Chestiunea zilei..

moni-mamoantza...

nu mai zic,bre..
de ce sa ma ambalez aiurea?face rau la varsta asta...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 12:14
si pe la noi a scazut promovabilitatea de la 97% la 81 % ..nu stiu ce a fost... de s-au speriat asa tare supraveghetorii (moralitatea si/sau frica sa nu iti pierzi jobul au invins purcoiul de bani )!!!
dar am auzit si cazuri in care a mers......
superbus
Postat pe 6 Iulie 2010 12:47
uns,da....
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 12:51
pai e si normal....daca iei vreo 2-3 salarii din mita elevilor ..pe criza asta...

e si vina sistemului..... s-a scos admiterea.... plus salariile de mizerie
superbus
Postat pe 6 Iulie 2010 13:12
mai, aici e absolut corect: cam cati bani considera societatea(care se exprima prin vocea alesilor sai) ca face educatia, atat a si ajuns sa faca, in majoritatea cazurilor... nu stiu ce pretentii poti ridica in asemenea conditii.
dar e o situatie imposibila pentru generatii intregi de adolescenti care au pierdut placerea de a avea 15 ani si de a merge la liceu :(
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 15:42
nu mai inteleg nimic din ce se intampla ,monicule...

tara asta e cu cracii in sus....

superbu'

unii si-au tras mai mult...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 16:50
e, toti suntem de acord cu asta: problema e, ca suntem incapabili sa luam o decizie spre binele nostru; macar o atitudine coerenta daca am avea...
stiu si eu, poate chiar ne meritam soarta, desi nu mi-s eu aia cea mai pesimista si m=nici pe departe realista; da' prea suntem ca mieii la taiere.
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 16:54
pluteste ceva in aer,moni...
tare mi-e ca vine si cutremuru' ala, ca prea se comporta toti ca hienele...cum zicea buna
"ne fac dracii semne ,maica"...

da ' lasa ca suntem esentza tare....si ne-om descurca noi cumva...zile sa avem...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 17:04
Buna

da Iaso ai dreptate o sa ne descurcam noi, cand o sa ne invadeze danezii, olandezii, irlandezii si alte natii
persidadamian
Postat pe 6 Iulie 2010 17:27
De la: persidadamian, la data 2010-07-06 17:27:51Buna

da Iaso ai dreptate o sa ne descurcam noi, cand o sa ne invadeze danezii, olandezii, irlandezii si alte natii

buna la toata lumea....si aia ce sa faca cu noi sau tara noastra ?crezi ca mai au ce sa fure de ai nostrii?s-a furat totul.pana si oxigenul din aer este f scazut.daca nu luam niste buline cu O2,ne vom axfisia,in frumoasa noastra tara,golita de, de toate.macar aia au putere sa ne alerge si noi sa ne facem ca ne impiedicam.vb de nemaritatele.
vuvuzela
Postat pe 6 Iulie 2010 17:36
auzi, vuvuzeao, lasa-ne cu "copy/paste"; nu strica si coltul asta!

moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 18:04
Iasomie, nu-ti spunem eu, ca iarba rea nu piere!?
la nevoie, crap cu gheara-n gusa lor!
iote' ce ma mai zburlesc!...
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 18:04
De la: moniq_, la data 2010-07-06 18:04:00auzi, vuvuzeao, lasa-ne cu "copy/paste"; nu strica si coltul asta!

fa dovada celor sustinute!nimeni nu iti mai da girul sinceritatii dupa ce s-a intamplat cu furtul de identitate.nu este nevoie de copy-paste ca sa fii informat.este un site liber si poti comenta in termeni civilizati unde doresti.nu stii cine mi-a furat numele,si si-a deschis un cont aici cu el?stai calma,bella mia! nu stii ce face domnisoara implicata,in infractiune?dar sa lasam organele sa isi faca treaba.si sa ne vedem cu bine !cu drag vuvuzela

vuvuzela
Postat pe 6 Iulie 2010 18:18
auzi, vezi ca e un topic cu schizofrenia, cred ca ar trebui sa te intereseze!
si pe bune, nu ne mai asedia, daca nu esti in stare sa fii coerenta!
pe mine una, ma plictisesti de moarte!
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 18:27
de aceea ai demnitate si comporta-te civilizat,ca intotdeauna!eu nu am treaba cu doamnele.sunt mult mai mica decat tine,dar stiu sa fiu civilizata.
vuvuzela
Postat pe 6 Iulie 2010 18:33
se vede cata demnitate ai: toata lumea iti spune ca esti in plus, dar tu insisti!
si cati ai maica, azi?! 12, 13?! ca tu ai cate o varsta, personalitate si idee din pacate, toate noi in fiecare zi!
auzi, da' vorba' lu' Anak: ti-a nascut nevasta!?
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 18:37
cre' ca cineva se amuza al dreaq pe tema asta...

moniq...
tu n-ai alta treaba?
preci
Postat pe 6 Iulie 2010 18:40
ba da! chiar am!
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 18:41
De la: moniq_, la data 2010-07-06 18:37:05se vede cata demnitate ai: toata lumea iti spune ca esti in plus, dar tu insisti!
si cati ai maica, azi?! 12, 13?! ca tu ai cate o varsta, personalitate si idee din pacate, toate noi in fiecare zi!
auzi, da' vorba' lu' Anak: ti-a nascut nevasta!?

nu face confuzii,si incearca sa ocolesti,intrebarile la adresa mea.nu ma cunosti,nu te cunosc ,suntem simplii useri in virtual.nu stiu despre ce tot vb,putin ma intereseaza ,ce neintelegeri ai cu altii.fiecare isi urmeaza drumul.vezi tu ca iti pun eu vre-o intrebare personala?vezi ca iti vb ,necivilizat?desfasoara-te in acest ritm ,cu alte persoane.sa ne vedem cu bine!
vuvuzela
Postat pe 6 Iulie 2010 18:48
copy/paste... copy/paste... copy/paste...
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 18:51
sa se auda muzica ,dj.dj. sa se auda muzica.danseaza cu mine ,danseaza,sampania e pusa la rece,e chef pana maine la zece....la la la ...hai toata lumea mainile sus.....dada ...oap oap oap ...mainile sus pt toti cei care sunt gata de dans......petrecem cand atii viseaza.....
vuvuzela
Postat pe 6 Iulie 2010 18:59
vuvuzelo,ce ai maica,te-a lovit acceleratu'?
dancris
Postat pe 6 Iulie 2010 19:04
atat de rau, ca nu mai nemereshte "topingu'"...
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 19:07
De la: zambil, la data 2010-07-05 21:52:20bancuri cu base, zici?... nush' de ce, da' bancurile cu base de le scot astia n_au niciun haz... voi ati auzit vreun banc cu cuza, sau cu antonescu?... antonescu ala, nea ion, nu papagalu' de crin...

nea zambi...no hai satzi zic, mei...
nea cuza, precum si nen'tu antonescu, nu crez io ca stiau asa bine pretul la votcile aleaa...zic.
si-nca una....si ma duc precum berea aia ciuc

io nush ce prezidente om mai fi avut noi... care sa ne zica el noua ca...poate c-o fi fost beat, dar el o uitat....si sa nu luam in considerare nush ce promisiune.
boon....s-acuma!
care maica lui , presedintele lui peste prajit n-o fi stiut oare ca-i neconstitutional sa micosrezi pensiile frate??
ca mor aci!
fleurdelis
Postat pe 6 Iulie 2010 19:59
ma fascineaza meciul si nu am chef sa dezvolt,ma zgaraie la ochi "nen'tu antonescu " ala...imi plac tinerii politicosi,mai ales pe topicul meu....

iasomia
Postat pe 6 Iulie 2010 21:47
hai mai iasoo...da io cum am permis mai...sa mi se spuna-n fel si chip??
uff...
s-apai stiu io de la ce-i suparareaa.....
ca anumiti oameni alaturi nu prea ai cum sa-i pui....

si daca chiar conteaza uite-l retrag!
daaaa...zic ca gresim....macar aicia nuu???
fleurdelis
Postat pe 6 Iulie 2010 21:50
ia sa bem o cafelutza pana ii raspund eu lu' fleur...

http://www.youtube.com/watch?v=Gu2pVPWGYMQ&feature=related

chestiunea..

sunt ingrozita,daca se apuca lumetu' sa sufle in vuvuzelele alea d-acu'?
sper sa nu imprumute obiceiul asta lumea fotbalului ,ca ma las de microb...

iasomia
Postat pe 7 Iulie 2010 09:17
floare,

tu i te-ai adresat lu' zambilu', asa ca nu o sa dezvolt prea mult..

mai bine un betiv.. care sa ma ciupeasca de cour ,si sa se uite-n ochii mei cand o face...decat hahalere d-astea, gen crinutzu care se insoara ca sa dea bine la electorat,sau geonelu'-bietu'..prostanac notoriu...

avem conducatorii pe care ii meritam.

cat despre spusul in fel si chip....nu vreau sa dezgrop mortii acu',viata-i prea misto si prea scurta...

ma uitam ca sunt astia din media "scarbiti" ca berlusconi a chemat 6 dansatoare la bara ,intr-o noapte,in schimb italienii fac haz...iar in sinea lor sunt mandri de dement...
latinii lu' peshte,da...
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2010 09:34
Iasomie, eu recunosc:ar fi trebuit sa ma dea astia afara din Comunitatea in care nici nu am cerut sa intru.... daca nu era Spania;
eu am tinut numai cu pierzaretii... ieri, cu Uruguay... da-mi place Spania, tot e bine!
Cat despre nemti... am prea multe pareri preconcepute in baza unor kestii , incat niciodata nu i-am putut aprecia! Exceptie a facut fatuca aia de la Eurovision; aia da!
na, excepta regula...
moniq_
Postat pe 7 Iulie 2010 12:36
Iar in aer, in afara de poluare nu mai pluteste nimic in Romanica; din pacate!
da' cica si asta nu e prea rau; din cate am inteles natura isi urmeaza cursul iar gaura din ozon cu care atata ne-au dat in creieri, se inchide incet, incet... poate o fi o rezolvare si la asta, intr-o zi!
Dumnezeu, saracul...
moniq_
Postat pe 7 Iulie 2010 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog frumos!!! 58 De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? 73 De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
Chestiunea zilei.. 23567 De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59
Setari Cookie-uri