cum bre, fu topicu' inchis si eu nu stiui?... pai ce, voiati sa faca concurenta topicului de adanca eruditie numit fazan?... apropos, trebe sa fie mare rau depresia aia, sa intri p-un forum si sa joci fazan, de cele mai multe ori cu tine insuti... da' interesu' poarta fesu', nene... la cate cuvinte am bagat eu acilea, am scos accesarile p-o zi intreaga la fazanu' ala... |
||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 08:55 |
||
---|---|---|
De la: zambil, la data 2010-06-23 08:55:11cum bre, fu topicu' inchis si eu nu stiui?... pai ce, voiati sa faca concurenta topicului de adanca eruditie numit fazan?... Asa bine si cu grija. Se mai �ntampla si la case mai mari dar pai aici la garbo. |
||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:02 |
||
asaaa... cat imi face mie conversatie alexa p-o postare din urma, sa va mai zic o cheste... bre, eu zic ca arestarea lu' diaconescu e tot o facatura de imagine, nene... ca dupa ce l-a sustinut pe baselu in campanie, acuma pensionarele alea de-i facezau audienta la oteveu' lui erau cam ofuscate... trebea sa le ridice moralu' danutzu, cumva... cred ca s-a rugat asta de baselu s-asmuta deneau' pe el... serviciu contra serviciu, deh... |
||
|
||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:16 |
||
Zambil sti ce au zis la o emisiune pe antena 3 dimineata ca primarul respectiv este finul-finului lui Base, asa ca toate se leaga nu. Normal ca este facatura. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:20 |
||
�ncurcate-s caile Domnului. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:21 |
||
asa, mami.. acu' zici bine... | ||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:27 |
||
Ce chestie tare se tot cramponau astia si tot spuneau ca va fi cel mai calduros an si este tot mai invers caci numai ploi cu grindina avem. Nu mai vrea nici Dumnezeu cu noi. Este dezastru �n tara inundatii din cauza ploilor, nu era de ajuns ca eram si asa batuti de soarta. Si la Bucale ploua si este f frig. Nu mai vreau ploaie. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:38 |
||
adevarul e ca Dumnezeu are ceva de impartit cu meteorologii. Cum dau si ei o prognoza, saracii, cum apare Barbosul si harsht! baga o ploaie, baga o grindina sau o vijelie, asa, la oha, sa moara neamurile lu'tanti Romica de depresie.. | ||
anakin Postat pe 23 Iunie 2010 09:41 |
||
crez ca moshu-i ofticat ca i-au taiat astia din pense, anakine... | ||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:44 |
||
Mosul da ploaie �n speranta ca va mai creste si Boc sa se loveasca cu capul de pragul de sus caci asa nu ajunge. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:47 |
||
posibil, zambilu... chestia asta imi aminteste de proiectul ala de lege din Februarie, cand niste parlamentari vroiau sa impuna meteorogilor sa nu mai anunte temperaturile scazute, sa nu demoralizeze populatia |
||
anakin Postat pe 23 Iunie 2010 09:49 |
||
lasa alex, nu vezi ca romanii se descurca in orice situatie? se plang de orice, dar cum fac, cum nu fac, da' se descurca...interesant! | ||
zambila Postat pe 23 Iunie 2010 09:56 |
||
bre, eu auzii una si mai si, cu parlamentarii astia... cica unu' a zis ca sa se impoziteze cu unu la suta toate transferurile de bani pe persoane fizice, in si dinspre romania... pai ce-i discriminarea asta, nene?... eu zic sa se impoziteze si cand scot eu bani din buzunar si-i dau lu' nevasta-mea, ca tot transfer este... corect?... |
||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 09:56 |
||
Buna Zambila. Da asa este poate asa este modelul .Sti cum este proverbul Cainele care latra nu musca. Asa si cu romanii. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 09:58 |
||
zambilu..ii dai bani rar lu' nevasta-ta de vrei sa se impoziteze? | ||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 09:59 |
||
bre dancule, eu ii dau rar, ca-n rest si-i ia ea singura... da' eu zic sa-i impoziteze si p-aia, sa-i fac in ciuda femeii... |
||
zambil Postat pe 23 Iunie 2010 10:03 |
||
Mai Zambil, vezi sa nu se �ntoarca roata sa-ti ceara si ea impozit. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 10:05 |
||
s-au gandit ei la o faza..........pana mai ieri , alaltaieri nu-i scoteau din " capsunari"........acum , sunt buni banii pe care-i trimet astia??????????? sa-i impoziteze .......cum nu!!!!!!!! sa impoziteze industria lui Tariceanu....aia care duduia aaaaaaaaa nu mai duduie..... |
||
jeanette40 Postat pe 23 Iunie 2010 10:10 |
||
O zi minunata va doresc tuturor si cine stie poate apare si soarele, caci am �nceput sa ne obisnuim cu mai multe anotimpuri �ntr-o zi si anume dimineata ploua, la pr�nz soare si seara vant. | ||
alex2007 Postat pe 23 Iunie 2010 10:14 |
||
Zambilu', aia ce faci matale cu nevasta nu e transfer, zic eu. Suna mai mult a taxa de protectie | ||
anakin Postat pe 23 Iunie 2010 10:38 |
||
bre, am luat pulsu' strazii,am oameni destepti in cartier,toti il injura pe DD,ahhhhh..m-au uns pe suflet... si m-a spalat ploaia asta prin interioare asa bineeee... Z.tati.. daca pun impozit pe transferuri ma apuca dracii,prestez si eu mici servicii si ma prezint la western union de doua ori pe luna,adicatelea dupa ce ca opreste banca procent,acu' sa mai opreasca si statu'? nu dau nimic,trebuie sa gasesc alta varianta. |
||
iasomia Postat pe 23 Iunie 2010 14:08 |
||
bani??? iar bani??? undi??? dar de dan diaconescu ce mai stiti?? ca "fierbe" OTV-ul de cand il ascunsera.... |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2010 16:24 |
||
tanti publicitateeeee!!!! nu avem ce sa economisim....asta ii baiul... si tu esti si mai "disperata" sa storci bani!!! asa-I???? |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2010 16:26 |
||
stiri de ultima ora: Diaconescu ramane in arest 29 de zile |
||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 16:30 |
||
fac bubitze pe mine cand dau pe otv...asa de curiozitate. cat despre "protestatari"ati vazut ce fete au?ioi,toti boschetarii.. acu' incepu alt scandal,csat-ul considera presa un factor de risc in anumite situatii,"plang" ziaristii la tv...of,mi se rupe... of,of,mai,mai... |
||
iasomia Postat pe 23 Iunie 2010 16:31 |
||
cris.. gata recursu'? |
||
iasomia Postat pe 23 Iunie 2010 16:33 |
||
da mai iasomia...am vazut si eu ce fete au.. unu si unu |
||
dancris Postat pe 23 Iunie 2010 16:36 |
||
dap.. te sperii,parol.. trageti aer in piept ca-i groasa...uitati-va cata isterie ,si iarna inca nu a venit,statul nu mai subventioneaza caldura,o sa fie complicat... cum am mai zis: scapa cine poate... |
||
iasomia Postat pe 23 Iunie 2010 17:17 |
||
e ciudat! ma jur ca e cenzura pe aci'! Ziceam si ma repet: Cel mai tare mi se pare cam cat respect au romanasii pentru DNA; nenea premarele, care ajunse el, stimabilu' in troaca asta, e clar ca nu e usa de biserica! Da' s-a asezat el in cur pa sant, sau pa pragu' da la gip si a evaluat riscurile: DNA / SANTAJ. Si a decis: mai bine ma duc la DNA! Na: ca i-am pacalit! |
||
moniq_ Postat pe 23 Iunie 2010 17:21 |
||
Am incercat postarea de 9 ori si nu a functionat; ulterior, am postat primul rand , dupa care am modificat si am alipit restul textului; abia asa am putut posta; crezi ca astia "taie" anumite cuvinte?! Sau sunt eu la vanatoare de vrajitoare?! | ||
moniq_ Postat pe 23 Iunie 2010 17:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural