sa fie sanatos... ai vreo chestiune? la noapte sunt muzeele deschise,cred ca ma duc sa fac o tura... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2010 19:39 |
||
---|---|---|
n-am chestiuni,mami... is pasnica azi... astept sa mi se descarce un film de-i zice Peacock... ferice de tine ca stai in buricu' targului! o fi inghesuiala mare pe la muzeele alea? mami,te-oi vedea la proteve! |
||
preciouss Postat pe 15 Mai 2010 19:46 |
||
bine ca mi-ai zis,sa-mi pun o sepcalie in cap,ca mi-s lunga si platinata,ma vad ca faru'... parca vad ca ne oprim la o carciuma,astia sunt viciati rau...o dam draq de culturalizare... |
||
|
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2010 20:00 |
||
ce-i drept... unele cocoane au luat toata maturitatea si nu a mai ramas pt altii!! noi sa fim sanatosi!! |
||
superbus Postat pe 16 Mai 2010 18:43 |
||
corect. oricum,iti multumesc pt grija,si pt gandurile frumoase. in rest,de 5 mil pe luna "imi cam bateam joc",asa ca iau ca pe o lectie ...toata dracia asta... cam atat. |
||
iasomia Postat pe 17 Mai 2010 11:38 |
||
preci, cum ii zice filmului?.. eu vazui "Ghosts of Girlfriends Past", e fain de tot, personajul intrepretat de Mattew McConnaughey fiind de-a dreptul delocios... un fel de cum ar dori sa fie florinucul nostru, adica rezistent din ala, la greu, evident |
||
anakin Postat pe 17 Mai 2010 17:50 |
||
mey a murit marele hardrock-ului legendarul solist Ronnie James Dio (Dio, Heaven & Hell, Black Sabbath, Rainbow) , pacat! | ||
reyya Postat pe 17 Mai 2010 20:04 |
||
eu ma oftic ca n-am fost la ac/dc... ataat.... | ||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:11 |
||
supershow...merita sa te duci, eu i-am vazut la M�nchen, in martie..tot in turneul Black Ice...dar si la Bucuresti a fost un show de exceptie , ei isi organizeaza tot ceea ce tine de sonorizare ..numai partea de sonorizare si scena o transporta in 20 de camioane. | ||
reyya Postat pe 17 Mai 2010 20:15 |
||
eu ma oftic ca nu-mi mai depun dosarul de pensionare. |
||
liaiedera Postat pe 17 Mai 2010 20:16 |
||
dap.. si eu ma oftic pt AC/DC,ma duc peste tot,numa' unde trebuie nu ma duc... care n-am avut noroc pe lumea asta.... |
||
iasomia Postat pe 17 Mai 2010 20:24 |
||
da stiu ca meritaa! eh...aSTA E! alta data.... |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:25 |
||
alta noutate??! veciniii mei au innebunit de tot! si-au scos toate cele, si le-au postat la mine0n usa, pt ca dau cu var... | ||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:29 |
||
feciorii mei mi-au zis ca au vazut " o alta Romanie",sa dea Dumnezeu..sa fie Romania lor... ca de-a noastra ne-am saturat... nu de biata tara,de neputinta barbatilor acestei tari.. nu stiu decat sa fure,la asta sunt dr docenti... javrele dracului... ia sa ies eu la aer, ca ma ambalez p-acilea...si taman ce am tras o portie zdravna de ras... seara buna,copii.... |
||
iasomia Postat pe 17 Mai 2010 20:32 |
||
floare... |
||
iasomia Postat pe 17 Mai 2010 20:32 |
||
nu radeee!!! k nu-i de raas....e de plaans |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:34 |
||
bre nene, o fi mircica badea slujbas pupincurist, da'unde le are, le are: ma distrai aseara cand a facut comentarii pe seama demonstrantilor romani - mor de foame (zic ei!) da' mitingurile lor seamana a serbari campenesti... in loc de-ncrancenare vezi babe preocupate de cochetarie si dolofani ce se distraza sufland in fluiere de balci... hotarat lucru, romanului nu-i arde de lupte sociale... mamicile nu vin sa protesteze de grija bebelusilor care raman fara humana, ci fiindca le scade bugetu' de shopping... ca deh, e greu sa alaptezi de la silicoane... |
||
zambil Postat pe 18 Mai 2010 09:48 |
||
De la: zambil, la data 2010-05-18 09:48:07bre nene, o fi mircica badea slujbas pupincurist, da'unde le are, le are: ma distrai aseara cand a facut comentarii pe seama demonstrantilor romani - mor de foame (zic ei!) da' mitingurile lor seamana a serbari campenesti... in loc de-ncrancenare vezi babe preocupate de cochetarie si dolofani ce se distraza sufland in fluiere de balci... subscriu..........mare dreptate , coane Zambil |
||
jeanette40 Postat pe 18 Mai 2010 10:27 |
||
eu zic ca manevrele antenelor ,ca de altfel si ale irealitatii...sunt indemnuri mascate la dezordine si haos,ca si cum nu ar fi de ajuns!...'tu-le norocu' mamii lor... bale -ciutacu' spunea ca spera sa vada manifestatii grandioase,badea ii impunge pe poporeni ..ca asa si pe-dincolo...ca n-au vana in ei.. maine cica e balamuc si se asteapta sa iasa 60.000 de persoane in str. sa speram ca nu iese balamuc,avem noi destule pe cap.. dar daca tot nu poti sa faci bine,de ce faci nenica rau? tonomatele draq.. |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2010 10:37 |
||
iaso, ba ar trebui sa iasa lumea in strada, de ce nu? in '89 or iesit, desi le era frica...aucm nu le mai e frica de nimeni, doar e democratie io ma mir cat mai suporta lumea... toata lumea zice" sa nu ajungem ca grecii"! adica, cum?? nici in visele noastre cele mai frumoase n-o sa ajungem vreodata ca el, evident! |
||
zambila Postat pe 18 Mai 2010 10:43 |
||
zambilo, lasa-i bre sa munceasca, nu-i mai scoate tu-n strada... ca oricum toata ziua sunt pe strada... | ||
zambil Postat pe 18 Mai 2010 10:45 |
||
bine, ii las! intr-un punct semanam si noi cu grecii...la lene bine, sa zicem ca aia traiesc din turism, da' noi? de multe ori, chiar ma intreb din ce traim? ce producem noi de fapt? aia care chiar mai muncesc si produc ceva castiga extrem de putin, iar restul se descurca intrebarea e, cum reusesc? |
||
zambila Postat pe 18 Mai 2010 10:49 |
||
e ca-n satu' romanesc, zambilo... furam unii de la altii... | ||
zambil Postat pe 18 Mai 2010 10:50 |
||
zambilo, are dreptate mosneagu',si cand nu sunt pe strada, sunt la tv. lucrurile degenereaza,fetitzo....ca nu ies numa' ai de le arde buza... |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2010 10:50 |
||
eu cred ca multimea tre' sa le dea o lectie hotomanilor astia ... numai asa ii vor speria si poate se vor da la brazda... jos hotia&prostia...jos guvernul marioneta boc! |
||
superbus Postat pe 18 Mai 2010 14:23 |
||
Asa, mai draga... jos cu ei! Da' pe cine punem in loc, ca Victoras inca mai are cashuletz pe la guritza... iar Adelu inca mai are ceva probleme cu Zambaccianu'... In orice caz, tovarasi, jos cu astia! Mai incompetenti decat ei nu cred ca se vor gasi... poate doar daca il vor pune prim ministru pe portarul de la partidul nostru care s-a inscris ieri in PDL... |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Mai 2010 14:32 |
||
panty_C Postat pe 18 Mai 2010 14:35 |
||
dap... jos cu ei... he,he,he... ce-au sperat unii si ce se-ntampla acuma in victoriei... sute de pensionari grasi sufla in fluiere de balci... lumea rade, se distreaza, si crez ca li s-a cam facut de neshte mici cu mustar si de neshte berici... sa te tii vanzari la chioscuri... |
||
zambil Postat pe 19 Mai 2010 12:36 |
||
mami, e groasa rau,mami.. insa.. ma uit de-a draq pe antene...CRBL(dansatorul)a avut un accident acu' ceva timp,si a venit la miting in carje,mai scoate si el un banut,deh.. in schimb, stoiceasca spune ca a venit in carje simbolic..astia nici sa manipuleze nu stiu... multe lume necajita,insa nu acolo, si asta se simte...sau nu stiu ei sa filmeze... apropos de criza bagara cirese ieri la mine 25 de lei kg,in doua ore erau cumparate,lazi intregi... a draq criza... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:43 |
||
da,da... se opresc la carciumi,iti dai seama...ca romanului la necaz i se face foame... zapacit esti...nu poate omu' sa stea ingandurat cu tine... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 12:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
|
||
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural