da,bre... cum iti zisei candva,tot la cuptor vreau si eu.. am o problema insa,nu stiu unde sa-mi arunce cenusa,sunt in cautari. |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2010 18:58 |
||
---|---|---|
ca chestiune a zilei??aa?? mai ce-i cu morbidul aista ai?? ieri am scos si io o maxima d-asta! am zis colegelor ca gata, mi-am gasit combinatia perfecta de florile de la coroana! floricele mov + galben! sa fiu si eu in perioada muov naaa! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Iunie 2010 22:58 |
||
asa,floare.. vai de pisiricile noastre... ia sa-mi dai adresa,ca-ti fac eu una d-acu',ti-o pun la usa de Craciun,n-ai vazut ca se poarta? |
||
|
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2010 11:06 |
||
Ce e cu voi mai fetelor? Va simtiti bine?! |
||
moniq_ Postat pe 11 Iunie 2010 11:07 |
||
proectia sfarsitului ne scapa de angoase.. parca asa era... desi sunt momente in viata cand vezi sfarsitul ca pe o izbavire,fereasca sfantul... suntem fiintze,mai obosim si noi cateodata... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2010 11:43 |
||
NEATZA,ce v-a apucat,asta e chestiunea zilei | ||
scrichy Postat pe 11 Iunie 2010 11:46 |
||
Io' nu-s ce-i cu Iasomia?! Mai ca i-as trage-o pupatura, daca nu ma-mpinge mai incolo?! da' ma risc, na! |
||
moniq_ Postat pe 11 Iunie 2010 11:48 |
||
scrinci.. nu crez ca vrea ca fleur coroana mov,cred ca vrea voaleta... moni.. hai fata ca nu-s chiar muma padurii |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2010 11:57 |
||
Buna sa iti fie ziua, senina ca zambetul tau, frumoasa doamna | ||
nuti_vio Postat pe 11 Iunie 2010 12:00 |
||
asa am zis eu??? da' cu dispozitia asta spre... cele sfinte si nemuritoare, eu mai bine... asa, ca fiu sigura! |
||
moniq_ Postat pe 11 Iunie 2010 12:01 |
||
Iasomie,flori violete,sigur,nu sti violete pentru fete si scaieti pentru baieti,daca nu s-a referit la altceva,niscavai puteri in plus,dar sa fie si cu putim mov | ||
scrichy Postat pe 11 Iunie 2010 12:08 |
||
scri....nu cumva ieri a fost ziua matale??????? | ||
nazirra Postat pe 11 Iunie 2010 12:10 |
||
buna Nazi ...ce mai faci...nu te mai citeste omu'pe unde umbli ? | ||
lala_cri Postat pe 11 Iunie 2010 12:14 |
||
va iubeste iasomia in clipa asta,cand te gandesti ca in spatele fiecarui nick este un om,un suflet,un destin.. si comunicam asa fruumooos... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2010 12:19 |
||
moniq_ Postat pe 11 Iunie 2010 12:21 |
||
si noi te iubim | ||
lala_cri Postat pe 11 Iunie 2010 12:45 |
||
si io | ||
zambila Postat pe 11 Iunie 2010 12:48 |
||
si pe matza mica... fetelor, am un unchi pe care nu l-am vazut de 22 de ani,pishta baci,nu mai intru in amanunte,cert este ca astazi m-a sunat,a coborat din muntii lui d-acolo... am crezut ca o sa crap de fericire. va doresc si voua din suflet momente d-astea unici,superbe . apropos,oare de ce draq plangem cand ne bucuram? prost obicei. we bun... |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2010 10:12 |
||
frumoasa emotie iasomico... zau! we dragutz si tie |
||
fleurdelis Postat pe 12 Iunie 2010 15:47 |
||
fusei sincera,floare si asta trece ecranu'.. iti dai seama ca am simtit ca ating cerul cu mana de fericire,nu de alta, dar aveam informatii ca a plecat dintre noi,ne vedem in curand. chestiune imi simt urechile violentate de zgomotu' de fond pe care il fac aia in africa ,la campionat. nu se aud scandari,cantece,nimic...urla tulnicele alea de zici ca-i sfarsitul lumii,pur si simplu am momente cand opresc sonoru'.. poate stau eu prost cu nervii. mi s-ar parea corect sa sufle africanii in tevi doar cand joaca echipe de pe continentul lor. da,sunt originali..dar pe mine ma deranjeaza cumplit. am zis... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2010 09:54 |
||
alta lume Iaso...doar alta lume... | ||
lala_cri Postat pe 13 Iunie 2010 13:29 |
||
PUBLICITATE-o oo oo oo DAP am auzit de Alpha Dreams noh amu ne lasi in liniste sa ne DESFASURAM??? ca de banci sa nu mai AUD!!!! |
||
LILO Postat pe 13 Iunie 2010 14:44 |
||
lalo, in cazu' respectiv,enervanta tare...oricat te-ar caracteriza ceva,nu mi-o face cu japca.... lilo, ia la mama..ca e genu'tau.. http://www.youtube.com/watch?v=Q8MbfowKsEw&feature=related |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2010 15:36 |
||
corinutzaa??? chiar ii genu'meu...ca multa lume spune ca seman cu ea la...la...la nu ma enervez |
||
LILO Postat pe 13 Iunie 2010 18:32 |
||
Dragi forumisti? Ce se intimpla in RO? Tocmai am primit niste filmulete de la o prietana cu mitingurile care au loc de aproape o luna de zile. Pensionari iesiti la miting? Unde sunt cei tineri, floarea romaniei unde este? Spunea acolo o pensionara ca ea a iesit in strada pentru copiii ei, si aratind catre reportera a sus atit de fumos ca mi-a venit sa pling: "si pentru tine am iesit!!!!" |
||
Ciresica Postat pe 14 Iunie 2010 20:06 |
||
[Pai ce sa facem in strada Ciresico? sa facem revolutiune? sa schimbam pe cine, cu cine? pe draq cu tat`su poate. Io revolutii nu mai fac. |
||
Reflex Postat pe 14 Iunie 2010 20:31 |
||
Reflex, ai si tu dreptatea ta, dar ceva trebuie facut. Macar de nu se schimba conducere poate i se schimba atitudinea. | ||
Ciresica Postat pe 15 Iunie 2010 01:31 |
||
Io revolutii nu mai fac nici NOI!!! NOI nu niciodata noi NU mai facem ingramadeli care sa se cheme revolutii si in fond ce sa revolutionam?? SARACIA? |
||
LILO Postat pe 15 Iunie 2010 06:49 |
||
io nu mai apar in lista cu ACTIVITATILE ce-aveti cu mine??? ma iescludeti??? |
||
LILO Postat pe 15 Iunie 2010 06:56 |
||
aaaa.o!! ba nu! ca m-am regasit in pag a doua |
||
LILO Postat pe 15 Iunie 2010 06:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
reactia fiului meu ... | 11 | De la: utad 14 Martie 2010 18:34 |
conteaza virsta | 8 | De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08 |
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
|
||
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural