Chestiunea zilei..

noapte buna iaso
fleurdelis
Postat pe 5 Iunie 2010 21:47
plimbare frumoasa,mami...

daca ai chef de un film bun cand te intorci,vezi Peacock..
io zic ca merita!
preciouss
Postat pe 5 Iunie 2010 21:49
precilica,

nu ma uitai,in schimb m-am uitat pt a 30-a oara la "operatiunea monstru"...iti vine sa crezi?

ca nu ma satur deloc?

floare,

zile frumoase..
chestiunea?
nu-mi vine nici o chestiune in cap...sunt asa de obositaaaa...care n-am avut noroc e lumea asta..
hai bre ca mint,am avut...si am..cineva acolo sus ma iubeste...
ehhh
iasomia
Postat pe 7 Iunie 2010 15:06
Mi-e dor de valurile marii,
De nisipul cald si serile de vara,
Dar mai ales de tine, mama.

Mi-e dor de salcamii infloriti,
De mirosul de liliac si dulce-a mea copilarie,
Ce astazi pare un vis de mult uitat.

jumatate de pedeapsa, stai sa ma gandesc la cealalta jumatate
persidadamian
Postat pe 7 Iunie 2010 15:43
corect..

nu umblam cu jumatati de masura...

persi...

iasomia
Postat pe 7 Iunie 2010 15:47
GAndeste-te ca-i un intreg atunci scuze ca mi-a luat asa mult dar a fost un agent de vanzari la usa, greu scapi de
astia heheehehe

Mai ce sa zic? politic, economic stim cum merge Romania, a fost si este un subiect pe care se poate discuta pana ajungem la infinit.
Sunt destule subiecte care s-au dezbatut pe forum. Un lucru care ar putea fii de folos tuturor, stiind ca este mai dificil cu locul de munca in ziua de astazi, ar fii sa invatam unii de la altii cum sa ne pregatim pentru un interviu de exemplu. Mai ales ca se pun acele intrebari de baraj cum ar fii: ce poti aduce nou in companie daca vei fii angajat/a, ce te tine treaz/a noaptea, etc,etc,etc???
Apropo, cica americanii au un fel de aparatura in scaunul de interviu care testeaza aura fiecarui om si, in asa fel isi da seama de nivelul tau de energie, asta insemnand randamentul pe care l-ai putea da companiei respective, in fine.
Se pune accent pe persoanele care sunt strong minded, increzator/e, workaholic, stiu sa-si foloseasca propia initiativa, stiu sa faca fata stresului, good communication skills si cu un lung sir de alte abilitati. Cu alte cuvinte profesionalism indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi.
Chestia cu care eu nu sunt deacord este ca se uita ca suntem oameni nu roboti, ca avem propiile interese si dorinte, dar asta este, trebuie sa facem fata. Banii si puterea au amprenta lor.
Iaso altceva nu mi-a venit in cap
persidadamian
Postat pe 7 Iunie 2010 16:38
coafura, manichiura, pedichiura, farmece, dragoste, scantei, nazbatii, vedete, flori, musica toate sunt luate
persidadamian
Postat pe 7 Iunie 2010 16:44
persi...

pedeapsa e pedeapsa...si da!sunt om,nu robot..sunt facuta din carne si sange...
na! ca ma ia foamea...oaliuuuu...

hai...seara buna....
iasomia
Postat pe 7 Iunie 2010 16:50
VARA PE ULI�A 2010
A-nceput de ieri s-apar�
C�te-o groap� de rahat.
Vremea s-a mai �mbunat,
Str�zile-au r�mas prin �ar�
Ca la sat.
Sunt tran�ee, nu �osele
Nu poti circula deloc
C�ci sunt gropi din loc in loc
Mari cat s�-l ascunzi in ele
�i pe Boc.
daria_
Postat pe 7 Iunie 2010 18:12
Practic, am p�pat zeci de miliarde de euro din prostia Guvernului, care, evident, pentru c� ne-a �ndatorat pe c�teva zeci de ani, nici nu merit� restructurat. Ba din contr�, poate �i facem fiec�rui ministru �i o statuie. De�i material se g�se�te din ce �n ce mai pu�in, pentru c� Pre�edintele �ncearc� s� fac� din rahat bici.
daria_
Postat pe 7 Iunie 2010 18:13
saracii platesc dezmatul bogatilor...nu e asta de cand lumea?...vai de steaua noastra...
lala_cri
Postat pe 8 Iunie 2010 10:57
pai daca sunt prosti si au votat tatucu, cel mai mare hotoman ,cu gasca cea mai flamanda, asa ne trebuie!!! nici nu au morcov sa iasa in strada, sa-i sperie pe acesti penali ministri!!
superbus
Postat pe 9 Iunie 2010 07:18
dario si superbe.. tot pe pozitii, nene? voi si rezistenta din munti ce ai mai ramas
anakin
Postat pe 9 Iunie 2010 15:36
fleurdelis
Postat pe 9 Iunie 2010 22:41
...ai parinți, anakin?...esti in somaj si de la intai il primesti cu 15% mic?...ai o leafa de 700-1000 tu si sotia tot cam pe acolo, 1-2 copii si ai sa pierzi din casa, din fiecare leafa, 25%?...ai un handicap si de la intai o sa primesti pensia cu 15% mai mica?...ai un copil mic si ti se taie din bani 15%?...

