pai acoloo....s-au dus! si au educat prost tare banutii aia, aruncati asa....! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Mai 2010 20:45 |
||
---|---|---|
dupa o campanie electorala extrem de scumpa. da... (SI)acolo "sunt banii dvs"(romanasilor) |
||
LILO Postat pe 22 Mai 2010 08:10 |
||
Grevele din 1933 ? sa fim seriosi, atunci era parfum pe langa ce e acum. trebuie sa recunosc...asa si este si...intr-adevar nu ma pot pune cu "cineva" care a studiat istoria (nu ca si mine,care am studiat-o de musai) |
||
|
||
LILO Postat pe 22 Mai 2010 08:13 |
||
chestiunea mea de azi: nu mai e filme bune,dom'le! io-r reanviat astia pe olimpieni in doua reprize doar ca sa-mi omoare mie iluziile de pe vremea gimnaziului... p'orma A single man mi-a spulberat coconul in care viermuiam linistita,nici prea-prea,nici foarte-foarte (ca sa zic asa),cand vazui ca dragostea la oameni astia gay dureaza 16 ani fara sughituri... de fluierat,fluier si io cand vrea muschii mei...da' tot a paguba... cica romanii nu stiu sa faca filme proaste... la pariu?! una peste alta,inclin sa cred ca tot degeaba astept si lansarea regelui ala persan... cred c-o sa reiau 3rd rock from the sun de la primul pana la ultimul episod... ala nu ma plictiseste niciodata! |
||
preciouss Postat pe 24 Mai 2010 15:09 |
||
Holograf - varianta noua: http://www.youtube.com/watch?v=qGvp1flje3k de ce aici? - mie mi se pare ca tine de "Chestiunea zilei"... |
||
panty_C Postat pe 24 Mai 2010 17:42 |
||
is nacajiti bietii batranei |
||
LILO Postat pe 24 Mai 2010 17:47 |
||
anakin, curat 1 mai...ma apucase nostalgia... lilo, nu mai fi bre asa tristutza...trece viata acu'... fleur, da' floare! sa vina ce-i zici tu acolo...demonetizarea aia.. eu nu mai vreau pe niciunu' din fostii guvernanti la putere,as da o lege in sensu' asta!!! ai fost la putere? afara... ceva de genu' asta.. pantelica, canta fata? f bine. precilica, ce filme,mami? nu vezi ca astia baga desene animate...iar noi am imbatranit,si suntem din ce in ce mai greu de miscat... |
||
iasomia Postat pe 25 Mai 2010 12:27 |
||
Iaso, las si eu o melodie, aci la tine si un buchet de bujori ...din partea fiului meu.... http://www.youtube.com/watch?v=LwGkbLbQP5I |
||
nuti_vio Postat pe 25 Mai 2010 18:36 |
||
nutisor multumesc frumos,mi-a cazut tare bine... chestiune. m-a uns pe suflet oreste,stiti ca joaca in filmu' lu' chisu"website story",e un personaj"ficat",in fine... s-a luat de morar,de capatos,de maruta...le-a spus verde in fata, ca promoveaza non-valorile,si ca este cazul sa renunte,chestia cu "asta se cere,nu mai e valabila",etc. ioi,aproape sa pup ecranu'.. |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2010 09:41 |
||
imi plac oamenii care spun lucrurilor pe nume .......Oreste | ||
jeanette40 Postat pe 26 Mai 2010 10:06 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-05-26 10:06:04imi plac oamenii care spun lucrurilor pe nume .......Oreste doar oreste..? |
||
roby_cado Postat pe 26 Mai 2010 10:09 |
||
jana, dap.. pe vremea cuplului badea-oreste...eu il placeam mai mult pe oreste.... roby, asa baiatu' treci la atac,fi neajutorat si timid... |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2010 10:11 |
||
ma dai de gol... fa decat cu ochiu'... |
||
roby_cado Postat pe 26 Mai 2010 10:12 |
||
pai ce draq facem? invata copilu' pe parinte? eeeee... la naiba! |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2010 10:14 |
||
roby_cado Postat pe 26 Mai 2010 10:15 |
||
asa,copilu'... hai cu veselia.... |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2010 10:29 |
||
merge bandaaa... | ||
roby_cado Postat pe 26 Mai 2010 10:31 |
||
s-a duuus si JEAN CONSTANTIN poate ajunge intr-o lume mai buna |
||
LILO Postat pe 26 Mai 2010 17:16 |
||
panty_C Postat pe 26 Mai 2010 17:33 |
||
ehhh.. lasa ca e o steluta acu',pana la urma cozii avea 81 de ani,a trait cat pt 10 oameni. adio,nea jeane...simpaticule... mie mi-e ciuda ca murii pompieru' ala tanar rau, la incendiu' din europa...asta nedreptate... hai.. seara buna.. |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2010 18:01 |
||
dap... 24 de primaveri,saracu'... vai de sufletul parintilor... |
||
preciouss Postat pe 27 Mai 2010 17:59 |
||
Lila, lumea de aici in care am ajuns este si mai nashpa.Am hotarat sa ma intorc.Te rog sa pregatesti patul si o saramura de scrumbie cu un ardei iute asa cum imi place mie. Jean. |
||
Ioana007 Postat pe 27 Mai 2010 18:01 |
||
Romania e calificataaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bravo Paula bravo Ovidiu |
||
persidadamian Postat pe 28 Mai 2010 00:04 |
||
mai avem un hop de trecut maine seara ar fii ceva sa castigam noi |
||
persidadamian Postat pe 28 Mai 2010 00:10 |
||
Meeeeeeeeeeiiiiiiiii!!! voi nu va bucurati, pe unde sunteti? |
||
persidadamian Postat pe 28 Mai 2010 11:05 |
||
Nu castigam, avem melodie destul de slabuta comparabil cu a multor participante (Grecia, Azerbaidjan, Armenia, Moldova, Malta, Serbia). Daca depasim 50 de puncte e bine - nu ca nu mi-as dori.. Eu vad bine de tot melodia Azerbaidjanului - este favorita la castigarea editiei din acest an; de asemenea, imi place si melodia Turciei. |
||
anakin Postat pe 28 Mai 2010 12:59 |
||
De la: anakin, la data 2010-05-28 12:59:04Nu castigam, avem melodie destul de slabuta comparabil cu a multor participante (Grecia, Azerbaidjan, Armenia, Moldova, Malta, Serbia). Daca depasim 50 de puncte e bine - nu ca nu mi-as dori.. nu castigam, pentru ca Eurovisionul nu-i al nostru! voi nu vedeti ca este al lor, si nu se pune nimeni pret pe valoare? A trecut vremea cand se promova muzica de calitate. Conteaza doar spectacolul si ai caror tari sunt concurentii |
||
Reflex Postat pe 28 Mai 2010 13:07 |
||
Reflexule, asculta nene bucata Azerbaidjanului, ca sa vezi ca am dreptate.. Iar daca vezi si videoclipul, iti va placea si mai mult |
||
anakin Postat pe 28 Mai 2010 13:09 |
||
nu stiu de ce, da' pe mine nu ma pasioneaza deloc eurovizionul asta...si oricum, suntem slabi mereu! stim ca se cere show iar noi nu stim sa-l facem...poate doar in emisiunile de scandal, 3 la leu |
||
zambila Postat pe 28 Mai 2010 13:27 |
||
corect. eurovisionu' e al lor,nu al nostru..cel putin tarile nordice (si nu numai) isi dau caimacu' pe fata,in fine...da-i draq! eu zic ca ai nostri au fost pe felie,iar eu m-am simtit chiar confortabil ,o mica romancutza si eu,no... ma mami,nu sunteti patrioti deloc,unde pui ca miroase a fatalitate p-acilea,pai,asa v-am invatat? hai? se pare ca se tine proba de lb straine la bac,pai sa se tina,ca doar ce daduram 5 mil vechi de caciula,plus ca sunt platiti pt ziua respectiva,intre 200-600 de roni. asa ca: persidaaaaaa! si eu m-am bucurat ca ne-am calificat.. |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2010 16:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
|
||
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural