Chestiunea zilei..

Mii de comentarii au aparut astazi pe site-urile care au scris despre moartea Madalinei Manole. Unii au apreciat �curajul� de a face un astfel de gest, altii au acuzat �egoismul si lasitatea� celei care a murit prin suicid. Dar a vorbi despre �curaj� sau despre �lasitate� intr-o astfel de situatie este o mare greseala. Suicidul reprezinta statia finala si tragica a unei boli numite depresie majora, care apare datorita unui dezechilibru neurohormonal la nivelul creierului. Despre cei care mor de cancer nu se poate vorbi in termeni de �curaj�/�lasitate�. Este valabil si pentru cei care mor prin suicid. O depresie majora neglijata sau netratata poate duce, in timp, la tentative de suicid. Din nefericire, astfel de tentative sunt adeseori fatale. Nu se poate vorbi nici despre un gest curajos, dar nici despre unul egoist. Persistenta folosirii acestor termeni demonstreaza absenta informarii si lipsa de respect pentru cel care si-a luat viata.

Suicidul nu este niciodata rezultatul unui singur factor sau al unei serii de evenimente nefericite si nici o
modalitate prin care sa faci fata unor probleme personale. Criza economica sau problemele sentimentale ne afecteaza deopotriva pe toti, dar mai mult pe cei vulnerabili, cum este cazul persoanelor care sufera de depresie. Dar nu criza economica sau dezamagirea in dragoste sunt cauza suicidului, ci depresia nediagnosticata sau tratata fara succes.
Este un copy paste al unui mesaj pe care l-am primit azi pe hot news
tusi_Oli
Postat pe 15 Iulie 2010 11:02
De la: zambila, la data 2010-07-15 10:57:47adica, daca am fost la psihiatru inseamna ca-s nebuna?
ioi!
ma durea capu', ca de-aia m-am dus...sa va spun recomandarile?
o zis ca-s sanatoasa tun, da' trebe sa merg mai des la disco

pai ce-ai cautat maica la psihiatru daca te durea capul bun raspuns ti-a dat ai nevoie de distractie
tusi_Oli
Postat pe 15 Iulie 2010 11:04
Mie imi place de aia care spun(eau) ca nu e sinucidere, fiindca au ei o intuitie, ceva special, asa, ca o voce care e sopteste mereu in ureche ...

anakin
Postat pe 15 Iulie 2010 11:05
anakin, o sa-ti para ciudat, da' si mie mi se pare cel putin dubios modul in care s-a sinucis

vezi, de aia am fost la psihiatru!

ah, mi-am amintit! si pt ca nu puteam sa dorm, sufeream de insomnie si dureri de cap foarte frecvente!
acum s-au mai linistit, desi....nu am fost la disco
zambila
Postat pe 15 Iulie 2010 11:14
Si ca sa fac o mica paranteza imi aduc aminte de o faza tare povestea o tipa asa cam la vreo 28/29 ani ca s-a dus la medic si ca avea niste stari tare ciudate o durea capul, avea stari de agitatie si nu stia de ce i-a dat omul sa faca o serie de analize care au iesit foarte bine toate erau in parametrii normali in da doctorul o reteta de niste vitamine si minerale pe care trebuia sa le foloseasca si o invita la un control peste vreo trei saptamani, tipa ia ce-i spuse medicul dar tot avea starile alea.
Se duce fata la control dupa trei sapatmani si ii spune medicului ca tot asa se simte medicul dupa un timp de gandire o intreba franc daca si-a inceput viata sexuala la care tipa putin consternata zice ca nu, in momentul ala doctorul a avut o sclipire si i-a raspuns:
- Fata mea am gasit raspunsul la toate starile tale de discomfort incepeti viata sexuala!
tusi_Oli
Postat pe 15 Iulie 2010 11:14
De la: tusi_Oli, la data 2010-07-15 11:14:33Si ca sa fac o mica paranteza imi aduc aminte de o faza tare povestea o tipa asa cam la vreo 28/29 ani ca s-a dus la medic si ca avea niste stari tare ciudate o durea capul, avea stari de agitatie si nu stia de ce i-a dat omul sa faca o serie de analize care au iesit foarte bine toate erau in parametrii normali in da doctorul o reteta de niste vitamine si minerale pe care trebuia sa le foloseasca si o invita la un control peste vreo trei saptamani, tipa ia ce-i spuse medicul dar tot avea starile alea.
Se duce fata la control dupa trei sapatmani si ii spune medicului ca tot asa se simte medicul dupa un timp de gandire o intreba franc daca si-a inceput viata sexuala la care tipa putin consternata zice ca nu, in momentul ala doctorul a avut o sclipire si i-a raspuns:
- Fata mea am gasit raspunsul la toate starile tale de discomfort incepeti viata sexuala!
bau
Postat pe 15 Iulie 2010 11:25
cee,despre ce se discuta aici?!

hello fetele!
dancris
Postat pe 15 Iulie 2010 11:39
sa te tii val de sinucideri,atat bat astia apa in piua cu furadanu' ala...
niste cretini...

ma uitam scarbita la reporteri,cum le indesau microfoanele in gura celor din familia madalinei..
halal...
nesimtire maaareee,taticu'...

anakin,

aia cu intuitia e belea....si am vazut oamenii cu scaun la cap spunand asta,sau ma rog,cel putin asa credeam...

iasomia
Postat pe 15 Iulie 2010 17:31
ia sa bag si o chestiune, ca de mierlit nu mai am chef...
bre,

sunt updates-urile astea pe yahoo! messenger...cand deschid e-mailu' imi apar o gramada de indivizi si individe carora le-am dat ignore dej de mii de ani...unu' joaca canasta,altu e in contact cu nu stiu cine,altu' umbla la poze...

bre!! fac bube pe mine....

ce draq mai cauta astia in draciile mele acilea? hai?

of,viataaaa mea...

care te pricepi sa-i zici si lu' mandea, cum sa inchid dracia...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2010 17:43
haidi sa va zic eu, neneaca, cum sta treaba cu sinuciderea... nenorocirea nu-i cu aia de-ncearca sa se sinucida si le iese... din una sau mai multe incercari... nenorocirea-i cu aia care-ar avea toate motivele sa se sinucida si n-o fac... aia precis mananca zilele altora, in timpu'asta... he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2010 19:27
fleurdelis
Postat pe 15 Iulie 2010 19:29
nenorocirea-i cu aia care-ar avea toate motivele sa se sinucida si n-o fac... aia precis mananca zilele altora, in timpu'asta... he,he,he...

da,da asa estem
LILO
Postat pe 15 Iulie 2010 19:35
pai nu-i asa, maimutza?...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2010 19:44
De la: anakin, la data 2010-07-15 11:05:01Mie imi place de aia care spun(eau) ca nu e sinucidere, fiindca au ei o intuitie, ceva special, asa, ca o voce care e sopteste mereu in ureche ...

mai...anakine "prietene" al meu special
IO am zis-o...nah si ce daca?
IO nu cred ca fata asta frumoasa -s-o sinucis
nu cred!!!
LILO
Postat pe 15 Iulie 2010 20:16
asa cum zici ,nene...
alora le e frica si de-un polidin

chestinue:
mi-e caaaalllddd!
si cica numai de sambata incolo incepe canicula...
si-atunci caldurile astea ce-s?
preludiu?
ca-n cazul asta ma lipsesc de sex...
preci
Postat pe 15 Iulie 2010 20:59
da' ce bre, il schimbi, sau il dai asa, de tot?...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2010 21:19
Iasomie, cu ce m-am razgandit eu , maica?! nu prea am acest obicei; sorry, nu te-am "prins"...

moniq_
Postat pe 15 Iulie 2010 21:39
il dau de tot,nene...
donez si io pt sinistrati...
preci
Postat pe 16 Iulie 2010 06:15
De la: moniq_, la data 2010-07-14 22:56:16...................

monicule,

din cauza asta,am crezut ca ai sters ,si...

scuze,daca te-a deranjat...

chestiunea?

bag aici o melodea,toata chestia asta cu mada ne-a obosit pe toti,nici nu-i de mirare cand vezi atata isterie peste tot,eu cel putin sunt obo....
a mai cazut si baba mea ieri,are o mana paradita,o imbrac,o dezbrac...
pun aici asta,ca mi-e lene...

http://www.youtube.com/watch?v=L_XFMCgeI7c&feature=related

mi-a cazut bine...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 09:06
Buna dimineata,

eu am pus 5 kg pe mine, ma strang toate hainele si urasc asta, asa ca m-am apucat de ceva cura, si acum beau cafeaua fara zahar si fara lapte
in rest, chestiune nu am, n-am mai avut timp sa urmaresc stirile, m-am mai uitat aseara la ceva pe bi, cica fiecare alunita de pe corp are o semnificatie
mda cam asta e
persidadamian
Postat pe 16 Iulie 2010 09:15
persi...buna dimineata...

pai daca ai inceput sa tii deja cura,e ok.

numa' sa ai rabdare,daca zici ca simti un discomfort..ce ai pus in luni,nu pleaca intro saptamana.

a! si sa-ti iei vreo doua schimburi pe noua masura,cand nu te strang hainele te simti mai bine..
nici eu n-am chestiune.

poate ne ajuta careva...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 09:20
eu dau destul de usor jos, nu-mi fac probleme, a fost si maicuta mea pe la mine, mi-a luat-o pe cea mica pana in septembrie, cam naspa cu casa asa goala mi se face pielea gaina, asa ca am mai mult timp sa trec si pe la bazin. E OK!
persidadamian
Postat pe 16 Iulie 2010 09:30
Vai da ce repede trece timpul, tre' sa plec la servici, poate ne mai citim deseara, o zi faina va doresc
persidadamian
Postat pe 16 Iulie 2010 09:32
pa,scumpo...

zi buna,bag si eu o piscina astazi...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 09:44
bre, se vede ca incepe uichendu'... toata lumea la munte, la mare, sau la shopping, nene... acilea vaz ca plange masa...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2010 17:03
e lumea deprimata,mami...

ne-au tampit astia acilea cu sinuciderile...
la tine cum e amore mio?
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 17:10
la mine da viata p-afara, mami... unde mai pui ca-i si batzoasa rau de tot...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2010 17:13
are curaj...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 17:18
inconstienta, de-a dreptu'...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2010 17:23
asa,mami...asa,asa...

d-aia-i misto se te duca capu'...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 17:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! 17 De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
Help..pls:) 47 De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15
Setari Cookie-uri