5 minute ,si ne-am ridicat,s-am plecat... ne-am dus a doua ora,si am stat mici si vinovate pe scaunele noastre... m-am simtit nashpa ani de zile pt ca am plecat de la prima vizionare,da' cand nu se poate, nu se poate... ne deranja la ochi pana si faptul ca avea un pantof de-un fel si altu' d-un fel...ne lua cu ameteala.. viata... persi, hai sa fii iubita... |
||
|
||
iasomia Postat pe 29 Aprilie 2010 10:03 |
||
immm...eu am fost o favorita aaa..."teatrelor" o vreme! aveam un amic ce imi procura invitatii la toate reprezentatiile teatrului luni dela green hours! ce vremuri....ce fain...eram fas-ci-na-taaaaaaa....compleet, totaal! mii de piese nemaipomenite care s-au jucat mult timp cu casa inchisa! altfel...nici n-avea haz! unul care l-am revazut pana i-am invatat pe de rost scenele a kynky zone! radu afrim parca... |
||
fleurdelis Postat pe 29 Aprilie 2010 18:58 |
||
20% din magistra�ii �naltei Cur�i de Casa�ie �i Justi�ie vor s� se pensioneze, informeaz�. Realitatea TV. Declara�ia a fost f�cut� de pre�edintele interimar al ICCJ, Lidia B�rbulescu, �n cadrul unei dezbateri privind legea pensiilor. Prin aceast� m�sur�, magistra�ii Cur�ii Supreme vor s� evite legea unitar� a pensiilor, dac� aceasta este votat� �n forma propus� de guvern. Potrivit Lidiei B�rbulescu, este vorba at�t despre judec�tori, c�t �i despre personalul auxiliar, ceea ce ar putea duce la un blocaj �n cadrul �naltei Cur�i. oare cate urmeaza sa se mai petreaca??? |
||
LILO Postat pe 29 Aprilie 2010 21:02 |
||
sa ma pensionez io?! | ||
preciouss Postat pe 29 Aprilie 2010 21:05 |
||
LILO Postat pe 29 Aprilie 2010 21:07 |
||
nuuu...! nici io! inca nu m-as..parca... |
||
fleurdelis Postat pe 29 Aprilie 2010 21:11 |
||
lasa-i pe aia,bre,lilo... e batrani,ce dreaq sa face si ei,saracii... s-or fi saturat de atata spaga,ciolan,termopane... vrea sa se bucure si ei,macar la batranete... sa merge din pensia lor amarata in Canare,Tahiti si alte meleaguri insorite...face bine la reumatism... |
||
preciouss Postat pe 29 Aprilie 2010 21:12 |
||
vreti veste>>>?? s-or descoperit martieni pe marteee.... |
||
fleurdelis Postat pe 29 Aprilie 2010 21:14 |
||
Iaso Iti aduci aminte cand am vorbit noi de calugarii ce traiesc fara mancare si apa? A fost pe stiri ieri, cica un indian yogin a trait fara mancare si apa timp de 70/80 de ani prin meditatie. Il cerceteaza aia pe-acolo ca nu-si pot explica cum. Deci recesiunea asta poate sa fie trecuta cu bine, prin meditatie. O zi faina tuturor |
||
persidadamian Postat pe 30 Aprilie 2010 08:48 |
||
Fugi, bre... eu cred ca ioghinul ala murise de mult, nene, dar il mai scoteau din cand in cand rudele la geam, ca sa il vada postasul si sa ii aduca pensia. | ||
anakin Postat pe 30 Aprilie 2010 08:55 |
||
l-am vazut la stiri, misca si era destul de rapid pentru varsta lui |
||
persidadamian Postat pe 30 Aprilie 2010 09:00 |
||
ce stiti voi | ||
LILO Postat pe 30 Aprilie 2010 12:55 |
||
lilo, hai spune acu'...esti d-aia de levitezi,pisi? pupa-v-ar mama..n-am chestiune astazi...da' observ o oarecare activitate,si asta e misto.... |
||
iasomia Postat pe 30 Aprilie 2010 13:09 |
||
da sunt in zonele celeste...ii tare bini pe acolo | ||
LILO Postat pe 30 Aprilie 2010 13:15 |
||
eu am o cestiune interesanta zisera la "stiri" ca vor creea 10mii de locuri de munca in domeniul distrugerii de arsenal militar pe perioada de 3-5 ani... cati money s-au dus pe apa sambetei in acest sens al distrugerii daca s-ar fi folosit in alt mod cata fericire ar fi fost pe mapamond dar ashe.. |
||
LILO Postat pe 30 Aprilie 2010 13:19 |
||
eu sunt cam intoarsa,nici bou,nici vaca,nici fetitza ,nici baiat... maine e ziua lu' sora-mea.. e pt prima data in 48 de ani, cand nu sunt langa ea,dar ea e bine,e pe mediterana..si ii doresc sa aiba cea mai misto zi de nastere din viata ei... da' poti sa stii? sper sa fie super-incantata..desi, cu sora-mea nu se stie niciodata.. am niste nunti la rand,si una dintre ele(cea mai importanta)este in ziua cand s-a prapadit maica-mea,saracuta...si mie nu-mi vine sa ma duc taman in ziua in care face ea 30 de ani.. de la disparitie la nunta... in fine,trairi d-astea.. lilo, si eu sunt cam cu capu' in nori... |
||
iasomia Postat pe 30 Aprilie 2010 13:31 |
||
eii chiar azi de 1 mai sa nu posteze nimeni?? mult iubitul 1 mai muncitoresc mici,bere,galagie,ambuteiaje.. dar sa ne bucuram de vremea buna si mai ales ca am scapat de defilarile acelea oribile,care ne-au suprat candva.. asa ca traiasca ziua internationala a muncii dar si somerii care vor sa munceasca si nu prea au undi |
||
LILO Postat pe 1 Mai 2010 15:57 |
||
mi-am amintit ceva.. vorba jidanului.. asta-i viatza? asta-i trai? sa traiasca 1 mai?? |
||
LILO Postat pe 1 Mai 2010 17:51 |
||
maimutico, iti multumesc frumos pt ca mi-ai aerisit casuta.... chestiunea. psd are datorii de 8 mil. de euro(opt milioane de euro),vaz ca il chemara pe geoana la dna,bla,bla.. hait! a inceput voicu sa aiba claustrofobie la bulau... |
||
iasomia Postat pe 3 Mai 2010 10:55 |
||
iaso! bine ai revenit "acasa" sper ca o fost ok la "iarba verde" |
||
LILO Postat pe 3 Mai 2010 10:59 |
||
De la: iasomia, la data 2010-05-03 10:55:02maimutico, ha, ha , ha , ... bulau, ha ha ha .. |
||
liaiedera Postat pe 3 Mai 2010 11:08 |
||
lilo, pt mine sarbatorile sunt un chin,muncesc in draci,aseara ce m-am relaxat si eu..am fost la carciuma cu tineretu'.. iedera.. probabil nu ai mai auzit de mult cuvantu',periferie ,deh... |
||
iasomia Postat pe 3 Mai 2010 14:13 |
||
lasa, draga, nu ma inseli , tu, pe mine.Aicea nu-i periferie ... aici e umor de calitate, spus la momentul potrivit, nu ma lua , tu, pe mine cu modestii ca nu ti se potrivesc.Si-apoi, de ce sa ti se potriveasca , nu? |
||
liaiedera Postat pe 3 Mai 2010 15:24 |
||
esti prea draguta... | ||
iasomia Postat pe 4 Mai 2010 12:30 |
||
mersi. |
||
liaiedera Postat pe 5 Mai 2010 00:05 |
||
Bre, inca astept sa ne zica si noua careva "la multi ani".. nu doar mie, ci tuturor barbatilor de pe forum, ca azi este 5 mai.. |
||
anakin Postat pe 5 Mai 2010 00:53 |
||
De aia nu dormeai tu? No, "La multi ani!", atunci... Hai... si-acu', gata, la somn! |
||
Tylly Postat pe 5 Mai 2010 00:58 |
||
Pun si imnul si gata, la somn! "Cei care stiu ca broccoli nu poate fi mancare, Si nu citesc instructiuni de asamblare. Cei care vad mai bine ca arbitrii orice faza Cei care doar in grup se hidrateaza Cei care se declara iubitori de animale Cei care isi gasesc oricand un plan de evadare Ooooooooo... veniti acum! E Ziua, e ziua Barbatului!" Irinuco, treci in cor si canta cu toata gura!!!! |
||
anakin Postat pe 5 Mai 2010 01:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
|
||
buna | 11 | De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural