Chestiunea zilei..

Buna sa iti fie seara, Iaso. Ai dreptate, trebuie sa ne bucuram si noi un picut
nuti_vio
Postat pe 28 Mai 2010 16:33
nutisor...
pai da..fetitza...ce pana mea!?
doar nu ne pierduram pofta de viata,suntem mai puternici ca niciodata...
pup.
iasomia
Postat pe 28 Mai 2010 16:40
Asta e calitatea noastra a romanilor...stim sa-ne bucuram chiar si atunci cand sufletul ne plange si grijile ne-apasa.
nuti_vio
Postat pe 28 Mai 2010 16:47
oaliuuuu!
asa se tine reclama asta dupa courul nostru?pe toate topicele?

nutisor,

un lucru stiu sigur,nu-mi permit sa zac...sunt pe picioare?vin si banutii.
pana una-alta...nu am fost "atinsi"...om vedea...
iasomia
Postat pe 28 Mai 2010 16:56
Eu sa fiu sincera nu ma asteptam ca Romania sa se califice nici macar in finala si totusi......parca nu mai aveam aer cand s-au ales ulmii trei
eu inca speeeeeer
Da, Turcii si Azerbaijanul sunt buni restul joc de scena, parerea mea.
Acum o sa vedem!!!!
Romanasilor care pe unde sunteti sper sa puneti mana pe telefoane. Reprezentanta Irlandei la un momentdat mi-a lasat impresia ca tipa
persidadamian
Postat pe 28 Mai 2010 19:07
Tu macar castigi ceva pentru publicitatea asta ori o faci doar asa sa ne plictii pe noi?
persidadamian
Postat pe 28 Mai 2010 19:11
Nooooooooo!
eu nu m-am asteptat sa castige Germania
Suntem pe locul 3, e bine si asa
persidadamian
Postat pe 30 Mai 2010 01:21
deci am ramas interzisa....muta...tampa....a castigat germania...cu o melodie tampitica....iar tipa am impresia ca are vocea pe undeva pe banda in spate si a uitat banda.... ma asteptam la o irlanda, azerbaidjan sau georgia....cel putin melodia tipei din georgia, stil rihana era misto...chiar si israel, turcia(nu-i uitati pe nordicii aia cu mastile de groaza!), dar sa castige ala-bala portocala asta....ma rog....interese si strategii...tot e bine ca nu a castigat spania cu melodia pentru copii....

si BRAVO ROMANIA! (sincer, nu ma asteptam sa fie atat de sus, dar e super!)
tutankhamon
Postat pe 30 Mai 2010 01:28
Lena a avut o melodie pe stil underground (gen Amateur Transplant), ritmata, nu mai buna decat multe altele, dar poate ca era timpul ca una din tarile mari contribuabile sa castige - asta ca sa nu spun ca economia germana da de mancare intregii Europe pe timp de criza.
Mi-a placut Turcia, iar de melodia Azerbaidjanului cei care au pus-o in scena si-au batut efectiv joc. Am vazut videoclipul si mi s-a parut excelenta, insa la competitie a modificat piesa pana a iesit un mare fiasco.
Superba Eva Rivas, cantareata din Armenia - nu mai conteaza ce si cum a cantat, oricum nu a facut-o rau ..
@ - sa nu uit de Serbia - faini de tot, se vede stilul muzical al lui Bregovici.
anakin
Postat pe 30 Mai 2010 01:38
mda...daca stilul underground e acela in care scuipi cuvintele la...'tu-i ma-sa si ii privesti pe toti de parca ar fi excremente de pudeli....e intr-adevar si asta un stil....oricum, melodie banala, cu linie melodica simpla, fara schimbari majore de ritm sau tonalitate...sa nu uitam ca autorul liniei melodice e american...si la ei si latratul de catei este un cantec minunat...

dap....armenia o uitasem...in primele secunde am avut impresia ca e Dela Vegas...cantareata noastra la vioara, cu acelasi par superb...si mi-a mai placut la ea ca nu a venit nici cu rochia transparenta, si nici cu fusta pana-n...buric...chiar mi-a placut ...

tutankhamon
Postat pe 30 Mai 2010 01:47
Si ritmul melodiei Moldovei mi-a placut, pacat ca nu am prea se intelegea ce canta tipa, nu era destul de clar interpretata piesa, in fine.
Dar eu tot nu am inteles, de ce spanionul a interpretat piesa de 2 ori? Poate sa-mi explice cineva?
Poate la anul vom castiga noi.
persidadamian
Postat pe 30 Mai 2010 04:16
dap..
nu mi-a venit sa cred,astazi in piata am vazut romani cu zambete frumoase... pt ca paula si ovi..au facut o figura buna.
mie mi-a placut si albaneza,o durea in fofeaza...fara niciun complex,intrun cuvant:femeie....

tutan...

cat despre nemtoaica..interesu' poarta fesu'...da' trebuie sa recunosc ca a adus totusi "altceva" p-acolo,era interesanta...

"'tu-i ma-sa si ii privesti pe toti de parca ar fi excremente de pudeli...."

trasese si ea pe nas ceva,asta-i generatia...
ma asteptam ca grecoteiu' sa ia un loc mai bun...a fost de efect melodia aia..

in fine,am fost mandra de ai nostri,vorba lu'un mos in piata:sunt si copii cuminti,tataie..
mi-a zis asa cu o lacrima in coltu' ochiului..
frumoasa e viata asta...

persi,
a aparut la un mom dat un intrus p-acolo,d-aia au cerut sa repete melodia,desi in opinia mea,au gresit ca au cerut asta.
iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:21
hai mia iaso, stiau pietarii azi de eurovision??
fleurdelis
Postat pe 30 Mai 2010 11:22
in masura in care si eu pot fi numita pietara,da...
vorbeam de clienti,floare...
mda...
duminica placuta si tie...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:24
cred ca stiau si pietarii, eu sunt fan eurovizion si mi-a placut mult melodia noastra de anul asta, meritau sa fie pe pedium

nemtoaica aia era drogata clar si melodia de kko, mie nu mi-a placut deloc.
nelly05
Postat pe 30 Mai 2010 11:26
hai mai iasomicoo, nu te suopara!
dar eu zic ca...oof! asa o fi, se vede ca nu am fost azi in piata
fleurdelis
Postat pe 30 Mai 2010 11:27
Mie mi-a placut, daca permiteti nemtoaica; cred ca a castigat pe bune. mai ales ca, daca tinem cont de varsta ei, este o performanta.
Au fost super si ai nostri, dar melodia Germaniei m-a incantat!
moniq_
Postat pe 30 Mai 2010 11:29
nelly,

da
corect,si da...se pare ca a fost audienta record,de unde rezulta ca romanii au nevoie de frumos..
nici nu-i de mirare...

iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:31
mai io n-am vazut nimic! sunt o incultaaaaaaaa!
fleurdelis
Postat pe 30 Mai 2010 11:31
moniq..

am spus,era altceva..
mie de ex..mi-a placut si pt ca era imbracata decent...

normal ca "permitem"...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:33
multumesc!
moniq_
Postat pe 30 Mai 2010 11:36
mie mi-a placut cum ne-au dat bulgarii flit nemernicii
nelly05
Postat pe 30 Mai 2010 11:39
aaaa! asta m-a enervat la culme! Nici macar un punct! E clar ranchiuna, pentru ca piesa a fost cu adevarat buna iar interpretarea pe masura! Dar, noi tot acolo suntem, pe cand ei... "ciuciu"!
moniq_
Postat pe 30 Mai 2010 11:42
hai ca a fost misto punctaju' anu' asta,ne-a oferit surprize-surprize...daca tot stam pe litoralu' bulgaresc...non-stop...

dar cum spuneam..a fos misto jurizarea,cu intriga,alea,alea....
iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:46
a fost super, mai ales ca pana la sfarsit tot pe locurile 5-6 am fost, la bataie cu grecia si danemarca si la sfarsit surprizaaaaa, fain
nelly05
Postat pe 30 Mai 2010 11:50
Lucrez de multi ani cu muzica, vb unui coleg de breasla "de la fonomat si pana la mp4", dar sincer melodia Germaniei putea sa fie si un strigat de "Yodlere" ca tot lua premiul cel mare!
Melodia romanilor a fost antrenanta, stilul disco al anilor 70, 80 in combinatie cu diferite influente rock, house si techno.
Nu mai spun de vocea Paulei, soprana; ce mai, a fost o incantare sa ii asculti.

Romeo_Ex
Postat pe 30 Mai 2010 11:50
Cel mai tare m-a incantat partea cu dansul; super idee, extraordinara manifestare a unitatii in diversitate! Ce poate uni mai frumos sufletele, indiferent de diferende? Suuuper! Am dansat cu ei, frumoasa coregrafia si usoara, ca o adiere intr-o zi de vara!
moniq_
Postat pe 30 Mai 2010 11:52
ce ma bucur..mami..
ca va vad multumiti...
si eu am fost!
si mandra...

acu' este adevarat..ca eu am slabiciune la asta mica,la paula de cand a aparut...

ca o dadui mereu...hai ca pun aici, ca tot e duminica...

http://www.youtube.com/watch?v=PPRCMeyKBmw

duminica placuta....

iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:55
Sa fie si la tine!
moniq_
Postat pe 30 Mai 2010 11:57
moni..

si eu am dansat,m-am simtit super...

oare ne-am sonat?...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2010 11:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? 73 De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
Setari Cookie-uri