Chestiunea zilei..

dap... bunutza rau kate aia... si filmu'... desi n-as zice ca-i tocma de weekend... sau pt fetele de pe garbo... he,he,he...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:05
ce hehehee?? unde ai fost domne' atata timp?? si'acuma vii cu hehehe??
pai se poatee??
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 10:08
ce hehehee?? unde ai fost domne' atata timp?? si'acuma vii cu hehehe??
pai se poatee??
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 10:08
haide,nea zambile,nu fi rau...
este si fete deshtepte si culte p'acilea..

da' matale ce mai facusi,nene?
crezui ca rastorni un guvern,pui de-un puci pe undeva,ca nu dadusi nicio moare (de varza) de viata p'acilea...
preci
Postat pe 20 Iunie 2010 10:10
te-am impresionat, ha?... vaz ca-ti tremurara mainile...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:10
bre preci, eu nu la cultura sau incultura fetelor bateam acolo... altceva aveam in minte...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:12
ee..heheeee!
e de la ei! nu de la minee....
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 10:12
da' cin' sa mai stie ce ai matale in dibla,nene,la cat de rar dai prin ograda?
preci
Postat pe 20 Iunie 2010 10:17
ca tot ziceam de fime... zilele astea vazui zi eu nunta muta, a lu' malaele... zacea pe undeva prin calculator, ca mi-l recomandasera neshte voci...

ce sa zic, tot film romanesc se cheama... n-avem chemarea epicului si pace... o-nsiruire de poante de cafenea, da' pe ansamblu filmu' scartaie rau... destinu' romanului sunt momentele si schitele, ca la nenea iancu... o fi secolele de asuprire, de n-aveam timp sa dezvoltam o idee ca trebuia fugim in padure, de teama navalitorului, deh...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:18

nene..
daca vrei un film romanesc mai de actualitate-asea,io zic sa vezi Poker...
acilea se vede clar cum neamu' a evoluat de la transhumanta si s-a integrat in iuropa...
ma rog,in partea interlopa mai mult,ca nush' cum se face da' deprinderi bune de la occidentali nu putem invata...
preci
Postat pe 20 Iunie 2010 10:22
Buna dimineata
filme e chestiunea? de mult n-am mai vazut un film, n-am avut timp, da astept sa vad The Twilight Saga: Eclipse, va rula in cinema pe la sfarsitul lunii, cartea cica e super.
persidadamian
Postat pe 20 Iunie 2010 10:27
bre preci, poker asta-i filmu' unde oreste-i interlop de mucava?... pai asa-s interlopii nostri?... la noi pana si interlopii adevarati sunt scosi din pana lu' nenea iancu...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:28
'neata!

eu ma duc cu babuta mea in cismigiu,cica sunt nu stiu ce activitati folclorice p-acolo,plus potol eco...

sicera sa fiu,am incercat sa-i zic ca sta iar sa ploua,bla,bla,bla..da' cica e ok. atunci mie imi convine,imi place ca la balamuc sa ma alunge ploaia de pe alei..

Z.

nu tati,poker e al lu' nicolaescu.

al lu' oreste-i ala care de fapt e al lu' chisu..
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2010 10:31
interlopii din filmele noastre seamana cu interlopii din filmele lor, nu cu d-aia de-adevaratii, de unde-or fi ei... ca la noi pana si 'telectualitatea sta toata ziua cu ochii beliti in televizor, de unde-si trage seva... deh...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:33
hihihi...drept zici,nene...
cre' ca nici in visele lui cele mai bombate nu visa nenea Iancu ca scrie,defapt, biografia neamului...
preci
Postat pe 20 Iunie 2010 10:34
poker sau nu, are dreptate Zambilu': se vede ca e romanesc! o fi evoluat el neamu', da' Nicolescu a ramas tot acolo...
fara suparare! io' zic ca e departe de ce ar trebui sa insemne film!
Mai degraba, "Io cand vreau sa fluier..."
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:34
mami, asa, deci?... zici ca nicolaescu, carevasazica?... ca eu oricum nu fazusem decat forshpanu'... da' daca zici ca-i de nicolaescu, comentariu' ramane valabil, ca asta-i taticu' lor in a copia filmele altora...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:37
in website story,oreste e unu'"ficat"...cica face super-rol..si eu chiar cred asta,crez ca moare badea de ciuda,ca sa nu mai zic de madame teo.. de se viseaza artista.

hai ca a reusit,si-a dat in petec urat..

iese pe usa din dos...de peste tot...
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2010 10:37
e la dracu'! Teo e unde trebe' sa fie: de la circu' foamei, trecu' la Circu' National!
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:40
dap...pacat de Teo,ca era faina pe sticla,la vremea ei...

Iaso..
da' potolu' eco nu ingrasa?
preci
haide bre mami, e si ea o fata nefericita, acolo... i-a tot dat viatza cu bombeu-n mecla, pe unde a prins-o... normal c-a dezvoltat complexe...
zambil
si pentru ca e romanca, e normal sa si le razbune... pe noi toti!
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:42
apropos, ia ziceti-mi si mie, nene, ce-i ala potol eco?... ca eu tot nu m-am prins... e tot chestia aia cu ingrasaminte, da' de trei ori mai scumpa?...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:44
cat despre nicolaescu..sa vedeti tristete pe noi cand s-o cara...

mie mi-a placut f mult "ciuleandra", un film f putin pomenit..habar nu am de ce...si mihai viteazu' binenteles...

preci..

citii la sport ca fusei" caine politist" in alta viata,hmm...
nu,nu ingrasa....

moni,

urat a facut,m-a luat greata,taman ea care s-a aratat interesata de problemele copiilor...cum "le-a tras-o"ea...
bre,sunt pe fuga,imi cer scuze daca nu se intelege ce zic...

zambilu'...
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2010 10:45
bre monicule, acu' drept e ca si teo asta, tot cu mecla la-naintare iese, nene...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:46
nu ma mai duc la muzici..

unde-i tutan.. sa vada ce melodie a compus connect r?

http://www.youtube.com/watch?v=wc0EFctwkdI

o sa se cante in draci vara asta...
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2010 10:48
Se intelege, Iaso, cum nu?!

Ciuleandra si Viteazu ne-au placut la toti: Ciuleandra pentru melodie si joc, ca suntem romani si ne-a rupt inima de jale, iar Viteazu ca ne palce sa stim c-am avut si noi eroi. Sa nu mai spun ca la vremea aia nu aveam grad de comparatie!

moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:48
Iese, neica! cand o vad imi dau in galbinare!

Super melodie, IASO!
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:49
iasomico, niciodata cand se duce vr-unu sau vr'una nu-i motiv de bucurie... desi unii ar cam merita un ranjet, acolo... da' daca stau sa ma gandesc, romanu' rade de-a binelea pe la parastase... se vede ca cunoaste valoarea vietii, nene...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2010 10:50
persidadamian
Postat pe 20 Iunie 2010 10:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre generozitate! 22 De la: lady_corina 20 August 2009 23:59
relationare? 44 De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
te simti singur.. /.a...???? 68 De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
Setari Cookie-uri