NU !

...atunci tu si basescienii ganditi si prin prisma acestora...
daria_
Postat pe 9 Iunie 2010 23:02
...in alta dezordine de idei:

- suntem singurii in Europa care nu avem cota progresiva;

- in toate tarile s-au plafonat salariile si pensiile;

- s-a sistat plata celei de 13-cea pensie si al 14 -lea salariu (cel de Pasti);

- s-au taxat bancile;

- s-a scazut impozitele;.

- au fost facute facilitati pentru cei care platesc impozitele la timp...

- au intrat in insolventa firmele cu datorii mari (nu cum s-a intamplat la noi - stergerea datoriilor la firmele doamnei Placinta...);

- au fost date facilitati firmelor care angajeaza someri (ca sa nu mai fie platiti din bugetul statului)

- s-au dat bani mai multi la invatamant si cercetare...

daria_
Postat pe 9 Iunie 2010 23:11
...pana mai amu base era marinelul de la carma Titanicului...acu ne-a pus pe uscat - s-o facut Moise...

...adica au aparut in tara cei 3 F: Frica, Foame, Frig...

...marinelul chior�te despre meneștri domisale : sunt t�mpiți, au mințit, nu au nimic �n cap...

daria_
Postat pe 9 Iunie 2010 23:16
...o duduita pretena cu vedeanu (Monica Maurel) are, pentru statul dejaba, di la stat, den empozetele și taxele pl�tite de t�t norodu, 5000 de euroi....

....o fomeiut� de sc�rbiciu are mai mult dec�t un menestru....

...o secretar� are peste 10000 de lei....

...peisagist peste 10000 lei...

...dișe s� nu le dea? aștia merit�, domne, nu ca pensionarii care nu dau colțu mai repide....
daria_
Postat pe 9 Iunie 2010 23:28
Dario, am parinti, si de la ei am invatat sa nu stau cu mana intinsa si sa astept sa imi dea statul ceva. Mai exact, eu muncesc pentru mine, ma intelegi? asa incat faza ca incerci sa jmecheresti niste cuvinte pe un site ma lasa rece, fiindca eu nu imi doresc sa rman cu mistoul in viata.
In loc sa stam sa plangem, sa ne uitam la X sau Y ca ia salarii mari, mai bine ne-am uita in jurul nostru si am face ceva. Si mai ales, sa ne intreb ce am putea noi sa facem ca sa castigam banii aia... si poate imi arati si mie o dispozitie prin care se dadea in Romania al 14-lea salariu, ca de asa ceva zau ca nu am mai auzit.
Dar daca e mai simplu sa stai la colt de Guvern si sa te plangi "s'il vous plait, monsieurs!"
Si da, nu sunt de acord cu reducerile salariale si nici ale pensiilor, fiindca vorbim de un contract social in derulare cu statul, insa sunt de acord cu impozitarea progresiva a veniturilor, inclusiv cele din pensii.
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 08:39
Anakin, scuze ca intervin, dar nu cred ca sta cineva cu mana intinsa si asteapta sa le pice din cer, oamenii pur si simplu nu se pot descurca cu salariile primite. In orice tara clasa de mijloc predomina. Si nici nu cred ca ar sta cineva sa contorizeze buzunarele avutilor daca si-ar permite un trai decent.
Ma rog, parerile sunt impartite.
persidadamian
Postat pe 10 Iunie 2010 09:01
De la: anakin, la data 2010-06-10 08:39:32Dario, am parinti, si de la ei am invatat sa nu stau cu mana intinsa si sa astept sa imi dea statul ceva. Mai exact, eu muncesc pentru mine, ma intelegi? asa incat faza ca incerci sa jmecheresti niste cuvinte pe un site ma lasa rece, fiindca eu nu imi doresc sa rman cu mistoul in viata.
In loc sa stam sa plangem, sa ne uitam la X sau Y ca ia salarii mari, mai bine ne-am uita in jurul nostru si am face ceva. Si mai ales, sa ne intreb ce am putea noi sa facem ca sa castigam banii aia... si poate imi arati si mie o dispozitie prin care se dadea in Romania al 14-lea salariu, ca de asa ceva zau ca nu am mai auzit.
Dar daca e mai simplu sa stai la colt de Guvern si sa te plangi "s'il vous plait, monsieurs!"
Si da, nu sunt de acord cu reducerile salariale si nici ale pensiilor, fiindca vorbim de un contract social in derulare cu statul, insa sunt de acord cu impozitarea progresiva a veniturilor, inclusiv cele din pensii.
credema ca muncesc si uneori i-mi ies ochii dar sporuri (meritate)pt ca fac munca peste contract scuze nu are rost .Nu-mi plang de mila dar as vrea sa mi se recunoasca efortul si financiar
garbo074997
Postat pe 10 Iunie 2010 09:07
persi, atunci cand vorbesti normal ,esti binevenita sa intervii oriunde.
Eu ma refeream la traditia de bizon a romanului: sa stai cu mainile in solduri si sa injuri pe aia de la stat ca nu iti dau. In momentul de fata, in Romania se platesc o groaza de pensii de asistenta sociala poplatiei tiganesti, pe motiv ca au multi copii... dar ce fac astia in afara de a face copii? nimic. Ba mai mult, ii scot si la produs, ca asa e-n tenis.
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 09:23
as vrea sa mi se recunoasca efortul si financiar

poi...997...stii vorba aceea?
"cine munceste nu are timp sa castige"
este adrvarat!!!
cei care habar nu au in ce HAL este exploatat romanul simplu,cel "de la tara" in firmele multinationale ar fii bine sa se abtina
este robie moderna...ca la galere
fara sambete si duminici,de tras intr-un ritm INFERNAL...ce sa mai?

si salariul? simbolic si scandalos de-a dreptul
LILO
Postat pe 10 Iunie 2010 11:17
Da, triste vremuri dupa cum mai spuneam; Anak, eu spun atat: nu iti doresc sa afli niciodata cum e sa fii lovit pana nu mai poti duce! Si asculta asta de la un om care ca si tine a crezut: ca munca il va innobila! Ioc, tata! Munca e sclavie, asa cum spune Lilo iar singur nu te poti lupta cu lumea lor! Poate o duci mai bine azi; si maine; dar te-ai gandit cum va fi la pensie? Sau daca, Doamne fereste, maine nu vei mai putea sa muncesti, pentru ca nu iti vor mai permite mintea sau trupul?
Lasa-i pe oameni sa isi spuna oful, au dreptatea lor!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 11:26
catalin voicu(ala de la puscarie)si marian vanghele primaru' care este... au scos doi ofiteri,eroi ai neamului di la bellu,breee..din gropile lor,taticu'..
si si-au facut ei cavouri...

halal natiune....
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 14:42
Moniq, ii las, si in principiu sunt de acord cu cei care spun "ce ne facem, ca am incercat si aia, si aia". Sunt de acord cu cei care nu stau degeaba, si sustin ideea ca in vremuri de criza, precum acestea, trebuie sa fie introdusa o politica de relaxare fiscala pentru societatile ce fac productie, ca si pentru cele care fac angajari din randul somerilor. De asemenea, diminuarea TVA-ului pe alimentele de baza, si scaderea accizelor pe produsele petroliere in cazul societatilor constructoare de infrastructura.
Nu sunt de acord cu fatalismul - aici da, poate nu am fost eu suficient de explicit- si nici cu oamenii care isi pun mainile in solduri si comenteaza de pe margine ca Popescu castiga atata, ca Ionescu are salariul atata, samd. OK, sa nu existe discrepante majore, si nici salarii nesimtite platite din banul public, adica exista o lege a slaraizarii bugetarilor ce trebuie respectata, dar asta nu are de a face nimica cu mine, anakin, care lucrez pentru mine si cabinetul meu. Mai mult decat atata, sunt de acord ca oamenii buni sa fie remunerati pe cat merita, iar in mediul privat sa existe si salarii de 100 de mii de euro pe luna pentru oamenii capabili, fiindca sunt bani privati la mijloc, nu publici.
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 15:59
Dap, cu asta sunt intru totul de acord!

moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:01
traditie de bizon?!
hai,ca asta fu tare,bro...

munca-i munca,nene...da parca tot mai buna-i o matusa Tamara la casa omului..

iasomico...
poi n-are ei fatza mai nobila decat Lahovary,mami?
parca-l vad sh'acuma pe vanghele cum il treceau naduselile atunci cand a conjugat pt prima oara,in direct si inregistrat verbul "a fi"...
ce aer nobil avea..nu?
preci
Postat pe 10 Iunie 2010 18:43
da,mai preci...

e durere mare..

eu ma duc mereu pe la ghencea militar,am niste blajini care se odihnesc acolo, si vad f multi eroi cazuti la datorie, au mormintele neingrijite,parasite...

da' asta chiar a facut-o de oaie..
s-a dus peste lahovary..
ioi,ishtenem,ishtenem..
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 18:49
lasa,Iaso...mortii cu mortii...
pan' la urma tot o apa si-un pamant ne facem toti...

mai bine incinerata...remember?!
decat sa joace viermii sheptica pe matzele mele,mai bine ma lipsesc de cavou,groapa,piramida,etc...
preci
Postat pe 10 Iunie 2010 18:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in lupta cu gelozia si posesivitatea... 15 De la: 18 Iunie 2012 20:27
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
SIMPLU 75 De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
Setari Cookie-uri