he,he,he... se uita pe youtube si traiesc in aer liber... iar vin htimani d-astia cu pistoale cu apa... macar daca le puneau doapele sa nu se ude pe shpilhozeni... |
||
zambil Postat pe 5 Martie 2009 10:22 |
||
---|---|---|
bai, varsnicilor, da ce aveti cu tembelizorul? cum adica ,sa nu-l am ? si mai ales, sa nu ma uit la emisiunile de seara, zi , noapte? yutumbeul e ceva si tvul, alt ceva. ce logica am ! | ||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:19 |
||
taci fata! n-auzi ca fatica asta a renuntat la el de zeci de ani! in floresca,in buricu' targului...o iei pe straduta in sus ,si dai de cafenelele din dorobanti... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:21 |
||
iasomica, eu nu cunosc bucurestii vostrii nu stiu nici macar poezia cu dorobantul dar la sergent , sunt tare plecat-au 9 din vaslui. si cu sergentul 10 cred ca , sergentul e mai mare in grad |
||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:28 |
||
totusico, vin niste ploi in tara de te doare capu',au anuntat astia inundatii. |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:30 |
||
chita barbatilor. sau poate nu las sa ploua, las sa ploua sa ii ude pan la oua |
||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:31 |
||
totusel, ce-i aia "chita"...? paine? |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:35 |
||
nu, fetita. ceva in genul shansei pe la noi, se zice paine , nu pita. iar la o bucata de paine, coltuc de paine |
||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:38 |
||
de fapt, se pronunta pane in loc de paine | ||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:39 |
||
ia sa pui tu (cand folosesti cuvinte d-astea) d-ala explicativ. chita= sansa.. la asta nu ma gandeam... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:45 |
||
de 4 ani , ma chinui sa va invat limba asta si nika nu se prinde . e greu cu moldoveneasca | ||
si_totusi Postat pe 5 Martie 2009 15:52 |
||
sa stii ca da... Jol vagy? egeszseges vagy?=esti bine sanatos? |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2009 15:56 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-03-05 15:52:41de 4 ani , ma chinui sa va invat limba asta si nika nu se prinde . e greu cu moldoveneasca di shi zici aiasta totusico? e simply..the best!!! |
||
superbus Postat pe 5 Martie 2009 15:57 |
||
totusico,super-buss.. ia incingeti voi un dilog in sholdovenesca... sa inverzesc de ciuda..si alta nu.. |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 07:32 |
||
'neata! ce faci iaso,ai iesit la plimbare? asa matinala? |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 08:31 |
||
zambila, 'neata! am o stare d-aia, nu sunt nici baiat..nici fata. zambilo, la ce te gandesti iubire astazi? eu daca am sexu' incert ..sunt vraiste...cu capatana.. |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 08:53 |
||
iaso, din pacate nu sunt la curent cu stirile, dar m-a chemat mama aseara sa-l vad pe un don' sofer cum danseaza in masina, pe autostrada...foarte tare! nu stiu de ce erau astia asa indignati, pana la urma, nu stiu ce lege a incalcat..nu stiu daca prevede undeva asta |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 09:02 |
||
mami..noi nu vorbim aici numai despre stiri,nu stiu de unde s-a dus buhu asta,am spus in prima pagina asta.. care era problema cu soferu' ala? pai..putea sa omoare pe cineva, nu? cred ca pe o manea"dansa"... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 09:06 |
||
intra pe youtube si vezi-l! nu sti daca sa razi sau sa te indignezi....eu una am ras! alta chestiune n-am deocamdata...ma mai gandesc! |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 09:09 |
||
tu esti tanara floricico..razi usor... | ||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 09:17 |
||
ehe, nu stiu ded ce, dar lumea imi spune ca sunt serioasa....crede-ma ca si tu ai rade daca l-ai vedea | ||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 09:33 |
||
l-am vazut mami..pe numeroase posturi tv. mi s-a parut un taranoi matol...dement..inconstient. dar asta nu inseamna ca unii nu au dreptul sa se distreze,pur si simplu "m-a nimerit" pe mine intr-o perioada complicata.. |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 09:38 |
||
lasa iaso, ca toate trec... week-end placut tuturor, si in mod special doamnelor de pe forum! |
||
zambila Postat pe 6 Martie 2009 15:27 |
||
zambila, multumim...si bafta! stii tu la ce... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 15:29 |
||
i-auzi nene acilea... protestara cetatenii ca le darama casa primria ca sa faca pasaj la basarab... cam porto-ricani cetatenii aia... ca sa nu mai zic ca p-acolo-i zona de funaiuri pe maruntis... |
||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 15:30 |
||
in indonezia cand te casatoresti te obliga sa sadesti 10 pomi.cand divortezi un pom, trebuia sa fie invers... ce mi-a venit mie in cap la ora asta.... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 15:39 |
||
de obicei la divort se taie si livada vecinului, nu numa' ce-ai sadit tu... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 15:41 |
||
Depinde de contributia care a adus-o si vecinul in cadrul fericirii conjugale. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Martie 2009 15:44 |
||
asa ionico... | ||
iasomia Postat pe 6 Martie 2009 15:46 |
||
un tigan si o tiganca se duc la tribunal pentru a se divorta.judecatorul il intreaba pe tigan: -Tiganule tu de ce ai vrut sa divortezi de tiganca asta? -Pai ghiciti incepe cu P tiganca spune: -Eeeeeeeee nu stiu ba sa moara mama! -Papucul de sub pat judecatorul spune: -tiganco tu de ce ai vrut sa divortezi de tiganu asta -ia ghiciti incepe cu H -nu stiu ba sa moara mama -HALALALT PAPUC! |
||
persidadamian Postat pe 6 Martie 2009 15:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
|
||
Caut iubita in Dej | 4 | De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40 |
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn