Si ce? S-a declarat 5 mai ziua barbatului?! Nu pot sa cred!!! Nu de ziua mea!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 01:13 |
||
---|---|---|
Ilsi, "la multi ani" tie si noua !!! Dicolo de astea.. dupa ce ca lucrurile abia se mai misca, in an de criza stafilobocul se pregateste cu o masura nepopulara, majorarea TVA-ului si a cotei unice. Asta inseamna ca, la salariu, vom primi cu 10% mai putin, dar vom cumpara produse mai scumpe. Pica bine, oricum romanii sunt mai snobi, ... dar la faza asta va inflori economia gri. |
||
anakin Postat pe 5 Mai 2010 08:48 |
||
LMA,fratilor! desi ziua voastra este in fiecare zi,norocosilor... cat despre ce se intampla in tarisoara,dap..purceaua e moarta-n cotet... si ca sa nu ziceti ca sunt a draq,asa de ziua voastra. pofta de viata! http://www.youtube.com/watch?v=jeNsr_nQEfE |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 08:59 |
||
cum bre, azi e ziua barbatilor?... la multi ani, fetele... he,he,he... mda, cresc taxele si impozitele... pai normal, ca tot nu se produce mai nimic in romanica, macar sa impozitam salariile... cel putin la stat, scot dintr-un buzunar si baga-n altu... da' evazionistii sa nu se teama, ca nu-i gaseste nici dracu'... in sanatate se implementeaza un sistem informatic de zece ani, si-acu au descoperit ca sistemu-i invechit... avem umor, traiasca nenea iancu... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 09:54 |
||
la multi ani,zambilu'... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 09:58 |
||
uite ca traieste! La multi ani! |
||
zambila Postat pe 5 Mai 2010 09:59 |
||
Zambil, ma bucur ca te revad ! Daca l-as revedea si pe Pik -Nik m-as linisti.Umoristilor, La multi ani! |
||
liaiedera Postat pe 5 Mai 2010 09:59 |
||
hai sa traiesc, mami... uite d-aia nu-mi fac eu asigurare de viata, ma scot cu paranormalu' din urari... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:00 |
||
La multi ani Sora Ilsi! Sa fii fericita! |
||
liaiedera Postat pe 5 Mai 2010 10:02 |
||
boschet, lasa sa ramai asa, tanara si nelinistita... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:02 |
||
Boschet? |
||
liaiedera Postat pe 5 Mai 2010 10:04 |
||
iote ce-a retinut ea, din tot ce-am zis eu... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:06 |
||
asa,asa tati...ne scoatem. cat despre taxe si alte halea...remanierea e aproape.. si apoi,e greu sa faci reforma pe timp de criza. un lucru e cert,nu avem cu cine.. |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 10:07 |
||
e ca-n bancu ala, mami... avem numa' unde... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:09 |
||
ce se vede acuma-n romanica, e rezultatu' a douaj de ani de capitalism de cumetrie... e plina tara de bancheri, asiguratori si speculatori imobiliari, da' de produs, nexam... cica astia asteapta relansarea, deh... pai ce draci sa relansezi, ca nici pantofari sa-ti puna blacheuri nu mai gasesti... e drept insa ca si romanii umbla acuma mai mult in tenesi... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:12 |
||
ehhhh... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 10:12 |
||
corect. e plin de banci,romania vesnic surprinzatoare,cu afaceri facute pe picior,in care, cel mai ades unica preocupare este sa fure de la stat. 80% din vanzatorii de pe bulevardu' meu, d-acilea..nu au carte de munca lucreaza "la negru",si nu stau la capatul pamantului... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 10:18 |
||
mami, singura preocupare a jmenarilor a fost sa-si faca neshte combine d-astea de muls banu'de la stat... ca erau ei de stanga, de dreapta sau centru, tot o apa... totu'era sa puna mana pe ciolan... iote la pesedeu, are opt milioane de euroi datorii... toti aia de i-au creditat asteptau pleashca daca veneau alde geonistii la guvernare... acu'ca l-au pus pe ponta, are si el o preocupare, sa taie din femeile de servici de la sediu... a devenit pesedeu' partid de debara, deh... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:24 |
||
bre, da' andronache pe unde-i?... nu mai baga neshte concursuri p-acilea, sau i-au obosit deshtele?... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:28 |
||
ioi,ishtenem.. nu vazusi tati ca le facura carduri "cu reducere" la noii veniti? o sa ramana de pomina declaratia lu' ponta. "-la ce faceti reducere? -inca nu am semnat contractele...probabil ca la teatru,la film,la supermarketuri.." aham.. nu au semnat nimic cu nimeni,dar chemau tinerii sa se inscrie in psd... gretos,de-a dreptu'..ponta asta... si eu spuneam mai in fata, 8 mil de euro,nenica..te ia capu'... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 10:31 |
||
iasomico, cand eram mici ne cumparam trotinete si le schimbam rotile cu neshte rulmenti, ca faceau zgomot mai mare.... asa si cu partidu' lu' ilici, i-au pus rulmenti in loc de roti si i l-au dat lu'ponta, sa faca ture prin cartier... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:35 |
||
Aici e poiana lui Iocan? |
||
liaiedera Postat pe 5 Mai 2010 14:16 |
||
da | ||
zambila Postat pe 5 Mai 2010 14:18 |
||
asta fiind??.. | ||
bluelight Postat pe 5 Mai 2010 18:52 |
||
iote..daca mi-o "picat" netu, aflu cu intarziere de ziua BARBATILOR noh..sa ne traiti LA MULTI ANI! buni sau rai cum veti fi fiind |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 18:56 |
||
La multi ani, Ilsi! Sa fii sanatoasa si iubita! La multi ani, baieti! |
||
freyja Postat pe 5 Mai 2010 19:02 |
||
cee? ii ZIUA lui ilsi?? si io iar nu stiu?? ce inseamna cateva ore fara informatie noh...SURIOARA... LA MULTI ANI! fericiti .. |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 19:06 |
||
Happy Birthday to you! Happy Birthday to you! Happy Birthday dear Ilsi, Happy Birthday to youuuuuuuu! For she's a jolly good fellow, for she's a jolly good fellow..tam, tam tam....continuati va rog! |
||
Ciresica Postat pe 5 Mai 2010 19:10 |
||
gata am gasit si cantecelul... la multi ani celor care.... cestiunea zilei! au veniit....randunicileee |
||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 21:15 |
||
vorba aia: sa traiasca combinatu' ca mi-a angajat barbatu'...ehe! ce suflu poetic era pe vremea lu' nea nicu... facem si combinatu' de gen masculin,(in varianta "un combinat - doi combinati)si iote ca avem pe cine sarbatori! inafara,bineanteles,de sora ilsi... |
||
preciouss Postat pe 5 Mai 2010 21:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
|
||
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural