Chestiunea zilei..

floricel, stiu ca prestez munca patriotica. de asta nu suport sa mi se dea lectii. stiu cine sunt, cat fac si ce fac. dar ,de aici si pana a fi considerati niste molii care papam din bugetul de stat ,e cale lunga. nu mi-am putut permite nimic din ce isi permit multi. atata e leafa, atat cheltuiesc dar, nu sunt un intretinut al bugetului de stat. fara omul mic, care sunt eu, oamenii mari nu pot merge in grecia. atat vreau sa se inteleaga. macar un minimum minimorum de fair play
si_totusi
Postat pe 11 Iulie 2010 15:45
fleurdelis
Postat pe 11 Iulie 2010 15:47
haidi mai....ca si io-s alt nimic, si care amandoua-mpreuna suntem 2gura casca ce nu l-au votat pe geoana, lasaa
fleurdelis
Postat pe 11 Iulie 2010 15:48
tusa,

imi pare rau,lasa ca pana te mariti iti trece...

insa,ia mai reciteste talica un pic, si vezi cum l-ai abordat pe zambilu'...il cunosti doar de ceva timp,ce naiba...

cat despre grecia lui,ajunge acolo pt ca trage si munceste ,tuse....numa' el stie prin ce trece...

nu-mi place ca s-a ajuns sa se puna problema asa,in fond,avem libertatea sa ne facem planuri...cate vrem.
e libertate,frate...
si sa mor de-am fost vreodata cu capsa pusa, pt ca cineva are cu ce...
iasomia
Postat pe 11 Iulie 2010 15:57
las ca nu e cu suparare. nu e zambilu rau de ranza. e o discutie la modul generic.stiu ca intelege
am rezolvat cu gazda. am dat n telefoane. trebuia sa rezolv. n-as fi eu daca m-as impotmoli
si_totusi
Postat pe 11 Iulie 2010 16:03
daca tot vorbim, ia vedeti cine cunoaste un amiral in rezerva. sunt fata mare cu pretentii
si_totusi
Postat pe 11 Iulie 2010 16:04
da' ,nu-i cade greu la fiere,e tare in ficati,mosneagu'...

bine ca ai rezolvat cu gazda....

iasomia
Postat pe 11 Iulie 2010 16:07
totusoaico...
amiral iti trebe lu' matale,cu coloana-n piuneze?
vrei sa puna ala de-o instructie-n sufragerie in fiecare dimineata?
io zic mai bine un maseur,mami...
preci
Postat pe 11 Iulie 2010 18:54
veve, nu te hlizi. cazui prin chicare drept cu schinarea de coltul piscinei..imi facui un gauroi langa coloana finita, de toata frumusetea

auzi, da, de ce n-as avea pretentii la amirali? ce? cu schinarea schioapa nu se cadreaza sa iau un ditamai om cu stare? vreau sa-mi scrie si mie pe usa de la bloace doamna amiral . na!
si_totusi
Postat pe 11 Iulie 2010 19:40
fleurdelis
Postat pe 11 Iulie 2010 19:44
totushel...
poi meriti mai mult de-un amarat de amiral,d'aia ziceam...
ca nu meriti sa face ala instructie cu tine intr-o sufragerie da bloace,mami...
daca-i p'asha,macar c-un ministru al invatzamantului sa te procopsesti,sa-i dai frumushel meditatii intr-o viloaie...sa implementezi cu succes o noua lege a invatamantului....respectiv : "in acest minister,io fac legea!"

capisci?
preci
Postat pe 11 Iulie 2010 19:49
veve, capsci da, cu nalucu ista de menestru al invatamantului, nu faci treaba. mai bun era hardau. cel putin, avea moaca de mascul. si nume de nobil. faceam si eu impresie in sat
si_totusi
Postat pe 11 Iulie 2010 19:57
...nea zambilu, uiti, matale, c� marinelu nu e doar den 2009, ci den 2004 (dac� nu m� las� memoria).....

...indiferent ce aiti spune (toți cei care tineți cu matelotul cel chior), nu m� veți convinge c�, cel care iși permite s� fac� cump�r�turi zilnice peste 2000 E muncesc de se spetesc, iar pensionarul care are o pensie de CAP de 300-500 (limitele minime și maxime, �n funcție de anii lucrați) este un trantor care �așteapt� poman� de la stat�....cu ce a pl�tit, bre, �mpușcatul datoria extern�? nu cumva cu haleal�?

daria_
Postat pe 12 Iulie 2010 20:27
....ce cat� la menisterul �nv�ț�m�ntului unu care a fost de profesie �bursier� și are premul loc de munc� �menistru inculturii�, c�nd PDL-ul are un Miclea?

...ce cat� la un menister o blond� care nu a reu�it �n domeniu (vezi procesele de la prim�ria capitalei pierdute pe mana cocoanei) faimoas� numai ca ciociolina, c�nd izist� o Sulfin� Barbu?

....ce cat� un boc , mare prof constetu�ional, care are cele mai multe legi neconstetu�ionale, c�nd izist� un Valeriu Stoica ....

...ce cat� un elustru necunoscut la agricultur�, c�nd PDL- ul are un Valeriu Tab�r�....

...ce cat� un pop� maghiar antirom�n s� fie sus�inut d� marinelu cel chior, prin reprezentan�ii PDL-ului, �n parlamentul european?

...izemplele pot continua...

... dupe ce a�i votat pe chior�te, ne l�sa�i cu el p� cap �i v� c�ra�i....
daria_
Postat pe 12 Iulie 2010 20:44
....vide�i c� fecui ni�te �ters�turi �i complit�ri, apoi postai f�r� corect�ri....sori...
daria_
Postat pe 12 Iulie 2010 21:07
petanco... juma' din mandatu' trecut baselu se lupta cu constitutionalii aia din opozitie, de-i tot pusera betze-n roate... ghinionu' lor, al alora din opozitie, fu ca marinelu stie sa lupte, nu ca papagalu' ala de constantinescu de-l lucrara miseii in foi de vitza a la carte...

si zici ca boc da legi neconstitutionale?... da' contra carei constitutii da piticu' legile astea, bre?... nu cumva e aceeasi constitutie care le permite judecatorilor sa-si dea pensii de belferi, in timp ce paulimea isi plange de mila dansand dansu' pinguinului prin victoriei?... c-asai romanu', suflet de hartist, deh...

bre, voi credeti ca tot ce-a stricat iliescu si gashca lui timp de douaj' de ani se poate repara intr-un mandat sau chiar doua?... si cu dushmanu-n carca, pe deasupra... da' numai de-ar fi constitutia si legile cu j'de mii de norme de aplicare de reparat... nu nenica, ce e mai grav e ca pusera economia pe butuci, cu politica lor de buticari pusi pe-mbogatire rapida... acilea trebe sa ne plangem de mila, nenica...

pai ceasca stranse bani la ciorap cu haleala care inca se mai producea-n romanica, de bine - de rau... acuma doar sa mai pui de-o parte ceva rosii din turcia sau pui din ungaria, sa te chivernisesti... nu cumva tot iliescu si urmasii sai directi dadura pamantu' pe firimituri la tzaranu' lenes, de-l facura apropitar?... de luara pamant si aia de n-au avut proprietati neam de neamu' lor... si nu cumva tot ei il scutira de impozite pe proprietate - care-ar mai fi putut sa-l trezeasca la realitate - numa ca sa aiba masa de manevra electorala?...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 08:55
e greu de-nteles politica asta, bre, cu mentalitate de gospodina careia nu-i ajunge patrunjelu' de pus la ciorba... cand e p-asa, n-ai cum sa vezi mai departe de capacu' oalei, deh...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:00
zambilu, e usor de zis asa....gospodine
pana la urma, statul e format in mare parte din gospodini/e care voteaza si traiesc in aceasta tara, din pacate!
daca pe toti i-ar fi dat inteligenta afara din casa, sau macar interesu' pt binele public, altfel ar fi stat situatia....
zambila
Postat pe 13 Iulie 2010 09:08
zambilo, asa vine vorba, mami - gospodina... la unele de p-acilea am oaresce indoilei c-ar fi chiar gospodine d-alea d-adevaratelea... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:16

pup Zambilele mele
Parol nene, ai dreptate ......
jeanette40
Postat pe 13 Iulie 2010 09:20
jane... hai ca facusi zambilele fericite, neica, cu pupaturile alea...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:23
mie imi merge netu' ca paula,asa ca nu va mirati ca sunt...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 09:25

iaso!
asta ar trebui patentata...
zambila
Postat pe 13 Iulie 2010 09:30
pai daca la tine merge asa, mami, eu ce sa mai zic?... ca la mine crez ca-nvart unii la manivela sa mearga serveru'...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:30
zambilo,

ma bucur ca rasesi...

zambilu'

se pusera fortele negative pe noi,mamoantza...da' nu ne lasam,este?...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 09:33
forte negative zici, mami?... la mine dracu-i negru - negru, nu alta....
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:35
phiuuuu...

trebuie sa-ti descant...

da la mandea obrazu',chiar daca te-oi fi gandit tu(si) la porcarele,sau nu?...

hai ca-ti bagai d-alea frumoase,de inving dracii....
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 09:39
ce-aveti mai?
daca nu merge netu, iesiti la o plimbare, uitati-va la un film, ceva...
zambila
Postat pe 13 Iulie 2010 09:40
zambilo..

ce inteligenta esti tu astazi,pisi...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 09:43
ne-o zisesi, zambilo, manca-te-ar taica de ironica finutza ce esti... noroc ca tie-ti merge netu' bine, mami, ca nu trebe sa-ti mai faci griji cu filme, plimbari, alea-alea...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie serioasa 16 De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26
dedicatii 61 De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si 7 De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
vreau sfaturi 5 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07
Setari Cookie-uri