asa mami, sa ne-o tragem direct in matz, ca drogatii... vazurati ce repede-au taiat-o aia din victoria?... ii cheama potoalele, deh... |
||
zambil Postat pe 19 Mai 2010 13:48 |
||
---|---|---|
anakin, de ani de zile se plateste totul,te duci cu carnetelu' de asigurat aiurea in tramvai.. ca sa nu mai spun, ca, nu poti sa ai incredere in analize,eu nu fac analize unde ma trimite medicul de familie de o gramada de timp.. |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 13:50 |
||
zambilu' sa ne-o tragem,mami...depedenti de rata pe varza,ce sa facem acu'... |
||
|
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 13:51 |
||
stai c-am mai auzit una la mitingu'ala: greva generala... pai nu zisera ca n-au unde munci?... iar aia de au, tot nu se-omoara cu munca... l-au spart pe boc cu greva aia... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 19 Mai 2010 13:54 |
||
mai baga dracului si dansu' ala al pinguinului,cu boc,boc,boc.. trimit totul in ridicol.. ehhh unde sunt vremurile cand ma duceam la universitate ca sa cant: mai bine golan decat comunist...ehhh... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 13:54 |
||
nenorocirea, mami, e ca multi au luat-o de buna... de-atuncea numa'n golaneala o tin... | ||
zambil Postat pe 19 Mai 2010 13:56 |
||
si paturca,ala.. e tbc-ist si boschetar,si-a tras rau'... viata asta e complicata,cine are sange,are.. cine nu.. |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 13:58 |
||
mie mi se pare ca generatia asta mica sant cu gandu ca tre sa li se dea si sa li se asigure da la muncaaa am fete la munca tinere da nu pot ridica o cut cu acte 2-5kg ca lesina s-au o cut de a4 .Da la salarii vor cat cele care muncesc si cand le arati ce trb sa faca sa ia mai multi bani se cred nedreptatite | ||
garbo074997 Postat pe 19 Mai 2010 14:28 |
||
997, noi suntem de vina,asa i-am educat....asa i-am crescut,etc... da' sa stii ca nu-i totul pierdut,avem o gramada de tineret"jos palaria"... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2010 15:03 |
||
iar aia de au, tot nu se-omoara cu munca... nea zambile...matale de cata vreme nu ai mai dat pe la fo fabricutza de-astea de multinationale? eu sincera sa fiu,sunt in miezul problemei si sa stii(mai frate) ca MUNCITORII,tehnicienii si cei de sub (sefime ) muncesc la noi in romanica de le sar capacele suplimentare si in timpul saptamanii si sambetele si duminicile cat credetzi ca mai rezista?? CAT??? AUD?? cand se vor destepta si aistia ca lucra dijeaba , sa vedm noi atunci revolta suntem o tara de FLAMANZI = 1907 reeditare moderna noh sa auzim parerea lu'matale ,la cele ce v-am zas |
||
LILO Postat pe 19 Mai 2010 18:12 |
||
... .. ca si o completare.. cei de lucreaza la stat probabil ca STAU(de la denumirea firmei la STAT ) lasa fratilor sa mai explodeze si mamaliga macar inca o data ca prea vor sa ne faca cei mari,lipiti pamantului da chiar asa daca ei sunt atat de destepti,sa traiasca ei cu o pensie mizera pe care o ofera (drept rasplata pt anii lucrati la comunisti)unui pensionar de boala,bolnav de una din bolile profesionale sa ii vad cum traiesc macar fo 2-3 luni |
||
LILO Postat pe 19 Mai 2010 18:17 |
||
maimuta, ehhh si mie mi-ar fi placut sa nu-l impuste pe ceasca,sa-l fi tinut in frig si fara potol, sa simta si el ce-am simtit noi. desi,eu m-am descurcat tot timpu',la draq...mai faceam eu cateo depresie,da' ma sculam.... trebuie sa schimb hardu' pc-ului,ca se blocheaza, daca vedeti ca dispar nu am nimic,nu-mi mai merge scula.. sau am musafiri... chestiunea? habar n-am,sunt cu vopseaua in cap ,am neuronu'inghetat... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2010 10:11 |
||
zambilu' unde esti tati? ca acu' face asta click-click si se blocheaza,unde pui, ca am si vopsea in cap. pac-pac... nu vii sa-ti vada iasomica litera,hai? baga o chestiune acilea,mamoanta... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2010 10:42 |
||
no, hai ca mi-a venit ceva,ceva.. mirciulica era excitat aseara,a vazut ca a fost hoara bruscat si i-a crescut adrenalina. oare cand se maturizeaza un pic baiatu' asta? luni sunt rusaliile am inteles ca toata tara intra in minivacanta,f bine dragi tovarasi! ca "s-a muncit" destul in perioada asta.,. iese tara din criza ,cand o face plopu' pere.. un we bun va doresc.... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2010 10:55 |
||
bag mami, cum sa nu bag... uite la maimutza, cum ii plange ea p-aia de muncesc... pai bine bre, munca n-a omorat pe nimeni... adeca vrem s-ajungem ca nemtii sau japonejii, da' ne plangem ca-i munca grea... hai ca ma facu sa plang si pe mine... | ||
zambil Postat pe 20 Mai 2010 10:57 |
||
si apropos de mirciulica... pana si el s-a amuzat de mitingu'ala de trebuia sa-l schimbe pe boc... sa-l schimbe de izmene, vreau sa zic... fura tari asistentele alea de se rupeau in figuri de pinguin, acolo... chermeza populara, nene... | ||
zambil Postat pe 20 Mai 2010 11:00 |
||
normal ca se amuza,are si material... parca era balci,tati...mitingu' ala si de atata saracie.. ce de sepci,tricouri,fluiere,etc. eu tin cu poporul!!! dar detest cand vad ca altii profita de necazul nostru... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2010 11:02 |
||
mie-mi placu numaratoarea alora de la antena... dimineata asteptau 60.000 de oameni. p-orma se facura 40.000, p-orma 30.000, p-orma 17.000, p-orma iar 30.000.. la jurnalu' de seara fura iar 60.000, ca-i numarara si p-aia de la scoala de fete... | ||
zambil Postat pe 20 Mai 2010 11:05 |
||
tricourile alea le puneau in evidenta shuncile protestatarilor, mami... | ||
zambil Postat pe 20 Mai 2010 11:06 |
||
habar n-am,sunt cu vopseaua in cap ,am neuronu'inghetat... buna si poanta asta |
||
LILO Postat pe 20 Mai 2010 17:04 |
||
munca n-a omorat pe nimeni... a s-o crezi matale nea zambile sunt n cazuri cand au murit oamenii de epuizare de altfel,un medic de familie,i-a recomandat unei rude ,cand o facut o serioasa cadere de calciu,urmare a surmenajului,si a muncii peste program,asa cum va spusei... acel medic a spuse asa: o zi are 24 de ore acest timp trebuie impartit astfel: 8 ore pt somn 8 ore pt munca 8 ore pt deconectare cati pamanteni respecta acest program? eu nu sunt de acord cu bondarii(trantorii)stupului,dar nici cu sacrificarea oamenilor inimosi(constiinciosi) eu asa CRED |
||
LILO Postat pe 20 Mai 2010 17:10 |
||
corect, munca nu a omorat pe nimeni, nu? ca doar ea l-a creat pe om Nu stiu de ce am avut mereu impresia ca pesedeu' a sarbatorit 1 mai ceva mai tarziu anul asta... |
||
anakin Postat pe 21 Mai 2010 09:52 |
||
asa e .......munca nu a omorat pe nimeni dar.........de ce sa risti???????????? | ||
jeanette40 Postat pe 21 Mai 2010 12:33 |
||
jeanette.. dap de ce sa risti??? |
||
LILO Postat pe 21 Mai 2010 17:20 |
||
mai..nici "razbelul" nu i-o ucis pe VETERANI dar ASIGURAT PDL-ul o va face!!! ioaiii mama lor la toti |
||
LILO Postat pe 21 Mai 2010 17:21 |
||
Nu, munca nu e nici rusinoasa, nici n-a omorat...prea multi... insa lozinci de genul: "noi muncim, noi nu gandim" sunt extrem de periculoase! |
||
panty_C Postat pe 21 Mai 2010 17:25 |
||
munca nu e nici rusinoasa, nici n-a omorat...prea multi... asa este dar daca ati stii... dar nu are rost mai bine ma abtin munca va OMORA destui nevinovati credeti-ma nu as fi crezut ,sa ajung vremuri scrise in istorie a se vedea manual istorie cls a viii-a an 1973 chiar va ROG sa studiati grevele din 1933 si va veti lamuri ISTORIA SE REPETA!! periodic... |
||
LILO Postat pe 21 Mai 2010 17:34 |
||
Manualul de istorie de clasa a 7-a, scos in 73, pentru mine nu reprezinta prea multe. Din mai multe motive. Grevele din 1933 ? sa fim seriosi, atunci era parfum pe langa ce e acum. |
||
anakin Postat pe 21 Mai 2010 20:33 |
||
serios?? stiti ce ma gandeam intr=o zi?? cum ar putea... disparea criza asta?? sa se faca demonetizarea ca atunci, dupa 40'! cd toti cei ce aveau bani nedeclarati la stat, au pierdut! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Mai 2010 20:39 |
||
Nu. E simplu, masuri de austeritate si incurajarea productiei concomitent cu consumul intern. Dar cand spun austeritate, asta inseamna ca banii de la buget destinati investitiilor merg spre bugetul asigurarilor sociale, ca sa asiguri pensiile si celelalte ajutoare, iar investitiile se fac cu bani europeni, care sunt controlati la sange. Lucru care nu convine nimanui, dupa o campanie electorala extrem de scumpa. |
||
anakin Postat pe 21 Mai 2010 20:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie | 21 | De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43 |
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? | 62 | De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
|
||
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural