dap! da' ce bine e!!!! |
||
moniq_ Postat pe 30 Mai 2010 11:58 |
||
---|---|---|
http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie.html |
||
LILO Postat pe 1 Iunie 2010 19:12 |
||
chestiunea mea... belu si bitang s-au intors la echipa nationala de gimnastica... hip-hip-uraaa! |
||
|
||
iasomia Postat pe 2 Iunie 2010 11:22 |
||
era si cazul...macar acolo mai stralucim si noi | ||
zambila Postat pe 2 Iunie 2010 11:24 |
||
zambilici, Doamne ajuta!.... |
||
iasomia Postat pe 2 Iunie 2010 11:27 |
||
amin! si mie mi place asta! | ||
moniq_ Postat pe 2 Iunie 2010 11:29 |
||
alex2007 Postat pe 2 Iunie 2010 11:38 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=pRJX17dDaHk&feature=related | ||
LILO Postat pe 3 Iunie 2010 21:58 |
||
folklor romanesc Pe o stanca neagra, �ntr-un vechi satuc, chiar �ntr-o casuta, langa un patuc, Plange �i suspina o batrana mica, care are fiul, cat un pustiulica. Caci la guvernare, fiul ei iubit a plecat aseara �i n-a mai venit. Celularul suna noaptea jumatate nu-i semnal, si totusi: -Oare cine-i, frate? -Eu sunt, buna maica, fiul tau dorit n-a mai mers Taromu' �i n-am mai venit. Sun din capitala, voi fi premier m-a numit chiar Zeus, sunt timonier. Capitan e dansu�, e ca la armata mica mea ostire fuge sfaramata, Vine criza, foamea, oamenii ma-njur� l-am servit pe dansu', m-a mancat in � -Ce spui tu, straine? Emil e departe, cica de Basescu � nu se mai desparte. Am crezut ca-i gluma, dar era sa mor l-am vazut aseara la televizor. Emil e cuminte, nu e derbedeu de esti tu acela, nu-�i sunt mama eu! Lasa-ma cu Zeus, fiindca omul chel se joaca cu tine cum doreste el. Te-a numit pe tine dupa Stolojan, crezi ca e pe bune? te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu, asculta-l pe mos: dupa tine vine Leana lu' Cocos. Du-te la Basescu, fa-i un ultim sluj apoi ia Taromu', sa te-ntorci la Cluj! |
||
LILO Postat pe 3 Iunie 2010 22:00 |
||
Leana lu' Cocos. | ||
fleurdelis Postat pe 3 Iunie 2010 22:02 |
||
chestiune veche: balacareala ca la usa cortului la antene,nene.. firea a demonstrat ca multitudinea lectiilor de dictie pe care le-a luat valoreaza fix un kkt,iar boureanu a demonstrat ca nici sa fi vrut nu-i gasea ma-sa un nume mai potrivit... acu' pozeaza amandoi in victime si-si intenteaza reciproc procese... n-a veni odata apocalipsa aia? ca alta solutie de curatat tara asta de pete nu vad.. |
||
preciouss Postat pe 4 Iunie 2010 21:53 |
||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 22:00 |
||
n-a veni odata apocalipsa aia? ca alta solutie de curatat tara asta de pete nu vad.. a veni si ea,apocalipsa... voi nu o simttit asa in aer?... pluteste...e pe aproape sau or fi vise...ca pic de somnic... |
||
LILO Postat pe 4 Iunie 2010 22:55 |
||
mda... de parca mai era nevoie de inca un exemplu de lipsa de etica pe la televiziunile lu' voiculescu... neshte nenorociti... bre, da-i cam liniste p-acilea, simti cum sforaie maimutza-n copac... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 5 Iunie 2010 17:05 |
||
serios floricica ?? buna veste ne-ai dat . | ||
bluelight Postat pe 5 Iunie 2010 17:15 |
||
nea zambile!!! chiar ma auzisi sforaind??? |
||
LILO Postat pe 5 Iunie 2010 19:51 |
||
aham.. eu ma bagai in timpul liber la :calomnii mitologice-paler. chiar eram curioasa,am vazut candva o emisiune a eugeniei voda unde era paler invitat,spunea ca el nu o place pe athena,o place pe afrodita.. cum bre? asa un mosneag ciufut o place pe afrodita?ma rog,o placea.. mare ti-e gradina.. una peste alta,nu-l pot lasa pe mosneag din mana,chiar daca se simte ca era usor senil,desi el sustine contrariu'.. in fine.. intr-o mica "conferinta nerostita"este in pielea unui duduci de-l apara pe don juan... chestii care ar trebui sa fie grele,bre.. daca nu ar fi viata asta atat de complicata... n-ati inteles nimic? nu-i bai... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2010 20:15 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Iunie 2010 20:18 |
||
iasomico... toti oamenii prea deshtepti e usor senili... si ce dac-o placea mai mult pe afrodita? asa mosneag cum era ,da' i-o fi ramas sufletu' tanar,mami.. am mai zis undeva,da' mai zic si aici: din pacate,oricat de tanar ar fi in spirit,vine o vreme in viata fiecarui barbat cand clopotele atarna mai lungi ca funia... |
||
preciouss Postat pe 5 Iunie 2010 20:22 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Iunie 2010 20:24 |
||
preci.. eu il plac f mult pe batran,ma fascineaza tristetea barbatilor ..angoasele lor.. poate unde nu am avut nici bunici,nici tata, decat f putin timp... a fost un tip f interesant,si binenteles, odata cu varsta ii intelegi si mai bine trairile... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2010 20:29 |
||
si mie-mi place mult... de fiecare data dupa cate-o portie de scrieri de-ale dumnealui mi se pune un nod la lingurica... in postarea anterioara credeam ca te iei de dansul,ca-i nustiucum... d'aia-i si luasem apararea,ca sa zic asa.. |
||
preciouss Postat pe 5 Iunie 2010 20:46 |
||
hai ba mami... nu ai ajuns inca "sa ma simti"sa stii ce zic de fapt?.. |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2010 20:51 |
||
simtz,simtz,da' io-s insarcinata sa tin contre,stii tu... | ||
preciouss Postat pe 5 Iunie 2010 20:55 |
||
precioaso...daca esti insarcinata...nu mai fuma! |
||
LILO Postat pe 5 Iunie 2010 21:01 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Iunie 2010 21:05 |
||
preci.. sa nu-mi spui ca esti bortoasa.... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2010 21:22 |
||
nu-s,mami... astea doo bat campii... poi nu dezbateam io acilea problema,daca eram? |
||
preciouss Postat pe 5 Iunie 2010 21:30 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Iunie 2010 21:32 |
||
asa,mami... Ca Cum simpatizam si eu o fata pe net,o apuca bortomega...si chiar ca acu' nu mai sunt timpuri de asa ceva,unde pui ca toate pierdeau sarcina la fix 5 luni,parca era epidemie... Doamne apara si pazeste... ia sa ma duc eu la aer nitel,ca tare ma perpelesc de la un timp.. noapte buna,mai... cu somn lin.. |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2010 21:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si | 7 | De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18 |
8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
|
||
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural