... |
||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2010 08:47 |
||
---|---|---|
jeanette40 Postat pe 14 Iulie 2010 08:49 |
||
De la: alex2007, la data 2010-07-14 08:41:12Dumnezeu sa o odihneasca �n pace ! pe Madalina Manole. Dumnezeu stie ce a fost �n mintea ei de sa �ntamplat asa ceva.Pacat ....Pacat. |
||
|
||
chanty Postat pe 14 Iulie 2010 09:11 |
||
Pacat, am copilarit cu melodiile ei.....trist.... | ||
Incredere Postat pe 14 Iulie 2010 09:22 |
||
Da mai voi nu va uitati la TV a fost gasita moarta dimineata. Astazi �mplinea 43 de ani. Se spune ca s-ar fi sinucis. | ||
alex2007 Postat pe 14 Iulie 2010 09:22 |
||
si_totusi eu zic sa recitesti tot ce ai scris in postari,raspunsul meu la tot ce ai spus ,este unul singur de data asta:no comment. la chestiune acu'.. s-a dus si madalina,de ce ,cum,cand?...nu mai conteaza... vad ca astia spun ca era vesela si nu avea cum sa faca asa un gest,ce tampiti! stiu ei cate tristeti ascund oamenii veseli?habar n-au.. depresie severa,asta-i concluzia mea la tot ce aud,da' parca are vreo importanta ce credem noi... e alegera ei.. a! si fetelor! apucati-va si faceti copii cand e vremea lor,nu asteptati sa ajungeti la o varsta cand adaptabilitatea are de suferit. |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2010 09:26 |
||
ce conteaza cum sau de ce a murit ...nimic si nimeni nu o poate readuce la viata. | ||
Incredere Postat pe 14 Iulie 2010 09:26 |
||
Parerea mea este ca suferea de depresie , sunt lucruri care nu se pot contola si atunci se face un gest necugetat. Oricum cei de la Tv mai �nfloresc spunand ca au gasit-o �ntr-o balta de sange, ceea ce anchetatorii au infirmat acesta afirmatie. | ||
alex2007 Postat pe 14 Iulie 2010 09:32 |
||
impartasesc opinia ta , alex 2007 | ||
Incredere Postat pe 14 Iulie 2010 09:35 |
||
Adevarul este ca au ramas foarte putin artisti de calitate, caci ciurucuri sunt sute de exemplu pitipoancele astea care apar chipurile sunt cantarete. | ||
alex2007 Postat pe 14 Iulie 2010 09:39 |
||
sa fim noi cei de moda veche si sa nu intelegem adevaratele valori | ||
Incredere Postat pe 14 Iulie 2010 09:42 |
||
http://www.ziare.com/stiri/morti/madalina-manole-a-murit-posibila-sinucidere-1029039 | ||
Incredere Postat pe 14 Iulie 2010 09:46 |
||
D-zeu sa o odihneasca in pace imi pare sincer rau de gestul facut, dar eu consider ca a fost un gest de egoism din partea ei oricat de greu i-ar fi fost nu trebuia sa faca acest lucru mai ales ca avea un copil de doi ani pe care s-a chinuit sa-l faca si acum il lasa cui? inca o data flori pt cea care a fost Madalina Manole |
||
tusi_Oli Postat pe 14 Iulie 2010 09:48 |
||
tusi, cand se strica rotitele nu mai exista normalitate. eu zic ca a vrut sa fie salvata,altfel nu i-ar fi dat mesaj sotului ei la ora 2, a fost gasita la 5,n-a auzit omu' mesaju'... aveti grija astea mici...nu va jucati cu chestiile astea,s-ar putea ca ingerul pazitor sa fie ocupat. asta nu inseamna ca nu avea drama ei,cine stie despre ce e vorba.. indiferent despre ce e vorba,vad ca suntem afectatii cu totii. pe de alta arte,cati dintre noi mai vorbim despre laura stoica? vorba bunei: esti cat traiesti.. asa ca bucurati-va de viatza,asa cum e ea... apropos! ati dus si voi ceva ajutoare?vedeti ca s-au ridicat o gramada de corturi peste tot, unde se colecteaza ajutoare pt sinistrati.. |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2010 10:00 |
||
iaso buna dimineata ai dreptate dar oricat de stricate le-ai avea rotitele alea exista si un moment de luciditate si poate in acel moment si-a dat seama ce face si i-a trimis sotului un mesaj si nu trimiti mesaj ca poate nu-l aude nimeni strigi mai ales ca locuia impreuna si cu soacra ce sa faci asta este............ nu stie nimeni ce a fost acolo traiti-va viata la maxim caci este asa de scurta traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima |
||
tusi_Oli Postat pe 14 Iulie 2010 10:17 |
||
pentru Madalina, un suflet ratacit | ||
ameno Postat pe 14 Iulie 2010 10:20 |
||
Buna dimineata sunt socata Dumnezeu sa o ierte si sa-i fie tarana usoara |
||
persidadamian Postat pe 14 Iulie 2010 10:23 |
||
mai, ce gluma mai e si asta? cum sa moara? acum am citit si eu....groaznic! tot concediul i-am ascultat melodiile, imi facusem un cd pt ca-mi place foarte mult, intr-o zi chiar ziceam: toate parashutele de pe centura au ajuns "vedete" in romania in schimb, pe cei cu adevarat talentati ii mai vezi doar dupa ce se duc! pacat! foarte pacat! cuvintele nu-si mai au rostul... |
||
zambila Postat pe 14 Iulie 2010 10:51 |
||
o Doamne ce rau imi pare...era atat de speciala...o admiram...era fata frumoasa nemuritoare pt.mine...copilul ei nu merita asta...nu pot sa cred ca a renuntat la el...oare ce a fost in mintea ei... | ||
lala_cri Postat pe 14 Iulie 2010 11:43 |
||
depresie post-partum |
||
liaiedera Postat pe 14 Iulie 2010 11:51 |
||
n-am idee, niciodata nu m-a interesat viata privata a oamenilor, dar ascultand melodiile ei, compuse si cantate de ea, nu poti sa nu te intrebi cata tristete zace in sufletul ei... pana la urma, viata asta nu reprezinta nimic! si noi suntem atat de mici... |
||
zambila Postat pe 14 Iulie 2010 11:51 |
||
asa e Zambilut...m-am intristat tare azi...uneori suntem depasiti de situatie...atat de mici si de neputinciosi...viata e atat de efemera... | ||
lala_cri Postat pe 14 Iulie 2010 11:59 |
||
Fata cu parul de foc... | ||
small_lady Postat pe 14 Iulie 2010 12:01 |
||
s-au suit hienele pe gardu' ei,in-cre-di-bil...bubuie televiziunile. dar lasand pt un min totul deoparte,poate asta a si vrut. cand te hranesti cu celebritate 20 de ani,cand esti cap de afis,este f greu de digerat faptul ca ...casele de discuri te ocolesc. pai da...pt ca aia vor pasarici la vedere,de... asta si cu o depresie postnatala..(.lio! post-partum e imediat dupa nastere,ori ea are un an si..dar da..exista asa zisa depresie ascunsa post-natala). plus o puternica demineralizare,plus faptul ca voia sa iasa totul perfect...de la casa in constructie,casnicie,cariera... astea toate obosesc un suflet ratacit. pai dragele mele, cred ca toate am avut clipe in care am dorit sa inchidem ochii de tot,noroc ca nu am trecut dincolo,am fost puternice. daca nici copilul nu a tinut-o in viata...oboseala pshihica era cronica,plus ca cica a incercat si pe 17 iunie. acum si-a ales ziua ei de nastere,lucru relativ frecvent in randul sinucigasilor. asta e... viata merege mai departe.. |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2010 12:02 |
||
asa e Iasomio...nu a inteles ca perfectiunea nu exista...nu a putut accepta asta.... | ||
lala_cri Postat pe 14 Iulie 2010 12:06 |
||
corect. |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2010 12:08 |
||
iasomica, eu am citit .am glumit cand am postat si nicidecum nu am adus invinutiri cuiva. doar lui base. . reciteste si tu. credeam ca stiti de gluma si ca incruntarea nu are rost intre noi. e o dovada de intelegenta sa poti discerne ce e scris cu simpatie si e ce mitocanie. eu chiar nu inteleg de ce iei discutiile acestea ca pe un afront. ca pe o jignire si de ce simti nevoia sa te erijezi in aparator din oficiu. impotriva cui? pana la urma cozii, lui i-am cerut plata nu tie.ce tot sai de coada-n sus? ca nui am o parere identica in privinta politichiei cu zambilu te deranjeaza pe tine?stie si singur sa tasteze raspunsurile. nu are nevoie de avocati.si pe tine te-ar deranja daca zici ceva sa apar eu cu concluzii si cu cotonageala aiurea. ce tot iei in serios orice caterinca si simti nevoia sa punctezi. ce punctezi? cu cine te bati si de ce? nu vezi ca e o gluma si nu intelegi ca nu am nevoie de banii nimanui? daca e pe asa, nu mai scriu frate aici si gata. fericita? |
||
si_totusi Postat pe 14 Iulie 2010 12:22 |
||
De la: zambil, la data 2010-07-13 09:00:35e greu de-nteles politica asta, bre, cu mentalitate de gospodina careia nu-i ajunge patrunjelu' de pus la ciorba... cand e p-asa, n-ai cum sa vezi mai departe de capacu' oalei, deh... ha ha ha...mie imi ajungea patrunjelul.. dar imi ajunge si nedreptatea! ca unii traiesc pe spinarea celor care muncesc din greu |
||
LILO Postat pe 14 Iulie 2010 16:35 |
||
...lasa totusico..nici pe mine nu vrea sa ma ia nea zambilu in cipru cica pe acolo is numa capre..n are ce cauta o maimuta pe meleagurile cele |
||
LILO Postat pe 14 Iulie 2010 16:37 |
||
iar in ceea ce priveste "disparitia" madalinei...eu ma cam indoiesc sa fi fost sinucidere.. nush de ce asa imi spune intuitia... |
||
LILO Postat pe 14 Iulie 2010 16:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
|
||
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural