Chestiunea zilei..

mai , Fleur , ma omori , tot americanii ? Poate cu mana de lucru chinezeasca , cu inteligenta europeana , cu banuti de pe la irachieni , iranieni , afganistani , izraelieni , cu saracie de pe la africani ( saracii ! ) , ca ei n-au nimic al lor si nici n-au mostenit ceva ca n-au avut vreodata nimic .
liaiedera
Postat pe 8 Iulie 2010 19:23
auuu, Liuto, ce as mai dezvolta subiectul asta! mama lor de americani!
da' deh, poarta stindardul globalizarii, asa ca... respect!
moniq_
Postat pe 8 Iulie 2010 19:25
lia...nush

asa, si s-o mia inventat un avion, zic ei, care merge pe baza de energie solara. se incarca ziua, si poate sta in aer cu energia acumulata 3 ani, fara oprire
fleurdelis
Postat pe 8 Iulie 2010 19:26
pai si dai 200 mii euro pt 3 ani?
scump duamna, scump!

si sa nu ziceti nimic de americani, ca io ma mut la ei, am zis! or fi ei cum or fi, da' pana una alta, noi suntem sub nivelul marii
zambila
Postat pe 8 Iulie 2010 19:33
muta-te si fa-mi chemare!
nu bree...masina aia-i forever, iar avionul merge non stop 3 ani!
astaaa daca vrea!
ma-ntelegi>>>
fleurdelis
Postat pe 8 Iulie 2010 19:36
si cand te gandesti ca de la ei a plecat criza, de cand dadu faliment banca aia....si ca nu vor sa fim copiii lor pe bune,au bagat bani in alte tari,deh...

da' asta-i blestemu' nostru,sa-i asteptam si sa-i iubim....toata viata...se pare...
iasomia
Postat pe 8 Iulie 2010 19:39
apropos de ce zice dan puric, de ce zic seneca, aristotel, apocalipsa dupa ioan si ce zice monicu' despre generatia viitoare...

bre monicule, asteptarea dupa generatia urmatoare e tot un fel de stat cu mana-n izmene, nene... poti s-astepti tu mult si bine, la cum ies astia de pe bancile scolii... ies cu-n oftat de usurare, asa ies... si cu pofta clara de-a-si lua si ei clime, masini de lux, vile si blonde de-a doua sau de-a treia... pai crezi tu ca vor sa-mbrace camasa mortii pt lupta asta?... nu nene, tot cu gandu' sa-i shmenuiasca pe altii se-narmeaza puiutii, ca-i metoda sigura, patentata si verificata... ce-s prosti?...

ba mai crez ca ies si cu gandu sa nu mai plateasca la stat pt pensiile alora de-i tot asteapta sa lupte pt ei... he,he,he...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2010 08:59
uita-te la mine... eu ma lupt cu gandu' sa ma retrag la batranetile-avansate p-o terasa cu bolta de vitza, cu vedere la mediterana, prin cipru sau malta, sa lungesc o cafea si-o apa la o partida de table cu unii de nu-nteleg ce zic cand injur zaru' parshiv...

tot un fel de lupta-i si asta, plus ca altfel ii intelegi pe filozofii greci la ei acasa, deh...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2010 09:06
e o cofetarie langa mine,are vad... pt ca e cam singura...

nicio fata de acolo( in afara de cofetar )nu are carte de munca,incepuse una mica sa planga,spunea ca le-a scazut si din salariu 10%...
vai de steaua noastra de popor de javre...

unde pui ca patroana a fost bolnava ,a luptat cu o boala destul de complicata,ar trebui sa fie mai OM,da' unii se inraiesc ai draq dupa ce trec prin napasta...

au alea copii mici,mi-a fost mila....sclave...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2010 09:10
bravo,zambilu'...
ferice de talica..

si eu ma gandesc la un loc cu verdeatza multa,aham...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2010 09:12
de unde verdeata, mami?... mai mult pietre... daca voiam verdeata, ma duceam in cismigiu... sau nu de cismigiu vorbeai tu acolo, ha?...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2010 09:17
ehhhh...zambilu'...

mare sucar mare ca a dus lenutza pantofi cu toc la sinistrate,numai ca mai in spate ,erau doua tiruri cu fel de fel...
acu' nici dupa udrea nu ma omor,da' nici sa cauti tot timpul acu' in caru' cu fan...ce m-as bucura sa dea faliment cateva televiziuni....
si eu sunt fata buna,da' e prea multa mizerie...

iasomia
Postat pe 9 Iulie 2010 09:27
iasomico, eu am verdeta sa-mi pun si-n cap, acuma... unde pui ca mai si misca... d-aia ziceam, pe mine pietrele alea in mijlocu' marii ma relaxeaza...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2010 09:41
pai sa te duci,vin si eu sa stau ca brotacu' la soare pe-o piatra,zambilu'...

e bine asa?

eu n-am voie sa stau la soare,macar in fantezia ta de batranete inaintata sa fac ce vreau...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2010 09:47
lasa mami ca te fac eu din brotac printzesa... am metodele mele... he,he,he...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2010 09:53

parca si acu' sunt cam verde,mami..nu ti se pare?

hai o zi usoara...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2010 09:58
Ai , tu , puterea asta , Zambil?
liaiedera
Postat pe 9 Iulie 2010 09:59
am, boschet... da' nu merge chiar cu toate broastele...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2010 10:04
ladyDY
Postat pe 9 Iulie 2010 10:30
...un loc cu verdeaț� așteapt� pe mulți, din p�cate...

....�nmorm�ntare la țigani...popei i se face mil� de biata țiganc� și o consoleaz�:
- Nu mai plange. Omul t�u a fost bun și s-a dus �ntr-un loc cu verdeat�.
- P�rinte, da nu puteți s�-l schimbați �ntr-un loc cu carne? De at�ta verdeaț� muri asta, seracu....

...mie �mi pl�cu babuța care se �nc�lț� cu pantofii cu toc de la blondin�....vorbea oltenilor - mergea ca purceaua lu Sache a lu Z�p�citu dupe ce o potcovi nepotu Suc�...
daria_
Postat pe 9 Iulie 2010 20:56
....masorile anticriz� care nici n-o �nceput la noi si s-o termenat anu trecut de doua ori (așa o z�s �marele� conduc�tor mult iobit și �eminentul� prof de drept sau st�ng...nu știu izact c� cam confuzez st�nga cu dreapta) sam�n� cu un nerod la vatr� :

.... cic� Suc� a fost l�sat la vatr� cu gradu de �n�rod� . La instrucție i-a z�s majurul :
- ....aviația inamic����....
Suc� r�mas� �n picioare.....
- Soldat, nu te ad�postești de aviație?
- Da, sunt ad�postit sub un pom.
- Unde v�zuși tu pom?
- Da matale, unde v�zuși aviația inamic�?
daria_
Postat pe 9 Iulie 2010 21:17
maiii eu parcaaa....am vazut totusi un pom...
fleurdelis
Postat pe 9 Iulie 2010 21:21
iar ploua.
Ati vazut ce inundatii sunt la Cernavoda.
cricat
Postat pe 10 Iulie 2010 11:04
immdap!
s-a suparat basescu pe boc
fleurdelis
Postat pe 10 Iulie 2010 17:40
De la: zambil, la data 2010-07-09 09:06:25uita-te la mine... eu ma lupt cu gandu' sa ma retrag la batranetile-avansate p-o terasa cu bolta de vitza, cu vedere la mediterana, prin cipru sau malta, sa lungesc o cafea si-o apa la o partida de table cu unii de nu-nteleg ce zic cand injur zaru' parshiv...

tot un fel de lupta-i si asta, plus ca altfel ii intelegi pe filozofii greci la ei acasa, deh...

nu ma iei si pe mine??? nea zambile
promit sa fiu cuminte,sa ud florile in fiecare zi,sa plimb cateii....
LILO
Postat pe 10 Iulie 2010 19:52
maimutza, cel mult sa te trimit cu caprele, fata... caini p-acolo, nu prea...
zambil
Postat pe 10 Iulie 2010 21:24
bre, Zambilule, (sarut crestetu' lu' matale ala starluce! )!
io nu zisei bre ca astept precum clota pe oua! am spus ca ma lupt, dau din coate si faultez, bre, pana atunci! iar generatia urmatoare, facea referire la cei ce se nasc acum, cei care poate, cu ajutorul nostru, vor vedea o lume mai buna pe acilea, pe la noi in ograda!
moniq_
Postat pe 10 Iulie 2010 21:30
pai si eu ce ziszi, bre monicule?... sa n-astepti prea mult de la astia micii, ca-s gata pierduti... d-aia ma batea gandu' cu cipru' ala, tot in mine e baza...

plus ca acolo mananc sanatos, a la grec, si beau numa ouzo d-ala la prima mana...

hai ca va las, ca-ncepe meciu'... lasati mesajele acilea, ca mai trec eu sa va citesc ce chestiuni aveti... hai uruguayu'...
zambil
Postat pe 10 Iulie 2010 21:34
n-a fost sa fie, cu uruguayu' ala... pai ce, nene, ma pun eu cu nea paul caracatita, ala?... unde nu-s suficiente picioare, vai de capu' meu...

si zi asa, n-avurati cestiuni, ha?...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2010 09:12
pauza de Snickers, bre, Zambilule...
moniq_
Postat pe 11 Iulie 2010 09:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
Prietenie intre o femeie si un barbat? 93 De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! 1 De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29
Setari Cookie-uri