dap... bunutza rau kate aia... si filmu'... desi n-as zice ca-i tocma de weekend... sau pt fetele de pe garbo... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:05 |
||
---|---|---|
ce hehehee?? unde ai fost domne' atata timp?? si'acuma vii cu hehehe?? pai se poatee?? |
||
fleurdelis Postat pe 20 Iunie 2010 10:08 |
||
ce hehehee?? unde ai fost domne' atata timp?? si'acuma vii cu hehehe?? pai se poatee?? |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 20 Iunie 2010 10:08 |
||
haide,nea zambile,nu fi rau... este si fete deshtepte si culte p'acilea.. da' matale ce mai facusi,nene? crezui ca rastorni un guvern,pui de-un puci pe undeva,ca nu dadusi nicio moare (de varza) de viata p'acilea... |
||
preci Postat pe 20 Iunie 2010 10:10 |
||
te-am impresionat, ha?... vaz ca-ti tremurara mainile... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:10 |
||
bre preci, eu nu la cultura sau incultura fetelor bateam acolo... altceva aveam in minte... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:12 |
||
ee..heheeee! e de la ei! nu de la minee.... |
||
fleurdelis Postat pe 20 Iunie 2010 10:12 |
||
da' cin' sa mai stie ce ai matale in dibla,nene,la cat de rar dai prin ograda? | ||
preci Postat pe 20 Iunie 2010 10:17 |
||
ca tot ziceam de fime... zilele astea vazui zi eu nunta muta, a lu' malaele... zacea pe undeva prin calculator, ca mi-l recomandasera neshte voci... ce sa zic, tot film romanesc se cheama... n-avem chemarea epicului si pace... o-nsiruire de poante de cafenea, da' pe ansamblu filmu' scartaie rau... destinu' romanului sunt momentele si schitele, ca la nenea iancu... o fi secolele de asuprire, de n-aveam timp sa dezvoltam o idee ca trebuia fugim in padure, de teama navalitorului, deh... |
||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:18 |
||
nene.. daca vrei un film romanesc mai de actualitate-asea,io zic sa vezi Poker... acilea se vede clar cum neamu' a evoluat de la transhumanta si s-a integrat in iuropa... ma rog,in partea interlopa mai mult,ca nush' cum se face da' deprinderi bune de la occidentali nu putem invata... |
||
preci Postat pe 20 Iunie 2010 10:22 |
||
Buna dimineata filme e chestiunea? de mult n-am mai vazut un film, n-am avut timp, da astept sa vad The Twilight Saga: Eclipse, va rula in cinema pe la sfarsitul lunii, cartea cica e super. |
||
persidadamian Postat pe 20 Iunie 2010 10:27 |
||
bre preci, poker asta-i filmu' unde oreste-i interlop de mucava?... pai asa-s interlopii nostri?... la noi pana si interlopii adevarati sunt scosi din pana lu' nenea iancu... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:28 |
||
'neata! eu ma duc cu babuta mea in cismigiu,cica sunt nu stiu ce activitati folclorice p-acolo,plus potol eco... sicera sa fiu,am incercat sa-i zic ca sta iar sa ploua,bla,bla,bla..da' cica e ok. atunci mie imi convine,imi place ca la balamuc sa ma alunge ploaia de pe alei.. Z. nu tati,poker e al lu' nicolaescu. al lu' oreste-i ala care de fapt e al lu' chisu.. |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2010 10:31 |
||
interlopii din filmele noastre seamana cu interlopii din filmele lor, nu cu d-aia de-adevaratii, de unde-or fi ei... ca la noi pana si 'telectualitatea sta toata ziua cu ochii beliti in televizor, de unde-si trage seva... deh... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:33 |
||
hihihi...drept zici,nene... cre' ca nici in visele lui cele mai bombate nu visa nenea Iancu ca scrie,defapt, biografia neamului... |
||
preci Postat pe 20 Iunie 2010 10:34 |
||
poker sau nu, are dreptate Zambilu': se vede ca e romanesc! o fi evoluat el neamu', da' Nicolescu a ramas tot acolo... fara suparare! io' zic ca e departe de ce ar trebui sa insemne film! Mai degraba, "Io cand vreau sa fluier..." |
||
moniq_ Postat pe 20 Iunie 2010 10:34 |
||
mami, asa, deci?... zici ca nicolaescu, carevasazica?... ca eu oricum nu fazusem decat forshpanu'... da' daca zici ca-i de nicolaescu, comentariu' ramane valabil, ca asta-i taticu' lor in a copia filmele altora... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:37 |
||
in website story,oreste e unu'"ficat"...cica face super-rol..si eu chiar cred asta,crez ca moare badea de ciuda,ca sa nu mai zic de madame teo.. de se viseaza artista. hai ca a reusit,si-a dat in petec urat.. iese pe usa din dos...de peste tot... |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2010 10:37 |
||
e la dracu'! Teo e unde trebe' sa fie: de la circu' foamei, trecu' la Circu' National! | ||
moniq_ Postat pe 20 Iunie 2010 10:40 |
||
dap...pacat de Teo,ca era faina pe sticla,la vremea ei... Iaso.. da' potolu' eco nu ingrasa? |
||
preci Postat pe 20 Iunie 2010 10:40 |
||
haide bre mami, e si ea o fata nefericita, acolo... i-a tot dat viatza cu bombeu-n mecla, pe unde a prins-o... normal c-a dezvoltat complexe... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:40 |
||
si pentru ca e romanca, e normal sa si le razbune... pe noi toti! | ||
moniq_ Postat pe 20 Iunie 2010 10:42 |
||
apropos, ia ziceti-mi si mie, nene, ce-i ala potol eco?... ca eu tot nu m-am prins... e tot chestia aia cu ingrasaminte, da' de trei ori mai scumpa?... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:44 |
||
cat despre nicolaescu..sa vedeti tristete pe noi cand s-o cara... mie mi-a placut f mult "ciuleandra", un film f putin pomenit..habar nu am de ce...si mihai viteazu' binenteles... preci.. citii la sport ca fusei" caine politist" in alta viata,hmm... nu,nu ingrasa.... moni, urat a facut,m-a luat greata,taman ea care s-a aratat interesata de problemele copiilor...cum "le-a tras-o"ea... bre,sunt pe fuga,imi cer scuze daca nu se intelege ce zic... zambilu'... |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2010 10:45 |
||
bre monicule, acu' drept e ca si teo asta, tot cu mecla la-naintare iese, nene... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:46 |
||
nu ma mai duc la muzici.. unde-i tutan.. sa vada ce melodie a compus connect r? http://www.youtube.com/watch?v=wc0EFctwkdI o sa se cante in draci vara asta... |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2010 10:48 |
||
Se intelege, Iaso, cum nu?! Ciuleandra si Viteazu ne-au placut la toti: Ciuleandra pentru melodie si joc, ca suntem romani si ne-a rupt inima de jale, iar Viteazu ca ne palce sa stim c-am avut si noi eroi. Sa nu mai spun ca la vremea aia nu aveam grad de comparatie! |
||
moniq_ Postat pe 20 Iunie 2010 10:48 |
||
Iese, neica! cand o vad imi dau in galbinare! Super melodie, IASO! |
||
moniq_ Postat pe 20 Iunie 2010 10:49 |
||
iasomico, niciodata cand se duce vr-unu sau vr'una nu-i motiv de bucurie... desi unii ar cam merita un ranjet, acolo... da' daca stau sa ma gandesc, romanu' rade de-a binelea pe la parastase... se vede ca cunoaste valoarea vietii, nene... | ||
zambil Postat pe 20 Iunie 2010 10:50 |
||
persidadamian Postat pe 20 Iunie 2010 10:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre generozitate! | 22 | De la: lady_corina 20 August 2009 23:59 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
|
||
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural