Chestiunea zilei..

este?
io m-as uita la un dr. hause, da' nu pot, ca-s la birou
zambila
Postat pe 13 Iulie 2010 09:47
da' daca tot zisesi, zambilo, eu parca as da o raita prin gradina botanica, nene... nu de alta, da' doar tre'i sa deschid usa...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 09:52
no vezi!?
si ma mai faci pe mine ironica...
zambila
Postat pe 13 Iulie 2010 09:56
zambila,

nu a fost ironic batranu'...unde e el acolo, ploua cu liane,mami...

hai o zi frumoasa.

si dario..

prea multa incrancenare,mami..
noi trebuie sa fim un pic mai naive, ca sa nu facem riduri,fetitza...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 10:08
glumeam si io, ce? nu mai stiti de gluma?
zambila
Postat pe 13 Iulie 2010 10:09
ti-ai gasit si cine sa nu stie...

hai ba mami...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 10:20
care mai sunt noutatile...ca am rupt firul...exceptie tva si inundatiile astea nenorocite ce e mai nou
lala_cri
Postat pe 13 Iulie 2010 13:06
noutati?

astept zugravu' sa-mi faca devizu'...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 13:07
buna iasomio...vai emotii ceva? cu devizu'...
lala_cri
Postat pe 13 Iulie 2010 13:10
sa vezi chestiune...daca vad vreo reclama la shrek...fie-mi cu iertare iasomio...imi fuge gandul la tine...eram in concediu ca omu'asa... si pe un panou mare era reclama la shrek...si ma intrebam oare ce mai faci ca io nu am mai avut timp sa intru pe acilea...
lala_cri
Postat pe 13 Iulie 2010 13:13
pai de ce sa ma supar?

dimpotriva...

iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 13:22
m-am rupt de garbo...ma intreb ce fac fetili...nici nu mai stiu pe ce forum sa intru ...aici intru mereu mai cetesc opinii...imi face placere
lala_cri
Postat pe 13 Iulie 2010 13:32
plec,lalutzo...

ca venii zugravu',sper sa fie unu' mai slab de inger...

bine faci,cand te odihnesti ,baga capu' la noi acilea...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 13:36
o zi frumoasa iasomio si bafta cu zugravu'
lala_cri
Postat pe 13 Iulie 2010 13:40
De la: zambil, la data 2010-07-13 09:00:35e greu de-nteles politica asta, bre, cu mentalitate de gospodina careia nu-i ajunge patrunjelu' de pus la ciorba... cand e p-asa, n-ai cum sa vezi mai departe de capacu' oalei, deh...

nu e asa, zambilu. diliu asta pe care tu il aperi , e un nebun . acu, ca are un gugutz la capusor, n-ar fi nika dar conduce o tara. si o conduce ca un birjar de mahala. geaba incerci tu sa spui ca am fi proaste, ingradite in gandire, gospodine, fumei care nu inteleg nik din desteptaciunea alesului. nu tine. nenea nu are nici o perspectiva asupra legilor pe care le initiaza.se crede pe vaporul lui .acolo era simplu. i se dadeau latitudinile si longitudinile si singura lui grija era sa birjareasca matelotii pe punte.

presedintele ce cu unor il aperi , e un e un golan tampit. nu inteleg cum tu, baiet destept , ii tot tii partea. cui? unui oligofren care azi spune una si maine alta?
o tara nu e un comitet de bloc. nu poti sa-ti permiti sa schimbi mereu regulile si sa zapacesti pe toata lumea. nu asta e reforma. nu golaneala, nu limbajul de betivan sef al carciumei, nu comportarea de cabaret.
romania nu e bordelul din port unde facea el pret la fetite

in alta ordine de idei, ai sa-mi dai 12 milioane ( bani vechi) . atat m-a costat pe 2 luni reforma aiasta plina de substrat sf. . sunt o gospodina. nu inteleg meandrele concretului acestei reforme extraordinar de isteata . asa ca, livreaza-mi banii ce mi i-a luat. dau la schimb o ciorba de perisoare . batem palama?
si_totusi
Postat pe 13 Iulie 2010 15:34
sa nu fiu zcarca. pun la bataie si o busuioaca. din partea casei
si_totusi
Postat pe 13 Iulie 2010 15:42
ce zici tu acolo, totusoaico?... betziv si curvar, si ocareste pe toata lumea?... bag sama ca de cel mare si sfant vorbesti tu acolo, mami... moldovan d-al tau... sau tu crezi ca stefanache vorbea in viata reala ca saracu' cozorici, la teatru?...

plus ca, daca te strofocai tu la cetatea neamtzului cum te strofoci acilea, te lasa maretzu' si fara nas, ca pe milescu... s-ala tot opozant, ca tine... noroc cu baselu' ca macar are manere, chit ca le-a luat de prin porturi...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 17:50
totusoaico, si cat zici ca am sa-ti dau, 12 milioane?... eu zic sa mai astepti pana-ti iau astia salaru' de tot, si p-orma facem socotelile...

ualiu... deci aveai 24 de milioane pe luna?... ca sa faci liniste-n clasa?... halal, mami...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 17:59
bai tusica..

da' esti nevricoasa rau de tot.

vino mami la guvern acilea,iesi in strada ,leaga-te cu lanturi la cotroceni...chestii d-astea de revolutionar autentic.
bre,

ce ma oftic ca n-am timp sa dezbat trebile tarii...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 18:03
las-o iasomico, sa rupa si ea lantzu' pe unde-apuca...

i-auzi acilea, nenica, cestiune... suntem pe locu' trei in europa, la grasani pe cap de locuitor... hai romanicaaaaa....
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 18:11
da,mami..

cica suntem 4 milioane...
iasomia
Postat pe 13 Iulie 2010 18:15
eu zic sa punem d-un partid, ceva... cu ce mai adunam de pe la independenti - care tot dependenti se cheama, pan' la urma! - luam puterea si dam cu potol in popolatie, mami... uite, eu d-aia douash'pe milioane, dau cu chftele-n totusoaica... om o fac...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 18:25
Eu zic sa nu ne facem probleme . Ne pune guvernul la slabit:)) Cu taierile de leafa ,pensii si tva marit strangem cureaua pana la 50 in talie
Carcass_
Postat pe 13 Iulie 2010 18:27
50 zici, carcasa?... poate-n juru' gatului, nene...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 18:33
oooo...tu esti optimist, dar eu mai putin :)) asa-mi trebuie daca nu mi-am facut provizii
Carcass_
Postat pe 13 Iulie 2010 18:40
nu ti-ai facut, n-ai ce pierde... unde mai pui ca-ti gasesti si repede pe masura, cand dai coltzu'...

i-auzi acilea, muri cel mai gras om din romania, si jumate-l ingroapa si jumate-l pun la protzap... ai dreacu' romani, tot cu gandu'la gratare, si-n ceasu' de pe urma...
zambil
Postat pe 13 Iulie 2010 18:49
neam de grataragii,deh...
preci
Postat pe 13 Iulie 2010 19:00
uitashi chopin-ul ce acompaniaza gratarelee
fleurdelis
Postat pe 13 Iulie 2010 19:05
ce sari asa, iasomica? vrei sa-l scapi pe zambilu de la plata? iote ca nu scapa. ce te opui progresului? si apoi, nu- s nevricoasa si nici nu musc din el. cum sa-i fac semne? mai papa el cald acasa? acu, de lant ce sa zic? o fi cum zice zambilu. asta ca sa nu te supar pe tine ca ma pui la zid si ma inspaimanta teama

zambilu, ochiu incoa. cele milioane ce le-ai calculat de socotit matale e lefurile pe 3 luni, nene. ce-i drept, leafa de facut liniste in clasa.

si ramane cum am stabilit. 12 millioane. vezi sa mi le dai cu maniere. nu asa, ca in port. ca la cetatea neamtului. ca unei razesoaie ce sunt, de exist
si_totusi
Postat pe 13 Iulie 2010 22:22
Dumnezeu sa o odihneasca �n pace ! pe Madalina Manole. Dumnezeu stie ce a fost �n mintea ei de sa �ntamplat asa ceva.Pacat ....Pacat.
alex2007
Postat pe 14 Iulie 2010 08:41

Recomandari

Setari Cookie-uri