traiascaa ...atunci , traiasca | ||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 21:22 |
||
---|---|---|
Multumesc, dragilor si dragelor! Cu ce sa va servesc? E cam tarziu, dar ma sarbatorii si eu oleaca impreuna cu o prietena...dar va iubesc si pe voi cu care ma cert si ma dragesc de ceva vreme... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 23:24 |
||
te pupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!! (asta-i doar asaaa...un camp de laleeee ) |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 23:26 |
||
Ilsi, la multi ani, inca o data!!! Noi te-am felicitat si azi dimineata, in cafenea... Dai un jack? |
||
Tylly Postat pe 5 Mai 2010 23:30 |
||
De la: preciouss, la data 2010-05-05 21:20:08vorba aia: veveee...de cand te caut!!! noh hai la distractie http://www.220.ro/videoclipuri/Veverita-Din-Ice-Age-Sa-Mori-De-Ras-Nu-Alta/VM6ReDricx/ |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 23:30 |
||
multumesc pentru lalele, fleur...ai fost pe gandul lui iubi care imi spunea in seara aceasta la telefon ca se vede intins in iarba pe un camp cu flori... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 23:31 |
||
mai un lan de laleleeeeeeeeee si fluturasi la multi ani ..si sa visezi frumos la noapte |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 23:32 |
||
Cell va dau ce vreti voi si ce va face fericiti... jack sa fie! | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 23:33 |
||
lilus, am capul plin de fluturasi...si in stomac la fel... ma trimiti la culcare?! pai, de-abia intrai si eu... |
||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 23:34 |
||
si daca ii primavara,si o zi speciala pt ilsiuca...sa fie si UN COPAC CU FLORI http://www.youtube.com/watch?v=UUrGCHYOc1o |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 23:35 |
||
ilsuuucaaaaa...la muuulti aaaaani...cu bucurii, dragaleli cu iubitelu', vise implinite si zbenguieli....toate urarile noastre de bine...ala mele si ale lui f....pupicei.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Mai 2010 23:37 |
||
o nu,nu te trimit la culcare...cand o fi sa fie.. is cam zapacita azi |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 23:37 |
||
ILSI,LA MULTI ANI!!!!,multa sanatate,fericire,daca ai o dorinta ascunsa sa ti se indeplineasca | ||
scrichy Postat pe 5 Mai 2010 23:38 |
||
Multumesc, iubitele...scri, am o dorinta ascunsa, dar e cam cunoscuta si se va implini in curand...pe la sfarsitul lui august vine iubi si vom vedea atunci ce va mai fi... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 23:44 |
||
ILSI, | ||
scrichy Postat pe 5 Mai 2010 23:47 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/976/976223acagg56x5u.gif[/img][/url] LA MULTI ANI, Ilisi! Sa iti dea bunul D-zeu, sanatate, fericire, sa ti se indeplineasca dorintele, iar tu, familia ta, si prietenii tai, sa va bucurati, unii, de altii, cat, mai mult timp, cu putinta. |
||
nuti_vio Postat pe 5 Mai 2010 23:48 |
||
multumesc mult, vio...e superb buchetul... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Mai 2010 23:50 |
||
asa neneaca..chef... ia sa bag si eu o melodea acilea,ca ma duse sora-mea sa luam pranzu' la drumetu',si mai am putin si fac:poc! mi-e o leneeeee... una dintre cele mai misto melodii de la noi.. http://www.youtube.com/watch?v=91eExNbLsVc siesta..deh... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2010 15:54 |
||
Buna, Iaso....a venit surioara ta....ma bucur, pentru, clipele minunate, petrecute, asa, ca intre fete...la cioace. | ||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2010 16:08 |
||
nutisor.. te pup.. e varza saraca..proceseaza inca...a vazut extrem de multe intrun timp record. radem copios... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2010 16:12 |
||
Ma bucur, Iaso, ce ti-am spus...vezi , ca e bine Te invidiez, nitel....eu nu am avut parte, de o surioara, sau un fratior,... am copii, rude si prieteni....dar cu toate astea, tot, mi-a ramas, in suflet, un gol..am tanjit, dupa aceea dragoste ,, frateasca". | ||
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2010 16:31 |
||
ma prapadescde ras..dar cred ca mi-o capat IO voi ati vazut ce reclama grotesca or pus astia cu luat credit de la banca DANTUL nebunilor de dupa ce fac GRESEALA sa se imprumute (in cel mai fericit caz) ca in cel nefericit...sapunul si funia mai dar ASTIA putini de ne vlaguiesc ne cred PROSTI maaaiii FRATEE!!! |
||
LILO Postat pe 6 Mai 2010 18:31 |
||
ia sa ne aducem noi aminte cateva retete de pe vremea impuscatului,ca incepe haosu'..pai ce? sa ne plictisim?ehe,he,he... hai ca scad salariile bugetarilor,pensiile,ajutoarele de somaj.. scapa cine poate,nenica.. nutisor.. lasa ca ne ai pe noi... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2010 19:25 |
||
dap..nenii si tantiile din reclama cred ca "zburda" de bucurie ca vor fi tot mai usori la punga trebuie sa ne punem pietre in buzunare,acusica,sa nu ne ia vanticelel |
||
LILO Postat pe 6 Mai 2010 23:00 |
||
io cred ca s-o intors istoria pe vremea lui VASILE ROAITA apropos...elevii din ziua de azi or auzit(macar) de acest EROU de ce s-au sacrificat atatia oameni ??? pt CEEE?? si pana CAND??? |
||
LILO Postat pe 7 Mai 2010 22:48 |
||
lilo, pe picioare sa fim,ca ne-om decurca noi cumva...depinde si de bugetu' familiei, acu'... imi tipa plamanii dupa neshte nicotina,da' reziiiiist! mai-ia-ha! mai-ia-hu-hu! |
||
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 20:30 |
||
mai-ia-ha! mai-ia-hu-hu! asa este iasomico...suntem inventivi eu ma tot gandesc sa numar zarzavaturile ce le pun la ciorba sa pun cu 25procente mai putin |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 20:33 |
||
iubirica.. varsta de la profil este cea reala? daca da,atunci stii ca stim sa facem din rachat-bici... chiar ii spuneam unui amic, nu am nicio indoiala.. si la privat vor micsora salariile...doar traim in romania. dar daca ma apuc sa-mi fac acum o mie de ganduri, nu ma ajuta la nimic... vedem noi ce si cum... |
||
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 20:52 |
||
si la privat vor micsora salariile. deja!!sunt micsorate salariile la privat deja..s-a marit norma si s-a diminuat plata de executie DEJA!! |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 21:03 |
||
hai ca iesim noi si din asta.... multumesc ca ai venit sa vorbesti cu mine,maimutico...si nu m-ai lasat singurica... |
||
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
|
||
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural