he,he,he... se uita pe youtube si traiesc in aer liber... iar vin htimani d-astia cu pistoale cu apa... macar daca le puneau doapele sa nu se ude pe shpilhozeni... |
||
zambil Postat pe 5 Martie 2009 10:22 |
||
---|---|---|
bai, varsnicilor, da ce aveti cu tembelizorul? cum adica ,sa nu-l am ? si mai ales, sa nu ma uit la emisiunile de seara, zi , noapte? yutumbeul e ceva si tvul, alt ceva. ce logica am ! | ||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:19 |
||
taci fata! n-auzi ca fatica asta a renuntat la el de zeci de ani! in floresca,in buricu' targului...o iei pe straduta in sus ,si dai de cafenelele din dorobanti... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:21 |
||
iasomica, eu nu cunosc bucurestii vostrii nu stiu nici macar poezia cu dorobantul dar la sergent , sunt tare plecat-au 9 din vaslui. si cu sergentul 10 cred ca , sergentul e mai mare in grad |
||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:28 |
||
totusico, vin niste ploi in tara de te doare capu',au anuntat astia inundatii. |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:30 |
||
chita barbatilor. sau poate nu las sa ploua, las sa ploua sa ii ude pan la oua |
||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:31 |
||
totusel, ce-i aia "chita"...? paine? |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:35 |
||
nu, fetita. ceva in genul shansei pe la noi, se zice paine , nu pita. iar la o bucata de paine, coltuc de paine |
||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:38 |
||
de fapt, se pronunta pane in loc de paine | ||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:39 |
||
ia sa pui tu (cand folosesti cuvinte d-astea) d-ala explicativ. chita= sansa.. la asta nu ma gandeam... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:45 |
||
de 4 ani , ma chinui sa va invat limba asta si nika nu se prinde . e greu cu moldoveneasca | ||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:52 |
||
sa stii ca da... Jol vagy? egeszseges vagy?=esti bine sanatos? |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:56 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-03-05 15:52:41de 4 ani , ma chinui sa va invat limba asta si nika nu se prinde . e greu cu moldoveneasca di shi zici aiasta totusico? e simply..the best!!! |
||
superbus Postat pe 5 Martie 2009 15:57 |
||
totusico,super-buss.. ia incingeti voi un dilog in sholdovenesca... sa inverzesc de ciuda..si alta nu.. |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 07:32 |
||
'neata! ce faci iaso,ai iesit la plimbare? asa matinala? |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 08:31 |
||
zambila, 'neata! am o stare d-aia, nu sunt nici baiat..nici fata. zambilo, la ce te gandesti iubire astazi? eu daca am sexu' incert ..sunt vraiste...cu capatana.. |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 08:53 |
||
iaso, din pacate nu sunt la curent cu stirile, dar m-a chemat mama aseara sa-l vad pe un don' sofer cum danseaza in masina, pe autostrada...foarte tare! nu stiu de ce erau astia asa indignati, pana la urma, nu stiu ce lege a incalcat..nu stiu daca prevede undeva asta |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 09:02 |
||
mami..noi nu vorbim aici numai despre stiri,nu stiu de unde s-a dus buhu asta,am spus in prima pagina asta.. care era problema cu soferu' ala? pai..putea sa omoare pe cineva, nu? cred ca pe o manea"dansa"... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 09:06 |
||
intra pe youtube si vezi-l! nu sti daca sa razi sau sa te indignezi....eu una am ras! alta chestiune n-am deocamdata...ma mai gandesc! |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 09:09 |
||
tu esti tanara floricico..razi usor... | ||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 09:17 |
||
ehe, nu stiu ded ce, dar lumea imi spune ca sunt serioasa....crede-ma ca si tu ai rade daca l-ai vedea | ||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 09:33 |
||
l-am vazut mami..pe numeroase posturi tv. mi s-a parut un taranoi matol...dement..inconstient. dar asta nu inseamna ca unii nu au dreptul sa se distreze,pur si simplu "m-a nimerit" pe mine intr-o perioada complicata.. |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 09:38 |
||
lasa iaso, ca toate trec... week-end placut tuturor, si in mod special doamnelor de pe forum! |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 15:27 |
||
zambila, multumim...si bafta! stii tu la ce... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 15:29 |
||
i-auzi nene acilea... protestara cetatenii ca le darama casa primria ca sa faca pasaj la basarab... cam porto-ricani cetatenii aia... ca sa nu mai zic ca p-acolo-i zona de funaiuri pe maruntis... |
||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 15:30 |
||
in indonezia cand te casatoresti te obliga sa sadesti 10 pomi.cand divortezi un pom, trebuia sa fie invers... ce mi-a venit mie in cap la ora asta.... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 15:39 |
||
de obicei la divort se taie si livada vecinului, nu numa' ce-ai sadit tu... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 15:41 |
||
Depinde de contributia care a adus-o si vecinul in cadrul fericirii conjugale. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Martie 2009 15:44 |
||
asa ionico... | ||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 15:46 |
||
un tigan si o tiganca se duc la tribunal pentru a se divorta.judecatorul il intreaba pe tigan: -Tiganule tu de ce ai vrut sa divortezi de tiganca asta? -Pai ghiciti incepe cu P tiganca spune: -Eeeeeeeee nu stiu ba sa moara mama! -Papucul de sub pat judecatorul spune: -tiganco tu de ce ai vrut sa divortezi de tiganu asta -ia ghiciti incepe cu H -nu stiu ba sa moara mama -HALALALT PAPUC! |
||
persidadamian Postat pe 6 Martie 2009 15:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
"Primul sarut" Povestea mea... | 10 | De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52 |
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
|
||
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri