oricum, curbele astea de sacrificiu sunt mai mult de ochii lu' femei, ca altfel impactu' economic e nesemnificativ... la 1,5 milioane de bugetari si vreo 5 milioane de pensionari, se castiga cam 250 de miloane de euroi pe luna, adeca nici cat sa platesti arieratele guvernamentale, daramite sa mai faci investitii noi... |
||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 10:51 |
||
---|---|---|
nu era mai bun "neamtul" de prim ministru??? | ||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 10:53 |
||
stiti din ce am putea face(noi romanii)bani? din mormanele de gunoaie ce colcaie de-a lungul si de-a latul tarii am inteles ca barbatu,lu,bahmuteanca asa o propasit zic si io |
||
|
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 10:56 |
||
ce neamt, nene?... ala era marioneta, plus santajabil la greu... aducea investitori din germania in romania?... pai ce, aia veneau s-aduca?... aia veneau tot sa ia... nu vazurati ce le zisera la greci?... sa-si vanda insulele ca sa scape de datorii... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 10:57 |
||
e vremi grele,mai nene | ||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 10:58 |
||
au gresit si grecoteii,altfel nu aveau cum sa-i apuce... mi se pare asa de trista treaba,ce cobai sunt si tarile astea,ditamai tarile.. grecia este leaganu' civilizatiei,nenica... te doare sufletu'... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 10:59 |
||
apropos de gunoaie: criza - criza, da' poporu'de grataragii isi vede de treaba netulburat... si-au facut datorii la banci ca sa-si ia masini sa iasa cu ele la marginea campului si sa-si faca gratare... si n-am auzit pe vreunu ca pune pe gratar foi de stevie si cozi de ceapa... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:00 |
||
lasa mami, ca si india si china sunt leagane ale civilizatiilor, si se satura c-o mana de orez pe saptamana... ca sa nu mai zic de irakieni... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:01 |
||
nea zambile,asta ii de milioane,ce zisesi mataluta |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:01 |
||
e scump rau mosu' asta,nu poti sa stai deloc incruntata pt relele lumii.... | ||
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 11:03 |
||
da,iasomico.. intamplator am vazut imagini cu minunata grecie,cu mediterana ei superba atmosfera... mult ravnita trebuie sa fie tarisoara lor nacajiti or fost si grecii pe vremea razboiului ca or fost despartiti copii de parinti si imprastiati prin europa... |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:04 |
||
asta ma gandeam si eu...mai ai naibii muritori de foame! ati vazut de sarbatori? cum se deschid supermaketurile, dau navala...desi frigiderele sunt pline acasa. romanu' e varza la gospodarirea banutzului... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 11:06 |
||
De la: zambil, la data 2010-05-10 11:01:44lasa mami, ca si india si china sunt leagane ale civilizatiilor, si se satura c-o mana de orez pe saptamana... ca sa nu mai zic de irakieni... , dar romanul trebui sa se dea " mare" , si n u are nici o importanta unde sta ............ci cu ce masina se plimba sunt pe aici unii......stau in niste caricaturi de blocuri ........da au Q7 in parcare , sau alte scumpeturi de astea.. bugetari , de .......... |
||
jeanette40 Postat pe 10 Mai 2010 11:07 |
||
maimutza, romanu' moare de foame cu burta plina, nene... suntem niste grasani subnutriti, he,he,he... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:08 |
||
aveti dreptate,dar batranii care-si dramuiesc 3-4 mil pe luna.. |
||
erika1 Postat pe 10 Mai 2010 11:10 |
||
dar nici cu astia de la femei nu-mi este rusine pe masura ce trece vremea sunt tot mai corpolenti mie asa mi se pare |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:11 |
||
rica, aia cu pensii de 3-4 milioane pe luna au cam frecat mangalu' la viata lor... totdeauna vine o vreme cand trebe sa platesti pacatele din viata... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:13 |
||
erika draga,dar sunt batrani care au 75 de ani,o pensie de 30 roni si muncesc de dimineata pana seara ,cu muinile mai crapate decat pamantul pe care il lucreaza sincer eu plang de mila lor di piticul boc STIE bine acest lucru sa ii fie rusine!! mai ales ca el nu se ofera sa isi dea salariul in contul de solidaritate |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:13 |
||
niste subnutriti cu totii... erika, e f trist,mami... da' am obosit sa ma simt vinovata pt toti si toate...scapa cine poate... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 11:14 |
||
aci nu prea sunt de acord cu nea zambil,pt ca sunt multi pensionari de boala(pe bune,fara spaga),si au muncit de le-or sarit capacele pana s-or imbolnavit iremediabil | ||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:15 |
||
pai nu vezi mami topic de succes acilea?... dieta lu'catalin grasan... adeca tot cu friptane si carnati... si cliente garla... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:15 |
||
zambil, poate ca unii nu s-au omorat cu munca, dar sunt si taranii care au muncit o viata in CAP-uri, de le-au dat pamant abia cand n-au mai fost in stare sa-l lucreze... de pensie nu mai zic! |
||
zambila Postat pe 10 Mai 2010 11:16 |
||
maimutza... aia de s-au imbolnavit nu de munca s-au imbolnavit... le-au avut cu tigarile, bautura si grasu', la viata lor... plus sex pe dupa garduri si-n boscheti, ca la balamuc... aia cu boli profesionale cam mor, nu stau cate treij'de ani la mila statului... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:17 |
||
zambilo, nu-ti face tu griji, ca nu prea se omorau cu munca aia pe la ceapeuri... mai mult cu bautura si furatu'... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:19 |
||
nu...le-au dat pamantul sa se spele cu el pe cap si sa lucreze cu mainile goale ooo ce nebunie a fost si atunci multi si-au luat utilaje,or muncit pana la epuizare pe ce munceau mai mult pe atat aveau mai putin ba nu s-au "imbogatit" cu boli de plamani(in special) cam asta ii starea natiunii o natie din ce in ce mai imbolnavita |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:19 |
||
e adevarat ce spune zambil,dar au si muncit mie mi-e si jena sa ma uit la batranele si muncitele lor maini |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:21 |
||
De la: zambil, la data 2010-05-10 11:17:47maimutza... aia de s-au imbolnavit nu de munca s-au imbolnavit... le-au avut cu tigarile, bautura si grasu', la viata lor... plus sex pe dupa garduri si-n boscheti, ca la balamuc... aia cu boli profesionale cam mor, nu stau cate treij'de ani la mila statului... dap trebuia sa ma gandesc un picut mai bine asa esteM |
||
LILO Postat pe 10 Mai 2010 11:22 |
||
ei, io zic ca totusi or muncit in comparatie cu tanara generatie | ||
zambila Postat pe 10 Mai 2010 11:24 |
||
au muncit ca prostii, maimutza... dadeau la sapa ca nu erau in stare de mai mult... daca tragi cu trascau' toata ziua, nu-ti ramane decat sa pui mana pe lopata... si-atuncea nu totdeauna ca sa muncesti, ci eventual sa-i dai in cap vreunui megies mai harnic, deh... | ||
zambil Postat pe 10 Mai 2010 11:24 |
||
zambilu' mi-e foame rau.... lilo.. este o realitate cruda,fetelor..la tara se bea in draci... cine munceste si e gospodar..are..cine trage matza de coada,sta si isi plange de mila... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 11:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
|
||
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural