va invit pe toti la nunta am plecat , pa pa all |
||
picat_din_cer Postat pe 17 Iulie 2010 19:34 |
||
---|---|---|
nope! | ||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:34 |
||
De la: preci, la data 2010-07-17 19:25:52lalo... uneori trebuie sa incercam...macar ...sa facem mai mult bine...sa fim mai buni...poate ajuta...POATE |
||
|
||
lala_cri Postat pe 17 Iulie 2010 19:36 |
||
De la: picat_din_cer, la data 2010-07-17 19:34:14va invit pe toti la nunta Distractie placuta! |
||
lala_cri Postat pe 17 Iulie 2010 19:36 |
||
multumesc , si voua la fel | ||
picat_din_cer Postat pe 17 Iulie 2010 19:40 |
||
a plecat?... asaaa... ce facurati, nenicilor, iar tristete, iar deprimare?... si pa seama alteia, vaz eu... acuma sa ma bag si eu in seama, da' cine vrea cu adevarat sa i se respecte viata privata, i se respecta... acilea nu numa' madalina crez ca era sisi sa fie-n centru'atentiei, ci chiar si familia ei... vazui acuma ca de cand a murit mj, familia lui facu' aproape-un miliard de coco din redifuzari, this is it si alte chestii lucrative... a pune mortu' la treaba-i in trend, cum s-ar zice... crez ca si femeia asta muri cand trebuia, deh... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 20:25 |
||
era sisi?!? hai,ca asta fu buna.... cum dreaq sa nu fim tristi,nene? umplem paginile lu' garbolete cu enshpe mii de lacrimi si nu ne da si noo o felie din miliardu' ala... pai e normal? la cat lobby facuram acilea? |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 20:31 |
||
bre veve, da lacrimi cine-i mai nevricos din fire... plus ca de la madalina nu prea vedem noi vreo farama de miliard, ca n-avea nici ea, saraca... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:29 |
||
nu mai poate omu' sa faca o metafora linistit,ca pac! - i-ai taiat craca! | ||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 21:34 |
||
au astia de la 9 am un talent la titluri, prapad, nu alta... i-auzi acilea: moartea madalinei manole a facut inconjorul lumii... pai asta-i grija lor, nene, ce face moartea-n timpu' liber?... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:47 |
||
lala_cri Postat pe 17 Iulie 2010 23:06 |
||
1ia sa mai bagam de ingropaciune. oprescu a dat ordin ca toate recipientele in care se pun flori pe morminte, sa fie golite,cica in felul asta scapam de tantari,haida deh... asta nu am mai vazut-o,neneaca...o gramada de lucratori umblau prin cimitire, si varsau apa de la flori... ar fi de ras, daca nu ar fi de plans... nu i-a dat nimanui prin cap chestia asta,ofticosilor.... 2 astea stau cu mobilul si la wc,nu este nicio surpriza ca au inceput sinucigasii sa-si ia adio asa,prin tastare.. sa fie la ei acolo... |
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 09:00 |
||
ar fi de ras, daca nu ar fi de plans chiar asa.. of doamne dar "don primar aiesta" o fost si in zonele unde nu ii umiditate de loc? unde ii seceta si acolo is roiuri de tantari mai agresivi? ce? nu au bani sa scape tara de tantari? dar ce fac cu ei? ca le vin din toate partile si mai ales din impozitele GRAVIDE!!! |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:20 |
||
maimutico... iesim noi cumva din rahat,pana una-alta..maine imi vine lumina....sa te tii.... hai jucati-va frumos.... |
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 09:44 |
||
ok...ne jucam! ala-bala-portocala |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:54 |
||
hai sa va zic o cestiune... vazui de curand pe national geographic un film despre insula pastelui... neshte cercetatori au dezvoltat o teorie desprece s-a-ntamplat acolo, cu moai aia si oamenii de i-au cioplit... nu va zic filmu', probabil ca l-ati vazut, vreunii dintre voi... concluzia era ca, pana la urma, decaderea civilizatiei d-acolo s-a produs din cauza prostiei omenesti... gata nene.. ce extraterestrii, ce misticisme, ce aia sau ailalta?... prostia omeneasca misca roata istoriei... bine, o sa zica neshte zeni d-astia ca prostia e yangu' desteptaciunii... corect, pe undeva, numa' ca yangu' in cazu' asta e cam supradezvoltat, fatza de yinu' ala pricajit... si echilibru', atuncea?... |
||
zambil Postat pe 18 Iulie 2010 23:01 |
||
sa va bag si-o cestiune mai de garbo, asa... pana se-nvart aia doi, yin si yang... o tanti de la un jurnal britanic o lauda pe lenutza udrea, pa chestia cu pantofii aia cu toc trimisi sinistratilor... zice tanti aia: "P�n� s�pt�m�na trecut� nici m�car nu auzisem de Elena Udrea, dar acum a� vrea s� o �mbr��i�ez"... drept sa va zic, si eu as smotoci-o pe lenutza, taica... cu tocuri sau fara... mi se pare femeie de femeie, ce sa mai... si face politica in consecinta, ceea ce nu-i chiar de colo... |
||
zambil Postat pe 18 Iulie 2010 23:12 |
||
nuti_vio Postat pe 18 Iulie 2010 23:17 |
||
nu mai plange nutisor,asta sa fie necazu' tau in viata..ca mai avem si bunaciuni la conducere,ca de abramburica&comp ni s-a luat de mult... zambilu'-tati... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 08:53 |
||
Buna dimineata! Nu plang , mami ....din intamplare am avut ,, placerea" sa cunosc ,, bunaciunile" ....dar deh gusturile nu se discuta |
||
nuti_vio Postat pe 19 Iulie 2010 09:51 |
||
nutzeto, bre, da' forumu-asta-i plin de useri care cotoiaza puterea, nene... ia sa-mi faci si mie lipeala cu tanti udrea, daca zici c-o ai in lista de cunostinte... ca cum zisesi, poate-avem gusturi diferite... |
||
zambil Postat pe 19 Iulie 2010 10:08 |
||
Nea Zambile eu is o pers modesta........ Am facut politichie..... cativa ani...in urma... ...si m-am lecuit |
||
nuti_vio Postat pe 19 Iulie 2010 10:15 |
||
nutzeto, dac-ai facut politica ca mine, adeca rontzaind seminte la peluza, nu se pune...eu credeam ca te-ai batut cu udroaica-n interventii, pe la partid, s-au macar v-ati pus talpi pe coridoarele puterii... i-auzi, nene, ungaria-n pragu' colapsului... nationalistii aia de venira la conducere au zis pas la reformele de reducere a cheltuielilor bugetare, iara astia cu banii zic pas la-mprumutu' urmator... e drept, bozgorimea lua deja douaj' de miliarde din douaj' cinci, da'nu crez c si-alea cinci ramase sunt chiar asa, de nimic, la foamea lor... ma gandesc insa si ca soros ala e de-un sange cu ei, gaseste el vreun jmen sa nu-i lase la greu... ba chiar ma gandesc ca jmenu' ala e sigur pe spinarea noastra... |
||
zambil Postat pe 19 Iulie 2010 10:26 |
||
Zambil, tu vrei sa zici ca -ti place ca Elena Udrea a oferit femeilor care nu mai aveau acoperis deasupra capului , nu mai aveau nici chiloti in cuur , pantofi cu toc? Vrei s-o lasi si pe ea la fel ? da? am inteles bine? |
||
liaiedera Postat pe 19 Iulie 2010 10:28 |
||
eu am spus acu' cateva zile undeva pe forum,cred ca la politica... din doua tiruri de ajutoare sa-ti pice mucu' pe cateva cutii de pantofi cu toc..mi se pare o chestie de rontait pt oameni cu o anumita micime a orizontului... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 10:31 |
||
verdeata, nu-mi plac dracii luni dimineata... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 10:34 |
||
boschet, iasomica puncta bine problema... asa ca n-o mai dezvolt... si da, intelesesi bine... da' pantofii poa' sa si-i pastreze-n picioare, ca nu ma deranjeaza... mai ales daca-s si de firma... | ||
zambil Postat pe 19 Iulie 2010 10:38 |
||
Nea Zambile, subscriu....nu se pune...n-am mintit....n-am dat si nici n-am primit....deci fusei ,, bagator de seama" O zi buna , va doresc.... |
||
nuti_vio Postat pe 19 Iulie 2010 10:42 |
||
Iasomia , mie nu mi s-a parut potrivit nimic ; nici sa le dea pantofi cu toc , asa cum a facut Udrea , nici cutii cu biscuiti (muuulti ) , asa cum a facut otv , nici zdrente adunate de la lume , nimic .Oamenii au nevoie de bani ; bani sa-si refaca sau sa-si faca tot ce-au pierdut (nu din vina lor ) , bani sa cumpere ce la trebuie de imbracat , de incaltat , de incalzit , de racit , de nuntit , de botezat , de inmormantat , bani , bani . bani ... In urma cu cativa ani , Becali a facut case oamenilor , a adus tv-urile sa vada , altfel cum s-ar fi stiut ... Cam asa ar trebui procedat si acum . |
||
liaiedera Postat pe 19 Iulie 2010 10:42 |
||
pai da... un patofior in picior,o cizmulitza...o jartea... fetisuri si alta nu...nene.... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 10:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
|
||
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural