Chestiunea zilei..

a propos de tanara generatie au picat atatia la bac si chiar a existat un liceu unde nu au promovat decat 7 elevi.... knd am dat eu bacul(am dat 2 licee) nu au picat decat 4 persoane... si totusi nu a fost usor
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 08:57
eu ma uit la nea reflexu', si la courva aia care i-a zis ca-i moarta...
stiam Ca Curvistinele au rolul lor,baga viatza in tine...cand colo,iote experientza nefasta la' nea reflex...ce replica de nevasta tampitica i-a dat aia...
bre,da' ce cu foc a zis..
reflex
hai ca ai fost simpatic

zambilu'
zici ca te musca tantarii?ai grija, ca aia dau fel de fel, si eu te vreau intreg,carcotasule...

cat despre bac...este f interesant cum oralul nu mai conteaza la media generala,3 probe date de florile marului...

una peste alta... sunt multumita,da' scarbita..cand o sa am chef, o sa povestesc la ce se preteaza dascalii nostri.
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 08:58
pai nu vedeti nene, cand mai scapa pe sticla cate-un amarat d-asta de castiga olimpiade internationale, ce moaca are?... ochelaristi cu cosuri pe fatza, fara gel in cap si cu pantaloni de-si leaga cureaua sub tzatze?... pai are ala moaca de model in viatza?... sa se duca la bilgetshii lui si sa ne lase-n pace, nene...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:02
haidi bre,

ca adevaru' e la mijloc ca intotdeauna..
ce? pe criza asta nu trebuie sa manance si gura lor o paine...
sa te tii meditatii si alte acareturi.
adevarati teroristi...

acu' e adevarat ..daca stii de 10 , ti se rupe....
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 09:02
pey asa o sa ajungem noi de 2 lei, ma gandecs ca daca nici alea 3 probe date acolo asa sa fie nu reusesc sa le treaca ce se va alege de tara asta...
o sa ne invadeze numai pitzipoance si cocalari, iar in ziua de azi pana si copii de 5-6 ani si-o baga si se injura de mame, din pacate asta e tara in care traim si dupa cum zicea cineva asta ne ocupa tot timpul
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 09:03
eu ma gandesc Anakine la subiectul caracterizarea personajului din basmul cult ce o fi facut Blondina , sper ca nu a dat si la altii sa copieze
reyya
Postat pe 6 Iulie 2010 09:05
mami, unde mai pui ca-s tzantzari d-aia mici, de trec prin ochiurile de la shtrampi... mici si-ai dracu, mami...
zambil
De la: iasomia, la data 2010-07-06 09:02:45haidi bre,

ca adevaru' e la mijloc ca intotdeauna..
ce? pe criza asta nu trebuie sa manance si gura lor o paine...
sa te tii meditatii si alte acareturi.
adevarati teroristi...

acu' e adevarat ..daca stii de 10 , ti se rupe....

o da meditatii, asa eram eu in liceu toti faceau meditatii la matematica cu diriga si aveau 10, la bac au luat note mai mici decat noi cei care nu am facut meditatii cu ea
giul1a
reyyo, si daca ai dreptate?

ca de-aia picara astia in corpore

app. EBA s-a mai maritat cu Syda? stiu ca fixasera data undeva prin iunie, anul asta.
anakin
Postat pe 6 Iulie 2010 09:06
da ma intreb aia din alte orase cum au copiat telepatic ?
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 09:07
pey nu Anakine?? pe cale de deductie Ca sa nu mai zic de subiectul ala cu comentarea la prima vedere a unui text din Vasile Alecsandri, mey dureros , mai ales pt Blondi..pei a mai intrat o data si ne-a asigurat sa fim linistiti ca dat sa copieze si altii
reyya
Postat pe 6 Iulie 2010 09:09
nu exagerati..
avem tineri f misto,ne dau clasa...
cat despre ceilalti....nimerira ei timpurile astea..
nu sunt de vina ei ,cine i-a crescut?cine ii educa p-ai de calca totul in picioare?
aud?

reya,anakinu'

da' ce sunteti mami veseli asa?

zambilu'

nu mai spune,mami..ca mi se rupe sufletu',zau...acu' vin sa te afum...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 09:11
da e tragic ce se intampla in ziua de azi majoritatea copiilor raman singuri in timp ce parintii pleaca in afara, ei raman aici lipsiti de dragostea parinteasca si de afectiunea acestora, ajung sa o ia pe cai gresite
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 09:16
dap, afumatu' cred ca-i o cheste, cand ma uit la astia de langa mine... or fi stiind ei ceva...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:16
ratza, tu vazusi prea multe telenovele la proteveu, mami... parol...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:18
si ca sa fie treaba clara..
basescu e de vina,cu o zi inainte sa se apuce aia sa corecteze,sefu' a zis ca o sa luam banii pt ajutorarea sinistratilor de la invatamant si sanatate...

cum draq sa nu-ti scuipi in palme....si sa te apuci de treaba?hai?

glumesc...da' poti sa stii?

of,of,mai,mai...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 09:18
mmi iaso,

in afara de o mana de tineri care intr-adevar sunt exceptionali si care cu siguranta ca nu vor ramane in Romania in urmatoarele 12 luni de dupa terminarea liceului, mai ales daca parintii fac un mic sacrificiu, pot sa spun ca generatiile de absolventi sunt tot mai slab pregatite.
Din pacate.
Eu radeam de dimineata,cand am vazut prin Adevarul ca faleza din Galati a devenit loc de promenada pentru localnici, care se strang sa priveasca, la o bere si la un mic, cum muncesc soldatii aia sa le faca digul.. ba unii ii intreaba pe voluntari daca nu vor si o noapte de cazare, ca e ieftineanu

anakin
Postat pe 6 Iulie 2010 09:19
o da telenovele la protv unde, ce si cum
cat despre soldatii saracii lesina pe acolo sa ii apere pe aia de scuipa semintele pe jos, ma intreb o sa apucam sa vedem asa ceva si la americani
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 09:22
zambilu'

fara niciun misto,tati..

daca nu ai altceva la indemana,e o posibilitate.
la buna asa faceam...

da' stateau la galati la terasa...mancau seminte si comentau...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 09:22
apropos de distractie... p-acilea am impresia ca unii-si fac conturi de dimineata si conturi de seara... sa zica lumea ca au o ocupatie, ceva... he,he,he...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:23
macar comentau, daca in tinereti au luat note mari la probele orale la limba romana macar acum sa isi dovedeasca oamenii aptitudinile
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 09:24
hai bre mami, ma si vaz cu-afumatoarea-n casa... pana si amaratii de langa mine-si fac focu' ca oamenii, in curte...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:26
he he afumatoarea ca afumatoarea, depinde ce faci cu ea si cum o folosesti
giul1a
Postat pe 6 Iulie 2010 09:27
hai ca ma uitam la concursu' asta nou, cu dormitoru'... nu mai e buluceala de pe vremuri, de la parfumuri... eheee, s-or fi plictisit si-adminii astia, unde mai pui ca le-o fi taiat si lor 25%, ca nici la privat nu mai e ce-a fost... pana si reclamele sunt d-amarasteni, acuma...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:31
stiu ca avea buna un par pe care punea o carpa inmuiata in nu stiu ce, si ii dadea foc,ne afuma de ne luau dracii,da' nu venea picior de tantar...

chestiune.

murira baietii aia,..luptatori de elita ,murira carbonizati...12 baieti ca brazii...asta drama...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 09:31
ratza, nu vazusi fata c-am ajuns sa dau cu fum pana si-acilea, pe forum?... ai de capu' meu, rau am ajuns...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:35
hai ba tati.....
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 09:43
deh, mami... o fi buna metoda ta, da' din cauza fumului moare conversatia...
zambil
Postat pe 6 Iulie 2010 09:48
era mai bine sa nu intru atunci...

hai o zi buna,ca avem nevoie...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 10:07
Iasomie!!! unde pleci, bre?! ca de cand astept povestea aia...
hmmm... BAC; vremuri, bre! io am terminat liceul la Mihai Viteazu', ala breazu', da' pe cuvant de onoare ca a meritat! si nici astazi, nu mi-e rusine cu urmasii mei; vad ca stau bine inca la acest capitol, ii urmaresc in fiecare an, le urmaresc si site-ul, revista; copii inca cuminti bre, cu profesori pe masura! !
in rest, nu-s ce as putea a spune, intrucat nu prea mai am tangente cu situatia.
da' te-astept cand oi avea mataluta chef!
sa ai o zi usoara!
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Buna Seara 3 De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36
lucruri de care ne-am saturat.... 111 De la: iasomia 27 August 2011 09:41
Setari Cookie-uri