civilizatie sau saracie?....... ce alearga romanul dupa mocaciuni...tulai doamne.... nu mai e natie asa disperata pe pamant !! |
||
superbus Postat pe 29 Iunie 2010 19:20 |
||
---|---|---|
iasomiq...aduci dulcetica aia maii?? acuma reprede pana nu creste tevea??? |
||
fleurdelis Postat pe 29 Iunie 2010 19:22 |
||
floreto, lasa taica, atunci e buna dulceata aia, dupa revizuirea codului fiscal... vorba lu' bancu' ala, o sa vrei si cu alifie... auzi, bre, sa impoziteze si schimburile valutare... eu zic mai bine sa faca neshte echipe d-astea ale mortii, sa dea buzna peste tine-n casa si sa-si ia ei ce le place... he,he,he, manca-i-ar tata de desperati... |
||
|
||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:06 |
||
e dezastru in tara...of,of..trebuie sa sun p-ai mei din covasna ,ca dadu rau' negru -afara... mai neica..si cand vad disperatii prin supermarketuri ,cum cumpara de toate in loc sa tina de banuti,halal..cat o sa tina marfurile alea? |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:11 |
||
gorneta, tu nu zici rau cu partidu' ala nou a lu' baselu... da' si partidu' ala, de-o fi sa fie, e tot o pisica de le-o arata marinelu' la pedeleii fomisti... iasomico, monicule, ce umblati bre ca stafiile, cu cearceafele pe cap, asa?... |
||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:12 |
||
mami, asa-i romanu', la disperare-l apuca foamea... | ||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:15 |
||
zambilu'... nu stiu ce spui cu cearceafurile alea... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:16 |
||
si nu numai foamea,cumpara electronice in draci... hai ca sunt sonati... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:18 |
||
reclama cu lenjeriile, mami... stii tu ca eu's profund cand e vorba de exprimare, ma citesti ca pe agatha christie aia, de trei ori pana sa vezi cine-i asasinu'... | ||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:28 |
||
depinde despre ce e vorba,mosneagule.. cateodata nici nu trebuie sa vorbesti... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:31 |
||
vazui eu ca la dulceturi acolo le prinsesi din zbor... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:37 |
||
pai si nu e bine asa,mamoantza?... | ||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:39 |
||
vezi, nene ...........si mai zic fetele ca sunt la dieta se facuse o coada la dulceturi!!!!!! parol | ||
jeanette40 Postat pe 30 Iunie 2010 09:53 |
||
e bine, mamai... cum sa nu fie?... se vede ca bucatariram impreuna ceva timp.... | ||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:53 |
||
mami... stii tu cand nu inteleg eu ce-mi zici.... jano, da' bre...stiu astia mici ca dulceatza mea e delicioasa,ce crezi...chestiile astea se simt... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:56 |
||
TVA 19 SAU 24%??? http://www.asociatia-magistratilor.ro/-scrisoare-deschisa-adresata-domnului-profunivdr-ioan-muraru-avocatul-poporului |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 12:40 |
||
heheeee se simt nuuu?? |
||
fleurdelis Postat pe 30 Iunie 2010 20:03 |
||
chestiune de actualitate: s-a introdus impozitul suplimentar pe cladiri si a majorat impozitul pe masini...cu 1 iulie 2010. citat "Impozitul pentru cea de-a doua casa in afara celei de domiciliu va creste cu 65%, de la 1 iulie, in timp ce impozitul pentru a treia si a patra casa se va majora cu 150%, respectiv 300%, potrivit unui act normativ de modificare a Codului Fiscal, adoptat de Executiv, miercuri. De asemenea, Guvernul a decis si dublarea impozitului pentru autoturismele cu capacitate cilindrica peste 2000 cm^3. OUG adoptata a fost publicata in Monitorul Oficial in aceeasi zi, prevederile sale urmand sa intre in vigoare de joi, 1 iulie 2010." |
||
elyana_1969 Postat pe 1 Iulie 2010 15:24 |
||
mda... maine-poimaine ne trezim cu impozit pe aerul pe care-l respiram... |
||
preci Postat pe 1 Iulie 2010 21:09 |
||
aici da....chiar trebuie....destule pitzoase si destui cocalari, mafioti , etc se lafaie in zeci de case si se plimba cu zeci de masini!!! LUXUL trebuie impozitat ..si la sange....... esti " jmeker"??? plateste frate smekereala ta de 2 bani!!! sa vedem daca trece ...sunt prea multi mafioti prin parlament(cu multe casoaie de neam mai prost ca ei ) , carora nu le convine acest impozit!!! oriunde in Europa e impozitat luxul....la noi nu....la noi e impozitata saracia!!! |
||
superbus Postat pe 1 Iulie 2010 22:30 |
||
normal asa ar fi.......... numai ca ..........unde s-a terminat normalul , acolo incepe Romania | ||
jeanette40 Postat pe 2 Iulie 2010 09:50 |
||
Ma rog, nici asta nu mi se pare atat de corect, insa avand in vedere cam cum s-au facut averile a mai bine de 90% dintre potentatii zilei, mai ca as tinde sa iti dau dreptate, superbuse. | ||
anakin Postat pe 2 Iulie 2010 09:52 |
||
au scumpit medicamentele ca la balamuc... la unguri.. cica atunci cand au marit tva-ul,au bagat 1,3% pe luna..l-au bagat gradual..la noi,trosc! astia vor sa murim ai draq,da' o sa le-o dam sus.... stati ca abia de acu' incolo incepe dezastru'... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2010 10:02 |
||
Iasomie, iarba rea nu piere, fata!!!! | ||
moniq_ Postat pe 2 Iulie 2010 10:07 |
||
o scoate noi la capat, bineinteles aia care scapam! e ca-n campania astora: "TVA trece, Romania ramane"... si dincolo de "ranjetul larg" cu care ma trezesc mai nou pe fata dimineata, de-am crezut ca-i rid(!?), mi-e tare mila de oamenii aia din Moldova bre, maturati de ape... mi s-a rupt sufletul nu alta! Cu ce-au gresit frate, romanii?! |
||
moniq_ Postat pe 2 Iulie 2010 10:08 |
||
moni, am o experientza de pe vremea comunistilor,neneaaacaaa(tusico!sic!)fac din rahat -bici....unde pui ca-s mai puternica decat atunci. da,puiule... scapa cine poate.. astazi ala mic al meu da ultima proba la bac,cand o sa am timp de ajuns,o sa va povestesc niste chestii,de ramaneti paf... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2010 10:11 |
||
trece TVA-ul..................... si face prapad ca apa Siretului | ||
jeanette40 Postat pe 2 Iulie 2010 10:12 |
||
asteptam cu drag, Iaso! da, suntem caliti, vai noua! si ne mai facem, ca doar suntem "in crestere"! |
||
moniq_ Postat pe 2 Iulie 2010 10:13 |
||
de, Jeanette, suntem rai, vorba bunicutei mele, (Dumnezeu s-o odihneasca!) : nu ne mai tine nici pamantul... si pentru ca tot ne-am repetat asta, de aceea ne-am obisnuit sa suportam; unde e Reflexu' sa zica: "sunt proeictate sa reziste... sa reziste...) |
||
moniq_ Postat pe 2 Iulie 2010 10:14 |
||
ce mi-a lasat un gust amar????????????????? avea Vladescu un ranjet de satisfactie pe fata si prostii indura .............. | ||
jeanette40 Postat pe 2 Iulie 2010 10:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
SIMPLU | 75 | De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50 |
|
||
Vina mea....partea a doua | 41 | De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural