hai ba mami.. nu mai fi asa necajita... |
||
iasomia Postat pe 7 Iulie 2010 12:47 |
||
---|---|---|
nu eram, maicuta, da' ma enerva Ica... sarut mana! |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 12:50 |
||
sa traiesti... hai ca nu o stii pe ica d-acu', ce naiba... asa se intampla..sunt zile si zile... ia sa fug eu la treaba, ca tipa acareturile dupa mine....acu' vine meciul ,si prevad ca o sa ma solicite la maxim. ieri mai sa ma apuce ulceru' si alta nu.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 7 Iulie 2010 13:19 |
||
la fel si pe aici! fug si eu... |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 13:22 |
||
De la eurovizion, cel mai mult mi-a placut fatuca aia de la armeni, Eva Rivas parca.. frumoasa foc, nene, si nici vocea nu era de lepadat. La fotbal, nemtii, spaniolii si olandezii joaca in acelasi sistem, asa incat ieri era normal ca Uruguayul sa piarda aseara. Iar pentru asta-seara, nu stiu.. decat ca, daca nu ploua, vad meciul la o terasa, cu baietii... prietenii mei, spritzarii |
||
anakin Postat pe 7 Iulie 2010 15:20 |
||
ma iertasi iasomiooo?? | ||
fleurdelis Postat pe 7 Iulie 2010 20:18 |
||
crezi tu ca are ea inima sa se supere pe tine, Fleur?! da' nu-i nimeni pe-aci ca acusi incepe meciul! |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 20:28 |
||
ci mieci brieee?? | ||
fleurdelis Postat pe 7 Iulie 2010 20:35 |
||
floreto, hai sa-ti zic, cu cuza si cu antonescu aia... cuzache nu le-avea cu vodca, aia aveau alte gusturi pe vremea aia... dovada ca s-a ofticat cu ocaua aia mica... el bea la kil... si-n plus, ii placeau muierile, taman ca lu, baselu...il luara pucistii-n couru gol, derect de lang-amanta... antonescu prea n-avea niciun defect, nene... pana si comunistii l-au impuscat la repezeala, ca nu-i gaseau nimic la dosar... da' cine stie, pe vremea aia nu era internet, c-altfel cine stie ce cookies ii gaseau aia pe hard... |
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2010 09:17 |
||
bre, va zisei ca ma napadira tzantzarii?... acu' ma napadira furnicile... alearga ca nebunele printre tastele de la calculator, fiecare pe la trebile ei... zici ca-s in veacu' ala de singuratate, a lu' nea marquez... | ||
zambil Postat pe 8 Iulie 2010 09:23 |
||
eu n-am bula,zambilu'... ca sa nu mai spun ca nu-mi pari on... mare smecher esti,si stii si de ce... floare, daca as ajunge sa ma supar pe lume p-acilea, ar insemna ca am o viata de rachat,fetitza... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 09:43 |
||
in alta dezordine,pt ca vaz ca se poarta .. hai ca nu m-am suparat ca a castigat spania... mai e putin si adio vuvuzele,cel putin asa sper.... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 09:49 |
||
asa bag eu, mami... mai din off... si zici ca n-ai bula, ha?... asta mi se pare chiar grav... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2010 09:49 |
||
da' vaz ca te bucuri,mosneagule... da ,e naspa pt ca daca se intampla sa las asta deschis, habar nu am daca vorbeste cineva... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 09:59 |
||
cetii si eu acilea, din lipsa de conversatie, ce zic astia cu baselu si impozitarea pensiilor... asa, de-o cheste, zic eu ca nu-i corect, legal vorbind... pai pensia aia sunt bani pusi de-o parte dintr-un venit care ti-a fost impozitat odata, nu?... ei ce fac?... tin banii-ntr-un cont care nici macar activ nu e, sa zici ca pun si ei d-o afacere si te fac si pe tine partas... da' pa undeva, mai bine ca nu-i contu' ala activ, la cum se pricep astia la afaceri... |
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2010 10:03 |
||
hai c-o tai, ca vin chinezii peste mine, nene... apocalipsa dupa zambil... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 8 Iulie 2010 10:08 |
||
mda.. aici iar se debranseaza lumetu'....iar o sa le para rau....parca ma uit la un film prost. .... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:08 |
||
o zi buna,zambilu'.. ai grija de tine,taticule.... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:09 |
||
chestiunea zilei: Utilizarea autostrazilor din Romania ar putea fi taxata, din 2011, cu 3 sau 4 euro/100 km au uitat sa se mai opreasca |
||
elyana_1969 Postat pe 8 Iulie 2010 15:12 |
||
uite si chestiunea... mugur isarescu a chemat ziaristii sa vaza tezaurul,cica i-a pus sa semneze pe "domnii" ziaristi cateun angajament...precum ca nu o sa dea detalii... da' tot a scapat unu' ca... sunt niste lingouri acolo de 12 kg ,de nu le poti ridica cu o mana,auzi...si toate astea pt ca vadim urla ca nu mai e tezauru' la banca... hai ca l-au lasat nervii si pe mugur ,i-as fi dat lu' vadim exact paula... ely, hai mami ca mai baga si ei din burta... nu ca nu ar fi situatia de cacao... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 15:14 |
||
intrebare care autostrazi din romania vor fii taxate ca eu una nu am vazut nici una |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Iulie 2010 15:17 |
||
nici eu nu am vazut pana acuma, dar deh daca asa gandesc ei sa aduca banii la buget |
||
elyana_1969 Postat pe 8 Iulie 2010 15:21 |
||
daca ar durea prostia multi ar urla si ar umbla cocosati pe strada |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Iulie 2010 15:24 |
||
copy Invidia Intr-o zi, vecinul nostru de bloc si-a luat un aparat de aer conditionat. Era un zaduf ingrozitor, dar noi n-aveam aparat de aer conditionat si nici bani ca sa ne cumparam unul. Sufeream de caldura si de invidie. Aveam insa o biblioteca. Ne-am uitat in ea si am scos cugetarile lui Seneca. Am citit de acolo o pagina-doua despre bine si sensul vietii si, desi cald tot ne era, nu l-am mai invidiat pe vecin. Ceva mai tarziu, vecinul si-a deschis un butic si a inceput sa umble imbracat la costum la patru ace. Noi - tot cu blugi. Nu-i nimic - ne-am zis linistiti, citind un capitol din Etica lui Spinoza. Apoi vecinul a aparut deodata intr-un Megane argintiu. Noi n-aveam nici bicicleta, dar l-am dispretuit citind din Phaidon al lui Platon. Mai tarziu, vecinul a schimbat Meganul pe Mertan. Nu ne-a pasat, caci si noi il schimbaseram deja pe Platon cu Aristotel. Si-a luat si un 4x4, cel mai mare de pe strada. Noi l-am luat pe Marcus Aurelius, care ne-a facut sa zambim impacati. A mai trecut o vreme si vecinul si-a luat nevasta noua: blonda, frumoasa, tanara. Noi - tot cu cea veche, dar am luat Evanghelia dupa Ioan. Vecinul si-a imbracat soata cu o garderoba intreaga si cu blanuri, basca bijuteriile. Noi ne-am imbracat spiritul citind din Eclesiast. In fine, vecinul s-a mutat intr-o vila la sosea cu gard mare, bodigarzi si piscina. Am rezistat si de data aceasta eroic, citind Richard III. A urmat o a doua vila - la munte. Dupa ce am vazut-o, ne-am consolat cu Macbeth. O a treia - la mare: am recurs la Invierea lui Tolstoi, al carei efect l-am consolidat cu Ghilgames, Ghandi si Declaratia de iubire a lui Liiceanu. Ne-am simtit cu mult mai bine. L-au dat la televizor la o emisiune foarte populara. Ne-am stapanit emotia cu o portie de Caragiale. L-au dat a doua oara cu mare succes: am fi suferit daca nu ne-ar fi ajutat Ananda Coomaraswamy, Cartea lui Iov si Cazul Wagner al lui Nietzsche. Asa a trecut ceva mai mult timp... Vecinul isi lua case, masini, iahturi, femei. Noi raspundeam cu Balzac, Thomas Mann, Hegel, Berdiaev. Lupta era stransa, dar echilibrata. In sfarsit, intr-o zi l-au aratat cu catuse la maini, umflat de PNA. Am rasfoit atunci fericiti Apocalipsa. Dar peste vreo doua saptamani, vecinul nostru era eliberat si chiar si-a anuntat candidatura pe listele unui partid majoritar. Scarbiti, ne-am uitat in biblioteca. N-am mai vazut nimic. Ne-am uitat pentru a doua oara. Nu ne-a venit sa credem. Pentru a treia oara ne-am uitat cu atentie. Acelasi rezultat: citiseram toate cartile. Si atunci ne-a cuprins invidia... Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii? Dan Puric |
||
elyana_1969 Postat pe 8 Iulie 2010 15:25 |
||
manca-i-as gura lui.... multumesc ,ely... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 15:30 |
||
le zice bine rau Dan Puric |
||
elyana_1969 Postat pe 8 Iulie 2010 15:44 |
||
bre, le zice, nu zic nu; da-i parca tot in spiritul ala, profund romanesc:stam cu mana-n ... carti si privim in curtea vecinului; zic eu, ca nu ar trebui tratate cu usurinta si nici figurativ astfel de teme; "pentru ca ele ne doare, bre!" ; intelectualul roman nu trebuie musai sa mai stea culcat nici el pe burta; io-s de acord ca are nevoie sa se trezeasca, dar daca nu l-a trezit nici foamea... io' astept generatia urmatoare! in ei, VREAU sa am incredere! Iar in timp ce astept, ma lupt si dau din coate, ca si copilul meu sa vada o lume mai buna! sunt de acord si ca pentru multi e prea tarziu; sufar pentru fiecare; insa, daca vom continua sa-i oblojim, nici ei nu vor incepe sa puna in aplicare toata filozofia pe care au devorat-o... soooo, le-as "servi" ceva mai rece, mai direct si mai concis, care sa-i scoata din visare si din contemplarea a prost asa, a propriei inteligente(pe care o respect, sa fim intelesi!)! le-as mai pune, frate, ochelari de cal, sa le restrictionez vederea spre pajistea vecinului! parerea mea! |
||
moniq_ Postat pe 8 Iulie 2010 17:31 |
||
ce vrei pisi? e artist omu'...no... hai ca venii al mare de la galati,cica e o carciuma acolo facuta pe un vapor,acu' pt ca a crescut apa...ii duce cu barca pe clienti la restaurant..si ii aduce...in mod normal se traversa pe un podet... ai naibii, zici ca-s la venetia.... nu poti sa pleci cu nota neplatita de acolo.... romania mereu surprinzatoare,cum draq sa n-o iubesti? cica se plimba aia pe faleza ca pe la sfintele moaste.... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 18:58 |
||
ha?! se mai debransa careva de la perfuzia cu garbolete? sau nu intelesei io bine... |
||
preci Postat pe 8 Iulie 2010 19:11 |
||
bre, ba io zic ca cestiuneaa....ii aia ca or inventatara americanii o masina acre merge prin aer. are niste aripi pliabile asa, si costa cam vreo...200miii de eurasi! cica abia de anul viitor or sa intre pe piata, off |
||
fleurdelis Postat pe 8 Iulie 2010 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
|
||
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural